ewina74 15.01.09, 09:41 Bardzo proszę o Państwa opinie - strona internetowa bardzo zachęca i zastanawiam się nad zarezerwowaniem tam wakacji w tym roku. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mahrtam Re: Pensjonat Antalya w Chłapowie 15.01.09, 10:17 Byłam tam chyba trzy lata temu i polecam. Pokoje nieduże, ale czyste i estetyczne, jedzenie niewyszukane, ale takie domowe, bardzo miła młoda dziewczyna pracowała wtedy w kuchni . Trzeba wiedzieć, że najliższe zejście na plaże jest po stromych schodach, ale płaskie też jest nie bardzo daleko. Ja byłam sama z dwuletnią córeczką i był to jeden z bardziej naszych udanych pobytów. Odpowiedz Link Zgłoś
moniakug Re: Pensjonat Antalya w Chłapowie 16.01.09, 18:23 Witam. Tez moge polecic ten pensjonat Bylismy tam w czerwcu 2006 z Nasza wtedy 2 latka. Pokoik czysty,zadbany. Bardzo ladny plac zabaw dla dzieci!!! Maja tez pokoik do zabaw w razie niepogody ( na samym dole) Zejscie na plaze niestety fatalne Strome schody, ale widok z klifu piekny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaka73 Re: Pensjonat Antalya w Chłapowie 18.01.09, 14:23 Ja byłam w tym pensjonacie chyba 4 lata temu - był chyba pierwszy sezon otwarty. Jak dla mnie to pokoje za małe - jeżeli jedziesz z 1 dzieckiem ok, ale my byliśmy z dwójką i nie zaciekawie - mało miejsca.Pokoje to dosłownie klitki. Mieliśmy łóżeczko turystyczne dla córki i miejsca po rozłożeniu prawie nie było. Dosyć strome schody. Znajomi byli na 1 piętrze i pokój tez malutki. Jak my byliśmy nie było wyżywienia. Odpowiedz Link Zgłoś