Dodaj do ulubionych

Gran Canaria - mobilny internet

IP: 194.42.116.* 16.02.11, 11:31
Hej, wybieram sie za 2 tygodnie na Gran Canarie dod miejscowosc San Augustin (hotel IFA Interclub). Czy wiecie jak tam jest z dostepem do mobilnego internetu? Nie chce korzystac z kafejek, czy w hotelu czy na miescie, zalezy mi byc online non stop. Czy jest to tam mozliwe i jakie predkosci/provider? Niestety w googlach nic mi sie nie udalo znalezc i nie wiem czy jest sens brac lapa :/

Dzieki
Obserwuj wątek
    • kasia_p45 Re: Gran Canaria - mobilny internet 16.02.11, 12:18
      najlepiej skontaktowac się z hotelem ;)
    • slanqq Re: Gran Canaria - mobilny internet 16.02.11, 19:46
      Witam

Maja dobra rada nie kupuj tego www.wavenetcanarias.com/en/ szkoda kasy, tak przynajmniej było w październiku 2009, ja byłem w Puerto Rico i było kiepsko.Z netu korzystałem jak byłem w polskiej bazie nurkowej w Taurito, dostęp darmowy był też również w centrum handlowym Atlantico, w hotelu net na godziny za 1h chcieli 5E.
    • Gość: dfd Re: Gran Canaria - mobilny internet IP: 193.169.205.* 17.02.11, 06:01
      Bylem niedawno w PdI [obok San Augustin] i mialem pre-paid Vodafones spain, kosztowal 5E + doladowanie 20E 14 dni bez limitu. Mialem karte GSM/UMTS PCMCIA do laptopa, smigal nieslychanie szybko, bez zadnych zrywow itp. Polecam. Modem GMS/UMTS kupilem na ebay za 50zl.
      • Gość: zuza Re: Gran Canaria - mobilny internet IP: 194.42.116.* 17.02.11, 12:29
        Dzieki! O to mi wlasnie chodzilo :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka