elizabet1-1 25.01.09, 13:30 Lipiec, sierpień - termin do uzgodnienia. Szukam towarzystwa dla dziecka - do wspólnych zabaw nad morzem Chłopców w wieku 9-12 lat. Może ktoś się wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viki711 Re: Kto wyjeźdża do Kołobrzegu w okresie wakacyj 25.01.09, 16:04 Ja wyjeżdżam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie martw się brakiem towarzystwa na plaży, lepiej martw się o wolne miejsce na piasku, dzieci szybko nawiązują wakacyjne znajomości więc na pewno nie będą się nudzić, a w Kołobrzegu jest co robić, polecam wyprawę do wioski indiańskiej, albo do kawiarni obrotowej na lody. Odpowiedz Link Zgłoś
elizabet1-1 Re: Kto wyjeźdża do Kołobrzegu w okresie wakacyj 27.01.09, 10:26 Dzięki. O wiosce słycszałam. A o kawiarni nie. Co to znaczy obrotowa ? I gdzie się mieści? Odpowiedz Link Zgłoś
viki711 Re: Kto wyjeźdża do Kołobrzegu w okresie wakacyj 27.01.09, 13:45 kawiarnia obrotowa jest w ośrodku wczasowym spa ARKA- daleko od centrum, jest to kawiarnia, w której jest obrotowa podłoga, tzn. siedzisz przy stoliku który stoi na obrotowej podłodze i jedziesz sobie wokół sali powolutku, masz m.in. widok na morze, obrót trwa ok. 45 min.W której części Kołobrzegu będziesz mieszkać?Jak chcesz mogę coś doradzić, mieszkałam w Kołobrzegu. Odpowiedz Link Zgłoś
elizabet1-1 Re: Kto wyjeźdża do Kołobrzegu w okresie wakacyj 30.01.09, 18:26 Myślałam o jakimś ośrodku. blisko morza i dworca PKS. Wydawało mi się fajnie w sanatorium Bałtyk tym nad samym morzem. Ale czytałam niezbyt pochlebne opinie i się zniechęciłam. Jak masz jakieś opinie o ośrodkach to napisz. Odpowiedz Link Zgłoś
viki711 Re: Kto wyjeźdża do Kołobrzegu w okresie wakacyj 30.01.09, 19:42 nie mam żadnych informacji n/t ośrodków, Bałtyk jest w idealnym miejscu, lepiej być nie może, ale to już leciwy ośrodek, obok masz nowy basen w razie niepogody, korty tenisowe, molo... no i całe wakacyjne życie toczy przy Bałtyku.A może zobacz apartamenty Zielone Tarasy www.zielonetarasy.kolobrzeg.pl/Apartament_Fredry_7b.html, Odpowiedz Link Zgłoś
nikaooo Re: Kto wyjeźdża do Kołobrzegu w okresie wakacyj 31.01.09, 12:31 Ja jadę do Kołobrzegu z mężem i 3 latkiem.Sułkowskiego,domki letniskowe.Orientujecie się jak to blisko do promenady,molo,inne atrakcje dla malucha? Odpowiedz Link Zgłoś
viki711 Re: Kto wyjeźdża do Kołobrzegu w okresie wakacyj 01.02.09, 18:15 sułkowskiego jest przy samej plaży, ale daleko od molo, portu i głównej promenady, będziesz miała blisko do wspomnianej we wcześniejszym poście kawiarni w ośrodku Arka, na terenie Arki jest też plac zabaw dla dzieci, ale nie znam dobrze tej okolicy i być może przy twoich domkach też jest coś dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
nikaooo Do Viki 02.02.09, 09:01 Jak daleko od promenady,molo itp???w ile czasu tak mniej więcej spacerkiem???dzięki za odp Odpowiedz Link Zgłoś
nikaooo Re: Do Viki 02.02.09, 09:04 acha,będę w ośrodku domków letniskowych "Wagma",niedaleko starego"Miflexu"oraz "Daru Morza".Tak dla uściślenia rejonu. Odpowiedz Link Zgłoś