Dodaj do ulubionych

Ośrodek Zedan Sianożęty, polecacie?

02.02.09, 17:38
Wybieramy się do tego ośrodka www.zedan.pl z czteroletnią córeczką.
Był tam ktoś z Was może? Jakie wrażenia?
Obserwuj wątek
    • jusimama1 Re: Ośrodek Zedan Sianożęty, polecacie? 02.02.09, 19:25
      My też tam jedziemy w lipcu.Chętnie dowiedzielibyśmy się czegoś.
      • jonaska Re: Ośrodek Zedan Sianożęty, polecacie? 02.02.09, 20:05
        Ja bylam w tamtym roku w czerwcu.
        Bardzo nam sie podobało, osrodek fajny, czysty, miła obsługa. Mi nie smakowała
        tam rybka niestety, przyprawiona jak schabowy po prostu.
        My bylismy w domku, zapisałam sobie nawet domek 33 lub 34. Sa to domki z
        oddzielna sypialnia, blisko pl zabaw dla młodszych dzieci.
        Pl zabaw dla starszakow jest nieco stary,ale dzieci sie bawia i szaleja.
        Co chcecie dokładniej wiedziec?
        • crazycocos Re: Ośrodek Zedan Sianożęty, polecacie? 02.02.09, 20:47
          Mnie w sumie najbardziej warunki w pokojach i to, czy w domkach
          raczej jest spokojnie, czy imprezowo (chodzi mi o hałas). I jak
          basen - czysty? da sie popływać? I jak okolica - jest co robić w
          razie niepogody?
          • jusimama1 do:jonaska 02.02.09, 23:49
            My będziemy w pensjonacie.Chciałabym wiedzieć,czy jedzonko smaczne, bo chcemy
            wykupić obiadokolacje.A sniadania warto czy lepiej samemu przygotować? A jak w
            ogóle te Sianożęty?
            • jonaska Re: do:jonaska 03.02.09, 06:22
              Jak w pokojach nie wiem. My bylismy w domkach. Jedzonko - sami sniadanka i
              kolacje. Zjadłam raz rybke i nie smakowała mi, natomiast maz jadł cos innego i ok.
              Basen czysciutki, zadbany, mozna sie kąpac z malenstwami spokojnie.
              W razie niepogody....hmmm...w osrodku jest taki namiot, sa tam piłkarzyki,
              bilard chyba tez. w samych Sianożętach nie bardzo..ale zaznaczam, wiekszosc,a
              raczej 95% było jeszcze nieczynnych. Widac było,ze stawiaja jakies namioty,
              przygotowuja puby, miejsca rozryweg....itp. takze mysle,ze w sezonie jest co robic.
              Same Sianożęty do mała miejscowosc, my bylismy chyba od 6 czerwca, mielismy
              pogode fajna, ale.... o wlasnie, im bliżej celu bylismy, tym bardziej wiał
              wiatr. Pani w sklepie powiedziala,ze to normalne u nich, taka "bryza" hihi..ale
              wiało dosc mozno, nawet bardzo mocno powiem.
              W Warszawie były upały po 30 stopni,a tam bluzy polarowe. Pani powiedziala,ze
              wieje prawie zawsze, praktycznie codziennie.Ale nam to w sumie nie
              przeszkadzało...dzieciaki biegały po tej "lodowatej" dla mnie wtedy wodziesmile))
              Jest molo, stare ale jest...plaża ok, czysto i dosc szeroko.Kiedy my bylismy
              zadnych atrakcji na plazy nie było, wypozyczalni lezaków itp, w sezonie pewnie jest.
              W domkach bylo jeszcze mało ludzi, akurat były mecze, wiec jednego dnia była
              jakas impreza, ale do 22ej. Nie było szalenstwa, ludzie przyjezdzaja z dziecmi.
              Nie było bajkolandu ani nic podobnego dla dzieci,gokartów itp tez nie(chociaz
              punkt widzialam, jeszcze nie czynny)
              miejsce nie tetniło zyciem, ale jak pisze...to bylo od 6go czerwca, wiec przed
              sezonem.
              My jezdzilismy sporo do Kołobrzegu, baaardzo blisko. i tam dzieci chodziły bawic
              sie, na gokarty...na pyyych gofry i jedzonko takze.
              W sumie w Zedanie zjadłam tylko raz ta rybe.
              • jonaska Re: do:jonaska 03.02.09, 06:26
                no i dla mnie wazne jest,ze sa tam normalne chodniki, dłuuugi deptak, jest jak
                przejsc z wozkiem itp. w stegnie strasznie mnie wkurzały te dziury, nie było jak
                chodzic, wszystko stare, dziury i jeszcze raz dziury.
                • jonaska Re: do:jonaska 03.02.09, 06:36
                  moge jeszcze dodac,ze podniesli ceny...
                  domek, ktory my wynajmowalismy w czerwcu kosztował 150zł, teraz 200zł, male
                  domki kosztowały 90zł, terazn125zł.
    • zsxdcf Re: Ośrodek Zedan Sianożęty, polecacie? 08.02.09, 12:23
      Nie polecam.Polecam www.domekprzymorzu.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka