roberti.ori 17.03.05, 12:46 niestety pojawiają sie znowu braki, nasz stały problem przy zamówieniach. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1szylider Re: niestety znowu braki 17.03.05, 21:49 roberti.ori napisał: > niestety pojawiają sie znowu braki, nasz stały problem przy zamówieniach. Witam! Ja wiem jak bardzo to irytuje... Ale trzeba podchodzic do tego filozoficznie, przecież to symptom koniunktury:))) Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link
kosmisia Re: niestety znowu braki 18.03.05, 10:51 eeee tam, chciałam zamówić skarpetki nawilżające tak wychwalane i guzik - nie ma :( Odpowiedz Link
polomel Re: niestety znowu braki 18.03.05, 12:41 Czy jak cos zamawiam i wyskakuje mi opis "Produkty chwilowo niedostępne" to czy firma mi je dosle jak beda juz dostepne czy mam na to nie liczyc. Jak to u was jest? Odpowiedz Link
asia.p Re: niestety znowu braki 18.03.05, 13:05 Niestety na to że ci je firma dośle nielicz. Te rzeczy jeśli tylko bedą dostępne przy twoim kolejnym zamówieniu to się dopiszą. Ale jest też możliwośc że już zostały wyprzedane i już ich wogóle niebędzie. Odpowiedz Link
kosmisia Re: niestety znowu braki 18.03.05, 13:54 a to, że produkt nie do sprzedaży - co to znaczy? Odpowiedz Link
asia.p Re: niestety znowu braki 18.03.05, 14:53 Niejestem pewna na 100 % ale tak wyskakuje przy produktach których niema w katalogu i są wycofane ze sprzedaży, np. spróbuj kupić wodę Delice to ci to wyskoczy. Niewiem czy tylko w takich wypadkach. :))) Odpowiedz Link
1szylider Re: niestety znowu braki 18.03.05, 19:42 asia.p napisała: > Niejestem pewna na 100 % ale tak wyskakuje przy produktach których niema w > katalogu i są wycofane ze sprzedaży, np. spróbuj kupić wodę Delice to ci to > wyskoczy. > Niewiem czy tylko w takich wypadkach. > > :))) Witam! Bawisz się w wysyłkę? Ja zawsze wolę taka osobe zosponsorować i niej kupuje u siebie. Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link