toskaniaa 21.05.09, 20:15 Wprawdzie dopiero w planach zaraz po zakończeniu roku szkolnego z moją 9-latką Ktoś był i poleca?Jeśli tak prosze o namiary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala_anka_jot Re: Gdańsk w czerwcu 23.05.09, 21:09 Koniecznie wyskoczcie do Gdyni do centrum Experiment (nie wiem czy dobra pisownia) i do akwarium morskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
robkar Re: Gdańsk w czerwcu 24.05.09, 20:06 experyment miejsce któego nie można przegapić Odpowiedz Link Zgłoś
sanna2009 Re: Gdańsk w czerwcu 26.05.09, 11:20 Nie wiem, czy pytasz o noclegi czy o atrakcje w Trójmieście. Zapraszam na stronę www.wakacjezdzieckiem.pl znajdziesz tu i jedno, i drugie. Spacery po Długiej i "Monciaku", Aquapark w Sopocie, piękne ZOO w Oliwie, Muzeum Archeologiczne w Gdańsku, Akwarium w Gdyni - na pewno nie będziecie się nudzić, nawet jeśli nie będzie pogody. Odpowiedz Link Zgłoś
toskaniaa Re: Gdańsk w czerwcu - nocleg 11.06.09, 16:35 Moze macie coś niedrogiego i przyzwoitego blisko morza? Odpowiedz Link Zgłoś
montegeo Re: Gdańsk w czerwcu - nocleg 12.06.09, 20:31 na www.odkryjpomorze.plcoś się znajdzie. Do wyszukiwarki wystarczy wprowadzić cenę. Atrakcji opór, imprezy też do wyboru - w wyszukiwarce Odpowiedz Link Zgłoś
martaw1 Re: Gdańsk w czerwcu 15.06.09, 19:27 Standardowo ulica Długa, Neptun, spacer wzdłuż Motławy, Sołdek. Oczywiście wypad na plażę nad morze, molo na Zaspie, Sopot. Ale im dalej od mola tym fajniej, kameralnie, zbieranie muszli.... W okolicach zoo poprzeciwnej stronie w lesie, jest wejście na Pachołek, góra na której jest takie wejście bardzo bezpieczne ponad drzewa, aby podziwiać trójmiasto, widać Gdańsk, morze itd, pięknie... Odpowiedz Link Zgłoś