zaba133 02.07.09, 11:15 zastanawiam się nad pobytem "sanatoryjnym" z często chorującymi maluchami, czy ktoś był w tym ośrodku? jakie opinie o osrodku i miejscowości ? będę wdzięczna za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gami13 Re: Leśna Polana Ustronie Morskie 02.07.09, 21:33 Osrodek godny polecenia. Juz samo polozenie sprzyja leczeniu i wypoczynkowi, wielki , zadbany ogrod, ogrom zieleni, place zabaw dla dzieci. Sam osrodek jest komfortowy, pokoje o standardzie hotelowym, nowe mebelki. Maja bardzo bogata i nowoczesna baze rehabilitacyjna, kiedys byl basen z pileczkami dla dzieci, ale nie wiem czy jest do tej pory, maja tez piekne konie i prowadzona jest hipoterapia. Uwazam, ze ten osrodek to bardzo dobry wybor na pobyt wypoczynkowy i zdrowotny. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba133 Re: Leśna Polana Ustronie Morskie 03.07.09, 10:41 dziękuje za odpowiedź, kiedy byłaś w tym ośrodku? jakie atrakcje czekaja nas w Ustroniu Morskim, zastanawiam się jak pisałam nad wyjazdem późny sierpnień, wrzesień Odpowiedz Link Zgłoś
gami13 Re: Leśna Polana Ustronie Morskie 04.07.09, 23:07 W osrodku tym bylam jakies 2 miesiace temu, wtedy remontowali jeszcze jakies pokoje, oni ciagle cos odnawiaja przed sezonem. Jesli chodzo o Ustronie Morskie to polecam te miejscowosc na wypoczynek rodzinny i zdrowotny. Typowy nadmorski kurorcik, ogrom placowek handlowych typu lody, gofry, ryby itp, sa tez rozrywki dla maluchow, dmuchane zamki, pileczki, przejazdzki ciuchcia. Plaza w Ustroniu jest czysta i bardzo zadbana. Blisko Ustronia jest Kolobrzeg wiec mozna sie wybrac na zwiedzanie, poplynac statkiem lub wodolotem. Polecam tez wizyte w Ogrodach Hortulusa. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba133 Re: Leśna Polana Ustronie Morskie 06.07.09, 10:36 dzięki za informację, ale mam wrażenie, że masz coś z tym ośrodkiem wspólnego, troche poszperałam na forum będę wdzięczna za opinie gości tego ośrodka.... Odpowiedz Link Zgłoś
gami13 Re: Leśna Polana Ustronie Morskie 06.07.09, 19:05 Ot niewdziecznosc ! Jesli bedziesz juz w Ustroniu i zatrzymasz sie w innym osrodku, odwiedz Lesna Polane, ot tak dla sprawdzenia moich slow. Mieszkalam w tym osrodku i jeszcze raz potwierdzam co napisalam. Aby oszukiwac forumowiczow i naciagac zachwalajac osrodki mozna zmieniac niki i spamowac do woli , jak widzisz ja tego nie robie. Pozdrowienia i milego wypoczynku gdziekolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
zaba133 Re: Leśna Polana Ustronie Morskie 07.07.09, 09:59 bardzo przepraszam , jesli poczułaś się urazona moim postem, ale mam wrażenie, że byłaś w bardzo wielu ośrodkach.... hmmm może rzeczywiście moja nadinterpretacja, tylko nikt inny nie pisze więcej o tym miejscu....jestem prawie na tak, jesli chodzi o Lesną Polanę to jestem prawie na tak, ale ewentualnie szukam jeszcze coś bliżej morza- ale o to w Ustroniu trudno, znalazłam jakis ośrodek- Gwarek, ale wygląd jakiś z PRL-u.... jeśli nie obraziłaś się całkiem to będę wdzięczna za informacje o wyzywieniu w LP Odpowiedz Link Zgłoś
zaba133 Re: Leśna Polana Ustronie Morskie 09.07.09, 11:33 będę wdzięczna za namiary na sprawdzone noclegi w Ustroniu... Odpowiedz Link Zgłoś
katarzna2006 Re: Leśna Polana Ustronie Morskie 09.07.09, 15:11 to jest naprawdę ośrodek godny polecenia.Zgadzam się w 100% z gami13 Odpowiedz Link Zgłoś
gami13 do zabki 10.07.09, 13:24 Oczywiscie nie obrazilam sie, doskonale rozumiem podejrzliwosc turystow Znam wiele osrodkow w zachodniopomorskim i dlatego czasami polecam te, ktore uwazam za dobre, doskonale wiem co to zepsute wakacje. Ludzie ciulaja caly rok, marza o wspanialym wypoczynku, przyjedzaja do wybranego miejsca i czeka ich niespodzianka w postaci brudu, wilgoci, niemilej obslugi itp. Dlatego polecam sprawdzone osrodki. Jesli chodzi o posilki, to podczas mojego pobytu sniadania byly w formie stolu szwedzkiego a obiady serwowane do stolika. Kolacja chyba tez stol, ale nie dam glowy uciac za te kolacje. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba133 Re: do zabki 10.07.09, 13:32 dziekuję za info, jesli chodzi o posiłki, czy smaczne i w wystarczającej ilości ( obiady) biorę jeszcze pod uwagę Łebę i Zdrowotel- Mazowsze, ewentualnie Dziwnówek- Jantar zalezy mi zeby było jak najbliżej morza.... Odpowiedz Link Zgłoś
gami13 Re: do zabki 10.07.09, 21:31 Jantara w Dziwnowku znam bardzo dobrze. To budynek blizniaczy z Lesna Polana, kiedys te dwa obiekty byly wlasnoscia jednej firmy i sa dokladnie takie same. Jantara tez polecam, maja super baze zabiegowa, niezwykle nowoczesny sprzet lacznie z cala kardiologia, i basen, jacuzzi,sauny, teraz otworzyli SPA. Minusem jest tlok bo prowadza turnusy ZUSowskie. Gorne pietra sa o standardzie hotelowym - dol to pokoje o nizszym standardzie. Z tego co pamietam tam nie ma stolu szwedzkiego, jedzenie wydawane jest porcjami.Zaleta - blisko morza. Osrodka z Łeby niestety nie znam wiec nie wypowiem sie Pozdroweczka Odpowiedz Link Zgłoś