Dodaj do ulubionych

UWAGA!! Karwia Duet II

03.08.09, 12:39
Witam, własnie wróciłam z ośrodką DUET II w Karwii i niestety ale
muszę go raczej odradzić sad
Ośrodek znajduje się na ulicy Mokrej i jak nazwa wskazuje podczas
złj pogody ulica jest dosłownie i całkowicie mokra, nie przejdzie
się jej suchą stopą, kałuże są po kostki. Droga oczywiście nie jest
asfaltowa - to tylko ubita ziemia i robi się tam później niezłe
bajoro. Ulica jest na uboczu do morza jest jakieś 600 metrów.
Domek wygląda na fotach na spory w rzeczywisci jest bardzo mało
miejsca. W dwóch sypoialniach na górze mieszczą się w sumie tylko
łóżka i szafki nocne. W jednym pokoju musieliśmy przestawiać łóżko
aby zmieściło się łóżeczko turystyczne dla dziecka.
Pokój z aneksem na dole też bardzo mały. Rzecz najgorsza - można
powidzieć że brak ciepłej wody. Zainstalowane są przepływowe
podgrzewacze wody które dają radę tylko przy bardzo malutkim
strumieniu ale jak tu myć dziecko pod ledwo kapiącym kranem.... Oba
maluchy z którymi byliśmy pochorowały się tylko... sad
Na około domu kostka brukowa i jeszcze raz kostka brukowa, trawa w
sumie tylko na placu zabaw. Właścicielna nieprzyjemna i nastawiona
jedynie na kasę... Trzebyło dac jej w łapę gotówkę o przelewie
wykonanym na jej oczach nie było mowy.
Do tego było codziene sprawdzenie czy przypadkiem ktoś nie dostawił
auta na jej parkingu, biegała i sprawdzała nr-y rejestracyjne...
Zdecydowanie ODRADZAM!!
Obserwuj wątek
    • patysiak Re: UWAGA!! Karwia Duet II 20.03.10, 13:57
      ja mma zupelnie inne spostrzezenia. jezdzimy do osrodka duet II od 3 lat i w tym
      roku tez pojedziemy. domek jest wystarczajaco duzy dla 4 osobowej rodziny. jak
      mozna pisac ze jest malo miejsca jesli na gorze sa 2 sypialnie? to w ile osob wy
      tam byliscie? smile

na dole salonik z aneksem tez w zupelnosci spelnial moje wymagania. na kanapie
      mozna wygodnie sobie posiedziec, przy stole mozna zjesc.

zimna woda. to jest rzeczywiscie problem. ale ja gotowalam sobie gar wody
      wieczorem i wlewalam ją do dmuchanego brodzika w ktorym kapalismy nasze dzieci.
      maciek spedza tam co roku 4-6 tyg. nigdy nie by chory. maja bywala krocej bo
      tylko 2 tyg. i tez nam jeszcze w karwi nie chorowala.

co do ulicy mokrej to juz chyba pretensje do urzednikow. droga dziurawa, to
      fakt. ale nie bardziej niz drogi w calej polsce. przeciez na tej ulicy nie
      spedza sie czasu a co najwyzej przechodzi sie nia i jakos nie mialam prob;emu
      aby nawet po deszczowym dniu, bezpieczne dotrzec do celu.
      co do pilnowania porzadku przez wlascicieli. doskonale ich rozumiem. nikt nie
      lubi byc oszukiwany i naciagany. to ich biznes a wszyscy wiemy ze polak cwany
      bywa i wszystko zrobi aby nie placic, zaplacic mniej itd.

zdecydowanie polecam. jesli ktos ma wiecej pytan, prosze o maila na
      patysiak@gazeta.pl
      • gwiazdzisci Re: UWAGA!! Karwia Duet II 08.04.10, 23:46
        no rzeczywiście atrakcja - grzanie w garze wody...
        21 wiek... pożal się Panie Boże
        • patysiak Re: UWAGA!! Karwia Duet II 24.04.10, 15:30
          a co w tym zlego? woda ciepla jest. trzeba miec tylko troche cierpliwosci w jej
          ustawieniu.
        • sowa646 Re: UWAGA!! Karwia Duet II 06.08.14, 12:21
          Karwia - piękna miejscowość, ale dobra rada to omijać bardzo, bardzo szerokim łukiem domki campingowe ośrodków (a jest ich 4) „Duet” . Same domki, jak domki częściowo komfortowe, częściowo „wczesny Gierek „ (bez wody, bez kanalizacji, bez toalety, bez łazienki, za to wewnątrz płyty pilśniowe dające stęchlizną po nozdrzach), - dwa tygodnie idzie wytrzymać. Tego czego w żaden sposob wytrzymać nie idzie to „przeurocza” para aroganckich, wulgarnych, chciwych do granic i kłamliwych awanturników którzy są właścicielami ośrodków „Duet”. To małżeństwo z Lublina, przybywające na gościnną Ziemie Kaszubską tylko sezonowo, by robić ineresy, nastawione tylko i wyłącznie na zysk, zysk, zysk próbuje zaprowadzać swoje standardy i porządki (między innymi w traktowaniu pracowników i gości) ujmując tym samym znanej od pokoleń serdeczności Kaszubów.
          • o.w.duet Re: UWAGA!! Karwia Duet II 09.08.14, 19:00
            Witam wszystkich forumowiczów jestem właścicielem Ośrodków Duet położonych w Karwi.
            Nie mam w zwyczaju komentować opinii, które wystawiają sfrustrowani ludzie. Z wieloletniego doświadczenia stwierdzam, że negatywne opinie wystawiają ci, którzy przyjechali na wczasy i przez cały okres pobytu kombinują jak oszukać właściciela, żeby nie zapłacić np za dodatkowe osoby w domku bo zamiast np 5 zameldowanych osób przyjechało ich 7 a czasami nawet i 9. Tak też było w przypadku osoby o nicku "kasiako80", która rozpoczęła w 2009r ten wątek, jak i autora kolejnej opinii z 2014r. Pana o nicku "sowa646". Więc po nieudanych próbach oszczędzenia w odwecie szkalują i oczerniają właścicieli i ośrodki. Nie mam w zwyczaju odpisywać ale tym razem zrobię wyjątek bo osoba o nicku sowa646 po prostu już przesadza. Po pierwsze ta osoba nigdy nie była gościem moich ośrodków Duet wiec nie może mieć pojęcia o panujących tam warunkach i standardach. A w opinii kłamie bo wszystkie domki w Duetach mają wodę, kanalizację, łazienki z prysznicami oraz aneksy kuchenne. Żaden domek nie jest wybity śmierdzącą płytą pilśniową. Negatywna opinia tej osoby jest wynikiem pobytu w ośrodku Zacisze gdzie faktycznie nie ma wody w domkach, a toalety oraz prysznice są ogólnego dostępu ale osoba doskonale o tym wiedziała rezerwując pobyt.
            Jeżeli ktoś nie przestrzega ogólnie panujących reguł i zasad, od początku kłamie i próbuje ukrywać dodatkowe osoby w domku nigdy nie będzie zadowolony z pobytu u nas.
            Pan o Nicku sowa646 po bardzo nieprzyjemnym pobycie kilka dni przed zakończeniem swoich wczasów został wyproszony z domku i z Ośrodka. Dlatego w odwecie wypisują negatywne opinie gdzie tylko się da.
            Podsumowując i informując wszystkich, którzy czytają te opinie mamy 99% zadowolonych klientów, którzy wracają do nas od wielu lat i są bardzo zadowoleni. Jeżeli ktoś jedzie na wakacje żeby kombinować i próbować oszukiwać niech wybierze inne miejsce niż nasze Ośrodki - zaoszczędzi wtedy nerwów sobie oraz nam.
            • nchyb Re: UWAGA!! Karwia Duet II 13.08.14, 11:25
              > dpisywać ale tym razem zrobię wyjątek bo osoba o nicku sowa646 po prostu już pr
              > zesadza. Po pierwsze ta osoba nigdy nie była gościem moich ośrodków Duet wiec n
              > ie może mieć pojęcia o panujących tam warunkach i standardach.

A Pan Właściciel Ośrodków Duet w Karwii to myślał może, że osoba przybywająca do ośrodka od razu przedstawi się - na forum mam nick Sowa...?

Bo inaczej - skąd moze wiedzieć że Sowy tam nie było? Miał ciągle zamknięte? wink
      • sowa646 Re: UWAGA!! Karwia Duet 06.08.14, 12:23
        Karwia - piękna miejscowość, ale dobra rada to omijać bardzo, bardzo szerokim łukiem domki campingowe ośrodków (a jest ich 4) „Duet” . Same domki, jak domki częściowo komfortowe, częściowo „wczesny Gierek „ (bez wody, bez kanalizacji, bez toalety, bez łazienki, za to wewnątrz płyty pilśniowe dające stęchlizną po nozdrzach), - dwa tygodnie idzie wytrzymać. Tego czego w żaden sposob wytrzymać nie idzie to „przeurocza” para aroganckich, wulgarnych, chciwych do granic i kłamliwych awanturników którzy są właścicielami ośrodków „Duet”. To małżeństwo z Lublina, przybywające na gościnną Ziemie Kaszubską tylko sezonowo, by robić ineresy, nastawione tylko i wyłącznie na zysk, zysk, zysk próbuje zaprowadzać swoje standardy i porządki (między innymi w traktowaniu pracowników i gości) ujmując tym samym znanej od pokoleń serdeczności Kaszubów.
        • beata.1963 Re: UWAGA!! Karwia Duet 10.08.14, 20:56
          Tak czytam i czytam sobie Pana opinie i nie mogę się na dziwić. Weszłam na to forum, bo sama chciałam naskrobać coś pozytywnego, dopiero wróciliśmy z wczasów. Jeżdżę do Duetu I od sześciu lat i poznałam właścicieli osobiście. I nic mi się tu nie zgadza. W domku są łazienki, jest czysto. Moje dzieciaki tylko czekają na wyjazd nad morze, do Karwi. Na ośrodku co roku coś zmieniają, widać, że dbają. Z Pana musi być straszny pieniacz i uważam, że właściciele powinni Pana pozwać do sądu z powództwa cywilnego za naruszenie dóbr osobistych, za tak niezasadne szkalowanie dobrego imienia. Mam nadzieję, że właściciele nie zostawią tak tego. Minęły już czasy, kiedy można było tak bezkarnie wypisywać takie bzdury.
          • sowa646 Re: UWAGA!! Karwia Duet 10.08.14, 22:04
            jest mi miło że szanowna pani "beata.1963" "tak czyta i czyta" moje opinie, szkoda tylko że tak nieuważnie "domki, jak domki częściowo KOMFORTOWE, częściowo wczesny Gierek". No i ten czas czytania przez "beata.1963" wraz z odpowiedzią też jakoś tak dziwnie przypadkowy (następny dzień po mojej opinii), że nie wspomnę o "chęci naskrobania czegoś pozytywnego" właśnie dzisiaj ??? smile smile smile. Szanowna pani "beata.1963" co za niesamowity zbieg okoliczności, "od 6 lat" i dopiero dzisiaj (w następny dzień po mojej opinii, a wątek "UWAGA!! Karwia Duet" istnieje od 2009r), tylko pogratulować i polecić pani grę w totka. A wszyskim innym nie polecać i ODRADZAC, ODRADZAC, ODRADZAC ośrodki wypoczynkowe Duet i Zacisze w Karwi ze względu na "sympatycznych inaczej" wlaścicieli. (a tak nawiasem, podpowiadając szanownej pani "beata.1963", to chyba przedobrzyła pani z ilością filmów z sali sądowej lub programow typu "Sędzia Maria Wesołowska", to jest forum z subjektywnymi opiniami)
    • ewaf12 Re: UWAGA!! Karwia Duet II 08.06.10, 12:43
      właśnie jestem po długim weekendzie w tym ośrodku z dwójką maluchów, było
      fajnie, dzieci zdrowe a co do wody to są duże zmiany nie ma już podgrzewaczy w
      łazienkach jakoś inaczej właściciele to rozwiązali, z wodą ciepłą nie miałam
      problemu, a błotko na drodze to nie wina ośrodka. to co mogę powiedzieć to to że
      czystość w domku mnie mile zaskoczyła a dużo podróżuję z moimi maluchami.
    • patysiak Re: UWAGA!! Karwia Duet II 08.06.10, 20:13
      i my jestesmy wreszcie w karwi na corocznych wakacjach
      potwierdzamy ze osrodek duet II ma wlasna kotlownie. nie ma zadnych problemow z
      goraca woda.

a ulica mokra jest sucha bo mamy piekna pogode.
      jest swietnie. polecamy!
    • patysiak Re: UWAGA!! Karwia Duet II 08.06.10, 21:35
      aaaa dodam ze we wszystkich domkach zainstalowano bramki zaezpieczajace schody.
      to prawdziwy osrodek przyjazny rodzicom z dziecmi. brawo.
      oczywiscie robimy rezerwacje na nast wakacje
    • gosia_k_05 Re: UWAGA!! Karwia Duet II 19.07.10, 13:29
      Ja byłam w tym roku (2010) w czerwcu w ośrodku Duet II z mężem i
      dwójką dzieci i bardzo nam się podobało. Domek był czysty, wygodny,
      problemów żadnych z ciepłą wodą nie było.
      Teren między domkami jest zadbany i dobrze zorganizowany.
      Na terenie jest plac zabaw czyli miejsce spotkań wszystkich dzieci,
      a oprócz tego przy każdym domku na zewnątrz jest stół i ławy przy
      których też dzieci chętnie się bawią.
      My z pobytu w tych domkach byliśmy zadowoleni.
      Polecam szczególnie dla rodzin z dziećmi.
    • patysiak Re: UWAGA!! Karwia Duet II 05.06.11, 20:14
      odliczamy dni do tegorocznego wyjazdu...
    • sowa646 Re: UWAGA!! Karwia Duet 06.08.14, 12:18
      • o.w.duet Re: UWAGA!! Karwia Duet 09.08.14, 19:02
        Witam wszystkich forumowiczów jestem właścicielem Ośrodków Duet położonych w Karwi.
        Nie mam w zwyczaju komentować opinii, które wystawiają sfrustrowani ludzie. Z wieloletniego doświadczenia stwierdzam, że negatywne opinie wystawiają ci, którzy przyjechali na wczasy i przez cały okres pobytu kombinują jak oszukać właściciela, żeby nie zapłacić np za dodatkowe osoby w domku bo zamiast np 5 zameldowanych osób przyjechało ich 7 a czasami nawet i 9. Tak też było w przypadku osoby o nicku "kasiako80", która rozpoczęła w 2009r ten wątek, jak i autora kolejnej opinii z 2014r. Pana o nicku "sowa646". Więc po nieudanych próbach oszczędzenia w odwecie szkalują i oczerniają właścicieli i ośrodki. Nie mam w zwyczaju odpisywać ale tym razem zrobię wyjątek bo osoba o nicku sowa646 po prostu już przesadza. Po pierwsze ta osoba nigdy nie była gościem moich ośrodków Duet wiec nie może mieć pojęcia o panujących tam warunkach i standardach. A w opinii kłamie bo wszystkie domki w Duetach mają wodę, kanalizację, łazienki z prysznicami oraz aneksy kuchenne. Żaden domek nie jest wybity śmierdzącą płytą pilśniową. Negatywna opinia tej osoby jest wynikiem pobytu w ośrodku Zacisze gdzie faktycznie nie ma wody w domkach, a toalety oraz prysznice są ogólnego dostępu ale osoba doskonale o tym wiedziała rezerwując pobyt.
        Jeżeli ktoś nie przestrzega ogólnie panujących reguł i zasad, od początku kłamie i próbuje ukrywać dodatkowe osoby w domku nigdy nie będzie zadowolony z pobytu u nas.
        Pan o Nicku sowa646 po bardzo nieprzyjemnym pobycie kilka dni przed zakończeniem swoich wczasów został wyproszony z domku i z Ośrodka. Dlatego w odwecie wypisują negatywne opinie gdzie tylko się da.
        Podsumowując i informując wszystkich, którzy czytają te opinie mamy 99% zadowolonych klientów, którzy wracają do nas od wielu lat i są bardzo zadowoleni. Jeżeli ktoś jedzie na wakacje żeby kombinować i próbować oszukiwać niech wybierze inne miejsce niż nasze Ośrodki - zaoszczędzi wtedy nerwów sobie oraz nam.
        • sowa646 Re: UWAGA!! Karwia Duet 10.08.14, 00:42
          otóż, to ja jestem panem o nicku sowa646 i nigdy nie zostałem wyproszony, ani też nie zakończyłem wcześniej wczasów w jakimkolwiek ośrodku wczasowym, w zamian za to miałem okazję być świadkiem traktowania przez właściciela ośrodka "Duet" "Zacisze", pana elektryka który wykonywał prace na terenie ośrodka, jak i pani właścicielki odnoszącej się do młodych osób sprzątających jej toalety, a już szczytem wszyskiego bylo traktowanie współwczasowiczów których to właśnie ta wyjątkowo "przyjazna" i "nie chciwa" para nie wiadomo do końca za co (a jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o...) miast pielęgnować i szanować jak ludzi dzięki którym żyje i egzystuje, traktowała jak ostatnich degeneratów. Pisać można wszysko jednak prawdy o tych wyjatkowo "sympatycznych" czy też "sympatycznych inaczej" ludziach z Lublina można dowiedzieć się rozmawiając z pierwszym lepszym ich pracownikiem, a temat czy wątek "UWAGA!! Karwia Duet" zapoczątkowany w 2009r to naprawdę nie moje dzieło. Jak dodam że na jeden domek wczasowy (6 osobowy) jest jeden parking w cenie, a drugi już nie i jest płatny jak na Krakowsim Przedmieściu , (a niby jak miała się dostać ta 6 osoba) no comment. ODRADZAM, ODRADZAM, ODRADZAM.
        • sowa646 Re: UWAGA!! Karwia Duet 10.08.14, 00:44
          otóż, to ja jestem panem o nicku sowa646 i nigdy nie zostałem wyproszony, ani też nie zakończyłem wcześniej wczasów w jakimkolwiek ośrodku wczasowym, w zamian za to miałem okazję być świadkiem traktowania przez właściciela ośrodka "Duet" "Zacisze", pana elektryka który wykonywał prace na terenie ośrodka, jak i pani właścicielki odnoszącej się do młodych osób sprzątających jej toalety, a już szczytem wszyskiego bylo traktowanie współwczasowiczów których to właśnie ta wyjątkowo "przyjazna" i "nie chciwa" para nie wiadomo do końca za co (a jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o...) miast pielęgnować i szanować jak ludzi dzięki którym żyje i egzystuje, traktowała jak ostatnich degeneratów. Pisać można wszysko jednak prawdy o tych wyjatkowo "sympatycznych" czy też "sympatycznych inaczej" ludziach z Lublina można dowiedzieć się rozmawiając z pierwszym lepszym ich pracownikiem, a temat czy wątek "UWAGA!! Karwia Duet" zapoczątkowany w 2009r to naprawdę nie moje dzieło. Jak dodam że na jeden domek wczasowy (6 osobowy) jest jeden parking w cenie, a drugi już nie i jest płatny jak na Krakowsim Przedmieściu , (a niby jak miała się dostać ta 6 osoba) no comment. ODRADZAM, ODRADZAM, ODRADZAM.
          • 3mami79 Re: UWAGA!! Karwia Duet 03.09.14, 22:42
            Ponieważ na wspominienia bardzo udanych wakacji w domkach Duet mi się wzięło, to postanowiłam napisać i przeczytać opinie i tu nagle takie wpisy. Jestem totalnie zakoczona, a moze nie bo ludzka zazdrość i głupota nie zna granic. Od 4 lat odpoczywamy w domkach Duet i nigdy nie mieliśmy żadnych problemów. Domki świetnie wyposażone, co roku standard ich jest podwyższany. W tym roku byliśmy przy Wojska Poslkiego, napradę domki spełniły nasze oczekiwania 5 osobowej rodziny. Dzieci przezadowolone nie chciały opuszczać domku zabaw, trampolin i oczywiście nowych koleżanek. Dzięki temu rodzice mogą naprawdę odpocząć, bo dzieci są bezpieczne (monitoring) a właściciele dbają o ład i porządek. Jeżeli komuś zasady, które są przyjęte w tym ośrodku nie pasuja to powinień szukać czegoś innego, może w Mielnie lub na Ibizie, bo ja cenię właśnie ten ośrodek za spokój i porządek jaki tam panuje. Pozdrawiam Panią Jadwigę z rodziną i życzę wytrwałości w prowadzeniu tego biznesu, utrzymaniu wysokiego poziomu tego ośrodka. Bo napewno sprawdzimy za rok? Polecam!
            • nchyb Re: UWAGA!! Karwia Duet 04.09.14, 16:26
              i specjalnie stworzyłaś konto na gazecie, by nas teraz o tym poinformować?
              czy też właściciel tworzy sobie nowe konta?
        • jolanta.tusk1965 Re: UWAGA!! Karwia Duet 08.09.14, 00:17
          Nie polecam tego osrodka nikomu.......strasznie sie zawiedlismy..... mielismy spedzic tam urlop od 02.08.14 do 09.08.14. Niestety nic z tego nie wyszlo...domek ktory nam wynajeto nie byl tym ktory zarezerwowalismy.
          Bylismy zaszokowani tym co zobaczylismy : domek w strasznym stanie.... bardzo malo miejsca..... lozka i kanapy stare i bardzo krotkie...nie nadawaly sie do spania dla osob doroslych. Musze nadmienic, ze rezerwacja byla telefoniczna i pani Jadwiga wiedziala skad przyjezdzamy (prawie 800 km z okolic Hannover) i ze potrzebujemy duzo miejsca dla 6 osob doroslych i dwoch nastolatkow.Chcielismy naszym wietnamskim i niemieckim przyjaciolom pokazac nasz piekny kraj i pochwalic sie serdecznoscia i goscinnoscia. Niestetynie zostalismy przyjeci zbyt serdecznie, a o goscinnosci to mozna bylo od razu zapomniec.
          Rozmowa, ktora mielismy z corka pani Jadwigi (tak nam ta pani powiedziala) - to byla presja...tak to odebralismy.....zadnego przapraszam, przykro nam, tylko slowa : musicie sie zaraz zdecydowac czy zostaniecie, czy nie..... Czegos takiego jeszcze nigdy nie przezylam, a musze zaznaczyc, ze jezdze po calym swiecie. Domek mial za ten czas ponad 4.000 zl kosztowac, a nie byl wart nawet polowy tej sumy.
          Naciskanie na urlopowiczow, ktorzy tak daleka droge odbyli uwazam za nie profesjonalne...niestosowne i nie na miejscu. Wlasciciele, ktorzy tylko mysla o zyskach, a zapominaja o potrzebach ludzi ktorzy chca spedzic spokojny i zasluzony urlop sa po prostu wyzyskiwaczami (to bylo za czasow komuny), ale nie dzisiaj.
          Bardzo dlugo sie zastanawialm czy cos pisac, czy nie...ale w koncu zdecydowalam sie napisac opinie, zeby ostrzec innych. Zaliczka w wysokosci 800 zl oczywiscie nam przepadla......ale to tez nie przekonalo nas, zeby tam zostac. Jolanta.Tusk1965
          • sowa646 Re: UWAGA!! Karwia Duet 11.09.14, 14:31
            Nalezy tylko wspolczuc rozczarowania i strat jakie poniosla Pani Jolanta z Hannoveru. Szanowna Pani Jolanto najzwyczajniej padla Pani ofiara (skądinąd znanej mi) chciwosci i przebieglosci wlascicielki osrodka w Karwii. W tym okresie o ktorym Pani pisze, przy tak pieknej pogodzie jaka byla, ludzie byli gotowi zaplacic dwukrotna cene za domek, dlatego gwarantuje kazdemu, ze zarezerwowany domek nie stal nawet pol dnia bez oblozenia, w zwiazku z czym wlasciciel nie stracil nawet przyslowiowej zlotowki. W takim przypadku uczciwy wlasciciel nie ponoszac zadnych strat zwrocil by kaucje, w najgorszym przypadku potracajac naleznosc za 1 dobe ( bo taki jest sens i rola pobierania kaucji), ale jak wspomnialem tak zrobil by wlasciciel uczciwy, niestety Pani stracila 800 zl. Dla ludzi dla ktorych jak w tym przypadku liczy sie tylko kasa, kasa, kasa to nic piekniejszego, male spiecie, wykrzyczenie swoich racji i bez mrugniecia okiem wpada 800 zl. Teraz sie powtorze i jeszcze raz napisze OMIJAC SZEROKIM LUKIEM OSRODKI WCZASOWE DUET I ZACISZE W KARWI nalezace do "przesympatycznej", "milej", "prawdomownej" i "uczciwej" pani Jadwigi.

Swoja droga fajne i smieszne sa te wpisy i tworzone na poczekaniu nicki, majace na celu ratowanie pupy, poprzez chociaz niewielkie zlagodzenie negatywnych opinii. Wpisy z ktorych stylu juz w pierwszych kilku slowach trąci chytroscia i przebiegloscia pani wlascicielki. Droga pani od gloryfikowynia sa inne miejsca.
      • malamiszel21 Re: UWAGA!! Karwia Duet 10.04.16, 15:35
        Nie wynajmując nawet u tych Państwa domku, przekonałem się o braku szacunku dla klienta ze strony Państwa Właścicieli.
        Zadając jedynie pytanie o dostępność terminu, ceny i sposobu rezerwacji, stwierdziłem, że nie jest to dla mojej rodziny odpowiednia oferta.
        Jakież było moje zdziwienie, gdy w pewne niedzielne popołudnie otrzymuje telefon, z pretensją ,że nie opłaciłem rezerwacji.
        Po krótkim wyjaśnieniu sytuacji usłyszałem, że jestem niepoważnym człowiekiem i w tym momencie Pani kończy rozmowę odkładając bez słowa słuchawkę, pozostawiając mnie w poważnym szoku.
        Dla Pani Właścicielki, zapytanie mailowe jest rezerwacją.
        Zatem nie polecam, bo mam obawy, że pobyt w tym ośrodku to byłoby nieporozumienie.
        Moją opinię potwierdza większość klientów tych Państwa na innych portalach wakacyjnych!
    • marzenal.79 Re: UWAGA!! Karwia Duet II 08.08.14, 15:57
      Witam.Byliśmy na wczasach w Duecie,który polecam wszystkim i starszym i młodszym oraz rodzinom z dziećmi.Ośrodek bardzo zadbany,czysty i dużo miejsca do zabawy dla dzieci.Spokojnie,cicho i bardzo blisko Morza.Mieliśmy piękną pogodę,aż nie chciało się wracać.Pani właścicielka przesympatyczna.Pozdrawiamy Ją serdecznie.Będziemy tam powracać.Wczasowiczka z Warszawy.
      • nchyb Re: UWAGA!! Karwia Duet II 08.09.14, 09:37
        kolejny nick znikąd, bez historii, powstały tylko na potrzeby pochwalenia tego ośrodka. Zamiast tracić czas na wątpliwej jakości peany pochwalne z nowo tworzonych kont - może by właściciele pomyśleli o pracy nad jakością wyposażenia ośrodka?
    • zadowolony_z_pobytu Re: UWAGA!! Karwia Duet II 20.07.16, 13:49
      My właśnie wróciliśmy z Karwii. Byliśmy z dwójką dzieci (9 i 4)
      Na gorąco możemy coś napisać.
      Nie wiem czy byliśmy w duecie I czy II, w tym przy ul. Wojska Polskiego54.
      Jesteśmy bardzo zadowoleni: domki wyposażone w dosłownie wszystko, dużo zieleni, piękne chodniczki.
      Do dyspozycji dzieci bardzo bogato wyposażony plac zabaw, boiska do siatki i nogi, ale również "remiza" w której można pograć w bilard, tenis stołowy czy piłkarzyki i cymbergaja.
      dzieci od rana już krzątały się po podwórku.
      Wspomnę jeszcze o siłowni na dworze, podobnej do tych montowanych w dużych miastach.
      trawniki pokoszone, róże pachnące, drzewa poprzycinane. Widać, że właściciele dbają.
      Naprawdę czuliśmy się przez cały pobyt świetnie. Nic nam nie brakowało.
      A i w przyszłym roku na pewno tam będziemy.
      Pozdrawiają wczasowicze z Gliwic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka