Dodaj do ulubionych

Chirurg dziecięcy Lublin przepuklina

11.04.07, 23:14
Witam!
Potrzebuję jakiś namiar na dobrego chirurga dziecięcego. Synek ma przepuklinę
uwięzającą i prawdopodobnie będzie go czekał zabieg.
Miał ktoś podobny problem?
Monika
Obserwuj wątek
    • lidia23 Re: Chirurg dziecięcy Lublin przepuklina 13.04.07, 21:19
      Ja miałam taki sam problem z synem jak miał płtora roku. Poszłam do przychodni
      hirurgicznej przy szpitalu na Chodźki. Tam dostaliśmy skierowanie do szpitala na
      oddział hirurgiczny i miał zabiegsmile
    • blue333 Re: Chirurg dziecięcy Lublin przepuklina 14.04.07, 10:11
      Bardzo dobry jest dr Janusz Chromiński. Pracuje w Medicosie.Wykonywał operację
      przepukliny u naszego synka i byliśmy bardzo zadowoleni.Jeśli coś jeszcze cię
      interesuje - pytaj.
      • monikgebicka Re: Chirurg dziecięcy Lublin przepuklina 17.04.07, 22:04
        Dzięki za odpowiedzi! Weekend spędziłam w szpitalu.Mały był przygotowywany do
        zabiegu ale coś wyszło w płuckach i musimy poczekać.
        Blue333 w jakim wieku był Wasz synek, jak długo synek był w szpitalu.Czy moźe
        zdecydowaliście się na zabieg w Medicosie.(prywatnie czy na fundusz jeśli
        prywatnie to jaki koszt?)Czy Wasz p doktor pracuje na Chodźki?
        Pozdrawiam!
        • blue333 Re: Chirurg dziecięcy Lublin przepuklina 18.04.07, 11:51
          Synek miał 5 m-cy. Jak miał 3 m-ce zabieg wykonali lekarze z Chodźki. Dziecko
          zostało zarażone zapaleniem płuc, i nikt się tym nie interesował, ani nie
          próbował jego stanu zdiagnozować. Wypisany na własne żądanie, leczony w innym
          szpitalu. Jakby tego było mało po dwóch miesiącach przepuklina powróciła. W
          Medicosie wykonano zabieg tzw. jednego dnia, czyli niedługo po zabiegu
          poszliśmy z synkiem do domu. Powiedziano nam, iż poprzedni zabieg został żle
          przeprowadzony, i użyto nieodpowiednich materiałów, nie powiększających się
          wraz z rozwojem dziecka. Zabieg odbył się w narkozie, był bezpłatny. Do dzisiaj
          wszystko jest o.k.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka