monikgebicka 11.04.07, 23:14 Witam! Potrzebuję jakiś namiar na dobrego chirurga dziecięcego. Synek ma przepuklinę uwięzającą i prawdopodobnie będzie go czekał zabieg. Miał ktoś podobny problem? Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lidia23 Re: Chirurg dziecięcy Lublin przepuklina 13.04.07, 21:19 Ja miałam taki sam problem z synem jak miał płtora roku. Poszłam do przychodni hirurgicznej przy szpitalu na Chodźki. Tam dostaliśmy skierowanie do szpitala na oddział hirurgiczny i miał zabieg Odpowiedz Link Zgłoś
blue333 Re: Chirurg dziecięcy Lublin przepuklina 14.04.07, 10:11 Bardzo dobry jest dr Janusz Chromiński. Pracuje w Medicosie.Wykonywał operację przepukliny u naszego synka i byliśmy bardzo zadowoleni.Jeśli coś jeszcze cię interesuje - pytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
monikgebicka Re: Chirurg dziecięcy Lublin przepuklina 17.04.07, 22:04 Dzięki za odpowiedzi! Weekend spędziłam w szpitalu.Mały był przygotowywany do zabiegu ale coś wyszło w płuckach i musimy poczekać. Blue333 w jakim wieku był Wasz synek, jak długo synek był w szpitalu.Czy moźe zdecydowaliście się na zabieg w Medicosie.(prywatnie czy na fundusz jeśli prywatnie to jaki koszt?)Czy Wasz p doktor pracuje na Chodźki? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
blue333 Re: Chirurg dziecięcy Lublin przepuklina 18.04.07, 11:51 Synek miał 5 m-cy. Jak miał 3 m-ce zabieg wykonali lekarze z Chodźki. Dziecko zostało zarażone zapaleniem płuc, i nikt się tym nie interesował, ani nie próbował jego stanu zdiagnozować. Wypisany na własne żądanie, leczony w innym szpitalu. Jakby tego było mało po dwóch miesiącach przepuklina powróciła. W Medicosie wykonano zabieg tzw. jednego dnia, czyli niedługo po zabiegu poszliśmy z synkiem do domu. Powiedziano nam, iż poprzedni zabieg został żle przeprowadzony, i użyto nieodpowiednich materiałów, nie powiększających się wraz z rozwojem dziecka. Zabieg odbył się w narkozie, był bezpłatny. Do dzisiaj wszystko jest o.k. Odpowiedz Link Zgłoś