anawa99 10.01.05, 10:57 Czy ktoś ma może namiar na sprawdzonego homeopatę w ZG? Mile widziany pediatra, ale niekoniecznie. Ważne, żeby naprawdę znał się na rzeczy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martapol Re: dobry homeopata w ZG 11.01.05, 08:30 Witaj Ja chodze prywatnie z moimi dziecmi, w powazniejszych przypadkach do dr Szumlicz, przyjmuje na Wyspianskiego w budynku obok Urzedu Pracy w poniedzialki i srody od godz 15, niestety nie mozna sie rejestrowac na godziny i czasami trzeba sie troche naczekac w kolejce. Ona jest pediatra, homeopata, anastezjologiem, jest ordynatorem oddzialu noworodków w Sulechowie. Pozdrawiam Marta P. Odpowiedz Link Zgłoś
magdakra Re: dobry homeopata w ZG 13.01.05, 10:57 A ja z moją Hancia chodzę do dr E. Węzowskiej-Świątek, ona też jest pediatrą nenatologiem(od noworodków) i właśnie jest w trakcie III stopnia homeopatii - dzięki niej póki co Hania tylko raz brała antybiotyki - dr Węzowska niestety przyjmuje tylko w gabinecie prywatnym. Na ubezpieczenie (lek. rodz.) dr Kot- przyjmuje w ośrodku na os. Pomorskim - też polecam pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
maniakow Re: dobry homeopata w ZG 04.03.05, 22:44 Dobry homeopata, PRAWDZIWY homeopata (nie żaden pediatra czy neonantolog) zajumje sie tylko homeopatią .Polecam Czesława Dudlika - przyjmuje na Mieszka I. Odpowiedz Link Zgłoś
yaga20 Re: dobry homeopata w ZG 08.03.05, 13:40 Mam pytanie odnośnie Pana Dudlika. Czy to jest homeopata klasyczny i czy wiesz coś na temat jesgo leczenia? Bardzo proszę oodpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
maniakow Re: dobry homeopata w ZG 08.03.05, 20:53 Tak to jest homeopata klasyczny. Terapię zaczyna od tzw. wywiadu z pacjentem, który trwa około 2 godzin - przez to dokładnie poznaje pacjenta i na tej podstawie dobiera leki. Do pani K. chodzę z córką - ze względu na alergię (skaza) - u nas sprawdziła się świetnie, ale u trójki znajomych już nie najlepiej (np.u jednych podawała dość długo homeopaty, które nic nie dawały, nie chciała wysłać do specjalisty tylko ciągle zmieniała homeopaty, aż sokńczyło się na zap. płuc - u innego lekarza, który przepisał antybiotyki i wyleczył dziecko). Tak więc różnie to bywa. Klasyczny homeopata przepisuje leki dla danej osoby a nie na daną chorobę i to jest jedyna i ważna różnica . Odpowiedz Link Zgłoś