Dodaj do ulubionych

dobry homeopata w ZG

10.01.05, 10:57
Czy ktoś ma może namiar na sprawdzonego homeopatę w ZG? Mile widziany
pediatra, ale niekoniecznie. Ważne, żeby naprawdę znał się na rzeczy.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • martapol Re: dobry homeopata w ZG 11.01.05, 08:30
      Witaj
      Ja chodze prywatnie z moimi dziecmi, w powazniejszych przypadkach do dr
      Szumlicz, przyjmuje na Wyspianskiego w budynku obok Urzedu Pracy w poniedzialki
      i srody od godz 15, niestety nie mozna sie rejestrowac na godziny i czasami
      trzeba sie troche naczekac w kolejce. Ona jest pediatra, homeopata,
      anastezjologiem, jest ordynatorem oddzialu noworodków w Sulechowie.
      Pozdrawiam
      Marta P.
      • magdakra Re: dobry homeopata w ZG 13.01.05, 10:57
        A ja z moją Hancia chodzę do dr E. Węzowskiej-Świątek, ona też jest pediatrą
        nenatologiem(od noworodków) i właśnie jest w trakcie III stopnia homeopatii -
        dzięki niej póki co Hania tylko raz brała antybiotyki - dr Węzowska niestety
        przyjmuje tylko w gabinecie prywatnym. Na ubezpieczenie (lek. rodz.) dr Kot-
        przyjmuje w ośrodku na os. Pomorskim - też polecam
        pozdrowienia
    • maniakow Re: dobry homeopata w ZG 04.03.05, 22:44
      Dobry homeopata, PRAWDZIWY homeopata (nie żaden pediatra czy neonantolog)
      zajumje sie tylko homeopatią smile.Polecam Czesława Dudlika - przyjmuje na Mieszka
      I.
      • yaga20 Re: dobry homeopata w ZG 08.03.05, 13:40
        Mam pytanie odnośnie Pana Dudlika. Czy to jest homeopata klasyczny i czy wiesz
        coś na temat jesgo leczenia? Bardzo proszę oodpowiedź
        • maniakow Re: dobry homeopata w ZG 08.03.05, 20:53
          Tak to jest homeopata klasyczny. Terapię zaczyna od tzw. wywiadu z pacjentem,
          który trwa około 2 godzin - przez to dokładnie poznaje pacjenta i na tej
          podstawie dobiera leki. Do pani K. chodzę z córką - ze względu na alergię
          (skaza) - u nas sprawdziła się świetnie, ale u trójki znajomych już nie
          najlepiej (np.u jednych podawała dość długo homeopaty, które nic nie dawały,
          nie chciała wysłać do specjalisty tylko ciągle zmieniała homeopaty, aż
          sokńczyło się na zap. płuc - u innego lekarza, który przepisał antybiotyki i
          wyleczył dziecko). Tak więc różnie to bywa.
          Klasyczny homeopata przepisuje leki dla danej osoby a nie na daną chorobę i to
          jest jedyna i ważna różnica smile.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka