Gość: mdisel IP: *.* 10.08.02, 11:14 Czesc dziewczyny!!!chcialam sie dowiedziec co myslicie o lekarzu Herbichu.Jaki on jest(to ze ma aparature dobra to wiem,ale czy jest dobrym poloznikiem).Dzieki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MagdaK30 Re: HERBICH-ZIELONA GÓRA IP: *.* 13.08.02, 17:57 Pacjentką Jego nie byłam, ale wszystko co słyszałam to same superlatywy, oprócz ceny wizyt, oczywiście. Jak bardzo Ci zależy to moge Cie skontaktowac z Przyjaciółką, której w tamtym roku prowadził ciążę. Nie miała żadnych zastrzeżeń. PozdrawiamMagda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdisel Re: HERBICH-ZIELONA GÓRA IP: *.* 13.08.02, 19:50 Czesc!!!!Dzieki za wiadomosc o tym lekarzu.Jak tobie nie sprawi trudnosci to moglabys sie spytac kolezanki i napisac co to za facet.Ja mam nadzieje ze jest normalny,bo wiekszosc lekarzy(bez obrazy)to ... .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margaretka Re: HERBICH-ZIELONA GÓRA IP: *.* 23.08.02, 20:50 HEJ!JA jestem ze SŁUBIC .Pierwszą ciążę poroniłam i z drugą postanowiłam jeżdżić do Herbicha bo miałam też problemy.I wiem że dzięki niemu szczęśliwie urodziłam córeczkę.Czasami miałam tylko takie wrażenie że miał mało czasu dla pacjentów.Ale to jest nic w porównaniu z tym co dla mnie zrobił.Jeśli chcesz coś jeszcze wiedzieć to napisz na privat. niki2002@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MagdaK30 Re: HERBICH-ZIELONA GÓRA-do margaretki IP: *.* 25.08.02, 21:10 Hej!Z pewną, bardzo sympatyczna dziewczyną w takiej samej sytuacji jak Ty leżałam jeden dzień na patologii w Zielonej, w kwietniu, na drugi dzień urodziłam, Ona jeszcze została. Może to Ty?PozdrawiamMagda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwek25 Re: HERBICH-ZIELONA GÓRA IP: *.* 27.09.02, 11:23 Do Herbicha poszłam jak byłam w zagrożonej ciąży z drugim dzieckiem. Uważałam, że skoro ma taką aparaturę to mi pomoże i nie pomyliłam się, okazał się bardzo czułym i wspaniałym lekarzem. Co prawda słono sobie liczył, ale w tamtym momencie nie ważne były pieniądze tylko, żeby dziecko urodziło się całe i zdrowe. Co prawda nie obyło się bez założenia krążka, dziecko pchało się na świat za szybko. Drugą połowe ciąży przeleżałam w domu i trochę w szpitalu, ale mogę wam powiedzieć, że gdyby nie on i jego nowoczesna aparatura nie miałabym mojej kochanej Wiki. A tak ma już rok i miesiąc. Naprawdę polecam wam go. Rachunki za wizyty u niego można sobie odliczać od podatku. PozdrawiamPatrycja. Odpowiedz Link Zgłoś