Gość: AnkaK. IP: *.* 21.03.03, 14:46 Jestem mamą prawie 3 letniej Basi i 13 tyg."brzuszka".Czy sa tu jakieś mamy "bieżące i przyszłe" z Gorzowa? Chętnie nawiążę kontakt.Ania+Basia+"fasolka" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pewna_karola Re: Mamy z Gorzowa jesteście tutaj? 09.04.03, 09:28 Jestem Mam na imię Karolina. Synek Marcel ma 18 miesięcy a ja jestem w 22 tygodniu ciąży Podam mój kontakt na gg:1117495 lub nr. komórkowy:0692474914 Jakbyś miała ochotę się spotkać tu na sieci lub normalnie np. na spacerze byłoby miło Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenka27 Re: Mamy z Gorzowa jesteście tutaj? 04.10.03, 18:47 czesc dziewczyny narazie jestem ze strzelec kraj. ale od poczatku marca bede mama z gorzowa ( kupilismy mieszkanie na osiedlu staszica)moj brzusio rozpoczal wlasnie 36 tydzien i jak przeczytalam ze wy macie juz jeden porod za soba to pewnie macie tez jakies pprzekonanie co do szpitali w gorzowie. co myslicie o porodzie na warszawskiej? prosze odpiszcie magdalenka26@o2.pl pozdrowienia dla dzidziulkow i brzuszkow magda i 36 tyg. chyba amelka Odpowiedz Link Zgłoś
zapka_qdlata hej Magdalenka 06.10.03, 18:44 jestem ze Skwierzyny!Właśnie jestem w 6 tydodniu ciązy(licząc od ostatniej miesiączki).Jakbyśchciała się kiedyś spotkać....często jestem w Gorzowie(mam tam teściów i ginekologa)....Ja też będe rodzić w Gorzowie!Ale ja na Warszawską się nie załapię...przenoszą na Dekerta oddział ginekologiczno-położniczy(tak słyszałam) Mój numer gg to 2835912 .......jakby co się odezwij Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_karola Re: Mamy z Gorzowa jesteście tutaj? 09.10.03, 20:28 Hej magdalenko)) Już mam dwa porody za sobą udało się że mam parkę))oboje rodziłam na warszawskiej i bardzo chwalę. jak chcesz to opowiem ci więcej o tym szpitalu, ale dziś muszę kończyć bo mała płacze. to moja komórka:0600226388 jakbyś chciała o coś spytać to śmiało, albo na skrzynke Pzdrawiam:0 Odpowiedz Link Zgłoś
zapka_qdlata Re: Mamy z Gorzowa jesteście tutaj? 12.10.03, 20:53 Karola!Pisalam smska na Twoja stara komorkę!ZmieniłaśJakby co odezwij się na moje GG(2835912)(ukrywam sie na GG..ale często jestem)...Jestem ze Skwierzyny Odpowiedz Link Zgłoś
jasik2 Re: Mamy z Gorzowa jesteście tutaj? 08.10.03, 11:18 Hej! Jestem tu rzadko, ale jestem. Moja córeczka ma na imię Alicja i jutro skończy 6 miesięcy. W dzień śpi tylko 2-2,5 godz. i poza tym jest bardzo absorbujaca więc nie mam za dużo czasu ale wieczorami chętnie bym pokonwersowała i wymieniła się doświadczeniami. Pozdrawiam. Asia i Ala Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenka27 Re: Mamy z Gorzowa jesteście tutaj? 19.10.03, 16:32 witajcie. 8 pazdziernika o 21,45 urodzilam moja sliczna coreczke( termin mialam na 7 listopada, chyba nie mogla sie niunia doczekac az sie poznamy wazyla 2625g i miala 50 cm, dwa dni lezala w inkubatorze. po 10 dniach wypuscili nas wkoncu do domu i jestem teraz najszczesliwsza kobieta na swiecie))) pozdrawiam magdalenka i julianna ( 11 dni Odpowiedz Link Zgłoś
jasik2 Re: Mamy z Gorzowa jesteście tutaj? 21.10.03, 20:10 Serdeczne gratulacje!!!!! Faktycznie sie dziewczynce spieszyło na ten świat. Jak będziesz miała wolną chwilkę to napisz gdzie rodziłaś i jak było? Pozdrawiam serdecznie i życzę DUŻO ZDRÓWKA dla mamy i dzidzi. Asia Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenka27 Re: Mamy z Gorzowa jesteście tutaj? 23.10.03, 20:01 witam decyzje o wyborze szpitala podjelam w ciagu 25 minut w samochodzie jadac ze strzelec do gorzowa. wybralam warszawska i nie zaluje. moze dlatego, ze porod byl expresowy i lekki to nie mam na co narzekac ale siostry polozne byly naprawde mile i lekarz zreszta tez ( ledwo zdazyl przybiec na sale tak szybko sie wszystko rozegralo). jkak moja julcie wyjeli po 2 dobach z inkubatora siostra oddzialowa zapropnowala mi przeniesienie sie na oddzial noworodkow. dostalam pojedyncza sale gzie mieszkalysmy z moja coreczka 8 dni. podobalo mi sie to, ze moj maz codziennie mogl do nas wchodzic i siedziec z nami godzinami. bez niego tyle dni w szpitalu , chyba bym wpadla w depresje. wazne jest to, ze wszystko co robia z dzieciaczkiem mowia mamie. kazde podanie lekarstwa i wogole wszystko pani ordynator na porannej wizycie tlumaczy. zal tylko, ze tych sal na noworodkach jest tylko trzy, a na poloznictwo mezowie nie maja wstepu. ale ja mialam szczescie))) pozdrawiam ppppppppppppppppapaapap Odpowiedz Link Zgłoś
laurka03 Re: Mamy z Gorzowa jesteście tutaj? 21.07.05, 15:00 Ja tez urodziłam moją córeczkę 8 pażdziernika ale troszkę wcześniej od Ciebie bo o 11.20. Wyczytałam ze rodziłaś na warszawskiej ja niestety na dekerta (niestety bo nie wspominam tego mile).Gdybym pojechała na warszawską( a miałam tam bliżej- mieszkam na MieszkaI) to pewnie bysmysie poznały. Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamusie) Odpowiedz Link Zgłoś
thrier Re: Mamy z Gorzowa jesteście tutaj? 04.06.04, 21:47 słuchajcie, to mój post sprzed ponad roku!!! Właśnie przypadkiem go znalazłam!!! Jesteście tu jeszcze??? Moja Basia ma 4 latka, a "fasolka" to aktualnie 8 miesięczna Marta. Sorki, że nie odpisywałam ale nie pracowałam a net miałam w pracy.A wogóle myślałam, że już nikt nigdy się nie odezwie!!!!! Nadal chciałabym nawiązać kontakt z innymi gorzowiankami... Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenka27 Re: Mamy z Gorzowa jesteście tutaj? 04.06.04, 23:13 witam tez wlasnie dzisiaj tu zajrzalam przypadkiem jestesmy, juleczka zaraz skonczy 8 miesiecy. thrier gdzie mieszkasz? my jestesmy z os staszica. Odpowiedz Link Zgłoś
thrier Re: Mamy z Gorzowa jesteście tutaj? 04.06.04, 23:35 Mam na imię Ania i też jestem ze staszica - ul.Broniewskiego. A ty? Masz GG? Mój nr GG 6626029. Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: Mamy z Gorzowa jesteście tutaj? 08.06.04, 14:19 Co prawda nie mieszkam juz w Gorzowie, ale jestem z tym miastem bardzo zwiazana i czesto bywam. Jesli ktoras z Was ma czas i ochote to chetnie sie spotkam. W Gorzowie bede pod koniec miesiaca. (Aktualnie mieszkam w Königslutter - Niemcy). Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
thrier Re: Mamy z Gorzowa jesteście tutaj? 08.06.04, 18:40 Jk miło, że się odezwałaś. Przez moment myślałam, że lubuskie stanowią wyłącznie mamy z ZG. Jasne, że mam ochotę się spotkać, jeśli tylko będę w Gorzowie (wracam z wczasów 26.06). Jak chcesz, to daj znać na priva kiedy się wybierasz.pzdr.Ania+Basia+Martusia Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka.marcelek może spotkanie?? 09.06.04, 09:26 Może zrobimy sobie spotkanie gorzowskich mamusi i maluszków?? Pisałam tu już dawno, ale bez echa Dorotka ma już 10 miesięcy i właśnie pomaga mi pisać a Marcelek nie może się doczekać wyjścia do parku róż. Pozdrawiam gorzowskie mamy Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: może spotkanie?? 09.06.04, 21:25 Jesli chodzi o nas, to bardzo chetnie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
thrier Re: może spotkanie?? 10.06.04, 11:54 świetny pomysł.pzdr.Ania+Basia+Martusia Odpowiedz Link Zgłoś
winia5 Re: może spotkanie?? 16.06.04, 22:54 Witam, widzę, że cos ożywiło sie na tym forum. mam na imię Ania jestem mamą 7 tyg Szymonka i kiedyś często tu zaglądałam, ale było tu baaardzo pusto i cicho. To miło, że ktos wreszcie cioś napisał w końcu nie możemy byc gorsze od ZG, prawda. Jestem z Gorzowa, mieszkam na Wyszyńskiego pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka.marcelek Re: może spotkanie?? 17.06.04, 09:11 hej Aniu też jesatem z wyszyńskiego nr 21(kolo hufca zhp). CHCEMY ZORGANIZOWAĆ SPOTKANIE, PRZYŁĄCZYSZ SIĘ? pozdrawiam Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
thrier Re: może spotkanie?? 17.06.04, 09:11 Cześć Aniu! Fajnie, że się odezwałaś Więcej takich!!! Może to forum trochę ożyje Zapraszam do spotkań i wspólnych spacerów. Pozdrawiam serdecznie, Twoja imienniczka + Basia (29-06-00) + Martusia (27-09-03) Odpowiedz Link Zgłoś
winia5 Re: może spotkanie?? 17.06.04, 18:53 Karolino, ja mieszkam dokładnie po drugiej stronie ulicy, Wyszyńskiego 26a blok pod parkiem Chetnie sie spotkam, tylko mój Szymonek to kruszynka w stosunku do waszych maluchów pozdrawiam. Ania i Szymon(28.04.2004) Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka.marcelek Re: może spotkanie?? 18.06.04, 11:29 Hej, to świetnie że tak blisko mieszkasz, moje gg 1117495 kom:600226388 lub dom 7229349 mam nadzieję że niedługo się spotkamy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka.marcelek co się stało 25.06.04, 08:13 co się stało nagle z Wami gorzowskie mamy? Dopiero był pomysł spotkania, ruszyło się coś tu i znów cisza mam nadzieje że wrócicie tu Odpowiedz Link Zgłoś
winia5 Re: co się stało 26.06.04, 19:00 to chyba ta pogoda tak nas wszystkie zniechęciła. Ostatnio spacery spędzamy na obserwowaniu nieba, a nie na delektowaniu się świeżym powietrzem i słońcem. Mam tylko nadzieję, że to się wreszcie skończy pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka.marcelek Re: co się stało 27.06.04, 14:01 Hej Aniu, może sie spotkamy? mieszkamy blisko siebie więc można szybko uciec do domku Odpowiedz Link Zgłoś
fantagiro.kn Re: Mamy z Gorzowa jesteście tutaj? 18.07.04, 18:23 Tez jestem z Gorzowa, mam 9 miesiecznego synusia. Mieszkamy sobie na ul.Sportowej. Pozdrawiam wszystkie mamy z Gorzowa. Moje gg 4804101 Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenka27 Re: Mamy z Gorzowa jesteście tutaj? 14.08.04, 23:41 moje gg 2341619 bywam na necie tylko w weekendy, mieszkam na osiedlu staszica na ulicy korczaka a moja julianka urodzila sie 08.10.2003r Odpowiedz Link Zgłoś
fantagiro.kn Re: Mamy z Gorzowa jesteście tutaj? 20.08.04, 12:46 Czesto tamtedy spaceruje Mozemy sie spotkac Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenka27 Re: Mamy z Gorzowa jesteście tutaj? 27.08.04, 22:28 fantagiro.kn napisała: > Czesto tamtedy spaceruje Mozemy sie spotkac moj numer tel. 509-342-815 napisz sms bo jakos na gg nie moge cie nigdy spotkac Odpowiedz Link Zgłoś
thrier Re: Mamy z Gorzowa jesteście tutaj? 29.08.04, 20:46 Jak miło, że się tu ruszyło... moje GG 6626029, kiedyś pisałam że też jestem ze Staszica i fajnie by było się spotkać. Napisz na GG jeśli masz ochotę na spotkanie, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mortyrka Do AnkaK 27.08.04, 12:07 ja tez jestem mama 3 letniej córki i 25 tyg "brzuszka". Czy wysyłasz swoja córkę do przedszkola? Jak tak to do jakiego? Ja w Gorzowie będę mieszkała od pażdziernika a najwyzsza pora załatwić małej przedszkole. Pozdrawiam.pa Odpowiedz Link Zgłoś
thrier Re: Do AnkaK 29.08.04, 20:49 Mortyrka, ten post jest sprzed ponad półtora roku Napisałam go w zamierzchłych czasach jeszcze jako AnkaK teraz jestem jako thrier Basia chodzi do przedszkola już od 2 lat, Martusia za miesiąc kończy roczek. Moje GG 6626029, jak masz ochotę na kontakt - zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
marffi Re: Jestesmy z Gorzowa 05.12.05, 08:12 Ja tez juz mam jeden poród za sobą (Olinka ma juz 13,5 miesiąca), drugi dopiero w planach. Zawsze chetnie pogadam. Moje GG: 1578392 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mortyrka Do thrier 02.09.04, 10:03 Cześć. Dzięki za info o tych przedszkolach. Narazie jeszcze nie szukałam, bo nie wiem dokłdnie co i jak z mieszkaniem a wolałabym gdzies blisko domu. W piatek mąż mój idzie oglądac mieszkanie w Gorzowie przy Tesco gdzieś na nowym osiedlu. Na gg nigdy cie nie ma. Mam nadzieję, że pomożesz mi dobrac przedszkole blisko osiedla na którym zamieszkamy. Dokładnie wszystko bedę wiedziała w piątek. Wiem ,że to troche póżno na załatwianie przedszkola, ale mam nadzieje,że jeszcze coś znajdę. Pozdrawiam. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
thrier Re: Do thrier 02.09.04, 20:00 Napisałam na GG do Ciebie, myślę że teraz będzie o tyle łatwiej że dzieci, które miały się zgłosić do przedszkola już przyszły i wiadomo ile jest wolnych miejsc. Twoje dziecię to rocznik 2001?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
akcept3 Re: Do thrier 04.09.04, 13:45 cześc nie chcę Cię straszyć, ale w tym roku z przedszkolami w Gorzowie jest kipesko tzn, chodzi o miejsce w przedszkolach w okolicach Tesco. Dzieci są nawet wpisane na listy rezerowych, nawet ze żłobkiem jest problem żeby sie dostać. Nie piszesz po której stronie Tesco bedziecie mieszkać, więc trudno doradzić. Ogólnie najlepszą opnia cieszy sie przedszkole,, Tygrysa Pietrka" nie wiem dokładnie jak nazwya się ulica na której jest to przedszkole, ale orientacyjne namiary to na przeciwko kościoła na ulicy czereśniowej, koło sklepu BERTI. Powodzenia w szukaniu mieszkania i przedszkola) Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka.marcelek Tygrys Pietrek 04.09.04, 17:24 W tym przedszkolu pierszeństwo mają dzieci alergiczne, zwłaszcza na pokarmy. Tam miejsca są wypełnione zanim skończy się rekrutacja w innych przedszkolach. w stronę osiedla manhattan są 2 jeszcze przedszkola tylę że spory kawałek od tesco: na ul. szarych szeregów przy pętli tramwajowej i na ul. walczaka. To na walczaka jest bardziej polecane i jest obecnie przedszkolem "ekologicznym". Pozdrawiam Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka.marcelek może tym razem uda się nam spotkać? 15.01.05, 11:12 Znów proponuję wam gorzowskie mamy spotkanie, co wy na to?? Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Mamy z Gorzowa jesteście tutaj? 15.03.05, 15:10 Cześć Dziewczyny! Jestem mamą 2 letniej Ani i czteromiesięcznej Oli. Póki co, spotkać się mogę jedynie w necie- mój nr gg 2246147, a mieszkam w Chwalęcicach. Ale jak przyjdzie już ciepełko, bardzo chetnie! Jeśli któraś z Was będzie miała ochotę na pogaduchy, bedzie mi miło. Pozdrawiam serdecznie. Agnieszka z Anią i Olą Odpowiedz Link Zgłoś
maryma Re: Mamy z Gorzowa jesteście tutaj? 15.03.05, 20:01 a ja przeniosłam się do Kłodawy mam 9,5 letnią Anię i 2,5 m-cznego Maćka i właśnie morze błota mnie odcięło od świata..pozdrawiam Chwalęcice Odpowiedz Link Zgłoś
oreiro.mama.martynki Re: Mamy z Gorzowa jesteście tutaj? 16.03.05, 07:57 Chwalęcice jeszcze bliżej Barlinka niż Gorzów Odpowiedz Link Zgłoś
monique222 Re: Mamy z Gorzowa jesteście tutaj? 05.12.05, 16:40 Witam jestem "nową" mamusią 2 miesięcznej Oliwci z gorzowa Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
lutic Re: Mamy z Gorzowa jesteście tutaj? 23.04.06, 11:39 Witam, również jestem z Gorzowa i w 7 tygodniu ciązy. Mam małe komplikacje, ale to nic w porównaniu z obawami o poród. Czy wszystkie rodziłyście na dekerta? Jak tam jest? Bardzo proszę o odpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś
monique222 Re: Mamy z Gorzowa jesteście tutaj? 23.04.06, 21:17 w GW tylko można na dekerta ... a opin poszukaj w moich poprzednich wypowiedziach )) Odpowiedz Link Zgłoś
kacpersky4 Re: Mamy z Gorzowa jesteście tutaj? 27.07.06, 14:19 Jestem mamą z Gorzowa, mam 3,5 miesiecznego synka Odpowiedz Link Zgłoś
myplace Re: Mamy z Gorzowa jesteście tutaj? 03.08.06, 18:50 witam trafiłam tu przypadkiem...od roku jestem gorzowianką i mamą Mateusza (16 sierpnia skończy właśnie roczek).. i chętnie poznam inne kobietki, bo po przeprowadzce z Elbląga ze znajomościami raczej krucho..) choć zauważyłam przeglądając posty, że wątek powstał przwie 3 lata temu..i może nikt tu (prawie) nie zagląda... pozdrawiamy - Dorota i Mateusz Odpowiedz Link Zgłoś
martka.z.witkiem Re: Mamy z Gorzowa jesteście tutaj? 04.08.06, 13:35 Ja jestem mamą Witka w brzuchu Pod koniec września albo na początku pażdziernika stane sie mama Witka poza brzuchem Serdecznie pozdrawiam Marta. Odpowiedz Link Zgłoś
martka.z.witkiem Re: Mamy z Gorzowa jesteście tutaj? 04.08.06, 13:39 Jakby któraś brzuchata mama w centrum potrzebowała towarzystwa to ja bardzo chtnie byle nie dalekie spacery gg1124692 Odpowiedz Link Zgłoś
po_la1 Ja jestem, ale chyba sama... 04.08.06, 15:29 Mam 19 latek i 15 tygodniowego skarbeczka w brzuszku, mieszkam w Łupowie. Odpowiedz Link Zgłoś