Dodaj do ulubionych

W połowie lutego Kolporter Korona ma zagrać w O...

IP: 212.21.230.* 21.01.04, 00:18
nie ma tego zlego, jakos sie to wsio wyklaruje, macie nawet spoko sparingi z
czasem sie wyprostuje wsio,
a z Koronka, no bedziemy miec derby, nie ligowe ale zawsze cos, jest ok!
Obserwuj wątek
    • Gość: Bumhahahahaha Re: W połowie lutego Kolporter Korona ma zagrać w IP: 213.17.232.* 21.01.04, 11:01
      Czlowieku z Kielec (wiesniaku) lepiej idź do szkoły, bo piszesz takie
      farmazony, ze niewiadomo od ktorej strony je czytac. Kłoronko znowu
      wpierdolicie derby i wam sie odechce grania w 2 lidze, pozniej znowu dlugo
      dlugo 3 liga.....Nawet sprzedawczyk Wdowczyk i jego banda przydupasow nie
      pomoze.
    • Gość: KSZO Re: W połowie lutego Kolporter Korona ma zagrać w IP: *.siec.sandomierz.gdc.pl / *.siec.sandomierz.gdc.pl 21.01.04, 11:44
      hehehe kielcoki jebane scyzoryki!!!!!!!nie bedziecie w drugiej ligi wdowczyk to
      ciota i wasi pilkarze tez!!!!klaudiusz zostan w kszo nie idz do tych brudasow!!
      • Gość: MegaTK NIE MA JAK CHŁOPAKI Z ŁOSTROFCA-fakty IP: 195.136.247.* 21.01.04, 13:45
        czytaj wasze opinie i wypowiedzi stwierdzam zasadniczo ze:
        po 1 Jestescie strasznymi chamami burakami jełopami prostakami itd(mozna by
        wymieniac do wieczora)
        po 2 Nie jest to jednak wasza wina-nie kazdemu dane było przyjsc na swiat w
        miescie wsrod ludzi wykształconych i cywilizowanych
        po 3 W KIELCACH nikt wam niczego nie zazdrosaci a w szczegolnosci tego klubu
        juz sam nie wiem o jakiej nazwie
        po 4 Swietokrzyscy Rozbojnicy-kto wam taka nazwe wymyslił????Jakis koles z
        samoobrony??Proponuje nazwe-ODERWANI OD PŁUGA_ZAWSZE WIERNI LEPPEROWI!!!
        po 5 Ale z pewnego zrodła wiem ze nawet Lepper wstydzi sie utazsamiac z taka
        wiocha jak Łostrofiec wiec proponuje pania posłanke Beger ktorej owiec do
        głowy udezył;)przepraszam nie owies tylko łostrowiec.sorki;))))
        po 6 Gdyby zupełnie padł wasz klubik to proponuje przerobic stadiona na piekne
        przystanki PEKAESU bo podobno u was PEKAESY to ulubiony srodek transportu
        po 7 Bardzo wspołczuje kibicom z Opoczna...naprawde bardzo ubolewam
        po 8 Mozecie jednak opuscic ten swoj chlew ale przysłowie-"CHAM WYJDZIE ZE WSI
        ALE WIES Z CHAMA NIGDY"jest w 100% prwdziwe wiec nic z tego;)
        po 9 Pocieszeniem dla was moze byc to ze Radom ma jeszcze gorzej od was!!!Oni
        to warchoły a wy tylko chamy!
        po 10 to koniec :)POZDRAWIAM wszystkich kibicow!!!do zobaczenia na sparingu:)))
        • Gość: plush Re: NIE MA JAK CHŁOPAKI Z ŁOSTROFCA-fakty IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 21.01.04, 20:33
          Tos sie napracowal nad tym tekstem palancie. Odpowiadasz na takie zaczepki wiec
          nie jestes zbyt inteligientny. Poczytaj sobie lepiej archiwum tego forum to
          zobaczysz co prezentuja Twoi koledzy, fani Kolportera. Zdecydowanie wiecej
          chamow z Kielcowa tu sie wypowiada.
    • Gość: Compresco Re: W połowie lutego Kolporter Korona ma zagrać w IP: *.fly.pl 21.01.04, 15:44
      do Ostrowca nie dotarł jeszcze pewien poziom zarówno jeśli chodzi o kulture,
      sposób wypowiedzi jak i maniery. Cóż na wsi mało szkół i tępi nauczyciele,
      wieć niczego dobrego nie nauczą. W dodatku buraczki poddrażnieni są tym, ze
      rywalowi zza miedzy wszystko się układa :)
    • Gość: DMB Re: W połowie lutego Kolporter Korona ma zagrać w IP: 212.21.230.* 21.01.04, 16:03
      nie no jak do tej pory pomimo ze jestem z Kielc do ostrowca nie mialem nic,
      ale ze mi tu jakis burak wypisuje zebym poszedl do szkoly to juz przesada,
      Czlowieku z Lostrowca gdybys wiedzial gdzie ukonczylem swoj dyplom to nawet
      bys nie wiedzial jak na mape spojrzec,

wiem ze jest wielu dobrych ludzi w ostrowcu, no ale niestety musze powiedziec
      ze jestescie burakami najwiekszymi na swiecie, nie dosc ze ktos jest jeszcze
      za wami to i tak wam zle,
      no ale coz chyba wam to przez gardlo nie przechodzi ze nazywac sie bedziecie
      stasiak, czy jak tam to sie wabi,

no coz zycze powodzenia, i mam nadzieje ze Korona wam w tym sparingu pokaze
      gdzie wasze miejsce,
      pozdro dla normalnych kibicow
      • Gość: JareKSZO Re: W połowie lutego Kolporter Korona ma zagrać w IP: *.tu.kielce.pl / *.tu.kielce.pl 21.01.04, 18:55
        Po stylu Twojej wypowiedzi sądzę, że żadna mapa nie uwzględnia wioski w której
        owy dyplom uzyskałeś.
        Ja również nie mam nic do ludzi z Kielc bo studiuje tu i znam tu wielu dobrych
        kolegów - również kibiców.

Pozdrawiasz normalnych podczas gdy sam nim nie jesteś.
    • Gość: brygada remontowa Re: W połowie lutego Kolporter Korona ma zagrać w IP: 195.136.247.* 21.01.04, 16:06
      koroneczka koroneczka kielecka
    • Gość: pawel.MKS STASIAKI z łostrowca IP: 80.48.119.* 21.01.04, 20:30
      heeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!
      Dokopiemy wam w sparingu ze Stasiakiem w łostrowcu.
      II LIGA II LIGA KORONA
      • Gość: jac Kołrona Kiełce Kołporter IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 21.01.04, 21:40
        Naprawdę zrywam boki jak czytam jak "miasto" Kielce jest miastowe.
        W żadnym mieście przy wjeżdzie nie piszą że są miastem bo to
        wszyscy wiedzą.
        Inaczej jest w Kiełcach.
        Przy wieździe wszystjich wita "miasto kielce"
        Czyli wsioki nie dokońca są pewni czy są miastem?

Ale do rzeczy.

Wielu z was kiłcoki jest mocno wkurzonych że KSZO nie upadło.
        KSZO nie zniknie z piłkarskiej mapy Polski. A za rok powalczymy o
        wyższe cele jak obrona przed spadkiem.

A wy lepiej bądźcie pokorni.
        STAL RZESZÓW póki co jest lepszym zespołem od Korony.
        Wy macie kase ale to nie znaczy że zapewni wam awans.

Za pół roku nie będziecie tacy dumni i butni. Szczerze wam tego
        życzę.

A co do sparringu z KSZO.
        Rok temu też miał odbyć się taki sparing w Ostrowcu.

Ale chyba ktoś narobił w gacie ze strachu i do Ostrowca Koronka nie
        przyjechała....

Bez obaw. W sparingach nie biją. Hahahahahhaaaa!!!!!!
        • Gość: MegaTK Ten napis to dla was!!! IP: 195.136.247.* 21.01.04, 23:55
          Zeby chłopczyki twojego pokroju rozrozniałi wioski od miast!!!
          hihihi Stal Rzeszow lepsza:)))ciekawe ciekawe:)wiekszosc takich osobnikow jak
          ty uczy sie u nas bawi sie na naszych dyskotekach itd a pozniej twierdzicie ze
          Kielce to wiocha mimo tego ze w łostrofcu macie tylko stadion i trzepiecie
          konia patrzac na postarzałe plakaty na billbordach.luzik i troche pokory dla
          Kielc bo puki co to wy gracie role miasta ktore pada i tylko Celsa uratuje was
          przed slamsami:)no coz pozdro nawet was biednych ludzi z wioski:)
          • Gość: plush powszechna opinia o Kielcach :) IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 22.01.04, 00:53
            "(...)O, tak w ohydnej wszawości małego miastka,
            Gdy metafizyk głąb wypiera dowolna wprost namiastka,
            A miłość dają tylko, ach, nieszczęsne prostetuty
            (Bo krzywych zbrakło już),
            A syf i tryper biegną w krok tuż, tuż,
            Gdzie zwykła dorożkarska buda zastąpi wszelkie narkotyki świata,
            I gdzie jedyne piękno jest: na zgniłych domkach jakaś, proszę pani,
            wieczorna, ta tak zwana, ach, poświata,
            I to wszystko na tle zupełnej nędzy
            W smrodzie u jakiejś gospodyni potwornej wprost jędzy,
            (...)Tak sobie wyobrażam Kielce, symbol, jako szczyt ohydy,
            Jako jakiś Paramount najgorszej małomiasteczkowej brzydy."
            Stanisław Ignacy Witkiewicz "Witkacy"
            • Gość: PP Re: powszechna opinia o Kielcach :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.04, 07:44
              gratuluje plush! Rewelacja.
            • Gość: MegaTK brawo brawo plush IP: 195.136.247.* 22.01.04, 10:22
              Jestem pod wrazeniem znajomosci literatury!!Witkacy miał zaburzenia psychiczne
              prawdopodobnie schizofrenie!Bardzo ładnie opisał nasze miasto-mnie sie podoba!
              Kolego mam prosbe wez znadz cos o Łostrofcu bo mnie sie zdaje ze nikt na ta
              wioche nie poswiecił jednej kartki!W sumie w czasach Witkacego 1885-1939 to
              wasze "miasto" skałdało sie z jednej ulicy 2 stodół i kilku chlewow!no i
              oczywiscie z pola zebyscie szkolili swoje zdolnosci machania pługiem;)hihi.ale
              widze ze macie dostep do literatury!pieknie moze kiedys przestana was uwazac
              za chamow!zycze wam tego...
              • Gość: Scyzor Re: brawo brawo plush IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 22.01.04, 10:50
                Niema wieśniaka nad łostrowiaka!
    • Gość: Olo Pa pa KSZO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 10:39
      Nie ma już KSZO, ale jest nowy klub w Ostrowcu-Stasiak KSZO. Lepsze to niż nic,
      w Kielcach też jest nowy Kolporter Korona, ponieważ dawna Korona już nie
      istnieje od momentu połączenia z Błękitnymi. Tak to się toczy teraz życie
      sportowe-gdzie forsa tam gra.
    • Gość: Cala Polska Re: W połowie lutego Kolporter Korona ma zagrać w IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 22.01.04, 10:56
      NIEMA WIEŚNIAKA NAD ŁOSTROWIAKA!
    • Gość: DMB Re: W połowie lutego Kolporter Korona ma zagrać w IP: *.cti.unav.es / *.cti.unav.es 22.01.04, 12:08
      no coz moze wies ostrowiecka nie zrozumiala mojej wypowiedzi, uzywajac WSIO nie
      mialem na mysli wszystko lecz odmiane rzeczownika WIES, no ale obserwujac
      poziom intelektualistow z ostrowca, nie dziwie sie ze sie myla,

poza tym, jaka wies taka organizacja, nie majac kasy, pchamy fortune w budowe
      stadionu, no i co teraz?? macie piekny stadion ale nawet nie ma ogrodnika zeby
      dbac o trawe, u nas w Kielcach, moze jest duzo kasy, i nie wszystko idzie
      dobrze, ale co do stadionu to zaplanowane jest dobrze, bo nie bierzemy sie na
      lapu capu, a was, lostrowiaki, wyruchal Szostak i inni medrcy,

Brawo Stasiak, a od ktorego szczebla zagracie teraz? A?
      • Gość: MegaTK Jestes spoko DMB... IP: 195.136.247.* 22.01.04, 15:32
        Widzisz ja tez kiedys na jakims czacie probowałem normalnie rozmawiac z tymi
        prostakami z Łostrofca!!!Ale mnie chamy zjechały bez powodu to teraz ich tez
        nie oszczedzam!!!Trzeba im jednak pokazac miejsce w szeregu bo to Kszo to był
        ich jedyny atut wczesniej!!!Sa to wiesniacy i nalezy ich jechac na maxa!!!
        Uwazaja sie za inteligentnych gosci a nie rozumieja pewnych zwrotow(i to nie
        obrazliwych!).Zle zrozumie cham i cie wyzwie!!!Nie warto dyskutowac z
        burakami.Nie nawidze Kszo ale nie dlatego ich wyzywam.Robie to tylko dla tego
        ze oni sa strasznie butni i uwazaja sie za Bog wie kogo...POZDRO
        • Gość: tylko Kszo Re: jasne dzieciaki:))) IP: *.elex.pl / *.elex.pl 22.01.04, 17:58
          Hehehe to nie oszczedzaj nas dziecko:))))) Szkoda tylko, ze robisz to w
          internecie z wypiekami na twarzy, ale wyzywaj sobie do woli, w koncu ferie juz
          Ci sie niedlugo skoncza synku hehe.
          A do normalnych ludzi zarowno z Ostrowca i Kielc, nie wpisujcie sie tu, jest
          tyle normalnych forum, na ktorych mozna sensownie wymieniac poglady, a to co tu
          ostatnio sie dzieje to jest zenada.
          • Gość: MegaTK dorosły sie znalazł hehehe IP: 195.136.247.* 22.01.04, 23:22
            Czyzby sfrustrowany 40 latek co trzepie konia na rozowej landrynce????Czy
            kolejny Matrix???hehe. Ferie to moze ty masz jełopie bo takim debilom jak ty
            to matury nie daja!Ja mam koles sesje hehe to takie cos w szkole wyzszej.No
            tak ciebie to nie dotyczy bo u was po podstawowkach wiekszosc burakow.Wpadnij
            do Kielc to ci pokarze te rumience.Ale jak bedziesz jechał PEKAESEM do miasta
            to sie wymyj i jakis gajerek przywdziej,o i Tesko odwiedz bo chamy uwielbiaja
            takie miejsca!!!
            A co do wyzywania (nie mam z tego radochy) to dobrze napisał jeden gosc od
            nas,spier... z kieleckiego forum jak sie nie podoba!!!Poszukaj forum z Radomia
            tam lubia sie bratac z innymi wiesniakami wszarzu jeden:)
            • Gość: tylko Kszo Re: dorosły sie znalazł hehehe IP: *.elex.pl / *.elex.pl 22.01.04, 23:32
              A teraz wytrzyj dokladnie popluty monitor hehhe. No ale mi pojechales stary,
              nie wiem czy bede mogl teraz zasnac;))) Nastraszyles mnie tak, ze juz nigdy do
              Kielc nie przyjade:))) A i ciekawe na jakiej uczelni studiujesz, ale chyba
              jakiejs dla debili, bo nawet nie wiesz jak sie pisze slowo - pokaze.
              A i dla Twojej wiadomosci polglowku: nie mam 40 lat i nie jestem
              sfrustrowany.:))
              • Gość: MegaTK hehe IP: 195.136.247.* 22.01.04, 23:40
                juz wytarłem monitor,nie straszyłem tylko dawałem rady;))),WSEiA,błedy sie
                kazdemu przytrafiaja,gratuluje braku frustracji:)))))
    • Gość: DMB dokladnie MegaTK IP: *.cti.unav.es / *.cti.unav.es 22.01.04, 18:04
      ja naprawde nic nie mialem do ostrowca, nawet im wspolczulem, ja jestem od
      zawsze kibicem Korony i od 89 roku Barcy, i tez jest mi smutno ze baarca ma 300
      mln dlugow i wszyscy sie od niej odwrocili i kochaja teraz real madrid, ale
      chuj im w dupe wszystkim, ja zawsze bede z Barca i Korona,

wspolczulem KSZO bo wiem jak sie czuje kibic kiedy klub sie rozpada, barca tez
      byla blisko upadku, i korona tez,
      ale coz, chcialem tylko ich pocieszyc ze bedzie ok itd, to powiedzieli zebym
      sie nie wpierdzielalem, nie to nie, a niech was teraz stasiak jedzie, po
      szostaku prostaku, nie dopuszczacie madrych ludzi do siebie tylko kupe debili,
      i przez ta jestescie jechani,

mam was gdzies!!!
      POzdro dla MegaTK
      DMB
    • Gość: pawel.MKS Re: W połowie lutego Kolporter Korona ma zagrać w IP: 80.48.119.* 22.01.04, 21:05
      Wieśniaki sam fakt że nie macie własnego forum gazety tylko wypowiadacie sie na
      forum "Sport w Kielcach" pokazuje że wasze miasto jest zaściankową prowincją i
      tak was traktują w województwie jako chamów i buraków. Wasze miast kojarzy mi
      się tylko z hutą, kso i wieśniactwem.
      HEJ HEJ kso łostrowiec
      • Gość: jac Oj WSIOCZKI OJ!!! IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 22.01.04, 21:14
        Oj buraczki z Kiełc! Ale łatwo was wyprowadzić z równowagi.
        Piszecie tu takie bzdety o Ostrowcu ,że naprawdę szkoda z wami gadać
        na jakikolwiek temat.

Ale tak naprawdę to was lubie. Choć czasem trzeba dać w ryj....
        • Gość: MegaTK Wiesz co jac... IP: 195.136.247.* 22.01.04, 23:34
          Ciebie jednego szanuje bo masz poczucie humoru:))))Ale powiedz mi jedno-czemu
          jak sie czujesz rozumnym wykształconym człowiekiem odpowiadasz nam tym samym??
          Wiesz czemu??Bo jestes taki sam jak my,ciebie tez to wytraca z rownowagi,tez
          piszesz bzdety:)Bronisz swojego,to rozumiem ale czemu dajesz sie prowokowac??
          Z miła checia bym tu pogadał normalnie ale to wy wchodzicie na nasz forum i to
          wy nas prowokujecie.I jest to co jest.Niestety...pozdro
          • Gość: Speth Re: Wiesz co jac... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.01.04, 01:16
            Wiecie co? Wyzywacie sie nawzajem od burakow, wsiakow i innych... Pochodze z O-
            ca, tam sie wychowalem wiec oczywiscie kibicuje KSZO. Kibicuje tez przede
            wszystki pilce noznej, bo chyba o to nam wszystkim chodzi. Wypowiedziami tymi
            osmieszacie sie prawie wszyscy, schodzicie do tak niskiego poziomu, ze jest to
            wrecz zenujace. Bez pieniedzy nie ma pilki, bo pilka to biznes, to jest
            proste. Jesli jeszcze tego nie zrozumieliscie to gratuluje. Gdyby nie Cupial,
            nie byloby Wisly, gdyby nie Drzymala, nie bylo by Groclinu. Ogladacie ich
            mecze, puchary? Kibicujecie im gdy graja z zachodnimi klubami? Gdyby nie
            Kolporter niebyloby Korony. Gdyby nie Stasiak niebyloby Ceramiki a teraz KSZO.
            KSZO wygralo ten biznes bo ma jeden z najladniejszych stadionow w Polsce.
            Wygralo bo ma wielu kibicow i swietna atmosfere na trybunach, a to jest
            medialne i to jest biznes. Czy wiecie kielczanie, ze gdyby nie wojewoda
            swietokrzyski swego czasu to Kolporter by sponsorowal KSZO? Ale wojewoda byl z
            Kielc i chcial by to jego druzyna, w jego miescie miala kase i pilke na
            najwyzszym poziomie, bo to jest medialne i to jest biznes. I cieszcie sie z
            tego. Ja tez sie ciesze i mam nadzieje, ze i Korona i KSZO bedzie grac w
            extraklasie i bedzie walczyc o najwyzsze cele, moze puchary. Bo sa pieniadze i
            trzeba to madrze wykorzystac. Wtedy moze bedziemy mogli dostosowac sie do
            poziomu europejskiego i kibicowac normalnie. Jesli nie, jesli nie bedzie kasy,
            to bedziemy grac po III, IV ligach i dalej wszyscy bedziemy burakami, z
            prowincji gdzies w swietokrzyskiem, gdzie nikt nie zaglada. Zrozumcie to
            wreszcie. Kielce czy Ostrowiec sa takimi samymi miastami w Polsce jak Pcim
            Dolny, dotarlo??? Tylko poprzez media: pilke nozna na najwyzszym poziomie
            bedzie o tych miastach slychac, o klubach, ktorym wszyscy kibicujemy. To jest
            jedyna szansa by bylo w Polsce glosno, nie mowie juz czy o Kielcach czy
            Ostrowcu. Mowie o regionie swietokrzyskim. Tutaj sa mozliwosci, ale nikt nie
            potrafi tego wykorzystac. Moze teraz sie cos zmieni. Mam nadzieje, ze Korona
            awansuje do II ligi, KSZO sie utrzyma i beda derby. Potem oba kluby awansuja
            do extraklasy i zadomowia sie tam na dlugo. Moze po latach puchary.
            Rozumiecie?? Wszystkim tego zycze.

Pozdrawiam normalnych z Kielc i Ostrowca....pozdrawiam swietokrzyskie.
            • Gość: jac Wiesz co Mega TK? IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 23.01.04, 22:49
              Mega TK . Masz racje ,że mam poczucie humoru.

Ty chyba też.

Mam nadzieję ,że ludzie z odrobiną rozumu , wiedzą ,że te nasze
              internetowe przepychanki kielecko - ostrowieckie to po prostu jaja jak
              berety.

Jak tak czytam , to co tu się wypisuje to przez godzine pękam ze
              śmiechu.
              To chyba dobrze.
              Pozdrawiam wszystkich.
              • Gość: MegaTK :)hehe:) J-A-C IP: 195.136.247.* 24.01.04, 08:21
                Wiesz co.Ja nie lubie Kszo ("nienawidze" to by była przesada,bo takimi
                uczuciami nie chce pałac do nikogo).Ale mam do tego prawo:)tak jak ty masz
                prawo Jac i reszta "rozbojnikow swietokrzyskich"(hihi ale z tym to naprawde
                przesadziliscie,uwierzcie ta nazwa naprawde jest głupia:)))) ) nie lubic
                Korony.Mam juz dosc wyzwisk bo to jest chore,nigdy nie polubie waszego klubu
                ale mozna by sie tu postarac zebysmy sie traktowakli jak ludzie:)Tzn hehe ja
                przestane pisac i szydzic z Kszo i zaczne pisac sensowne komentarze.Zobaczymy
                jak daleko z tym zajade i ile bedzie trwała ta "sielanka" zanim jakis
                nierozumny burak mnie wyzwie:))
                p.s.cenie u ludzi umiejetnosc zartowania z pewnych sytuacji:)i nie oceniam
                ludzi po barwach klubowych (az do takiego stopnia nie jestem pojeb**y).
                p.s.2 hihi znowu mam wene ale niestety spac nie moge to popisze troszke.Lubie
                derby wiec naprawde chciałbym zeby Korona rozniosła Kszo(zawsze bedziemy mowic
                Kszo a nie jakis Stasiak) na boisku:)
                p.s.3.W polskiej piłce rzadzi kasa i pizda Listkiewicz i nic sie nie zmieni
                nigdy.Za kazdym razem reprezetacja bedzie grała mecze ostatniej szansy i
                bedziemy dostawac w dupe.Czemu?Bo murzynowi nie chce sie grac a
                reszta "gwiazdorow bundesligi"boi sie o kontie!Chodzi tylko o kase wiec poki
                jest w naszych klubach cieszmy sie z tego.A nerwy wyładowujmy na naszych
                kobietach!(hehe to był zart!!!!!!!!ale np. mozna sie strzepac:)hehehe:)jednak
                sprobuje usnac bo jestem jeszcze pijany:)hehe
                POZDRO WSZYSTKICH NIECH MOC BEDZIE Z WAMI!! KEINE GRANZEN(O W DUPE TU TEZ
                PRZESADZIŁEM HEHEHE:)))))
                • Gość: jac Re: :)hehe:) J-A-C IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 25.01.04, 00:21
                  Wiesz co Mega TK?

Nie pij tyle chłopie , po uwalisz tą sesje .
                  A szkoda by było tak zdolnego studenta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka