abrazo 19.01.10, 22:22 mozle by tak zdjecia pokazali tych sk... ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xsexse Re: Igraszki wandali z kamerą IP: *.chello.pl 19.01.10, 22:41 pokazać ich ryje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gem58 Re: Igraszki wandali z kamerą 19.01.10, 23:18 Nie chcę się przesadnie czepiać ale grafficiarze to robią graffiti. Ci tutaj to byli jacyś gó...arze bo zrobili jakieś gó.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamillo Re: Igraszki wandali z kamerą IP: *.chello.pl 20.01.10, 09:57 Dokładnie. Grafitti to sztuka i to na pewno graficiarze nie byli tylko jakieś tłuki z ulicy co nawet dobrze podpisać się nie potrafią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: English Re: Igraszki wandali z kamerą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.10, 09:50 Oto i ich zdjęcia. Przypatrzcie się dobrze - a nóż dekli rozpoznacie! ;) www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/misc?url=/templates/zoom.pbs&Site=ED&Date=20100119&Category=POWIAT0104&ArtNo=928667326&Ref=AR Odpowiedz Link Zgłoś
explorer80 Igraszki wandali z kamerą 20.01.10, 09:47 Bardzo mnie drażnią te bezmyślne podpisy nie tylko na nowiusieńkich autobusach, ale również na nowopomalowanych budynkach. Należy odróżnić grafficiarza od zwykłego wandala, bo piękny może być kolorowy rysunek na brzydkim, odrapanym murze, a rozwścieczający jest jakis bohomaz na nowym, kosztującym przecież kupę kasy autobusie czy elewacji. Łatwo jest później narzekać, że coś jest zniszczone, ale to przeciez nie sam obiekt się zniszczł. Te bazgroły niczemu nie służą. Ciekawa jestem, czy taki młodzian również podpisze się na samochodzie ojca, czy swoim- oczywiście nie, bo najfajniej niszczy się niczyje, co przecież chyba raczej jest wspólne, bo służy nam wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: English Zdjęcia wandali! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.10, 09:51 www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/misc?url=/templates/zoom.pbs&Site=ED&Date=20100119&Category=POWIAT0104&ArtNo=928667326&Ref=AR Rozpoznajecie? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
milosz1286 Wandalizm 20.01.10, 13:41 Nie ma jakiegoś tam grafiti, każde pomazanie budynku, czy autobusu to wandalizm. Dlaczego tacy sprawcy nie ponoszą kar. Co policja w tej sprawie robi oprócz aktualnej nagonki na niszczacych autobusy. Od dawna niszczone są budynki, oprócz tych zniszczeń każdy jest zmuszony oglądać te szpeczące bazgroły. Czy policja zatrzymywała dotychczas tych sprawców. Pewnie nie. Kiedy to się wreszcie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziggy Re: Igraszki wandali z kamerą IP: *.kielce.vectranet.pl 20.01.10, 18:04 wielcy mi graficiarze, zwykłe ojszczymurki podobnego pokroju co dwóch bohaterów walczących z drzewkiem na Sienkiewicza. Zaliczam ich do kategorii kundli, bo podobnie jak psy chodzą i znaczą teren. Ostatnio jeden taki pseudoartysta pomazał mi szybę w klatce. Napisu ojszczymurku już nie ma, a jak cię następnym razem złapię za rękę to ją urwę i wsadzę ci w du...ę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdf Re: Igraszki wandali z kamerą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.10, 11:00 oooooo! Odpowiedz Link Zgłoś