Gość: Xyz Re: Przed wyborami w PO. Bój o władzę w cieniu st IP: *.chello.pl 04.02.10, 12:16 Słuszna uwaga. Mogą sobie łby pourywać. Nic nie robią dla regionu i mieszkańców, kombinują tylko jak się dobrze ustawić na tej pseudodziałalności. Odpowiedz Link Zgłoś
ella.x Re: O złotej rybce.... 04.02.10, 12:30 Wg posła Cymańskiego../ nie jestem za PiS!/. Rybak złowił złotą rybkę i prosi: - Spełnisz moje 3 życzenia? -Rybka: Daj spokój, ja jestem z Platformy. Ja tylko obiecuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborcawas Re: hi,hi doskonale! IP: 81.6.135.* 04.02.10, 13:51 spoko,spoko, k ur wa k ur wie łba nie urwie.... Odpowiedz Link Zgłoś
theblueone Tylko Wrzałka! 04.02.10, 15:21 Moim zdaniem to Wrzałka powinien rządzić w PO, to on najwięcej działania i konsekwencji wykazuje w regionie i to on najwięcej dla regionu zrobił, chociaż niewiele się o tym mówi. To dzięki jego kierowaniu w ŚBRR pieniądze wykorzystane z POKL mają najwyższy, albo prawie najwyższy w zależności od roku, wskaźnik wykorzystania w kraju!!! To jest fakt. I nie żre się z resztą, ale współpracuje nawet z PISem i PSLem dla dobra województwa, o czym mówią nawet jego przeciwnicy polityczni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xyz Re: Tylko Wrzałka! IP: *.chello.pl 04.02.10, 15:40 Najwięcej to lokalni politycy robią dla siebie. Mają okazję poobstawiać wakaty w budżetówce swoją rodziną i znajomymi. Czy słyszał ktoś, żeby jakikolwiek konkurs wygrała osoba "z ulicy"? Jeśli taki cud się zdarzył, to jest to nędzny odsetek. Większością rekrutacji w budżetówce rządzi kolesiostwo. Niech więc sobie łby pourywają - droga wolna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Tylko Wrzałka! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.02.10, 18:12 Przedstawiciele handlowi też życzą p. Wrzałce wygranej i podwyżki pensji... ktoś wie co autor(ka) miał na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: / Re: Przed wyborami w PO. Bój o władzę w cieniu st IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.10, 15:41 na tym polega te oszustwo - nie decyduja ci na dole ktorzy chca wybrac swojego przewodniczacego, posla - ale jak na owego kandydata na Przewodniczacego patrzy Warszawa - czyli wlasciwie jeden czlowiek - glowny przewodniczacy no i co najwyzej jakas szara eminencja to samo jest z kandytatami na listy poselski - tylko Glowny przewodniczacy decyduje jaka jest przede wszystkim kolejnosc - pierwszy zwykle przy wygranej wygrywa - no czasem i drugi / sposobow jest wiele - ot np nie zarejestruj kol jednego ale drugioego ulubienca zarejestruja/ To sie nazywa Tyrania nie Demogracja to nawet nie jest Oligarchia - bo to wymaga co najmnie dwoch decydentow to sa kpiny z demokracji i wyborcow juz nie raz historia pokazala do czego to prowadzi do upadku - bowiem do konca nie wiecie kto ma wplyw na tego Pierwszego!!!!! - jawne OSZUSTWO a przy istniejacej ordynacji Mafia i tylko Mafia Odpowiedz Link Zgłoś
tata60 Przed wyborami w PO. Bój o władzę w cieniu statutu 04.02.10, 15:51 Żrą się o ,,stołki" pod następne cztery lata. A nas, maluczkich , mają głęboko w ....... Podobnie sprawy regionu. Jesteśmy tylko dla nich potrzebni przy głosowaniu. St~ąd też popularnie ,, na drzewo" niech spadają z tymi swoimi obietnicami. Mam was gdzieś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galardo Re: Przed wyborami w PO. Bój o władzę w cieniu st IP: *.kielce.vectranet.pl 04.02.10, 18:36 Ale Wrzałka jest skreślony w Warszawie. Ma taką krechę u Schetyny, że niebawem Marzenka go połknie na śniadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gallardo Re: Przed wyborami w PO. Bój o władzę w cieniu st IP: 66.90.73.* 04.02.10, 18:47 Tyle zabiegów, a tu wszystko na nic. Mam nadzieję, że pani z kokiem już spakowała manatki i niebawem wróci do swojego suchedniowa. Nikczemne plany nikczemników mają to do siebie, że przeważnie nie wypalają. Tylko Wrzałka! Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek olkla to sukces ma zaplecze intelektualne i t 04.02.10, 19:54 i to kolo gospodyn wiejskich jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Re: olkla to sukces ma zaplecze intelektualne i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 22:37 Co z tego że koło gospodyń wiejskich? Czy wystarczy być POwcem z gminu lub plebsu by usprawiedliwione było leżenie w sejmie??? Odpowiedz Link Zgłoś