Gość: BBB IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 15.02.04, 15:14 Bez Ciebie „smutno tu i obco”!!!! Żywię nadzieję, że nie masz żadnych przykrości?! Daj znak!!! Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia996 Re: Jakubie wróć!!! 15.02.04, 17:13 Ja też tęsknię za twoim ciętym językiem ! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Jakubie wróć!!! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 15.02.04, 17:44 Nie zawiodłem się. Jestem głęboko przekonany, że u nas dominują ludzie, którzy nie obawiają się kontrowersyjnych poglądów. Choćby nie wiem jak kontrowersyjne były. To wg mnie świadczy o naszej kulturze. W każdym razie – Jakubie wróć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poseł nowak Re: Jakubie wróć!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.04, 19:51 dzwoniłem dziś do Jakuba- numer nie odpowiada. SMS wracają dość szybko. To oznacza, ze jego numer jest wyłączony. Dlaczego? Spodziewam się najgorszego. Jak widzę ile ciekawych ludzi czyta to forum a potem się skarży do Prokuratury Apelacyjnej w Krakowie, to... Odpowiedz Link Zgłoś
dijey Re: Jakubie wróć!!! 16.02.04, 02:37 Prosze nie straszyc panie pposle. prosze interweniowac, interpelowac. niech ta banda, co ma tysiace narzedzi sledzenia obywatela udowodni, ze Jakub nie podzielil losu staszka pyjasa, popieluszki, czy innych . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Wielce Szanowny Panie Pośle! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 29.02.04, 01:30 Proszę dzwonić nadal. Myślę, że podobnie jak ja, spora liczba uczestników forum: "...już martwić się zaczyna - coś nie widać..." ;) A może Jakub się ewakuował?! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Jakubie wróć!!! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 03.05.04, 00:22 A jak tam 0800? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB A może podpadłeś IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 12.04.04, 00:36 Narodowi Wybranemu?! Wszak Naród Wybrany jest tolerancyjny i pełen wyrozumiałości. Może wystarczy pokłonić się przedstawicielom Narodu Wybranego?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Jakubie wróć!!! IP: *.bct.bellsouth.net 12.04.04, 00:52 Wrocilbym jak bysta cytali o tej zydokomunie i sandomierskiej policyji. Przykrosci nie mam, znaki daje ale nic z tego nie wynika, bbb jak se pisol tak se pise ja tyz jeno z blukseli gdzie mnie wyslali przez pomylke zamiast na syberie a to wsycko przez tych popuieprzonych zydow. Pozdrowienia z brukseli,Jakubas vvel Jakub. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIEK o CVS! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.04, 02:50 Czesc stary zmurszaly Cvs, widze ze sie nudzisz, a nuzyska zes ty moczyl juz w Miami? pozdrowienia od Miska, co go tak wielce szanujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mniowiak Re: o CVS! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.04.04, 04:46 Dołączam się do ludzi,którzy są przychylni Jakubowi,też mi go brakuje.Pozdrawiam go,mimo iż zbytnio się tu nie udzielam ale jestem jego kibicem.Trzymaj się Jakub. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: o CVS! IP: 69.156.224.* 12.04.04, 23:02 No to ja tez. ...trzymaj sie Jakub..znaczy nas sie trzymaj ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr CVS Re: o CVS! IP: *.bct.bellsouth.net 14.04.04, 00:15 Nikogo nie szanuje bardziej niz siebie samego. Dzisiaj nic se nie moczylem w Miami bo tam ni ma w czym se moczyc, chyba ze w wannie.W Miami Beach se nic nie moge umoczyc bo leje od samego rana a jest juz 6 p.m. Ponadto wszystkie czlonki mam juz mocno wymoczone, wiec pakuje co tam mam do spakowania i jadziem do Mniowa przez Kielece co sie tak piknie rozwijaja az mi dech zapiera. Nijako Miami porownac do Kielecow sie nie da bo to insza inszosc. Odpoczne se po drodze w Nowszym Jorku gdzie troche chlodniej i o Samoobronie jakos nic nie slychac a potem bede se moczyc wszystkie moje czlonki w Checinskim Morzu. Pewnie tam juz jakie resorta pobudowali na odpoczywanie.Mr CVS z apteki dla ubogich i bezdomnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Jakubie świętujemy IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 02.05.04, 23:19 A Ty co?! Za szablę nie chwytasz... Napisz cokolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
dijey Re: Jakubie świętujemy 02.05.04, 23:33 Panie Jakubie! Zawsze z przyjemnoscia czytywalem Pana wypowiedzi. Przyłączam się do próśb. dj Odpowiedz Link Zgłoś