Gość: aaa Re: KIELCE TO DZIURA DO KWADRATU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 22:55 no Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi Re: KIELCE TO DZIURA DO KWADRATU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 23:02 Hihi .. jak na krakusa to dziwnie radomski adress kolega posiada...:)) tkdami tez w Krakówku rządzi..?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebo Re: KIELCE TO DZIURA DO KWADRATU IP: 195.136.247.* 17.02.04, 23:10 A coz ty masz takiego wielkiego w tym krakowie (mala lit. jak najbardziej na miejscu) chlopocku ze zasrewasz to forum idiotycznymi postami .Zal mi palantow ktorzy cale zycie obracaja sie w promieniu do 100 km. od swojej chalpy i mysla ze mieszkaja w centrum swiatowego biznesu !? Wpadne za kilka dni do was na oscypki takze ciesz miche bo cos zarobisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chillout Re: KIELCE TO DZIURA DO KWADRATU IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 18.02.04, 06:52 Mieszkałem dwa lata w centrum Krakowa na ul.Reja. Myślałem,że mnie szczury zjedzą. W ilości tych "miłych" gryzoni na m.kw. - Kraków przoduje w UE, a poza tym nuda. Już po 21:00 nawet na Rynku pustka...Dobrze,że się przeniosłem na Politechnikę do Wrocławia. Porównanie wypada na niekorzyść Krakowa..Zdecydowanie!!!Już nie zagladałem do Krakowa kilka lat i wcale mi nie tęskno. Czy nadal pod Wawelem są te obskurne stragany z tandetą i świecidełkami? Perełka architektury i historii Polski - cel wycieczek z całej Europy, a dookoła taki chlew!....:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: KIELCE TO DZIURA DO KWADRATU 18.02.04, 08:46 faktycznie wrocław:kraków to relacja jak 10:1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dar Re: KIELCE TO DZIURA DO KWADRATU IP: 80.50.193.* 18.02.04, 08:49 I co masz w tym Krakowie?Wszyscy sie podniecaja a nie ma bardzo czym.W porównaniu do Poznania Kraków jest cieniutki jak prezerwatywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: KIELCE TO DZIURA DO KWADRATU IP: *.t-s.pl 18.02.04, 09:34 Ja w kielcach nie mieszkam od kilku lat ale poniewaz bywam regularnie u mamy, wiem co sie dzieje i uwazam ze to najwspanialsze miasto w Polsce!!!!!!!!!!! Gdyby byla praca, to pewnie bym wrócil i jeszcze na pewno wrócę kiedyś. Vivat Góry św., katedra, sienkiewka ( i jeszcze KORONA KIELCE),itd.Jak ktoś kala własne gniazdo to znaczy, ze jest glupim burakiem. mnie też się nie podoba w Kielcach to i owo.Np. Komunisci we władzach. Ale to nie zmienia faktu, że to moja ojcowizna i nie wolno pluć!!!!!!!!! TOMASZ BUJAK PS.W Krakowie byłem na studiach, na medycynie. Fajne miasto, ale do studiowania. Krakusy są okropne!!!!Krakowianki całkiem , całkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Najarany Re: KIELCE TO DZIURA DO KWADRATU IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.04, 09:58 Coś mi tu pachnie kampanią wyborczą. Nie wiadomo tylko o jaki stolec chodzi - sejmowy, senatorski czy europejskiego deputowanego. Dodam, że nie mam nic przeciwko Twojej kandydaturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielce rulez Re: KIELCE TO DZIURA DO KWADRATU IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 18.02.04, 11:42 wszystkim ktorzy tak chwala krakow polecam wybranie sie na dworzec kolejowy płaszów ja miałem niedawna ta nieprzyjemnosc byc tam na dworcu smrod jakby trup sie rozkladal pelno pijakow i bezdomnych baba w kasie z wasami wiekszymi od moich a wogole na powitanie w drzwiachwejsciowych miesznak zygow i uryny polecam tesh odwiedzic hute albo ulice wylotowa gdzie mialem okazje mieszkac przez chwile wszedzie brod smrod a w mieszkaniach karaluchy i prusaki witamy w najpiekniejszym miescie w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: KIELCE TO DZIURA DO KWADRATU IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.04, 13:40 chyba sam dworzec nie cale miasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: KIELCE do isoxazolidine IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.04, 11:22 Ty chyba naprawde przeprowadzasz się do Kielc z Bochni. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine RADOM do pol'a 18.02.04, 12:59 nie. tylko drazni mnie kiedy jakis przyglup sypie opiniami typu "my wawa - stolyca; wy radom - prowincja" albo "my krakóf - miasto; wy kielce - wiocha". generalnie nalezaloby takim frustratom nie odpowiadac bo najprawdopodobniej jeden z drugim dopiero co oderwal sie od pługa i zobaczył kawałek miasta po czym poczuł sie krakusem/warszawiakiem z krwi i kosci a nastepnie chcac sie dowartosciowac głupio obraza innych przy okazji obnazajac swoj zalosny poziom ... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: RADOM do pol'a IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 14:06 Podobnie jak lajkoniki myślą o Kielcach , tak warsiawiaki o Radomiu . No ale cóż , większość z nich pochodzi z Grójca . Pozdrawiam Kielce . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (na)lesnik Re: RADOM do pol'a IP: 213.241.75.* 18.02.04, 15:16 a krakusy sa dzikie a warszawsiaki łojej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: RAD-KI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.04, 14:11 Regionalny nacjonalizm gdzie dwóch się bije korzysta trzeci. Ludzie chyba zapomnieli że wchodzimy do UNI. pozdrawiam. pol-ak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UNI Re: RAD-KI IP: 195.114.160.* 18.02.04, 14:41 UNI to nam mogum naskucyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: RAD-KI UNII IP: 213.241.75.* 19.02.04, 11:42 odezwał sie krakus z wielkiej metroplii!!! zadufani w sobie babaryłu a co UNI nam dzadza??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: KIELCE TO DZIURA DO KWADRATU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.04, 16:02 biedny krakus nacjonalista. Odpowiedz Link Zgłoś