Dodaj do ulubionych

KIELCE TO DZIURA DO KWADRATU

IP: *.udn.pl 17.02.04, 22:40
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Re: KIELCE TO DZIURA DO KWADRATU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 22:55
      no
    • Gość: Yahagi Re: KIELCE TO DZIURA DO KWADRATU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 23:02
      Hihi .. jak na krakusa to dziwnie radomski adress kolega posiada...:))
      tkdami tez w Krakówku rządzi..??
    • Gość: Sebo Re: KIELCE TO DZIURA DO KWADRATU IP: 195.136.247.* 17.02.04, 23:10
      A coz ty masz takiego wielkiego w tym krakowie (mala lit. jak najbardziej na
      miejscu) chlopocku ze zasrewasz to forum idiotycznymi postami .Zal mi palantow
      ktorzy cale zycie obracaja sie w promieniu do 100 km. od swojej chalpy i mysla
      ze mieszkaja w centrum swiatowego biznesu !? Wpadne za kilka dni do was na
      oscypki takze ciesz miche bo cos zarobisz.
      • Gość: chillout Re: KIELCE TO DZIURA DO KWADRATU IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 18.02.04, 06:52
        Mieszkałem dwa lata w centrum Krakowa na ul.Reja. Myślałem,że mnie szczury
        zjedzą. W ilości tych "miłych" gryzoni na m.kw. - Kraków przoduje w UE,
        a poza tym nuda. Już po 21:00 nawet na Rynku pustka...Dobrze,że się przeniosłem
        na Politechnikę do Wrocławia. Porównanie wypada na niekorzyść
        Krakowa..Zdecydowanie!!!Już nie zagladałem do Krakowa kilka lat i wcale mi nie
        tęskno. Czy nadal pod Wawelem są te obskurne stragany z tandetą i świecidełkami?
        Perełka architektury i historii Polski - cel wycieczek z całej Europy, a
        dookoła taki chlew!....:-(((
        • isoxazolidine Re: KIELCE TO DZIURA DO KWADRATU 18.02.04, 08:46
          faktycznie wrocław:kraków to relacja jak 10:1
    • Gość: Dar Re: KIELCE TO DZIURA DO KWADRATU IP: 80.50.193.* 18.02.04, 08:49
      I co masz w tym Krakowie?Wszyscy sie podniecaja a nie ma bardzo czym.W
      porównaniu do Poznania Kraków jest cieniutki jak prezerwatywa
      • Gość: toja Re: KIELCE TO DZIURA DO KWADRATU IP: *.t-s.pl 18.02.04, 09:34
        Ja w kielcach nie mieszkam od kilku lat ale poniewaz bywam regularnie u mamy,
        wiem co sie dzieje i uwazam ze to najwspanialsze miasto w Polsce!!!!!!!!!!!
        Gdyby byla praca, to pewnie bym wrócil i jeszcze na pewno wrócę kiedyś. Vivat
        Góry św., katedra, sienkiewka ( i jeszcze KORONA KIELCE),itd.Jak ktoś kala
        własne gniazdo to znaczy, ze jest glupim burakiem. mnie też się nie podoba w
        Kielcach to i owo.Np. Komunisci we władzach. Ale to nie zmienia faktu, że to
        moja ojcowizna i nie wolno pluć!!!!!!!!!
        TOMASZ BUJAK
        PS.W Krakowie byłem na studiach, na medycynie. Fajne miasto, ale do
        studiowania. Krakusy są okropne!!!!Krakowianki całkiem , całkiem
        • Gość: Najarany Re: KIELCE TO DZIURA DO KWADRATU IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.04, 09:58
          Coś mi tu pachnie kampanią wyborczą. Nie wiadomo tylko o jaki stolec chodzi -
          sejmowy, senatorski czy europejskiego deputowanego. Dodam, że nie mam nic
          przeciwko Twojej kandydaturze.
          • Gość: kielce rulez Re: KIELCE TO DZIURA DO KWADRATU IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 18.02.04, 11:42
            wszystkim ktorzy tak chwala krakow polecam wybranie sie na dworzec kolejowy
            płaszów ja miałem niedawna ta nieprzyjemnosc byc tam na dworcu smrod jakby trup
            sie rozkladal pelno pijakow i bezdomnych baba w kasie z wasami wiekszymi od
            moich a wogole na powitanie w drzwiachwejsciowych miesznak zygow i uryny
            polecam tesh odwiedzic hute albo ulice wylotowa gdzie mialem okazje mieszkac
            przez chwile wszedzie brod smrod a w mieszkaniach karaluchy i prusaki witamy w
            najpiekniejszym miescie w Polsce
            • Gość: kk Re: KIELCE TO DZIURA DO KWADRATU IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.04, 13:40
              chyba sam dworzec nie cale miasto
    • Gość: pol Re: KIELCE do isoxazolidine IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.04, 11:22
      Ty chyba naprawde przeprowadzasz się do Kielc z Bochni.
      • isoxazolidine RADOM do pol'a 18.02.04, 12:59
        nie. tylko drazni mnie kiedy jakis przyglup sypie opiniami typu "my wawa -
        stolyca; wy radom - prowincja" albo "my krakóf - miasto; wy kielce - wiocha".
        generalnie nalezaloby takim frustratom nie odpowiadac bo najprawdopodobniej
        jeden z drugim dopiero co oderwal sie od pługa i zobaczył kawałek miasta po
        czym poczuł sie krakusem/warszawiakiem z krwi i kosci a nastepnie chcac sie
        dowartosciowac głupio obraza innych przy okazji obnazajac swoj zalosny poziom ...

pozdrawiam
        • Gość: dziadek Re: RADOM do pol'a IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 14:06
          Podobnie jak lajkoniki myślą o Kielcach , tak warsiawiaki o
          Radomiu . No ale cóż , większość z nich pochodzi z Grójca . Pozdrawiam Kielce .
          • Gość: (na)lesnik Re: RADOM do pol'a IP: 213.241.75.* 18.02.04, 15:16
            a krakusy sa dzikie a warszawsiaki łojej!!!
        • Gość: pol Re: RAD-KI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.04, 14:11
          Regionalny nacjonalizm gdzie dwóch się bije korzysta trzeci. Ludzie chyba
          zapomnieli że wchodzimy do UNI.
          pozdrawiam.
          pol-ak
          • Gość: UNI Re: RAD-KI IP: 195.114.160.* 18.02.04, 14:41
            UNI to nam mogum naskucyć!
          • Gość: pol Re: RAD-KI UNII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.04, 14:50
            UNII
            • Gość: pablo Re: RAD-KI UNII IP: 213.241.75.* 19.02.04, 11:42
              odezwał sie krakus z wielkiej metroplii!!!
              zadufani w sobie babaryłu a co UNI nam dzadza???
    • Gość: pol Re: KIELCE TO DZIURA DO KWADRATU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.04, 16:02
      biedny krakus nacjonalista.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka