Dodaj do ulubionych

Czy w UE wypada topić Marzannę - zastanawiają s...

IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 09.03.04, 21:37
Pani Zofio Kosno!!!
Nie tylko palenie, czy topienie Marzanny jest niebezpieczne. Życie jest
niebezpieczne!
Pani to musi mieć z pewnością tytuł Nauczyciela Dyplomowanego. Na takie
przemyślenia nie stać byle chłystka.
Jestem z Pani dumny!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mlody Skrajna glupota IP: *.kielce.net.pl 10.03.04, 07:52
      Topienie Marzanny to nasza Slowianska tradycja i wara od niej niej jakims
      eurodupkom.
      • Gość: Ania Re: Skrajna glupota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 08:35
        Pani Zofia chyba musiala sie czegos chyba napalic ,bo widac, ze pojecia nie ma,
        o czym mowi. A ja nie chce, zeby mi Cerere zwana Marzanna (Marena, Morena)
        zabrali... bo jeszcze urodzaj nie przyjdzie. A bedzie tylko urodzaj na glupkow,
        co swiadczy niezbicie, ze w SP nr 27 starego zwyczaju juz dawno nie
        praktykowano:)))
        • Gość: qqq Za przeproszeniem ocipieli na punkcie UE IP: *.ds.ae.katowice.pl 10.03.04, 09:38
    • Gość: roman Re: Czy w UE wypada topić Marzannę - zastanawiają IP: *.hamberger / *.hamberger-m.Hamberger-cc.de 10.03.04, 10:54
      Niemcy zawsze mowia o Europie Regionow i nie maja najmniejszej ochoty
      zrezygnowac z jakiejkolwiek narodowej czy regionalnej imprezy folklorystycznej
      chociaz wiele z nich jest bardziej niebezpieczne niz palenie Marzanny.
      A spalcie ja dokladnie, zeby zima wreszcie sobie poszla. I tak dala nam dobrze
      popalic w tym roku.
    • Gość: piotr Nowa swiecka tradycja IP: *.proxy.lucent.com 10.03.04, 11:08
      Bareja wiecznie zywy...
      A debilizm niektorych ludzi jest bezgraniczny. Dawniej mieli Zwiazek Radziecki
      teraz maja UE - zawsze do czegos trzeba sie odwolac, zeby wymyslic kolejna durnote.
    • Gość: Zenek Re: Czy w UE wypada topić Marzannę - zastanawiają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 18:25
      A o co chodzi z tym konkursem "W podskokach do Europy"??
      Bedą podskakiwać do 1 maja, czy w podskokach udadzą sie do najbliższej granicy
      polsko-unijnej ??

Jaja jak berety!
      • Gość: I sekretarz Najpierw zrobimy Marzannie aborcję! IP: 195.205.230.* 10.03.04, 18:33
        Wszystko towarzysze musi być po europejsku.
        • Gość: cheiro Należy się upewnić-czy nie należy do mniejszości? IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 10.03.04, 21:31
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka