konus1 16.07.10, 16:16 Niestety kielecka organizacja SLD zmarnuje osiągnięty wynik przez jej krajowego lidera. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Obiektywny Re: SLD karze za krytykę IP: *.kielce.vectranet.pl 16.07.10, 18:52 Jeśli młody działacz SLD, były szef krajowy FMS, obecnie v-ce szef krajowwy FMS jest wg p. Kopycińskiego szeregowym członkiem SLD to gratuluję poczucia humoru p. Kopycińskiemu. A, propos Panie Kopyciński, z pana kwalifikacjami zawodowymi kim pan będzie, gdy przestanie Pana lansować Siejka. Chyba tylko członkiem przez samo ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewy Czy Napieralski wie o tym "towarzystwie"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 19:34 Bo to grono pseudo polityków nadaje sie do zwolnienia, inaczej SLD w mieście i regionie straci to, co jeszcze ma wobec liderow warszawskich. Wszyscy, Szejna, Kopyciński,Siejka, Stepień, Zaborek,Rupniewswki, a także poseł Milcarz, bo nie zrobili nic, by partia zyskiwała sympatyków, bo o członkach nie ma mowy. Ci ludzie nie wiedzą co to jest partia, dla kogo pracuje i co ma robic!Zajmują sie własnymi sprawami,idiotyczna rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Czy Napieralski wie o tym "towarzystwie"? IP: *.kielce.vectranet.pl 17.07.10, 01:32 Nie podoba mi się komentarz pana posła, że "szeregowym działaczem" nie warto się przejmować. Czy w tej partii tak jest, że zwykłych ludzi ma się w ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marceli Zaborek Drogi Sławku ! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.07.10, 09:04 Z niedowierzaniem przeczytałem Twoją wypowiedź w której mówisz, że nie warto się zajmować tą sprawą. Jako szeregowy członek SLD, którym nie warto się zajmować pragnę Ci przypomnieć, iż Przewodniczący RW SLD czy Poseł to też funkcje czasowe a nie dożywotnie i Ty też kiedyś możesz być szeregowym członkiem Partii. Tylko dla mnie w przeciwieństwie jak widać do Ciebie, to właśnie szeregowi członkowie SLD są najważniejsi. Nie zapominaj także, że to są też Twoi Wyborcy - czy nimi także nie warto się zajmować, bo są zwyczajni i szeregowi? Pozdrawiam! Marceli Zaborek - skazany zaocznie przez Sąd SLD, za krytykę i kilka słów prawdy, które wielu tzw. "nie szeregowych" członków kieleckiego SLD bardzo zabolało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JagaK Re: Drogi Sławku ! IP: 213.77.117.* 18.07.10, 08:17 Panie Zaborek, pan Szejna został skazany dokładnie za to samo, czyli za krytykę partyjnych bonzów, więc nie ma się co tak nad sobą roztkliwiać. I pan, panie Zaborek i pan Szejna gwiazdami dla ludzi lewicy nie jesteście, tylko dowodami na to, że trzeciorzęd robi w partii karierę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gladiator Re: Drogi Sławku ! IP: *.fortes.com.pl 27.07.10, 22:52 Marcel masz cel, do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gladiator Re: Czy Napieralski wie o tym "towarzystwie"? IP: *.fortes.com.pl 27.07.10, 22:44 Nie tylko tak jest ale tak było.Zwykli członkowie SLD nie traćcie nadzieji. Nadzieja nie tuczy ale karmi. Proszę się nie przejmować posłem Kopycińskim, da sobie radę, już się utuczył. Wątpię w to aby rozsądni "zwykli" działacze SLD dawali mu wiarę w słowa, bo czynów brak.Pomimo, że młody to niereformowalny, ale wie, że gadanie to najlepsza robota- miał dobrych nauczycieli, jeszcze niech się poprzytula z kobitkami jak Milcarz a poselstwo pewne jak...... pieniądze rolników w BS. No cóż, gdyby Napieralski chciał porozmawiać z członkami SLD i nie dawać się omamić tym leniom, może by coś z tego było. Trudno w to uwierzyć, że nie widzi jak mu szkodzą, a na Prezydenta RP się przymierzał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Czy Napieralski wie o tym "towarzystwie"? IP: 213.77.117.* 28.07.10, 07:13 Gladiatorze, z tym, że do Kopycińskiego żadna z tych milcarzowych przytulanek by się nie przytuliła, gospodynie prostych ludzi lubią a fałszywca wyczują z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luzik Re: SLD karze za krytykę IP: *.chello.pl 16.07.10, 23:12 Powinni go wyrzucić na zbity ryj! Niech tesciowi Stępniowi wyliże w domu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: większy luzik Re: SLD karze za krytykę IP: *.chello.pl 16.07.10, 23:29 A kto to jest Zaborek? Niech wejdzie pod swój kamień i nie wygląda spod niego, bo teściu, którego przecież wszscy znają da sobie radę jak zwykle. Choćby po trupach. Może ktoś z lewicy napisze czy komuś w życiu pomógł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: SLD karze za krytykę IP: *.kielce.vectranet.pl 17.07.10, 09:32 Współczuję Ci luzik. Twój luzik przeistoczył się w schizo. Byż może z powodu upałów. Oby ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janosik Re: SLD karze za krytykę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 09:22 Stępień powinien być na pierwszym miejscu????????????????????????????.Za jego kadencji z kolegami zSLD sprzedał Miejskie Przedsiębiorstwo Oczyszczania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: SLD karze za krytykę IP: *.kielce.vectranet.pl 17.07.10, 10:26 Mnie wisi kto będzie na pierwszym miejscu, ale czy naprawdę w tej partii nie ma kogoś kto nie jest "skazańcem", żeby go wystawić? Poza tym w dalszym ciągu nie wiem czym pan Szejna, tak promowany na numer jeden, zasłużył się nam i Kielcom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LSD Re: SLD karze za krytykę IP: *.kielce.vectranet.pl 20.07.10, 22:54 Zasłużył się. Zafundował wycieczkę zagraniczną licealistom z Kielc. Końskie nie doczekało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: SLD karze za krytykę IP: *.fortes.com.pl 27.07.10, 22:55 TO MAłO WIESZ, W D.... BYłEś I G.... WIDZIAłEś. Nie wytrzymałem i musiałem delikatnie przyłożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: SLD karze za krytykę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 00:38 No to fajnych obrońców sobie Szejna zdobył. Wszyscy tacy chamscy jak ty? Może napiszesz czy jednak Szejna coś zrobił dla Kielc zamiast o goownie pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janosik Re: SLD karze za krytykę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 12:07 Pan były prezydent Stępień i były (na szczęście) poseł, powinien być na pierwszym miejscu za zasługi dla Kielc. To on i SLD sprywatyzowali za marne pieniądze dawne Miejskie Przedsiębiorstwo Oczyszczania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll Re: SLD karze za krytykę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 13:23 co Ty chcesz od Stępnia ?? On nie miał taki możliwości jak Lubawski a jednak coś zrobił. A Pan Panie Sławku maleje w moich oczach, myślałem że jest Pan trochę inną osobą. A i proszę mnie nie łączyć z żadną z osób ani SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewicowiec Co pan S. zrobił ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.10, 19:14 Napiszcie, co zawdzięczamy p. S.Wlodzimierzowi ? Co ? Przegraną SLD z Lubawskim przez ignorancje spraw obywatelskich oraz podział na lewicy ? Kto forował pana S. ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: SLD karze za krytykę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.10, 19:17 Czy tam był i jest pan Jan, kiedys wiceprezydent ?Tez z SLD .Zgrana ferajna. Maja z góry przegrane wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
konus1 SLD karze za krytykę 17.07.10, 15:58 Niewiele mnie te kłótnie obchodzą, ale panowie, to jest język prawie pisowski, a w tym miescie potrzebne jest na prawdę mądre kierownictwo partii lewicowej. Tymczasem jaki jest koń każdy widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LSD Re: SLD karze za krytykę IP: *.kielce.vectranet.pl 17.07.10, 22:25 Młody nie przejmuj się. Masz charakter. Europosel i drugi motocyklista Warzywo to zwykłe dupki. Fryzury im wrastają w glebę razem z motocyklowymi hełmami. Na ich kandydowaniu skorzystają tylko inni z opozycji do aktualnego składu jaśnie oświeconego kierownictwa sld. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: SLD karze za krytykę IP: 213.77.117.* 21.07.10, 15:49 Jakby miał charakter, to by się o teścia nie upominał, tylko żoną zajął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LSD Re: SLD karze za krytykę IP: *.kielce.vectranet.pl 21.07.10, 23:46 A co dałeś mu dupy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: SLD karze za krytykę IP: *.kielce.net.pl 22.07.10, 11:59 No, nie schodźmy znowu do poziomu poniżej PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LSD Re: SLD karze za krytykę IP: *.kielce.vectranet.pl 24.07.10, 09:04 Od kiedy kandydat na kandydata R. Siejka SLD występuje w Tercecie Egzotycznym z J. Karysiem PiS i Gksięgarzem 2@1@, nic nie powinno nas dziwić. A tym bardziej dawanie ciała. Czekamy teraz na ogłoszenie w organie partyjnym Nowosłowie o Paradzie Równości na trasie pomiędzy Lodziarnią 2@1@ i Gksięgarnią 2@1@. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: SLD karze za krytykę IP: 213.77.117.* 24.07.10, 10:33 Ty, kolego z lewicy, odessaj się od Siejki walcząc o kandydowanie na prezydenta posła Kopycińskiego lub W. Stępnipnia.Załatwiajcie to z otwartą przyłbicą. Odpowiedz Link Zgłoś
ivan4 To kolegom Siejce, Kopycinskiemu plan sie sypnal:) 26.07.10, 08:33 Siejka, Kopycinski i reszta szanownego Zarzadu miejskiego i wojewodzkiego SLD z wielka nadzieja oczekiwali czwartkowego wyroku Sadu w sprawie A. Szejny. Niestety sprawa sie przeciaga i Szejna wciaz ma wyrok. Jaka szkoda - skazali juz mlodego z FMS, ktory pokazal jak naprawde wyglada zarzad miejski SLD w Kielcach. Teraz chcieli pokazac, ze nie mial racji bo Szjena bedzie uniewinniony. I caly misterny plan poszedl sie pieprzyc. Brawo czlonkowie FMS! Dawni dzialacze SLD oczekuja wiecej takich opinii i nie bojcie sie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: To kolegom Siejce, Kopycinskiemu plan sie syp IP: *.kielce.net.pl 26.07.10, 12:29 Nie wiem, czemu uparcie mieszacie Siejkę z Kopytkiem, przecież poseł nie znosi Siejki jak złego psa. A Szejny też, dobrze wiecie, jak traktował jego bilbordy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ck dezerter Re: To kolegom Siejce, Kopycinskiemu plan sie syp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 09:51 A mi sie wydaje, ze jest zupelnie inaczej. Poslowi Kopycinskiemu wygodnie jest z takimi kolegami jak Siejka i Szejna. Jakby ich nie lubil to juz dawno by sie ich pozbyl. A tak to wszystko dobrze sie kreci w jednej klice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JagaK Re: To kolegom Kopycinskiego plan sie sypnie IP: 213.77.117.* 27.07.10, 21:38 Idę o zakład, że S. Kopyciński od początku gra na to, aby spalić R.Siejkę i kandydować na prezydenta Kielc, bo wtedy za partyjne pieniązki zrobi sobie kapmanię, na ktorej łatwiej wypłynie w przyszlym roku do parlamentu. Połowa negatywnych wpisów o Siejce pochodziła od sztabowych pseudolewicowców. tak, jak i Szejnie z plakatami bruździli. Kto nie z aparatem, ten przeciw niemu. Odpowiedz Link Zgłoś
ivan4 Masz rację Jaga, Siejka nie jest juz kandydatem 27.07.10, 23:51 Rzadko sie z Toba zgadzam, ale chyba przewidziales. Siejka zostal uwalony na Zarzadzie Krajowym Pratii i nie jest juz Kandydatem na Prezydenta Kielc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JagaK Re: Masz rację Jaga, Siejka nie jest juz kandydat IP: 213.77.117.* 28.07.10, 07:06 W Echu, na stronie internetowej, w blogu jest informacja: we wtorek podczas debaty w warszawskiej centrali nie zatwierdzono kandydatury Roberta Siejki na prezydenta Kielc. Oceniono możliwość zdobycia przez niego głosów na 1-2 procent, co jest bzdurą, w przypadku opozycyjnego miejskiego radnego. Ciekawe, czy w tej sytuacji potwierdzi się to, co ludzie z lewicy mówią od dawna, że kandydatem na prezydenta Kielc z ramienia SLD będzie poseł Sławomir Kopyciński, aby mógł ugrać sobie głosy na przyszły rok, gdy zawalczy o utrzymanie pierwszego miejsca na liście do parlamentu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LSD Re: Masz rację Jaga, Siejka nie jest juz kandydat IP: *.kielce.vectranet.pl 28.07.10, 21:40 Warzywo wyparł się swego czasu Długosza, teraz wykiwał kolegę. Ciekawe kto jeszcze będzie się z nim zadawał ? Pozostał mu tylko Kalisz. I Maggi z Winiarów albo zupa z Knora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JagaK Re: Masz rację Jaga, Siejka nie jest juz kandydat IP: 213.77.117.* 28.07.10, 22:10 Razem z Szulerem się wysypia prędzej czy później, bo Kizia, Winiarczykowa i Jaskiernia pukają do wyborczych bram,tylko szkoda, że lewica ma takich lewych przywódców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zero Re: Masz rację Jaga, Siejka nie jest juz kandydat IP: *.kielce.net.pl 29.07.10, 11:18 Tu się poseł Kopyciński w swoich kalkulacjach przeliczył, bo jak zbierze mniej głosów niż inni kontrkandydaci W. Lubawskiego, a na to się zanosi, to powinni go z szefa wywalić. Odpowiedz Link Zgłoś
baba53 Re: Masz rację Jaga, Siejka nie jest juz kandydat 29.07.10, 11:25 I takie jest kielecki LSD !Buńczuczne lecz zakompleksione i strachliwe Za słuszna krytykę ich poczynań młodzi maja dostawać po d.u.p.i.e. by im w główkach się nie poprzewracało! Zatęsknicie jeszcze LSD-owcy za Heniutkiem i jego języczkiem ! Odpowiedz Link Zgłoś