Dodaj do ulubionych

SLD karze za krytykę

16.07.10, 16:16
Niestety kielecka organizacja SLD zmarnuje osiągnięty wynik przez
jej krajowego lidera.
Obserwuj wątek
    • Gość: Obiektywny Re: SLD karze za krytykę IP: *.kielce.vectranet.pl 16.07.10, 18:52
      Jeśli młody działacz SLD, były szef krajowy FMS, obecnie v-ce szef
      krajowwy FMS jest wg p. Kopycińskiego szeregowym członkiem SLD to
      gratuluję poczucia humoru p. Kopycińskiemu.
      A, propos Panie Kopyciński, z pana kwalifikacjami zawodowymi kim
      pan będzie, gdy przestanie Pana lansować Siejka. Chyba tylko
      członkiem przez samo .....
      • Gość: lewy Czy Napieralski wie o tym "towarzystwie"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 19:34
        Bo to grono pseudo polityków nadaje sie do zwolnienia, inaczej SLD w
        mieście i regionie straci to, co jeszcze ma wobec liderow
        warszawskich.
        Wszyscy, Szejna, Kopyciński,Siejka, Stepień, Zaborek,Rupniewswki, a
        także poseł Milcarz, bo nie zrobili nic, by partia zyskiwała
        sympatyków, bo o członkach nie ma mowy.
        Ci ludzie nie wiedzą co to jest partia, dla kogo pracuje i co ma
        robic!Zajmują sie własnymi sprawami,idiotyczna rzeczywistość.
        • Gość: ala Re: Czy Napieralski wie o tym "towarzystwie"? IP: *.kielce.vectranet.pl 17.07.10, 01:32
          Nie podoba mi się komentarz pana posła, że "szeregowym działaczem" nie
          warto się przejmować. Czy w tej partii tak jest, że zwykłych ludzi ma
          się w ... ?
          • Gość: Marceli Zaborek Drogi Sławku ! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.07.10, 09:04
            Z niedowierzaniem przeczytałem Twoją wypowiedź w której mówisz, że
            nie warto się zajmować tą sprawą.

Jako szeregowy członek SLD, którym nie warto się zajmować pragnę Ci
            przypomnieć, iż Przewodniczący RW SLD czy Poseł to też funkcje
            czasowe a nie dożywotnie i Ty też kiedyś możesz być szeregowym
            członkiem Partii. Tylko dla mnie w przeciwieństwie jak widać do
            Ciebie, to właśnie szeregowi członkowie SLD są najważniejsi. Nie
            zapominaj także, że to są też Twoi Wyborcy - czy nimi także nie
            warto się zajmować, bo są zwyczajni i szeregowi?

Pozdrawiam!

Marceli Zaborek - skazany zaocznie przez Sąd SLD, za krytykę i kilka
            słów prawdy, które wielu tzw. "nie szeregowych" członków kieleckiego
            SLD bardzo zabolało.
            • Gość: JagaK Re: Drogi Sławku ! IP: 213.77.117.* 18.07.10, 08:17
              Panie Zaborek, pan Szejna został skazany dokładnie za to samo, czyli za krytykę
              partyjnych bonzów, więc nie ma się co tak nad sobą roztkliwiać. I pan, panie
              Zaborek i pan Szejna gwiazdami dla ludzi lewicy nie jesteście, tylko dowodami na
              to, że trzeciorzęd robi w partii karierę.
            • Gość: gladiator Re: Drogi Sławku ! IP: *.fortes.com.pl 27.07.10, 22:52
              Marcel masz cel, do roboty!
          • Gość: gladiator Re: Czy Napieralski wie o tym "towarzystwie"? IP: *.fortes.com.pl 27.07.10, 22:44
            Nie tylko tak jest ale tak było.Zwykli członkowie SLD nie traćcie nadzieji.
            Nadzieja nie tuczy ale karmi. Proszę się nie przejmować posłem Kopycińskim, da
            sobie radę, już się utuczył. Wątpię w to aby rozsądni "zwykli" działacze SLD
            dawali mu wiarę w słowa, bo czynów brak.Pomimo, że młody to niereformowalny, ale
            wie, że gadanie to najlepsza robota- miał dobrych nauczycieli, jeszcze niech się
            poprzytula z kobitkami jak Milcarz a poselstwo pewne jak...... pieniądze
            rolników w BS. No cóż, gdyby Napieralski chciał porozmawiać z członkami SLD i
            nie dawać się omamić tym leniom, może by coś z tego było. Trudno w to uwierzyć,
            że nie widzi jak mu szkodzą, a na Prezydenta RP się przymierzał.
            • Gość: Ja Re: Czy Napieralski wie o tym "towarzystwie"? IP: 213.77.117.* 28.07.10, 07:13
              Gladiatorze, z tym, że do Kopycińskiego żadna z tych milcarzowych przytulanek by
              się nie przytuliła, gospodynie prostych ludzi lubią a fałszywca wyczują z daleka.
    • Gość: Luzik Re: SLD karze za krytykę IP: *.chello.pl 16.07.10, 23:12
      Powinni go wyrzucić na zbity ryj! Niech tesciowi Stępniowi wyliże w
      domu!!!!
      • Gość: większy luzik Re: SLD karze za krytykę IP: *.chello.pl 16.07.10, 23:29
        A kto to jest Zaborek? Niech wejdzie pod swój kamień i nie wygląda
        spod niego, bo teściu, którego przecież wszscy znają da sobie radę
        jak zwykle. Choćby po trupach. Może ktoś z lewicy napisze czy komuś
        w życiu pomógł?
      • Gość: Obiektywny Re: SLD karze za krytykę IP: *.kielce.vectranet.pl 17.07.10, 09:32
        Współczuję Ci luzik. Twój luzik przeistoczył się w schizo. Byż może
        z powodu upałów. Oby !
    • Gość: janosik Re: SLD karze za krytykę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 09:22
      Stępień powinien być na pierwszym
      miejscu????????????????????????????.Za jego kadencji z kolegami zSLD
      sprzedał Miejskie Przedsiębiorstwo Oczyszczania.
      • Gość: ala Re: SLD karze za krytykę IP: *.kielce.vectranet.pl 17.07.10, 10:26
        Mnie wisi kto będzie na pierwszym miejscu, ale czy naprawdę w tej
        partii nie ma kogoś kto nie jest "skazańcem", żeby go wystawić?

Poza tym w dalszym ciągu nie wiem czym pan Szejna, tak promowany na
        numer jeden, zasłużył się nam i Kielcom.
        • Gość: LSD Re: SLD karze za krytykę IP: *.kielce.vectranet.pl 20.07.10, 22:54
          Zasłużył się. Zafundował wycieczkę zagraniczną licealistom z Kielc. Końskie nie
          doczekało.
        • Gość: xxl Re: SLD karze za krytykę IP: *.fortes.com.pl 27.07.10, 22:55
          TO MAłO WIESZ, W D.... BYłEś I G.... WIDZIAłEś.
          Nie wytrzymałem i musiałem delikatnie przyłożyć.
          • Gość: ala Re: SLD karze za krytykę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 00:38
            No to fajnych obrońców sobie Szejna zdobył. Wszyscy tacy chamscy jak
            ty? Może napiszesz czy jednak Szejna coś zrobił dla Kielc zamiast o
            goownie pisać.
    • Gość: janosik Re: SLD karze za krytykę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 12:07
      Pan były prezydent Stępień i były (na szczęście) poseł, powinien być
      na pierwszym miejscu za zasługi dla Kielc. To on i SLD
      sprywatyzowali za marne pieniądze dawne Miejskie Przedsiębiorstwo
      Oczyszczania.
      • Gość: troll Re: SLD karze za krytykę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 13:23
        co Ty chcesz od Stępnia ?? On nie miał taki możliwości jak Lubawski a jednak coś
        zrobił. A Pan Panie Sławku maleje w moich oczach, myślałem że jest Pan trochę
        inną osobą. A i proszę mnie nie łączyć z żadną z osób ani SLD.
        • Gość: lewicowiec Co pan S. zrobił ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.10, 19:14
          Napiszcie, co zawdzięczamy p. S.Wlodzimierzowi ? Co ? Przegraną SLD
          z Lubawskim przez ignorancje spraw obywatelskich oraz podział na
          lewicy ? Kto forował pana S. ?
      • Gość: wyborca Re: SLD karze za krytykę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.10, 19:17
        Czy tam był i jest pan Jan, kiedys wiceprezydent ?Tez z SLD .Zgrana
        ferajna.
        Maja z góry przegrane wybory.
    • konus1 SLD karze za krytykę 17.07.10, 15:58
      Niewiele mnie te kłótnie obchodzą, ale panowie, to jest język prawie
      pisowski, a w tym miescie potrzebne jest na prawdę mądre
      kierownictwo partii lewicowej. Tymczasem jaki jest koń każdy widzi.
    • Gość: LSD Re: SLD karze za krytykę IP: *.kielce.vectranet.pl 17.07.10, 22:25
      Młody nie przejmuj się. Masz charakter.
      Europosel i drugi motocyklista Warzywo to zwykłe dupki. Fryzury im wrastają w
      glebę razem z motocyklowymi hełmami. Na ich kandydowaniu skorzystają tylko inni
      z opozycji do aktualnego składu jaśnie oświeconego kierownictwa sld.
      • Gość: Ja Re: SLD karze za krytykę IP: 213.77.117.* 21.07.10, 15:49
        Jakby miał charakter, to by się o teścia nie upominał, tylko żoną zajął.
        • Gość: LSD Re: SLD karze za krytykę IP: *.kielce.vectranet.pl 21.07.10, 23:46
          A co dałeś mu dupy ?
          • Gość: Ja Re: SLD karze za krytykę IP: *.kielce.net.pl 22.07.10, 11:59
            No, nie schodźmy znowu do poziomu poniżej PiS.
            • Gość: LSD Re: SLD karze za krytykę IP: *.kielce.vectranet.pl 24.07.10, 09:04
              Od kiedy kandydat na kandydata R. Siejka SLD występuje w Tercecie Egzotycznym z
              J. Karysiem PiS i Gksięgarzem 2@1@, nic nie powinno nas dziwić. A tym bardziej
              dawanie ciała.
              Czekamy teraz na ogłoszenie w organie partyjnym Nowosłowie o Paradzie Równości
              na trasie pomiędzy Lodziarnią 2@1@ i Gksięgarnią 2@1@.
              • Gość: Ja Re: SLD karze za krytykę IP: 213.77.117.* 24.07.10, 10:33
                Ty, kolego z lewicy, odessaj się od Siejki walcząc o kandydowanie na prezydenta
                posła Kopycińskiego lub W. Stępnipnia.Załatwiajcie to z otwartą przyłbicą.
    • ivan4 To kolegom Siejce, Kopycinskiemu plan sie sypnal:) 26.07.10, 08:33
      Siejka, Kopycinski i reszta szanownego Zarzadu miejskiego i
      wojewodzkiego SLD z wielka nadzieja oczekiwali czwartkowego wyroku
      Sadu w sprawie A. Szejny. Niestety sprawa sie przeciaga i Szejna
      wciaz ma wyrok. Jaka szkoda - skazali juz mlodego z FMS, ktory
      pokazal jak naprawde wyglada zarzad miejski SLD w Kielcach. Teraz
      chcieli pokazac, ze nie mial racji bo Szjena bedzie uniewinniony. I
      caly misterny plan poszedl sie pieprzyc.

Brawo czlonkowie FMS!

Dawni dzialacze SLD oczekuja wiecej takich opinii i nie bojcie sie !

• Gość: Ja Re: To kolegom Siejce, Kopycinskiemu plan sie syp IP: *.kielce.net.pl 26.07.10, 12:29
        Nie wiem, czemu uparcie mieszacie Siejkę z Kopytkiem, przecież poseł
        nie znosi Siejki jak złego psa. A Szejny też, dobrze wiecie, jak
        traktował jego bilbordy.
        • Gość: ck dezerter Re: To kolegom Siejce, Kopycinskiemu plan sie syp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 09:51
          A mi sie wydaje, ze jest zupelnie inaczej. Poslowi Kopycinskiemu
          wygodnie jest z takimi kolegami jak Siejka i Szejna. Jakby ich nie
          lubil to juz dawno by sie ich pozbyl. A tak to wszystko dobrze sie
          kreci w jednej klice
          • Gość: JagaK Re: To kolegom Kopycinskiego plan sie sypnie IP: 213.77.117.* 27.07.10, 21:38
            Idę o zakład, że S. Kopyciński od początku gra na to, aby spalić R.Siejkę i
            kandydować na prezydenta Kielc, bo wtedy za partyjne pieniązki zrobi sobie
            kapmanię, na ktorej łatwiej wypłynie w przyszlym roku do parlamentu. Połowa
            negatywnych wpisów o Siejce pochodziła od sztabowych pseudolewicowców. tak, jak
            i Szejnie z plakatami bruździli. Kto nie z aparatem, ten przeciw niemu.
            • ivan4 Masz rację Jaga, Siejka nie jest juz kandydatem 27.07.10, 23:51
              Rzadko sie z Toba zgadzam, ale chyba przewidziales. Siejka zostal
              uwalony na Zarzadzie Krajowym Pratii i nie jest juz Kandydatem na
              Prezydenta Kielc
              • Gość: JagaK Re: Masz rację Jaga, Siejka nie jest juz kandydat IP: 213.77.117.* 28.07.10, 07:06
                W Echu, na stronie internetowej, w blogu jest informacja: we wtorek podczas
                debaty w warszawskiej centrali nie zatwierdzono kandydatury Roberta Siejki na
                prezydenta Kielc. Oceniono możliwość zdobycia przez niego głosów na 1-2 procent,
                co jest bzdurą, w przypadku opozycyjnego miejskiego radnego. Ciekawe, czy w tej
                sytuacji potwierdzi się to, co ludzie z lewicy mówią od dawna, że kandydatem na
                prezydenta Kielc z ramienia SLD będzie poseł Sławomir Kopyciński, aby mógł ugrać
                sobie głosy na przyszły rok, gdy zawalczy o utrzymanie pierwszego miejsca na
                liście do parlamentu.
                • Gość: LSD Re: Masz rację Jaga, Siejka nie jest juz kandydat IP: *.kielce.vectranet.pl 28.07.10, 21:40
                  Warzywo wyparł się swego czasu Długosza, teraz wykiwał kolegę. Ciekawe kto
                  jeszcze będzie się z nim zadawał ? Pozostał mu tylko Kalisz. I Maggi z Winiarów
                  albo zupa z Knora.
                  • Gość: JagaK Re: Masz rację Jaga, Siejka nie jest juz kandydat IP: 213.77.117.* 28.07.10, 22:10
                    Razem z Szulerem się wysypia prędzej czy później, bo Kizia, Winiarczykowa i
                    Jaskiernia pukają do wyborczych bram,tylko szkoda, że lewica ma takich lewych
                    przywódców.
                    • Gość: zero Re: Masz rację Jaga, Siejka nie jest juz kandydat IP: *.kielce.net.pl 29.07.10, 11:18
                      Tu się poseł Kopyciński w swoich kalkulacjach przeliczył, bo jak
                      zbierze mniej głosów niż inni kontrkandydaci W. Lubawskiego, a na to
                      się zanosi, to powinni go z szefa wywalić.
                      • baba53 Re: Masz rację Jaga, Siejka nie jest juz kandydat 29.07.10, 11:25
                        I takie jest kielecki LSD !Buńczuczne lecz zakompleksione i strachliwe
                        Za słuszna krytykę ich poczynań młodzi maja dostawać po d.u.p.i.e. by
                        im w główkach się nie poprzewracało!
                        Zatęsknicie jeszcze LSD-owcy za Heniutkiem i jego języczkiem !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka