Dodaj do ulubionych

plakaty PO

IP: *.marketscore.com / *.sj3.marketscore.com 29.03.04, 09:30
Czyżby w kieleckiej PO nastała moda na bolszewicki styl propagandowy
Na ulicach miasta pełno plakatów z pewną gębą niezbyt mile wspominaną
przez wielu mieszkańców. Panowie ta forma agitacji BARDZO ŻLE się kojarzy i
pachnie jakimiś indywidualnymi aspiracjami. Toż to zaprzeczenie programu
platformy !
Obserwuj wątek
    • Gość: payac Re: plakaty PO IP: *.infomax.com.pl / *.infomax.com.pl 30.03.04, 00:02
      Czyżby nie był w Twoim typie
      • Gość: YYYY Re: plakaty PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 14:43
        W twoim jest?
    • Gość: POpapraniec Re: plakaty PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 10:28
      a gdzie można znaleźć jakiekolwiek informacje o działalności PO w Kielcach lub
      województwie??? bo mimo usilnych poszukiwań, nie znalazłem żadnej strony PO w
      sieci...
    • Gość: Robi Co ten skin tam robi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 14:03
      Kim jest ów Konrad Łęcki? Czy kielecka PO nie ma już lepszych ludzi? Czy były
      skin latający z beysbolem za Żydami po Kielcach to napewno włąściwy człowiek?
      Kim on jest w Platformie? Kto go tam przyjął? Mam sympatię do PO, ale ... Nie
      na takich ludzi to ja glosował nie będę.
      • beeeee1 Re: Co ten skin tam robi? 30.03.04, 15:37
        Gość portalu: Robi napisał(a):

> Kim jest ów Konrad Łęcki? Czy kielecka PO nie ma już lepszych ludzi?

Pewnie, że nie ma! Jak znasz lepszych, nawet tylko sympatyków, to podaj.
      • Gość: PAWKA ODWALCIE SIĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 13:40
        ODWALCIE SIĘ OD KONRADA. PATRZCIE JAK SIĘ ROBI KARIERĘ I UCZCIE SIĘ.
    • Gość: xxx Re: plakaty PO IP: *.infomax.com.pl / *.infomax.com.pl 30.03.04, 17:55
      Kielce jako jedyne większe miasto w Polsce nie wystawiają swojego kandydata
      tylko dr Grzegorka ze Skarżyska. Pewnie Pan Konrad, postanowił na własną rękę
      pokazać sie publice organizując jakieś tam spotkanie. Nie zdziwiłbym się,
      jesliby zrobił to bez zgody władz PO. On był, czy jest asystentem Miodowicza,
      znam trochę Miodowicza juniora to porządny człowiek i nie rozumiem jak mógł
      zatrudnić tego typu człowieka. Swoją drogą z tą platformą to musi być cieniutko
      skoro nie mogą namówić do kandydowania jakiejś znanej i cenionej postaci z Kielc
      Zwróćcie tez uwagą, że woj świętokrzyskiemu przyznano tylko jedno !!!! miejsce
      na 10 osobowej liście kandydatów z okręgu małopolsko - świętokrzyskiego tyle na
      prawdę znaczymy dla krakowskich elit !

• Gość: AntyKŁ Re: plakaty PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 09:35
      Rzecz nie w plakacie. Plakat to tylko pryszcz. Problem jest w anarchii, bo
      tylko w anarchii możliwe było zachowanie niejakiego KŁ. Nie wiem czy
      pamietacie, ale niedawno też się reklamował; tylko on. Z okazji bodajże
      namawiania do referendum ... tego ostatniego. Czy to jedyny prawdziwy lider na
      kieleckiej prawicy?
    • Gość: plakat Re: plakaty PO IP: *.t-s.pl 31.03.04, 10:13
      e tem , buźka tego młodocianego gościa jest taka n......a, że nic to nie da
      Platformianym oprocz wydania bez sensu kasy. a tej jej im nie brakuje. Wiadomo
      zresztą dlaczego.Jan Maria RAKIETA powinien nieco pomyśleć
      • Gość: xxx Re: plakaty PO IP: *.marketscore.com / *.sj3.marketscore.com 31.03.04, 10:42
        A pamiętacie jaki zrobił cyrk jak była relacja sprzed prokuratury, gdy zeznawał
        Suchański, o mało sobie pióropusza na łep nie założył, żeby go tylko w
        telewizji pokazali. Niczym kibilce na skoczni narciarskiej - pajac jeden.
        • Gość: Watpliwościwiele Re: plakaty PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 10:49
          Cyrkowiec z niego taki jak polityk, a politryk z niego taki jak student, a
          student taki z niego jak ... Wogóle to dlaczego on wciąż jest studentem. Czy
          ktoś wie gdzie on studiuje i na którym jest roku?? Ilo on ma lat? Wygląda na
          dzieciaka, ale przeszło 30 to pewno ma.
    • Gość: xxxxxxx Re: plakaty PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 12:05
      Najlepsze są te plakaty na śmietnikach:) Własnie tam ich miejsce. A swoją droga
      to jetem ciekaw kiedy miasto zrobi porzadek z plakatami - z tego co wiem
      klejenie ich np. na skrzynkach transformatorow jest nielegalne. Przecież wuidzać
      czyje to plakaty...... ale zawsze takie będą się pałętać bo politycy to jedno
      bagno, po co ścigać tych co są u koryta dziś jak za jakiś okres czasu będziemy
      my. Lepiej przybić sztamę, a że miast brudne to ......
      • Gość: Polityk z Samobron Re: plakaty PO IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.04, 07:48
        Taka partia jaki plakat.Gdzie jej miejsce widać po miejscach rozwieszania
        plakatów.Tworza ja ludzie jak specjalista Janusz Lewandowski,który przeczekuje
        w Sejmie (chroni go immunitet poselski)na okres przedawnienia w jego sprawie
        karnej za sprywatyzowanie dwóch firm w Krakowie.Prokuratura Okręgowa postawiła
        mu zarzuty i chyba skierowała akt oskarżenia do sądu.Taka to uczciwość
        Platformersów.Może pamiętacie jak Łęcki poprzednie plakaty miał sponsorowanie
        przez rozlewającego nielegalnie wódkę -koło Końskich.A specjalista Grzegorek ze
        swoim samochodem Fiat Coupe z czarnej Afryki,który okazał się kradziony z
        Kanady.Brawo Platformersi.
        • Gość: Przewidujacy Gdzie pójdzie Konrad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 14:21
          Nie dogaduj konradowi, bo mogą go wyrzucic z PO i wtedy na pewno pójdzie do
          samoobrony. Wtedy Twoja pozycja przesunie się do końca, bo z takimi
          doświadczenieami bedzie u was politykiem czołowym.
    • Gość: ujekresóje Re: plakaty PO IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 06.04.04, 18:02
      ale jaja - ja ożywiam wątek
      • Gość: payacyk Re: plakaty PO IP: *.infomax.com.pl / *.infomax.com.pl 08.04.04, 00:10
        Nie chce mi się jeszcze spać to podbijam ten wątek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka