Dodaj do ulubionych

Wybory samorządowe 2010. Numer do Gierady

05.10.10, 17:05
Ciekawe co jeszcze zerżnie od Banasia. Z telefonem już mu się udało. Niech zleci badania swoim sztabowcom od PR.
Obserwuj wątek
    • Gość: lękliwa Re: Wybory samorządowe 2010. Numer do Gierady IP: *.chello.pl 05.10.10, 20:38
      a ja się pytam o aktualne, profesjonalne badania psychologiczne (stres...poziom II, cechy osobowości) i psychiatryczne!
      Czy delikwent nadaje się na TO stanowisko, jak radzi/ lub nie - sobie z agresją, jaki ma poziom odpowiedzialności,wrażliwości społecznej, empatii itd. I czy wobec tego jest NORMALNY?
      • Gość: Jaga Re: Wybory samorządowe 2010. Numer do Gierady IP: *.chello.pl 05.10.10, 20:41
        a zbadają go na Kusocińskiego? I nie zamkną?
      • Gość: jg Re: Wybory samorządowe 2010. Numer do Gierady IP: *.chello.pl 05.10.10, 22:46
        Włosy nie farbowane???????? Aż granatowe przecież !!!!!!!!! To widać gołym okiem, a parę lat temu, gdy dyrektorką szpitala była Pani dr Szunke - nawet siwe. Zamieszczę zdjęcia z tamtych lat. A CUKRZYCA, NERWICA, BORELIOZA, NADCIŚNIENIE - to nie choroby. Mogę zamieścić wywiady, w których sam kandydat Gierada przyznaje się do tych schorzeń. A może proszępochwalić się jeszcze swoim sielskim, anielskim życiem rodzinnym na przestrzeni lat . To dopiero byłaby lektura. No i te nieszczęsne 64 lata!!!
        • Gość: Janosik Re: Wybory samorządowe 2010. Numer do Gierady IP: *.kielce.vectranet.pl 06.10.10, 18:53
          Fioletowego to on ma malucha. hej
        • Gość: ala Re: Wybory samorządowe 2010. Numer do Gierady IP: *.kielce.vectranet.pl 07.10.10, 06:48
          Kryterium wieku akurat działa na jego korzyść, w przeciwieństwie do "siuśków" o wybujałych ambicjach, którzy jeszcze zdążyli dobrze popracować a już władzy się im zachciało.
      • Gość: bardzo_lękliwa Re: Wybory samorządowe 2010. Numer do Gierady IP: *.chello.pl 07.10.10, 01:57
        każ mu jeszcze majtki zdjąć i pokazać siusiaka
    • Gość: nadawca listu Jacek Kowalczyk nie odpisuje na listy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.10, 21:43
      Jacek Kowalczyk nie odpisuje na listy.
      • Gość: Jaga Re: Jacek Kowalczyk nie odpisuje na listy. IP: *.chello.pl 05.10.10, 22:19
        a bo po co ma odpisywać.
        UN jest pon! w Kielcówku!
      • Gość: kleks Re: Jacek Kowalczyk nie odpisuje na listy. IP: 81.219.211.* 06.10.10, 00:53
        ale za to odpisał gieradzie...
        jacekkowalczyk.blog.onet.pl/W-zdrowym-ciele-zdrowy-kandyda,2,ID415472556,n
      • Gość: kleks Re: Jacek Kowalczyk nie odpisuje na listy. IP: 81.219.211.* 06.10.10, 16:28
        a mnie odpisał
        • Gość: wróżka Re: Jacek Kowalczyk nie odpisuje na listy. IP: *.chello.pl 06.10.10, 22:46
          a Gierada to straszny plotkarz i zamordysta.
          Miłl racje Kowalczyk - ale zbyt elegancko go potraktował.

Lepszy był Wyspiański: "miałeś chamie zloty róg"......

A my CO będziemy mieli po wyborach? Chama czy pana?
          • Gość: WSZ Re: Jacek Kowalczyk nie odpisuje na listy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.10, 23:15
            Zapomniałeś Jaśku jak dawno temu wpadłeś "po procentach" do studzienki kanalizacyjnej w swoim szpitalu? Wypita wóda i wypalone kartony fajek poczyniły w Twoim organizmie olbrzymie spustoszenia. To widać, słychać i czuć
            • Gość: hydraulik Re: Jacek Kowalczyk nie odpisuje na listy. IP: *.chello.pl 06.10.10, 23:48
              byłem!
              widziałem.....
              poszedłem sobie, żeby nie patrzeć na Jaśkowy upadek i... spadek!
              Widok obrzydliwy. Wtedy i teraz!
              • Gość: wyborca Re: Jacek Kowalczyk nie odpisuje na listy. IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 07.10.10, 00:12
                ale ktoś musi WELa zastąpić.
                • roman_baryczko Re: Jacek Kowalczyk nie odpisuje na listy. 07.10.10, 06:06
                  Kik wczoraj w Radiu Kielce niesmialo dal do zrozumienia, że niespodzianka może być ... Kowalczyk. ???!!! Ciekawe, ciekawe... :P
                  • Gość: zielony Re: Jacek Kowalczyk nie odpisuje na listy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 06:36
                    Kik - też mi wielki autorytet:) Producent całej masy nikomu niepotrzebnych politologów. Facet, który nic, nigdzie nie znaczy:)
                • Gość: Miki Re: Jacek Kowalczyk nie odpisuje na listy. IP: *.chello.pl 07.10.10, 12:26
                  słusznie!!!!!!!!!!!!!!!
                  Tylko dlaczego ma to być FARYZEUSZ? Z fałszywą biografią, megaloman... . I ma to być Gierada?
    • Gość: www Re: Wybory samorządowe 2010. Numer do Gierady IP: *.chello.pl 07.10.10, 15:20
      jedyny rozsadny glos w tych wyborach to glos niewazny czyli przekreslenie calej kartki
      • Gość: Kielczanin Re: Wybory samorządowe 2010. Numer do Gierady IP: *.chello.pl 09.10.10, 23:46
        a dlaczego Jaśku nie ma jeszcze banerów na mieście? Nie stać go?
        a dlaczego Jaśku nie ma ulotek? zapomniał chłopisko?
        A dlaczego Jasiek nie robi pikników? Bo skąpi kasy?

I na koniec: słychać rżenie koni.....i szczęk oręża......... a karawana - STOI!

• Gość: ZUS Re: Wybory samorządowe 2010. Numer do Gierady IP: *.chello.pl 12.10.10, 22:55
          JAN Gierada na emeryturę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka