Dodaj do ulubionych

Lubawski: Oddłużymy szpitale

28.10.10, 00:49
oj czuje ,że drugi na tym forum będzie Jaś Gierada
Obserwuj wątek
    • roman_baryczko Lubawski: Oddłużymy szpitale 28.10.10, 06:16
      Oddłuży tak jak „oddłuża”miasto.
      • Gość: lekarz_dusz Re: Lubawski: Oddłużymy szpitale IP: *.chello.pl 28.10.10, 07:04
        I ludzie jeszcze wierzą w takie dyrdymały? Przez 8 lat w Kielcach nie potrafił poradzić sobie z długiem miejskich instytucji, a mimo to uprawia festiwal obietnic. Propozycje WEL-a są absurdalne, niczym z filmu s-f klasy B.
        • Gość: Adorn Re: Lubawski: Oddłużymy szpitale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 07:42
          A jakie wg Ciebie miejskie instytucje miały długi ? lekarzu-dusz !
          • Gość: tata Re: Lubawski: Oddłużymy szpitale IP: *.kielce.vectranet.pl 28.10.10, 08:58
            pan Lubawski na tyle dba o własny "domek miejski," że tam długów nie robi. Będzie szpitale wyciągał z długu a miasto ma coraz większy minus w kasie, ale pewnie Pan Lubawski zakopie te długi na rozkopanym rynku od ponad roku. Uzdrowi i miasto, zostanie bez długu i nikt z góry nie będzie nam groził palcem, szpitale będą rentowne i zarobią duuuuuuuuuużo kasy a w nagrdę dostanie Nobla. Obudź się bo twoja miłość do Wl jest ślepa , albo jesteś na jego garnuszku, bo na każdym forum średnio po 20 postów pozytywnych dajesz i poza tobą nikt więcej tego nie robi. Kiepska ustawka Słoneczko
            • Gość: Homer Re: Lubawski: Oddłużymy szpitale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 09:17
              Ustawka to na boisku. Zmień sobie internet z vectry:) Twoje wpisy o podobnej treści za to można znaleźć pod różnymi nickami. I kto to mówi? Te wypowiedzi to czysta krytyka przedwyborcza
            • Gość: Adorn Re: Lubawski: Oddłużymy szpitale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.10, 07:32
              Tata czemu jestes zaslepiony nienawiścia ?Czy Twoje "przekonania" myslowe muszą byc wykładnią ?
              Pokaż mi proszę watek w którym z watków na tym forum było dwadziescia wpisów z moim loginem ! Jesli to zrobisz to dostaniesz nagrodę Słoneczko i to finansową !
          • atomm Nikt wam tyle nie da ile Lubawski obieca 28.10.10, 09:10
            parafrazujac za Kazikiem

Lubawski oddaj moje lotnisko!!
            • Gość: waldek Re: Nikt wam tyle nie da ile Lubawski obieca IP: 80.50.63.* 28.10.10, 09:19
              No właśnie ! gdzie to L O T N I S K O !!!!!
              • Gość: wyborca Re: Nikt wam tyle nie da ile Lubawski obieca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 09:31
                KOSMODROM W MASŁOWIE ZARAZ WYRUSZY:) Dlatego wolę Obice niż jakieś nerwice:)
            • Gość: Aldona.ff Re: Nikt wam tyle nie da ile Lubawski obieca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 09:23
              najpierw sobie kup to lotnisko. Co za człwowiek.
              • atomm Re: Nikt wam tyle nie da ile Lubawski obieca 28.10.10, 09:35
                Gość portalu: Aldona.ff napisał(a):

> najpierw sobie kup to lotnisko. Co za człwowiek.

Za lotnisko zaplacili wszyscy kielczanie...
                To z naszych pieniedzy wykupywane byly grunty, splacane sa odsetki od kredytow.
                A dzieci nie dostaja sie do przedszkola, bo nie ma miejsc...

Wlasnie...
                co za czlowiek...
                Wiecej swiadomosci o finansach w samorzadach!!!
        • Gość: Romek Re: Lubawski: Oddłużymy szpitale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.10, 08:37
          Dzisiaj w Radiu Kielce Lubawski powiedział, że robiąc zaopatrzenie dla scentralizowanej
          sieci szpitali, zakupy będą o tyle tańsze ilu szpitali będą dotyczyć. Kupując dla 20 szpitali
          będą tańsze o 20% itd. Rozumiem że kupując zaopatrzenie dla 100 szpitali będzie 100% taniej.
          Proponuję zgłosić TAKIEGO WIZJONERA do nagrody NOBLA.Ekonomiści uczcie się.
          Nie wiem dlaczego tej najnowocześniejszej myśli nie wprowadził JEGO PUK, który
          dokłada ogromne pieniądze do Parkingu Centrum.
        • Gość: dexturek Re: Lubawski: Oddłużymy szpitale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 09:32
          eee lekarzu dusz...wypisz ześ pan se recepte na lepsze życie
        • Gość: domyślny Re: Lubawski: Oddłużymy szpitale IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.10, 10:11
          Oddłużą a potem sprywatyzują i to będzie skok historyczny po kielecku !
      • Gość: Zygmunt Re: Lubawski: Oddłużymy szpitale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.10, 07:37
        Lubawski chopie, miałeś 8 lat, żeby oddłużyć szpitale, to teraz odnalazłeś receptę jak to
        zrobić, bo jest kampania wyborcza?
        Chopie, czemu nie wybudowałeś 1 słownie jednej inwestycji dochodowej tylko same
        deficytowe. Czemu parking obok U.M. daje 2 mln strat rocznie, a obiecałeś,że nakłady
        zwrócą się po 10 latach. Chopie czemu schronisko dla zwierząt jest zastawione w banku,
        przecież komornik nie będzie prowadził schroniska.Chopie podobno jesteś mocno
        wierzący, to wierz mi PAN BÓG nie rychliwy, ale sprawiedliwy.
        • Gość: Homer Re: Lubawski: Oddłużymy szpitale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 09:15
          A TY jaki wierzący i sprawiedliwy. Piszesz posty z tegoi samego kompa. Zmieniłbyś sobie IP. U nas co by się nie zrobiło w mieście to wszystko złe.
      • Gość: Anka Re: Lubawski: Oddłużymy szpitale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.10, 08:03
        Drodzy Wyborcy, nikt Wam tyle nie obieca tyle co Lubawski. 8 lat nie potrafił oddłużyć Centrum
        Onkologii. W 9 roku dopiero wie jak to zrobić. Ciemna masa tego już nie kupi.
        Bajkopisarz z wyobraźnią. WIZJONER, MARZYCIEL.
        • Gość: Ojejjeje Re: Lubawski: Oddłużymy szpitale IP: *.cdma.centertel.pl 28.10.10, 08:18
          Oddłużę szpitale -wszystkie?Wybuduję na dachu każdego lotnisko(tak jak wybudowałem Obicie).Będą lądowały największe helikoptery świata-prosto z Chin.Chińczycy sporo zapłacą bo u siebie takich lotnisk nie mają.Dam to wszystko co zarobie szpitalom.Ale wcześniej muszę zostać Jarubasem ,żeby mi te szpitale podlegały.Wcześniej muszę jednak spytać księgowego w Kielcach na ile zadłużyłem miejskie spółki(bo tam lokowałem długi Kielc.Szpitala na Peryferiach tylko nie oddłużę ,żeby Gierada nie był taki cwaniak.
        • Gość: T-1000 Re: Lubawski: Oddłużymy szpitale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 09:22
          Onkologia przecież podlega pod URZĄD MARSZAŁKOWSKI po co tobie klamstwo , że pod miasto. Piszesz coś na czym się nie znasz i siejesz tą głupotę, specjalnie?Ktoś kazał? Ciemnej masie wciskasz kit,, i kto tutaj jest ciemną masą. Facet ma jaja a tacy jak ty mogą tylko pomarzyć, że porządzą sobie we własnym m3.
      • Gość: dexturek Re: Lubawski: Oddłużymy szpitale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 09:13
        Miasto przynajmniej się rozwija. Oczywiście jego oponencie tego nigdy nie zobaczą jest kampania trzeba za wszelką cene atakować. Lubawski to najlepszy prezydent Kielc.
        • Gość: Sceptyk Widzę, że operujesz tylko argumentami :-))) IP: 81.219.189.* 28.10.10, 11:19
          Argumentów przeciw obecnemu Prezydentowi jest wiele na czele z takim że nagle znowu wiele obiecuje. Gdzie są te obiecane przed 8 laty miejsca pracy, gdzie inwestorzy ? miasto inwestuje w wygląd a nie w infrastrukturę, w dodatku wszystko wydaje się u nas droższe niż robione gdzie indziej. Kampania promocyjna miasta - gdzie jest ? jakieś witacze i tym podobne próby a wszystko i tak przyćmił fakt głośny w całej Polsce skandalicznego schroniska dla zwierząt - bo z tym się kojarzymy najbardziej.
    • plantin Pusty śmiech mnie ogarnia jak czytam te obietnice 28.10.10, 08:30
      To mówi człowiek, za którego ośmioletnich rządów dług miasta wzrósł - czy zmalał ?
      Czy Pan Lubawski zdaje sobie sprawę ile kosztuje stworzenie takiego systemu komputerowego (w służbie zdrowia) w skali całego województwa ? Bogatszych na to nie stać a my mamy podołać ? - może kosztem większego załużenia ? Poza tym sens tworzenia takiego systemu jest zerowy, to może się sprawdzić w skali kraju, bo przecież tysiące mieszkańców świętokrzyskiego pracuje i uczy się poza województwem, u nas z kolei pracują i uczą się mieszkańcy innych regionów.
      Trzeba też pamiętać, że już niedługo dziesiątki tysięcy z nas wylecą z pięknych Obic w świat, to może więc poczekajmy jak wrócą z zarobionym kapitałem, skuszeni wspaniałymi perspektywami i możliwościami, stwarzanymi im od kilku lat ?...
      • Gość: dexturek Re: Pusty śmiech mnie ogarnia jak czytam te obiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 09:12
        Każde miasto jest zadłużone spójrz w długi. Tylko, że nasze nie jest tak zadłużone jak pozostałe. A lotnisko w Obicach jest moim zdaniem bombo, co będziemy może startować Boeningiem z Masłowa??Dobre żarty
        • Gość: ws Re: Pusty śmiech mnie ogarnia jak czytam te obiet IP: 80.50.63.* 28.10.10, 09:24
          w Masłowie to będziesz miał kosmodrom, żeby w końcu tych obiecywaczy w kosmos wy........ !, bo na głupków naiwnych to i tam miejsca braknie !
          • Gość: pershing Re: Pusty śmiech mnie ogarnia jak czytam te obiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 09:30
            A to nie będzie NASA na Masłowie, zawiedli mnie.. Nie polece na Marsa?
        • Gość: Sceptyk Lotnisko jest bombo :-))) oj dzieciaku - IP: 81.219.189.* 28.10.10, 11:14
          a kto będzie latał tym boeningiem z i do Kielc ? Wiesz ilu trzeba pasażerów rocznie odprawić aby to lotnisko miało sens i zwróciło się w racjonalnym okresie czasu ? Jak nie wiesz - to wróć do szkoły albo na wiec wyborczy - tu i tu ci wszystko wyjaśnią.
        • Gość: JaneK Re: Pusty śmiech mnie ogarnia jak czytam te obiet IP: *.kielce.net.pl 28.10.10, 13:30
          Boening'a to zobaczysz przelatującego nad Kielcami a nie na lotnisku w Obicach (nawet jak powstanie). Nie wiem co wdychacie ale zmieńcie dealera bo nawet po 2020 roku z Obic nie będzie podróżowało więcej osób niż z (przyszłego pasażerskiego) lotniska w Radomiu.
          • Gość: kolog56 Re: Pusty śmiech mnie ogarnia jak czytam te obiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 13:53
            a w masłowie wyląduje ARKA, Wolę Obice niż kretowisko na Masłowie
            • Gość: JaneK Re: Pusty śmiech mnie ogarnia jak czytam te obiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 21:05
              Mierzmy siły na zamiary - jak UE dawała kasę na lotnisko o regionalne o krótszym pasie startowym to trzeba było to brać a nie snuć marzenia o liczącym się porcie lotniczym Cargo i 3 kilometrowym pasie startowym.
              • Gość: ja Re: Pusty śmiech mnie ogarnia jak czytam te obiet IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.10, 21:29
                Scentralizowane zakupy zaopatrzeniowe? BUhahaha takie idiotyzmy mógł wymyślić urzędnik który szpital widział w telewizji. I nigdy w nim nie pracował. Chyba piasku i soli na zimę do posypywania chodników. Już chcieliście uszczęśliwić szpitale SEODEM. Wy już nie myślcie to będzie naprawdę dobrze.
                • Gość: Sceptyk Najgorsze że większośc Kielczan chłonie te IP: 81.219.189.* 29.10.10, 09:54
                  obietnice jak gąbka. Mają krótką pamięć i nie pamiętają obietnic P. Prezydenta z poprzednich dwóch wyborów - czego to miało nie być. Po tych ośmiu latach wg jego dawnych obietnic powinniśmy żyć w krainie wiecznej szczęśliwości bujając się np. w gondoli nad centrum Kielc.
    • Gość: / Re: Lubawski: Oddłużymy szpitale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.10, 09:22
      ale On wie ze wyborcy to sa durnie i wie ze do czesci trafi te przeslanie o Geniuszu kandydata
      kazdy rozsadny wie ze dlug to jest dlug i czy tak czy siak ktos to musi zaplacic - nawet jak to beda nasze wnuki
      kazdy troche myslacy wie ze problem ze sluzba zdrowia jest ciut wiekszy i nie takie mocarstwa kal Polska nie daja sobie z tym rady
      ale co tam wybory to czas Oszustow
      w polsce zdadza wladzy jest taka samaja wszedzie - ale w Obietnicach to tutaj sa Mistrzowie - zwlaszcza w obiecywaniu jak utopia NASZE PIENIADZE
      • Gość: fgh Re: Lubawski: Oddłużymy szpitale IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.10, 09:38
        Co ten Lubawski opowiada?Ni z gruchy ni z pietruchy jakieś wyrywkowe pomysły i to ma być ich program? Śmiech i wstyd że takie pomysły prezentuje jako receptę na Kielecczyznę. A sam zadłużył miasto,wypędził młodzież za chlebem,zniszczył śródmieście, doprowadził do upadku firmy z centrum i jeszcze chce dalej uszczęśliwiać nas? Najpierw niech usunie oprawców zwierząt z Dymin bo oni nim się zasłaniają przed prokuratorem. Totalna błazenada i pokaz mizerii umysłowej samorządu 2002. Po tym ich pokazie indolencji na pewno na nich nie zagłsujemy!
        • Gość: mizeria Re: Lubawski: Oddłużymy szpitale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 09:59
          Mizeria? Mizeria i wypocina to twoja wypowiedź. A które miasto teraz nie jest zadłużone?
    • jacl Lubawski: Oddłużymy szpitale 28.10.10, 09:40
      I to obłudnie mówi facet, który pojęcia nie ma o służbie zdrowia, przez dwie kadencje zamiatał problem pod dywan, stwierdził przed 4 laty, że miasta to tak bardzo służba zdrowia nie obchodzi, bo ma inne priorytety, a teraz przed wyborami go oświeciło !!!!!!! Niech się lepiej rozliczy z przekrętu swojego życia pod nazwą OBICE.
    • wasz_pan aleNajpierw pręgierz, nada się nie tylko do ozdoby 28.10.10, 09:58
      Potem niezadowolonych z oddłużania i wogóle warchołów przy pomocy przyjaciół neopolofaszystów z PIS przywiążemy do pręgierza - historycznego zabytku dowodzącego odwiecznego przywiązania kielczan do humanitaryzmu, demokracji, prawa i sprawiedliwości.

Pan z wami
    • Gość: Carington Re: Lubawski: Oddłużymy szpitale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 10:16
      Czytam to forum i mi uszy opadają(a ma co opadać) jacy wy jesteście niezadowoleni. Czy w ogóle wstając rano z łóżek jesteście zadowoleni? Nie dziwić się, że wam nic nie wychodzi, bo skoro jaki poranek takie całe życie
    • Gość: xyz Re: Lubawski: Oddłużymy szpitale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 10:21
      A tu Lubawski wygra niebawem a to pech haha
      • Gość: Dec Re: Lubawski: Oddłużymy szpitale IP: *.internetunion.pl 28.10.10, 13:04
        Lubawski zajął mądre stanowisko w sprawie lewackiej ustawy antyrodzinnej. Podobnie wszyscy powinni zaprotestować do Marszałka Sejmu.
    • czekolaaada Lubawski - nie obrażaj ludzi 28.10.10, 12:20
      Czy pan myśli, ze w tym mieście mieszkają sami debile i oszołomy?? Teraz będzesz pan oddłużał?? Co robiłeś przez te wszystkie lata?? "bo gdy dług urośnie, nie da się nad nim zapanować - tłumaczył Lubawski." Rozumiem, ze do tej pory był za mały???
      Jadąc na takich tekstach obraża pan ludzi - myślących ludzi, nie oszołomów którzy będą panu te brudne w oborniku buty z wystającą słomą całować, bo etacik przy panu mają. "Zrobiliśmy to w kielcach" - gdzie?? O ile do tej pory miałam dylemat, czy przypadkiem nie oddać na pana głosu - teraz już go nie mam. Nikt nie da ci tyle, ile ja - Lubawski mogę ci obiecać. Tak powinno brzmieć pana hasło wyborcze. Żenujące.
    • lesgor54 Lubawski: Oddłużymy szpitale 28.10.10, 13:40
      Czy ten Lubawski zgłupiał do reszty.Przez dwie kadencje nic nie robił tylko zadłużał,a teraz kiedy trzeba iść precz,to będzie oddłużał.Pogieło gościa.Co on myśli,że w Kielcach mieszkają idioci?.Tobie już dziękujemy-trzeba na tobie położyć kreskę i to nie grubą.Szukaj sobie gościu roboty,bo na prezydenta to się nie nadajesz.
      • Gość: zorro Re: Lubawski: Oddłużymy szpitale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 13:49
        : lesgor54 ------> Lubawski wygra czas się pogodzić:)
        • Gość: muzykant Re: Lubawski: Oddłużymy szpitale IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.10, 14:14
          Jacy grajcy taki utwór :))
          • Gość: murzyn Re: Lubawski: Oddłużymy szpitale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 14:30
            ""MUZYKANT: A Z CIEBIE LIPNY TEN MUZYKANT
    • Gość: che Re: Lubawski: Oddłużymy szpitale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 14:44
      Wreszcie konkrety! Pierwszy kandydat który mówi o czymś konkretnym. Nie gada o bzdurach jak tramwaje, metra i inne zmyślane głupoty. Poza Panem Lubawskim ciężko znaleźć zastępstwo na prezydenta Kielc. Prawda jest taka że Kielce zaczęły się zmieniać za jego kadencji.
      czemu żdane z kandydatów się nie ośmieli o tym problemie mówić?
      • Gość: wyborca Re: Lubawski: Oddłużymy szpitale IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.10, 16:29
        Czy P. Lubawski startuje w wyborach na prezydenta Kilc, czy też na marszałka urzędu marszłkowskiego? Z tego co się orientuje, to marszałka wybiera sejmik wojewódzki a nie wyborcy w wyborach bezpośrednich. W jaki więc sposób prezydent Lubawski ma zamiar oddłużyć szpitale będące pod nadzorem urzędu marszałkowskiego, a takich jest znacznie wiecej niż w gesti prezydenta?
        • Gość: Ajajja Re: Lubawski: Oddłużymy szpitale IP: *.cdma.centertel.pl 28.10.10, 16:50
          Co on chce oddłużać ? Ma jako Prezydent Kielc jeden szpital na ul.Kościuszki.Czyżby znowy ten sprywatyzowany szpital zadłuzył się?MOże on się zadużył -ale w tym prezydencie to niemozliwe?
          Gada bajki jak o lotnisku a ciemny lud wszystko kupi juz widać zachwyt miejskich urzędasów piszących na tym forum.
        • Gość: Ajajja Re: Lubawski: Oddłużymy szpitale IP: *.cdma.centertel.pl 28.10.10, 16:52
          Co on chce oddłużać ? Ma jako Prezydent Kielc jeden szpital na ul.Kościuszki.Czyżby znowu ten sprywatyzowany szpital zadłużył się?Może on się zadużył -ale w tym prezydencie to niemożliwe?
          Gada bajki jak o lotnisku a ciemny lud wszystko kupi już widać zachwyt miejskich urzędasów piszących na tym forum.
    • Gość: Tolek Re: Lubawski: Oddłużymy szpitale IP: *.kielce.vectranet.pl 28.10.10, 19:21
      Lubawski ze szwgrem Ryczanem sklerykuje całkowicie Kielce.Wystarczy mu już tych kadencji ,niech weżmie się za inną robtę.Może w kuri zostanoe zarządcą !!!
      • Gość: / Re: Lubawski: Oddłużymy szpitale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.10, 21:00
        w kurii zarzadca? - tam trzeba zarabiac a nie wydawac
        od wydawania jest biskup
        tam jest tej sprawie zgoda i jasnosc w temacie
        swoja droga to Lubawski wie ze nawet jak piernie taka glupote - to i tak debilii wyborcy powiedza]
        patrzcie jaki on madry jest - wie jak to zrobic - i to sie liczy
        po drugie walniecie najwiekszej glupoty ma swoja pozytywna stone - no jest o nim glosno - i tak na serio to sie wlasciwie tylko liczy
        polityk wykorzystac musi nawet najmniejsza szanse - aby byc na topie - moze nawet sie publicznie posra//c - i co?
        ludzie powtarzaja jego nazwisko - niewazne dobrze zle - jest na jezykach
        dzieki temu w pPolsce i show biznesie dokonala sie negatywna selekcja
        debile maja kogo chcieli - a ze jest ich wiekszosc - to niedlugo strach bedzie wychodzic na ulice
      • Gość: kamila Re: Lubawski: Oddłużymy szpitale IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.10, 21:04
        Lubawski! pamiętaj że nie wszyscy w Kielcach są idiotami. Kit możesz wciskać pisowi ,
        skąd weżmiesz kasę na oddłużenie szpitali? Znowu chcesz nas zrobić w konia jak z lotniskokopalnią.Palnij sie w swoją głowę co za brednie opowiadasz.Oddłużenie szpitali to setki milionów złotych więc jak nas ogolisz na tę kasę?PARANOJA - jak zwykle.
        • Gość: ciekawa Re: Lubawski: Oddłużymy szpitale IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.10, 22:06
          Skąd prezydent miasta weźmie pieniądze na oddłużenie wszystkich szpitali. Orientacyjnie jest to około 3 miesieczny budżet miasta. Dlaczego kandydat na prezydenta miasta Kielce traktuje potencjalnych wyborców za idiotow? Czy władzą aż tak deprawuje i odbiera rozum i resztki uczciwości? Czy tow, Zygut znowu będzie v-ce?
    • Gość: jajcarz Baju, baju ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 22:45
      Koniec parti w samorzadach ! glosi Lubawski. A jego samorząd to czym ku...wa jest , nie partią ?! I to jaką, pełna dyscypliny, bo jak nie to wynocha z roboty - etatu !
      • Gość: werd Re: Baju, baju ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.10, 08:15
        typowa partia władzy o zasięgu miejskim, która walczy o stołki dla swoich ludzi, wchodzi w koalicję i uzgodnienia z innymi partiami a moherom wmaiwa, że nic z tego, bo nazywamy się porozyumienie samorzadowe.A kto z kim i na jakich warunkach to ani ani ani, podobnie jak nic wiadomo o jej strukturach.A jakie ma poparcie -mnietka z magistratu w każdej sprawie
        • Gość: wicio Re: Baju, baju ... IP: *.ip.netia.com.pl 31.10.10, 08:27
          Świętoszkowata typowa hipokryzja i robienie ludziom wody z mógu. Stara tradycja.
    • lukaszpiotrstrzelczyk Lubawski: Oddłużymy szpitale 28.10.10, 23:59
      [b]Szanowni Kielczanie serdecznie zapraszam na Tekst linka Polecam Naprawdę Warto ;) Sama Prawda
      • Gość: sdgh Re: Lubawski: Oddłużymy szpitale IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.10, 09:25
        Szpital miejski to typowe oszustwo,nie leczy ludzi,bo jest na bardzo niskim poziomie a jedynie kieruje do Gierady biorąc od łebka 800 zł. Nieżle pomyślane ,gratulacje dla kolegów z magistratu za patent. Tak będzie wyglądać prawdopodobnie "oddłużanie" robione kosztem pacjentów.
      • camilloxix Re: Lubawski: Oddłużymy szpitale 29.10.10, 09:26
        Jacek Kowalczyk prezydentem Kielc.
        • Gość: a szpitale jqak Obice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 10:59
          Szpitale jak Obice- nie powie jak to zrobić bo nie ma głóowy do tego jak porządnie zrobić. Baju baju, pierduy pierdu pierdu
          • Gość: wicio Re: szpitale jqak Obice IP: *.ip.netia.com.pl 31.10.10, 08:40
            Tak zwykle bywa gdy temat przerasta ambicje człowieka. Ludzie o ściśle zawęzonych horyzontach do wzorów i kresek nie powinni decydować o funkcjonowaniu wspólnoty samorządowej. Rozwój miasta, zapewnienie mieszkańcom sprawne zaspokajanie podstawowych potrzeb życiowych to nie to samo co produkcja śrubek, budowa hal itp.Nie sztuką jest wydawanie nie swoich pieniędzy na czyjąś twórczośc, sprzedaż majątku za ceną poniżej wartości rynkowej czy realizacja własnych wizji po wpływem uniesień duchowych. Wlodzarze winni być racjonalistami w każdej okoliczności, bo przez ich słabości cierpią tysiące ludzi.Tylko koniunkturaliści mogą poierać takich decydentow.
            • magdalena_g_pl Re: szpitale jqak Obice 31.10.10, 19:15
              a przedsięwzięcie "miłościwie" nam panującego zapewne zakończy się jak dotychczas - zagospodarowaniem terenu pod nowy pomnik.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka