Dodaj do ulubionych

Jest prezes spółki Lotnisko Kielce

07.04.04, 11:31
Prezes przyznaje, że nie ma za wiele wolnego czasu, bo większość pochłaniała
mu dotychczasowa praca. - Spodziewam się, że teraz będzie jej jeszcze więcej.
Ale kiedy mam już wolne chwile, spędzam je na nartach - mówi.

No a kiedy pan ma czas żeby zająć się sprawami lotniska?
Jaka władza takie lotnisko. ŚMIECHU WARTE !!!!!!!
Obserwuj wątek
    • basia996 Re: Jest prezes spółki Lotnisko Kielce 07.04.04, 11:33
      Od razu widać powiązania z Sygutowym żłobem !!!!!!!!
      Czy pan prezes to też magister od filołków ??????
      • Gość: Air. Re: Jest prezes spółki Lotnisko Kielce IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.04, 12:10
        Żeby wypowiadać się na jakiś temat, najlepiej jest coś na ten temat wiedzieć.
        Jestem pewien, że basia999 nie ma pojęcia ani o nowym prezesie, ani o
        Masłowskim lotnisku. Wstydź się basiu, wstydź.
    • Gość: cvs Re: Jest prezes spółki Lotnisko Kielce IP: *.bct.bellsouth.net 07.04.04, 21:42
      Jaki prezes takie lotnisko. Chciejstwo przybralo w Kielcach humorystyczny
      wymiar. No to co bysta jeszcze chcieli? Smialo, jest jeszcze wiele rzeczy co by
      sie chcialo miec, no nie? cvs,tyz chcacy ale nie mogacy.
      • Gość: behemot dobry wybór IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.04, 00:02
        Prezes jest w porządku. Na lotnisku pojawił się chyba w 79 roku i od tamtej
        pory jest związany z kieleckim lataniem. Wyglada na to, że właściwie to on
        podporządkował życie sprawom latania, bo na lotnisku jest zawsze. Wcale się nie
        dziwię, że nie ma czasu na nic innego. Na urlop tez chyba jeździ latać. W
        każdym razie nie jest z tych, co to dzisiaj są prezesem lotniska, a jutro
        prezesem elektrociepłowni. Faceta nie tyle interesuja stołki ile przyszłość
        tego lotniska i 'europlanów'. Nikt, kto choć pare razy był w Masłowie nie ma co
        do tego wątpliwości ...a kto nie był, to niech przestanie chrzanić.
        Zyczę mu tylko szczęśliwej ręki w doborze współpracowników. Użeranie się z
        urzędnikami to jest straszna rzecz, a poza tym coś mi się widzi, ze mamona z
        nieba mu nie spadnie.
        • Gość: Filip Re: dobry wybór IP: 69.156.224.* 08.04.04, 06:55
          Wspolczesne lotnisko juz odeszlo od standardowej formy.
          Proponuje podejsc do tego tematu raczej abstrakcyjnie.

Oznaczyc, osuszyc i wyrownac teren. Postawic wieze nawigacyjna i wyposarzyc ja.
          Naniesc pasy startowe laserami i juz mamy lotnisko.
          Wlasnie wymyslilem przenosne pasy startowe. Na rowno ulozonych legarach spinamy
          metalowe pluty pokryte guma, latwe w dematarzu i ukladane w dowolnum kierunku
          pasow. No to juz mamy lotnisko. A teraz czekamy na samoloty.
          • Gość: Zenek Re: dobry wybór IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.04, 07:00
            Filipku zanim zostaniesz wynalazcą naucz się pisać bez byków!Ty jak ta pani
            Pelegia z kabaretu Tey"sama pisiałam".
            • Gość: Filip Re: dobry wybór IP: 69.156.224.* 08.04.04, 14:48
              Za to Ty Zenek w szkole uczyles sie tylko ortografii, i pewnie na takim
              poziomie ukonczyles liceum.
              No tak to zgodne z socjalistycznym programem ksztalcenia "bezblednosc mas", bo
              sam powiedz jakie inne kryteria wchodzily w gre na kolejnych egzaminach,
              kolejnej poprzeczce na drodze edukacji....ortografia.
              Mozna bylo byc debilem takim jak ty Zenobjuszu ale jak sie znalo ortografie i
              pisanie cyferek w slupki to mozna bylo zostac naukowcem, politykiem,
              dyrektorem, redaktorem, naczelnym nawet.
              Niczym nie skrepowana glupota dlugimi latami zbierala swe zniwo i jak widzimy
              wciaz mocno zakorzeniona.
              • Gość: Polak i Katolik Re: dobry wybór IP: 212.160.192.* 08.04.04, 23:54
                Jesteś zbyt skromny w swej obronie, Filipie! Czas ujadającym bezsilnie
                czerwonym kundelkom dać właściwy odpór! Posłuchajcie, sługusy bolszewii: tylko
                pozornie Filip popełnił błędy ortograficzne. W rzeczywistości to ortografia
                polska jest błędna, a winę za to ponoszą żydzi i komuniści, którzy ją stwożyli
                takom, rzeby schańbidź narud Polski co siem jednak nie ógnie i beńdzie pisał
                jak nalerzy!

Polak i Katolik
        • Gość: Zenek Re: dobry wybór IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.04, 06:57
          Czyj to szwagier,lub inny kumoter?
          • Gość: Filip Re: dobry wybór IP: 69.156.224.* 09.04.04, 05:17
            Ja nie jestem przeciwko dyscyplinie i lamaniu zasad pisowni j.polskiego.
            Przyznaje ze nigdy nie mialem daru dbalosci o detal.
            Nigdy nie mialem cierpliwosci sleczenia nad tekstem polerujac go do pelnych
            blaskow.
            Wybaczcie ! Ja wiem ze niekturych taka na opak pisownia moze razic i slusznie
            ze sie buntujecie. Starajcie sie jednak pisac sami poprawnie za co bede wam
            wdzieczny.
            Poczytajcie korespondencje Giedroyca jak w swych listach do przyjaciol narzeka
            na niektorych autorow ksiazek za ich brak przywiazania do poprawnej pisowni. A
            jednak wydaje ich kolejne ksiazki ktore sprzedaja sie jak najlepsze hit'y. Bo
            ich wartosc tematyczna ,merytoryczna jest wazna, bo kazda z nich dotyka jakiejs
            istotnej srodowiskowej i polonijnej problematyki.

Wspolczuje juz sw.p. pani Zofi Herc pracujacej w "Kulturze" jako korektor o ile
            nie tysiecy to setek rekopisow. To byla syzyfowa praca zwazywszy na fakt ze owe
            teksty byly maszynopisem i nie bylo jeszcze komputerow dzieki ktoremu taka
            korekte robi sie o wiele szybciej i sprawniej.
            A tymczasem czas pedzi jak szalony podsuwajac nam nieustannie nowe intrygujace
            tematy.
            I w rzeczy samej dzis byt ludzki jest zagrozony, nasza panstwowosc, a
            ortografia poczeka.
        • basia996 Re: dobry wybór 09.04.04, 11:18
          Gość portalu: behemot napisał(a):

> Prezes jest w porządku. Na lotnisku pojawił się chyba w 79 roku i od tamtej
          > pory jest związany z kieleckim lataniem

Pojawił się w 79 roku w krutkich majtkach i z latawcme.
    • isoxazolidine Re: Jest prezes spółki Lotnisko Kielce 09.04.04, 12:06
      udał Wam się Pan Prezes ..... zupełnie jak nasz wiecznie radosny
      Nita-lotniskowiec ;-))

pozdrowy
      iso
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka