Dodaj do ulubionych

Gierada przeprasza za obrażenie homoseksualistów

10.11.10, 10:38
jaka byla dwuznacznosc jego wypowiedzi? - moze przyklad z Koza?
brawo SLD - lepszej kampanii wyborczej dawno juz nie bylo
Obserwuj wątek
    • bolt64 SLD powinno podziękować temu panu za współpracę... 10.11.10, 11:00
      SLD powinno podziękować temu panu za współpracę...
      Taki ciemnogród nie pasuje do tej partii, ale pewnie w pis przyjmą pana jana z otwartymi ramionami w końcu tam zakompleksionych, małych ludzi nie brakuje...
      • last_demigod Re: SLD powinno podziękować temu panu za współpra 10.11.10, 11:19
        a co pasuje do SLD, obrazek Lenina i dwa menszczyzny w jedym łózku?
        • ochujek Co nie zakazane, jest dozwolone 11.11.10, 14:59
          Dwie mężczyzny w łóżku raczej do plebanii pasują. A na ścianie portret najwiekszego Polaka i krzyżyk.
          • Gość: bzykbzyk Re: Co nie zakazane, jest dozwolone IP: *.hsd1.fl.comcast.net 11.11.10, 15:05

> [b]Dwie mężczyzny[b]

Dwie? Mężczyzny?

Och...ek czy tyś och--ał
            • von_seydlitz A myślałem, że wreszcie to ktoś normalny w SLD 11.11.10, 15:47
              ale dla wyniku wyborczego większość normalnych SLD-owców nie mówi tego co myśli....

Kto normalny będzie afirmował homoseksualizm. Jak chcą w ramach tolerancji niech to robią sobie u siebie w domu. Wchodzenie w sferę publiczną, insynuacja jakichś "homomałżeństw" to już duuuża przesada.
              • Gość: Bzykbzyk Re: A myślałem, że wreszcie to ktoś normalny w SL IP: *.hsd1.fl.comcast.net 11.11.10, 16:31

Jan Gierada postapil slusznie przepraszajac aczkolwiek doskonale sobie wszyscy zdajemy sprawe,
                ze mial absolutna racje. Wpowiedzial sie moze niezrecznie ale powiedzial szczerze co mysli
                i za to naleza mu sie wielkie brawa.

Powinnismy byc bardziej wyrozumiali dla wszystkich tych ktorzy sa uposledzeni homoseksualnie
                ale nie aprobowac takiego rodzaju zachowan.
                • mawt jakie miasto, takie SLD 11.11.10, 17:05
                  gdzieś w warszawce SLD sobie może być laickie, lewicowe i europejskie, ale u scyzoryków to pewnie pan Gierada z proboszczem wódkę pija, klnąc pedała, feministki i żyda

taka to nasza prowincja
                  • Gość: afe Pytanie dla tolerancyjnych IP: *.kielce.vectranet.pl 11.11.10, 19:31
                    Homoseksualistów często nie akceptują nawet ich rodzice - dlaczego zatem mają akceptować ich inni? Ze strachu?
              • Gość: Bzykbzyk Re: A myślałem, że wreszcie to ktoś normalny w SL IP: *.hsd1.fl.comcast.net 11.11.10, 16:32
                Jan Gierada postapil slusznie przepraszajac aczkolwiek doskonale sobie wszyscy zdajemy sprawe,
                ze mial absolutna racje. Wpowiedzial sie moze niezrecznie ale powiedzial szczerze co mysli
                i za to naleza mu sie wielkie brawa.

Powinnismy byc bardziej wyrozumiali dla wszystkich tych ktorzy sa uposledzeni homoseksualnie
                ale nie aprobowac takiego rodzaju zachowan.
                • Gość: / Re: A myślałem, że wreszcie to ktoś normalny w SL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.10, 21:50
                  wielkie mi rzeczy - typowy wsiowy trdycjonalizm - ostatnie enklawy w swietokrzyskim zadupiu zadupia , ktorych mieszkancy uwazaja ze sa co najmniej Chrystusami
                  nigdzie nie robi to zadnego wrazenia
                  ale elementarna podstawa wsiowej tradycji jest eliminacja INNEGO - tak jak chowaja w komorkach swoje uposledzone dzieci a do kurnika wyprowadzaja chorych umyslowo
                  bowiem jeszcze wazniejsza dka nich rzecza jest FASADA -
                  - to w Kielcchwidac , slychac i czuc
                  wsiowy tradycjonalizm nigdzie nie przeksztalcil sie w kulture - skonczylo sie na struganiu swietych w drzewie
                  o te wasze racje mozecie sobie powiesic ale w Cepelii
                  • Gość: bzykbzyk Re: A myślałem, że wreszcie to ktoś normalny w SL IP: *.hsd1.fl.comcast.net 11.11.10, 22:16
                    > o te wasze racje mozecie sobie powiesic ale w Cepelii

A ten belkot to na jaki temat?
      • Gość: Kon Re: SLD powinno podziękować temu panu za współpra IP: *.internetunion.pl 10.11.10, 19:41
        Ciemnogród to ty
      • Gość: Maria Re: SLD powinno podziękować temu panu za współpra IP: 81.219.114.* 11.11.10, 11:44
        Zdecydowanie zgadzam, ze sie taka wypowiedz to "ciemnogrod" i ten facet jeszcze jest dyrektorem szpitala, wiec powinien wiedziec, ze homoseksualizm to nie jest choroba. Poza tym orgzanizacje dzialajace na rzecz rownouprawnienia mniejszoscu seksualnych nie zajmuja sie promowaniem homoseksualizmu, lecze jak wlasnie rownouprawnieniem osob hetero- i homoseksulanych (np. ustawa o zwiazkach partnerskich - www.miloscniewyklucza.pl/). Mam nadzieje, ze ten Pan bedzie jeszcze dlugo za wspomniana wypowiedz przepraszal, bo naprawde przesadzil.
      • Gość: agie Re: SLD powinno podziękować temu panu za współpra IP: *.ghnet.pl 11.11.10, 13:53
        Zgadzam się! Na Zachodzie, gdzie panują inne polityczne standardy, by to nie przeszło! Od razu podziękowano by Panu za współpracę. To jest lewica?!
        • Gość: pm i to jest lekarz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 14:26
          takie przeprosiny to niech sobie daruje. bo to nie żadne przeprosiny.
          wstyd, ze taki człowiek ma poparcie sld, wstyd, że kandyduje na wysokie stanowisko, wstyd, że jest dyrektorem szpitala i wstyd że jest lekarzem. jego wiedza medyczna odzwierciedla stan wiedzy na lata 50 -te XX w., aż strach myśleć jak leczy pacjentów
          • Gość: bzykbzyk Re: i to jest lekarz? IP: *.hsd1.fl.comcast.net 11.11.10, 14:55

> ... wstyd że jest lekarzem. jego wiedza m
            > edyczna odzwierciedla stan wiedzy na lata 50 -te XX w., aż strach myśleć jak le
            > czy pacjentów

Azeby napisac o czyims wstydzie najpierw powinno sie sprawdzic czy dana osoba ma za co sie wstydzic. Poniewaz dyrektor szpitala wcale nie musi byc lekarzem.

Teraz wstydz sie za wypisywanie bzdurek.

Homoseksualizm byl dlugo uwazany za chorobe psychiczna i tylko dlatego, ze srodowisko
            medyczne nie znalazlo wytlumaczenia na nie postanowiono nazwac je delikatniej czyli
            preferencja seksualna. Nie zmienia to jednak niczego.
          • Gość: vendettav Re: i to jest lekarz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.10, 14:58
            Homoseksualizm nie jest normą, tak jak nie jest nią angina, czy inne schorzenie i nie zmienią tego poprawne politycznie zapisy w podręcznikach medycznych. Jest to zaburzenie, które nikomu nie szkodzi (w przeciwieństwie np. do pedofilii), którego nie trzeba i nie ma jak leczyć (przynajmniej obecnie, bo być może w przyszłości będzie taka możliwość dla chcących ją zastosować u siebie).
            • Gość: bzykbzyk Re: i to jest lekarz? IP: *.hsd1.fl.comcast.net 11.11.10, 15:11
              >..Jest to zaburzenie, które nikomu nie szkodzi<

Powiedz to 50-ciu osobom ktore zarazil Aids jeden z najbardziej znanych homoseksualistow
              liniii lotniczych w 1984 Jeden z pierwszych z Aids, "nazwany pacjentem 0"
              • Gość: vendettav Re: i to jest lekarz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.10, 15:44
                hetero też zarażają
                • Gość: bzykbzyk Re: i to jest lekarz? IP: *.hsd1.fl.comcast.net 11.11.10, 16:13

Homoseksualisci maja jednak ze wzgledu na rodzaj seksu jaki uprawiaja lepsze dojscie
                  do bardzo wrazliwych, chlonnych komorek czesci jelita grubego.
                  • Gość: vendettav Re: i to jest lekarz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.10, 17:06
                    ale nie wszyscy homo tylko część "męska", lesbijek to nie dotyczy; homo bardziej uważają i zabezpieczają się, obecnie jest więcej zakażeń drogą hetero, poza tym niektórzy hetero też uprawiają seks analny;
                    • Gość: BzykBzyk Re: i to jest lekarz? IP: *.hsd1.fl.comcast.net 11.11.10, 17:39
                      > ale nie wszyscy homo tylko część "męska", lesbijek to nie dotyczy; homo bardzie
                      > j uważają i zabezpieczają się,<

Tak prostytutki tez, zabezpieczanie sie nie zmienia faktu, ze nie tedy droga.

> obecnie jest więcej zakażeń drogą hetero, <

Procentowo, jezeli jest okolo 3% gejow (okolo polowa to kobiety) to nikt nie jest w stanie
                      policzyc. Faktem jest, ze homoseksualizm przyspieszyl rozpsestrzenianie Aids jest jednak niezaprzeczalny.

> poza tym niektórzy hetero też uprawiają seks analny;

Jest on bardzo niebezpieczny i wcale nie jest to zadne tlumaczenie ani na jego "normalnosc" ani tez na wytlumaczenia gejow.
          • ochujek Wielkie mecyje... 11.11.10, 15:01
            Pewnie nawrócony. Neofita. Wielu takich pęta się koło PiSu.
      • Gość: nono Re: SLD powinno podziękować temu panu za współpra IP: *.chello.pl 11.11.10, 14:19
        Co ty pedale bełkoczesz?Gierada miał rację ale zrobił błąd,że przepraszał.Za co pedałów przepraszać.Żenada
    • Gość: Bogd. Re: Gierada przeprasza za obrażenie homoseksualis IP: *.internetunion.pl 10.11.10, 11:05
      Nie ma za co przepraszać. Trzeba promować przede wszystkim zachowania prospołeczne.
    • lumpior Re: Gierada przeprasza za obrażenie homoseksualis 10.11.10, 11:05
      fajny.trak napisał:

> jaka byla dwuznacznosc jego wypowiedzi? - moze przyklad z Koza?
      > brawo SLD - lepszej kampanii wyborczej dawno juz nie bylo
      Niby tak,bo z Kaczorem to bardzo,bardzo mozliwe.
    • drugi.psychiatra odwracanie ogona, kozy, psem... 10.11.10, 11:17
      Oj jakoś pan kandydat mniej twardy, nieustępliwy, uparty. Zaczyna kręcić a przesłanie było wyjątkowo jasne, jednoznaczne.
      Tym razem odwracanie kota ogonem... kózek, psów nic nie da. Żałosne - "gigant" zamienia się w małomiasteczkowego krzykacza, tożsamego z poglądami mister Rydzyk. ZERO DYPLOMACJI!!! Ale to było dla wielu do przewidzenia.
      Lansowałeś się pan jako twardziel a tu rura zmiękła.
      Przestań pan lepiej pitolić bo w tvn 24 z pana się śmieją a Kielce ostatnio wystarczająco "na tapecie".

"Gratuluję" SLD kandydata, naprawdę nie mieliście nikogo innego, młodszego, kulturalniejszego???
      • last_demigod Re: odwracanie ogona, kozy, psem... 10.11.10, 11:21
        był Kopyciński ale chłopak woli warsiawskie salony! ha
        • Gość: ja Re: odwracanie ogona, kozy, psem... IP: *.pl / 192.168.1.* 11.11.10, 14:37
          JAk PRZYJDZIE OCHOTA TO PIES KOTA
          POCHROBOTA
          fajnie że się chłopcy kochają
          dla mnie jest to normalne
          są tacy co to z psem czy kotem

a to jest dopiero zboczenie
      • Gość: koza Re: odwracanie ogona, kozy, psem... IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.10, 11:21
        Gierada - cały Barwinek cie popiera!!!!
        • Gość: barwinkowiec Re: odwracanie ogona, kozy, psem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.10, 13:40
          mów za siebie
        • Gość: Celestyn Re: odwracanie ogona, kozy, psem... IP: *.internetunion.pl 10.11.10, 14:24
          Panie Janie , całe Kielce Cię popierają.
          • bajkakrasnajka Re: odwracanie ogona, kozy, psem... 10.11.10, 19:35
            Gość portalu: Celestyn napisał(a):

> Panie Janie , całe Kielce Cię popierają.
            Celestynie, obejrzyj sobie spoty reklamowe tego Pana Jana. Nigdy nie zagłosuję na kogoś, kto mówi "wybór na mnie jest gwarancją..." Niech najpierw nauczy się po polsku mówić.
            • Gość: Sceptyk Dziecino, naprawdę uważasz że jakiś kandydat pisze IP: 81.219.189.* 11.11.10, 08:15
              sobie spoty ?
            • Gość: eranek Re: odwracanie ogona, kozy, psem... IP: *.kielce.hypnet.pl 11.11.10, 10:02
              Czego jaś się nie nauczył ...
        • Gość: Ciec Re: odwracanie ogona, kozy, psem... IP: *.internetunion.pl 10.11.10, 19:30
          doczekaliśmy się czasów ,że h... trzeba nosić na rękach.Dla nich jest wolność, innaczej myslący za kraty.
        • Gość: jolka_pamietasz Re: odwracanie ogona, kozy, psem... IP: *.kielce.hypnet.pl 12.11.10, 11:25
          JASIU !!! Mordo Ty moja i za to Cię lubię, ale z tym wapnem na zimę to przesadziłeś, stare było czy co? A może w szpitalu się przeterminowało?
      • protomek77 Re: odwracanie ogona, kozy, psem... 10.11.10, 19:41
        O moj Boze w TVN24 sie smieja ????? Jak Wy wyksztalciuchy to przezyjecie :D
      • Gość: babcia Re: odwracanie ogona, kozy, psem... IP: *.pl / 192.168.1.* 11.11.10, 14:29
        Komu to przeszkadze że chłopcy się kochają
        to żadna choroba według mnie po prostu
        Najważniejsze że ludzie się kochają a nie nienawidzą
        Wolicie że na siłę baba z chłopem się walą w dzien pięsciami
        a w nocy jajami i w rużny sposób raz w przodek raz w zadek
        i jest wszystko OK.????

powinien przepraszać bo ci ludzie nie są ducha winni
        tak mają poprostu
        • Gość: afe Re: odwracanie ogona, kozy, psem... IP: *.kielce.vectranet.pl 11.11.10, 22:18
          No to niech tak mają, jak taka ich natura.
          I, zgodnie z naturą, jak nie mogą mieć ze sobą dzieci, to niech się z tym pogodzą.
    • Gość: lkl Re: Gierada przeprasza za obrażenie homoseksualis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 11:37
      panie Gierada dobra rada - zanim się coś powie należy się choć chwilę zastanowić. Tym bardziej gdy się chce być politykiem.Ja nie jadam ślimaków ale wcale mi to nie przeszkadza jak inni jedzą.
      • zdzislaw_celebrak taki z niego polityk jak z koziej d... 10.11.10, 12:12
        Gość portalu: lkl napisał(a):

> panie Gierada dobra rada - zanim się coś powie należy się choć chwilę zastanowi
        > ć. Tym bardziej gdy się chce być politykiem.Ja nie jadam ślimaków ale wcale mi
        > to nie przeszkadza jak inni jedzą.

uuupy trąbka.

i te żałosne dziś tłumaczenia. To już nie ten Schwarzenegger miłujący wszystkich, rozdający witaminki, obiecujący wszystko ,wszystkim ale skarcony jasio. Marny gracz i dziś bez jajec jednak.
        "Twardziel" myśliwy strzela se w stopę.

Myśliwym i megalomanom zdarzają się wypadki w drodze na ambonę.
        SLD dało też...sorry dupy. Opozycja turla się ze śmiechu.
        "Super" kandydat ;))
        W W-wie już wołają gejowy nierucha,
        Świetna promocja miasta, będzie jeszcze śmiesznie.

• Gość: Ech Re: taki z niego polityk jak z koziej d... IP: 46.112.27.* 10.11.10, 13:21
          Można powiedzieć że się okazał eunuchem No ale czego nie zrobi się dla koryta ,wyprze się nawet własnych poglądów. A prawda jest taka że 3/4 społeczeństwa tak uważa i tego nie zmienią żadne kampanie gejowskie. Nie przeszkadza mi widok dwóch panów prowadzących się za paluszki jak zakochani , ale namiętny pocałunek ,,,,fuj. Trzeba sobie odpowiedzieć czy normy określa większość czy margines. Jeżeli preferencje seksualne są prywatną sprawą to czemu zakazana jest zoofilia , pedofilia czy nekrofilia? Przecież to są tylko preferencje seksualne i często ponoć nikogo nie krzywdzą. A prawdziwym zboczeniem jest tzw poprawność polityczna zależna od mody i tego kto u władzy.
          • Gość: / Re: taki z niego polityk jak z koziej d... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.10, 15:04
            w Kielcach to nalezy do wsiowego konserwatywnego tradycjonalizmu , ktory takie zachowania nie wspieral
            a gleboko ukrywal - tak jak kalekie i niedorozwiniete dzieci trzymal z dala od swiatla w komorkach
            tak jak pomiatal kaleka, garbatym czy INNYM
            INNOSC jest bowiem nie do przyjecia w tradycjonalizmie wsiowym
            a Kielce to jest taka wieksza wies - to widac, slychac i przede wszystkim czuc -
            zeby nawet nie wiem jaka fasade i farbe do wlosow uzyc - szybko wychodzi kto jest kto
            jemu najblizej do partii narodowych socjalistow i faszystow
          • bajkakrasnajka Re: taki z niego polityk jak z koziej d... 10.11.10, 19:31
            Gość portalu: Ech napisał(a):

> Można powiedzieć że się okazał eunuchem No ale czego nie zrobi się dla koryta
            > ,wyprze się nawet własnych poglądów. A prawda jest taka że 3/4 społeczeństwa ta
            > k uważa i tego nie zmienią żadne kampanie gejowskie. Nie przeszkadza mi widok
            > dwóch panów prowadzących się za paluszki jak zakochani , ale namiętny pocałunek
            > ,,,,fuj. Trzeba sobie odpowiedzieć czy normy określa większość czy margines.
            > Jeżeli preferencje seksualne są prywatną sprawą to czemu zakazana jest zoofil
            > ia , pedofilia czy nekrofilia? Przecież to są tylko preferencje seksualne i czę
            > sto ponoć nikogo nie krzywdzą. A prawdziwym zboczeniem jest tzw poprawność pol
            > ityczna zależna od mody i tego kto u władzy.

ha ha ha czy jesteś mężczyzną czy kobietą? jak słyszę, że 3/4 społeczeństwa tak uważa, to śmiech mnie ogarnia. Bo na widok dwóch całujących się kobiet nie odwróciłby się, tylko przyglądałby się z cała pewnością odczuwając podniecenie. Obłudni szowiniści:)
            • Gość: Hetero Re: taki z niego polityk jak z koziej d... IP: 46.112.250.* 10.11.10, 20:19
              Pod artykułem jest anonimowa sonda. Przed chwilą było 76%ł. Jeśli pedofil jest karany za czynne okazywanie swoich preferencji, to czemu wy macie z tego powodu mieć profity
              www.fakt.pl/Kandydat-SLD-o-gejach-To-obrzydliwe-Nawet-kozy-tego-nie-robia,artykuly,87403,1.html#miniPoll
        • protomek77 Re: taki z niego polityk jak z koziej d... 10.11.10, 19:38
          Spoko ja polubilem Kielce po tej wypowiedzi :D
      • Gość: zoofil Re: Gierada przeprasza za obrażenie homoseksualis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.10, 13:45
        a kto przeprosi kozy?!!!
    • Gość: mag Re: Gierada przeprasza za obrażenie homoseksualis IP: *.chello.pl 10.11.10, 11:43
      teraz nagle wycofuj się z tego, że mówi to co myśli? szybko pan zmienia decyzje
    • reason.break Gierada przeprasza za obrażenie homoseksualistów 10.11.10, 13:13
      To z przyzwyczajenia - jako dyrektor szpitala chce wysyłać ludzi na leczenie ;]
    • gandhi79 Gierada przeprasza za obrażenie homoseksualistów 10.11.10, 13:15
      Panie Gierada, wśród niektórych zwierząt, np. żyraf czy bizonów zachowania homoseksualne są częstsze od heteroseksualnych.
      • Gość: znawca Re: Gierada przeprasza za obrażenie homoseksualis IP: 46.113.22.* 10.11.10, 14:14
        bo żyrafy mają długie szyje i nie mogą zobaczyć co drugi osobnik ma pod....
    • wlodek_q Skąd Gierada wie tyle o kazach? 10.11.10, 14:07
      Czy to jego hobby? Czy lubi obserwować ich zachowania? Czy moźe zna je jeszcze bliżej?
    • aekielski Gierada przeprasza za obrażenie homoseksualistów 10.11.10, 14:22
      Nie znam się na medycynie,ale wiem,że jak coś nie mogę,to idę do lekarza. Jak na razie to mogę wszystko i ze wszystkimi.
    • k.janik Mysliwy??? 10.11.10, 14:53
      Ciekawe co mial na mysli mowiác o sobie mysliwy.Chyba taki, co to poluje na jelenie (wsrod elektoratu Kielc). Sluchajcie no, Gierada.Nie mowili wam w PZPR ze do ludzi trza mawiac z namyslem? No ale coz, jak sie mysli o farbowaniu wlosow, zamiast o tym co mowic, to skutki sá (na szczescie) oplakane.
      • Gość: Ed Re: Mysliwy??? IP: *.chello.pl 10.11.10, 18:22
        Ga(e)jowy nie rucha
        • Gość: dwururka Re: Mysliwy??? IP: *.chello.pl 11.11.10, 00:42
          ...do odstrzału!
          Tego wy-ru-chanego ge(a)jowego!
          Albo ...do Zwierzyńca" na pokaz. jako MONSTRUM intelektualne!
          • Gość: Ger Re: Mysliwy??? IP: *.internetunion.pl 11.11.10, 15:39
            To jest twoja tolerancja w wydaniu Kalego.
    • Gość: prawy prosty Szkoda, bo najgorzej, gdy się przeprasza za prawdę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 14:54
      Niech pan się tak łatwo samego siebie nie zapiera!
    • lesgor54 Gierada przeprasza za obrażenie homoseksualistów 10.11.10, 14:56
      GIERADA i za co ty przepraszasz,że powiedziałeś prawdę.Przecież bardzo wielu tak myśli-pedał jest pedałem i koniec kropka.Ja już na ciebie nie zagłosuję,bo jesteś podszyty tchórzem i wystraszyłeś się lobby pedalskiego.
      • drugi.psychiatra Re: Gierada przeprasza za obrażenie homoseksualis 10.11.10, 15:07
        lesgor54 napisał:

> GIERADA i za co ty przepraszasz,że powiedziałeś prawdę.Przecież bardzo wielu ta
        > k myśli-pedał jest pedałem i koniec kropka.Ja już na ciebie nie zagłosuję,bo je
        > steś podszyty tchórzem i wystraszyłeś się lobby pedalskiego.

Fakt.
        Dał duuupy.

Mój głos też nie dla ludzi - chorągiewek.
    • buck_turgidson Niepotrzebnie mowil o kozach 10.11.10, 15:56
      wystarczylo powiedziec, ze homoseksualisci zyja krocej
    • Gość: nitka Re: Gierada przeprasza za obrażenie homoseksualis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 16:19
      Przeprosiny równie trafione jak wczorajsza wypowiedź. W pytaniu do kandydatów nie było mowy o "stowarzyszeniach promujących homoseksualizm" tylko o organizacjach pozarządowych zrzeszających mniejszości seksualne. Ale taka subtelna różnica takiemu człowiekowi jak Gieradzie najwyraźniej umknęła. Zaraz pewnie powie, że OSP promuje pożary i powodzie.
      • Gość: gośc Re: Gierada przeprasza za obrażenie homoseksualis IP: *.chello.pl 10.11.10, 19:14
        sie odezwało "odmienne" A może jeszcze becikowe wam płacić?
    • domkiel Popieram pana Gieradę 10.11.10, 19:03
      Brawo panie Gierada za odwagę w czasach zakłamanej poprawności politycznej. Tylko nie potrzebnie pan przeprasza za swoje słowa. Trzeba bronić swoich przekonań i być wiernym swoim wartościom. Niech się winni czerwienią i tupią swoimi kopytkami.
      • Gość: kozanostra Re: Popieram pana Gieradę IP: 81.219.211.* 10.11.10, 20:01
        wiekszośc ludzi nie akceptuje homoseksualizmu, ale od polityka oczekuje jednak wstrzemieźliwości i taktu. Wiekszośc społeczeństwa nie chce byc reprezentowana przez prostaków. A jak Jasiu wyskoczy na spotkaniu z kolorowymi inwestorami z tekstem w stylu "przyjeżdżajta bambusy"? Jest nieprzewidywalny i taki prezydent to dopiero by była "reklama" dla Kielc.
        • Gość: Fe Re: Popieram pana Gieradę IP: *.kielce.hypnet.pl 11.11.10, 10:08
          To FAKT. Wystarczy nam to co było. Pały i mordownia.
    • Gość: TIM To skandal !!!!! :):) IP: *.chello.pl 10.11.10, 21:10
      Polecam link :)

w289.wrzuta.pl/obraz/3v7Hi7d9by9/kandydat_ktory_gapil_sie_na_kozy
      • Gość: myśliwy Re: To skandal !!!!! :):) IP: *.chello.pl 10.11.10, 22:54
        Wstyd!
        Dyrektor szpitala a burak!
        Wstyd!
        Aha, a kto to powiedział, że 'psychiatria jest mi potrzebna jak q-rwie majtki"....?
        No, kto?
        Toż to ten sam!
        tfu...nie chce takiego 'prezy-dęta'!
        • Gość: Koza Re: To skandal !!!!! :):) IP: *.internetunion.pl 11.11.10, 18:58
          A czy wolno zawstydzać kogoś za jego poglądy. Ma do tego prawo. Co innego gdyby kogoś zmuszał do pewnych zachowań. Tobie wolno nazwywać wypowiedź skandalem a Gieradzie nie wolno powiedzieć się ,że się czymś brzydzi. Nie każdemu podoba się życie w odbycie.
    • sandremag Re: Gierada przeprasza za obrażenie homoseksualis 10.11.10, 23:31
      Dziwne, że przeprasza. Wszak istnieje wolność słowa, a homokseksualiści stanowią znaczną mniejszość w naszym społeczeństwie.
      Zbytnia poprawność polityczna szkodzi wizerunkowi.
      • drugi.psychiatra musi bo się udusi 10.11.10, 23:54
        sandremag napisał:

> Dziwne, że przeprasza. Wszak istnieje wolność słowa, a homokseksualiści stanowi
        > ą znaczną mniejszość w naszym społeczeństwie.
        > Zbytnia poprawność polityczna szkodzi wizerunkowi.

Śmiem twierdzić, że temu wizerunkowi już nic zaszkodzić nie może.
        Ani bodnięcie kozy ani przedzieranie się przez chaszcze a nawet sparring z W. Kliczko

Ozdrowieńcze wywody na temat np.kastracji, leczenia podniosły by punktację, a tak brak konsekwencji i odczytanie kupy nie trzymających się przeprosin na zlecenie szeryfów, pokazały że zamiast żelaznego objawił się cienki bolek.
        Ale co tam, jest śmiesznie i czekamy na nowe porady i życiowe wykładnie kandydata.
        Teraz rzucił się na projekty i wizualizacje, tuszowanie z zamiataniem pod dywanik w tle ale spokojnie - nie wytrzyma. mózg kandydata jest taka skonstruowany, że musi chlapnąć zamiast pomyśleć z czym wyskoczy, ponieważ w mniemaniu kandydata on wie wszystko oraz wszystko wykona.
        • Gość: znawca Re: musi bo się udusi IP: *.chello.pl 11.11.10, 00:39
          w mózgu tego gościa nie ma nic oprócz gleju i jednego wędrującego dendrytu...który błądzi i szuka sobie jakiegoś ośrodka skojarzeniowego.
          Ale on i tak NIC nie rozumie-nawet jeśli czyta te posty.
          Bo to trzeba - niestety- mieć poważne wyższe wykształcenie, a nie parę kursów z nadętą nazwą...
          Wstyd!
          I TO jest dyrektor szpitala....
          Współczuję pracownikom takiego szefa....
          Faktycznie bokser wagi ciężkiej...oj, ciężkiej!
          Finezji tam nie ma <za grosz>,
          za to jest chamstwo ....i...
          "wężykiem, wężykiem"
      • Gość: drdomski Re: Gierada przeprasza za obrażenie homoseksualis IP: 195.102.184.* 11.11.10, 14:56
        tak, zgodnie z Twoja 'logika' kantydaci na funkcjonariuszy moga mowic ze, wezmy na to, UkraicyZydzi to zlodzieje, a niepelnosprawnych nalezy kastrowac..
      • Gość: Q...mać Re: Gierada przeprasza za obrażenie homoseksualis IP: *.internetunion.pl 11.11.10, 19:00
        Okazuje ,że wolność słowa mają homoseksualiści a inni mordę w kubeł.
    • Gość: Jan IV Gierada Gierada Jan polski Berlusconi IP: *.chello.pl 11.11.10, 00:59
      Jan to zrobi!
      • Gość: Judasz Re: Gierada Jan polski Berlusconi IP: *.chello.pl 11.11.10, 02:18
        Jan to JUŻ zrobił!
        duuuuuużżżżżzą kupęęęęęęęęe ze słowotoku!
        • Gość: lulek do zoofila IP: *.itfutura.com 11.11.10, 09:01

Gość: zoofil 10.11.10, 13:45 Odpowiedz
          a kto przeprosi kozy?!!!

Jak to kto przeprosi kozy?
          Chyba musi to zrobić Mieeeeettteeeekkk :)
          • Gość: Jasiu Re: do zoofila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 09:25
            Totalna porażka SLD. Przez lata będziemy płacić cenę za polityczną prywatę Gierady.
            • Gość: antykomuna Re: do zoofila IP: *.chello.pl 11.11.10, 13:34
              SLD to porażka od dnia założenia
    • kozanostra_ck Gierada przeprasza za obrażenie gejów i lesbijek 11.11.10, 10:31
      koooozy nie glooosują na Gieeeradę, kooozy wybiooorą kogooos ktooo koozy szaaanuje meeeee
      • Gość: gość Re: Gierada przeprasza za obrażenie gejów i lesbi IP: 213.77.117.* 11.11.10, 10:54
        Jonkowi Gieradzie to się nie dziwię bo co od niego wymagać ale Ci co go popierają to obciach ,świadczy o ich kulturze i inteligencji
    • Gość: koza Re: Gierada przeprasza za obrażenie homoseksualis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 11:26
      TO OZNACZA ŻE JANEK G NAGLE POLUBIł PEDAłÓW i LESBIJKI.
    • zamszo Gierada przeprasza za obrażenie gejów i lesbijek 11.11.10, 12:18
      Gratuluję Panu Gieradzie i SLD wspaniałej strategii – może ta wypowiedź Pana Jana była
      celową prowokacją skonstruowaną przez pijarowców Pana Jana Gierady ?
      Normalni ludzie z reguły ( to zupełnie naturalne – gdyż odraza do defektów jest
      mechanizmem obrony gatunku przed wyginięciem ) czują obrzydzenie do wszelkich
      wynaturzeń, przede wszystkim do usterek w mechanizmie prokreacji służącym PRZETRWANIU a więc tych dot. zachowań seksualnych.
      Ja również, mimo tego że jestem „ wykształciuchem” czuję to zbawienne dla
      gatunków obrzydzenie, największe w przypadku jawnych zachowań homoseksualnych, ale
      nigdy tego publicznie nie okazuję, gdyż nie pozwala mi na to kultura, i delikatność wobec
      ludzi dotkniętych upośledzeniem w tak ważnej dziedzinie życia, częstokroć wybitnych,
      których dokonania w wielu dziedzinach budzą zachwyt.
      Odnośnie niektórych wcześniejszych wypowiedzi uczestników tej dyskusji:
      1.na Pana Jana Gieradę nie będą przecież głosować „ci z TVN-u”!
      2.osobie, którą miałby podniecać widok ( o ile NIE chodzi o całowanie, np. na przywitanie !) całujących się kobiet a nie jest ona homoseksualistą nie zazdroszczę – taki Pan donżuanem nigdy nie był i nie będzie, prawdziwa kobieta wyczuje w nim zawsze imitację mężczyzny.
      3.porównywanie jedzenia ślimaków (przecież to jest białko jak każde inne – pozwalające
      przetrwać, służące zachowaniu procesów życiowych), do homoseksualizmu jest zupełnie
      bezzasadne.
      Gratuluję wypowiedzi Panu Janowi dlatego, że oceniam iż ten pijarowski „ruch”
      przyniesie mu więcej głosów wyborców, choćby tych którzy dotąd nigdy na wybory nie
      chodzili. Dotrze do większej liczby wyborców ! Już spotkałem się z takimi deklaracjami.
      Sam, mimo iż jestem z urodzenia Kielczaninem nie mogę na niego głosować, gdyż obecnie
      pracuję i mieszkam w USA.
      Ponadto mam inne niż SLD poglądy polityczne.
      Samą wypowiedź Pana Jana oceniam negatywnie, gdyż przynosi ona jednak społeczną
      szkodę.
      Takich wypowiedzi należy się wystrzegać.
      Człowiek kulturalny i szanujący społeczność w której żyje, nie afiszuje się zarówno
      ze swoim homoseksualizmem jak też i ze swoją, ( chociaż jest to obiektywnie zupełnie
      naturalne pożyteczne i zdrowe odczucie) homofobią.
      Profesor Anonim
      • Gość: Jan Re: Gierada przeprasza za obrażenie gejów i lesbi IP: *.as.kn.pl 11.11.10, 14:13
        Tylko jak to się ma do lewicowych poglądów? Przecież to śmiech na sali.
        Ten pan powinien startować z list LPR, ewentualnie PiSu.
        A teraz to udawanie idioty jest jeszcze śmieszniejsze. Napieralski jak by nie był takim miałkim śmiesznym politykiem, to by go natychmiast wywalił.
      • majster_g Profesor Homofob 11.11.10, 15:45
        zamszo napisał:

> (...) Człowiek kulturalny i szanujący społeczność w której żyje, nie afiszuje się (...) > swoją, ( chociaż jest to obiektywnie zupełnie
        > naturalne pożyteczne i zdrowe odczucie) homofobią.
        > Profesor Anonim

Znaczy sie, nie jest Pan ani kulturalny ani szanujacy spolecznosc w ktorej zyje.
        cbdo
    • eye_candy Gierada przeprasza za obrażenie gejów i lesbijek 11.11.10, 14:06
      i jak tu głosować na takiego dwulicowca?? najpierw mówi co myśli, a za chwilę przeprasza i zaprzecza sam sobie, cyrk...
    • leabela1 Gierada przeprasza za obrażenie gejów i lesbijek 11.11.10, 14:17
      a już miał Pan mój głos...Fakt, że wypowiedź mówiąc oględnie,była mało elegancka, ale z sensem jak najbardziej się zgadzam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka