plantin 29.11.10, 10:23 Jakiego dostawcę internetu polecacie (pod miastem) - w grę wchodzą trzy firmy Globit, Netia, Telekomunikacja. Dwie ostatnie znam ale o pierwszej nie wiem nic a niedługo będę musiał korzystać z inernetu "na prowincji". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zeluq Re: Dostawca internetu - Globit, Netia, Telekomun 29.11.10, 11:20 Globit nie nie nie. Jedna ze starszych kieleckich firm dostarczających Internet. Ale opinie ma fatalną, to jedna z nich www.firmy.net/internet/globit,R2KY.html Jeżeli masz TP to tutaj bym wybrał neo albo netie. Jeżeli chcesz bezprzewodowo to może być Netia ale tylko do max 2Mbit. Pewnie są też inne firmy działające na wybranym obszarze ale musiałbyś podać lokalizację to może mógłbym pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Senior Re: Dostawca internetu - Globit, Netia, Telekomun IP: 84.10.232.* 29.11.10, 12:36 Korzystałem z usług Globitu(w mieście) kilka lat i byłem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
plantin Dostałem już kilka podobnych opinii o Globicie 29.11.10, 15:21 Podobno w mieście wszystko jest ok. ale na wsi już bardzo różnie. Tam gdzie będę korzystać nie ma innych opcji - tylko te wymienione w pierwszym poście. Dziękuję za link - pouczający... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin Re: Dostałem już kilka podobnych opinii o Globici IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 15:22 Właścicielem infrastruktury telekomunikacyjnej w Polsce jest TPSA. Netia korzysta z usług tej firmy. Ja korzystam z TPSA od początku istnienia internetu w Polsce. Bywało różnie, ale na rynku polskim brak alternatywy. Dziś transfer 10 Mb wraz z telefonem stacjonarnym kosztuje ok.100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasko Re: Dostałem już kilka podobnych opinii o Globici IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 12:07 bron Panie Boze przed jakims tam globitem to banda chłopoków ze wsi kłostomłoty nastawiona na zdobicie paru groszy w nieuczciwy sposób, ta "firma" powinna dawno temu byc rozwiazana, bezczelnosc, brak ogłady, znajomosci przepisow prawnych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaki kontakt Re: Dostałem już kilka podobnych opinii o Globici IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 10:24 Jak można złapac kontakt z tymi dostawcami, bo neostrada trochę się zacina. Odpowiedz Link Zgłoś