filomena25 16.04.04, 08:51 Poszukuję dobrego, doświadczonego ortodonty, który "instaluje" stałe aparaty na zęby. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obiecujący Re: dobry ortodonta w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.04, 13:12 Nie jestem może zbyt doswiadczony, ale za to swiezo po kilku kursach, zakonczonych z wyroznieniem. Mam dobrze wyposazony gabinet i konieczny do pracy zapał. Mam ambicje byc kiedys najlepszy w Kielcach w swoim fachu. Jesli mi zaufasz, nie pozałujesz. Podaj adres emaliowy, to podam adres gabinetu i godziny przyjec. Pozdrawiam lek. med. A.M. Odpowiedz Link Zgłoś
filomena25 Re: dobry ortodonta w Kielcach 16.04.04, 16:41 Hm... "lek.med" rozumiem, że ze spacjalizacją ortodoncja? Ale jakiegoś pacjenta, mam nadzieję już miałeś, nie chcę być przysłowiowym królikiem doświadczalnym!!! Ok, mój e-mail: filomena@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dobry ortodonta w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 11:29 dr Sobczyk ul Panoramiczna 3/10 tel do rejestr.344 19 62, 346 13 13 Odpowiedz Link Zgłoś
filomena25 Re: dobry ortodonta w Kielcach 22.04.04, 11:03 Z własnego doświadczenia czy zasłyszane? Paulina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dobry ortodonta w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 11:47 prowadzi moje dzieci wiec to "wlasne" doswiadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodzic Re: dobry ortodonta w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 17:17 Kiedyś, kilka lat temu, po wizytach u dwóch kieleckich sław w tej dziedzinie byłem przerażony. Dziecku chciano w ramach prostowania zgryzu usunąć kilka zębów. Ktoś polecił mi dwóch lekarzy: jednego w Busku i drugiego w Tarnowie. Trafiliśmy do Tarnowa: Lekarz kobieta - jej ojciec też był ortodontą. Wyleczyła bez usuwania ani jednego zęba. Podobne przypadki ( w Kielcach straszenie zabiegiem operacyjnym, w Tarnowie aparat i super efekt) były u dzieci mojego rodzeństwa. Tak więc polecam, tym bardziej, że poza kosztem aparatu, późniejsze wizyty umawiane na telefon i co ważne b.tanie (20 zł). Jeśli nie pojawiła się jakaś nowa sława w Kielcach to namawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
filomena25 Re: dobry ortodonta w Kielcach 17.04.04, 18:06 No to mnie zmroziło.A czy można wiedzieć co to za "sławy" były? Nazwiska proszę :-) Pozdrawiam. Paulina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodzic Re: dobry ortodonta w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 21:11 Może napisałem zbyt ostro. Ale zawsze trzeba skonsultować leczenie u dwóch, trzech specjalistów, żeby nabrać przekonania, że wybrano dobrą metodę. Nie chcę podawać złych przykładów. Jak znajdę to podam namiary na Tarnów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodzic Re: dobry ortodonta w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 19:11 Podaje namiary: dr Fistek ul.Rogojskiego 3 Tarnów tel. 0-14 6222649 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re: dobry ortodonta w Kielcach IP: *.um.kielce.pl / *.um.kielce.pl 19.04.04, 08:06 dr Czerwińska - gabinet przy ul. Kujawskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rasputin Re: dobry ortodonta w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.04, 12:26 A nie poszukujesz kogoś innego, równie dobrego i doświadczonego, lecz nie ortodonty? Odpowiedz Link Zgłoś
filomena25 Re: dobry ortodonta w Kielcach 27.04.04, 17:39 Takiego kogoś, dobrego i doświadczonego już, kotek, mam. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatlotosuu Re: dobry ortodonta w Kielcach 12.06.20, 11:44 Leczyłam się u dr Kowalskiej w Zdrowiu na Karczówkowskiej aparatem stałym. Koszty nie zrujnowały mojego portfela, a z efektu jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś