Dodaj do ulubionych

"Brak mi słów". Wzruszający list mamy dziewczyn...

24.12.10, 23:43
dużo zdrowia i radości, takiej jaką widać na zdjęciach!!!
Obserwuj wątek
    • olewus.1 Ten list jest zarazem oskarżeniem... 25.12.10, 12:42
      "W takich chwilach szuka się winnych, błędów w swoim postępowaniu, zastanawia się skąd taka zła passa. Pojawia się gorycz. Dlaczego chora ambicja jednego z polityków (na samo brzmienie nazwiska dostaje dreszczy) i jego decyzja o aresztowaniu oddanego wielu pacjentom lekarza, spowodowała zapaść w polskiej transplantologii? Dlaczego moje dziecko jest jej ofiarą?"
      ........................
      Chodzi o zbrodnie Z.Ziobry, m.Kaminskiego, którzy swoimi kłamstwami ,pomówieniami w sprawie doktora G. doprowadzili do śmierci setek {około400!} chorych oczekujących na przeszczep, na dar życia... Ci zbrodniarze zyją cały czas na wolności...
      • Gość: Marconi_PL Re: Ten list jest zarazem oskarżeniem... IP: *.alfanet24.pl 25.12.10, 12:48
        A teraz spójrz Ziobro na tę dziewczynkę, na jej wspaniały uśmiech i poczuj na swoim karku ogrom zła jaki wyrządziłeś setkom ludzi w Polsce. W te święta życzę ci, żebyś miał raka i żaden z lekarzy nie podjął się leczenia twojej osoby. Miłych świąt panie Ziobro!
        • Gość: upomnienie Re: nie błądź, nie zniżaj się do poziomu ziobry... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.10, 13:52
      • Gość: xatmandu gorszej politycznej kanalii od zero nie ma IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.12.10, 12:56
        • adme Re: gorszej politycznej kanalii od zero nie ma 25.12.10, 13:09
          Ludzie, nie plujcie na tę gnidę. Szkoda wysiłku. Ten list jest pełen pozytywnych emocji, ciepła, dobra, a Wy zauważyliście tylko jedno zdanie...
          • dragon52 Re: gorszej politycznej kanalii od zero nie ma 25.12.10, 13:18
            jeśli to naprawdę jest zero to życzę mu i tej jego zasranej partii wszystkich plag egipskich i na dodatek raka i aids naraz
      • w.i.l [...] 25.12.10, 14:42
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Życie Re: Ten list jest zarazem oskarżeniem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.10, 19:06
        Ten list powinien być przedewszystkim memento dla potencjalnych rodziców i rodziców!
        Nie szanując własnego zdrowia, nie szanujecie przyszłego zdrowia i zycia własnych dzieci!
        Dzieci z różnymi upośledzeniami rodzi sie coraz więcej...
    • mic_rophon "Brak mi słów". Wzruszający list mamy dziewczyn... 25.12.10, 12:42
      Wspaniały list, z ogromnym ładunkiem pozytywnych uczuć - dziękuję Mamie i wszystkiego naj, naj dla Niki!-
      Always look on the bright side of death.
      • olewus.1 Michalikowi do sztambucha.... 25.12.10, 12:55
        ten osioł w złotogłowiu, coś mówił o cierpieniu...
      • Gość: Pleban A Re: "Brak mi słów". Wzruszający list mamy dziewcz IP: *.centertel.pl 25.12.10, 13:16
        Zdrowia i zdrowia dla małej Niki!
    • mamka74 "Brak mi słów". Wzruszający list mamy dziewczyn... 25.12.10, 13:26
      Dużo zdrowia dla małej Niki , a Mamie dziewczynki podziękowania za ukazanie swoim listem magii Świąt Bożego Narodzenia :)
      • Gość: pm Re: "Brak mi słów". Wzruszający list mamy dziewcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.10, 14:07
        bardzo wzruszajacy list. wszystkiego dobrego :)
    • Gość: roman Re: Manifest polityczny IP: *.elblag.vectranet.pl 25.12.10, 13:46
      three-gun-max...zbydlęcenie, to u ciebie genetyczne ?
    • Gość: upomnienie Re: nawet przy okazji czyjegoś prywatnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.10, 13:54
      listu widzisz spisek i wraże działanie wyborczej i michnika. zacznij się leczyć, pissdzielcu.
      • three-gun-max Re: nawet przy okazji czyjegoś prywatnego 25.12.10, 14:43
        a artykuł to gdzie się pojawił jak nie w wyborczej?
        • Gość: masakra jakaś Re dalej nie rozumiesz. typowe dla pissmózga. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.10, 16:25
          • three-gun-max Re: chlip chlip, jakie to wzruszające ;) 27.12.10, 10:23
    • kanapkowiec Niki 25.12.10, 14:35
      Niki - maleństwo, przede wszystkim dużo zdrowia i szczęścia, reszta sama przyjdzie. Wiesz, masz wspaniałych rodziców. Wszystkiego najlepszego.

Dziękuję rodzicom tej małej osóbki, która straciła życie, dzięki Państwa decyzji szanse na życie dostało troje innych dzieci. Spokojnych świąt............
    • rpa2 żeby ludzie nie zapomnieli tego szkodnika 25.12.10, 14:55
      zeby ludzie nie zapomnieli tego szkodnika....i mamnadzieje ze sam kiedys bedzie potrzebował przeszczepu a lekarze będa mu pamiętać
    • Gość: jurostach Re: Zarabiaj pieniądze na oglądaniu reklam!!! 100 IP: *.dip.t-dialin.net 25.12.10, 15:22
      bydle!
      • olewus.1 Ziobro to największy zborodniarz w Polsce... 25.12.10, 15:29
        Oczywiście bez zgody J.Kaczynskiego i "biura politycznego" KC PIS, nie mógłby kazać zabic
        tylu chorych oczekujących na przeszczepy...

"W takich chwilach szuka się winnych, błędów w swoim postępowaniu, zastanawia się skąd taka zła passa. Pojawia się gorycz. Dlaczego chora ambicja jednego z polityków (na samo brzmienie nazwiska dostaje dreszczy) i jego decyzja o aresztowaniu oddanego wielu pacjentom lekarza, spowodowała zapaść w polskiej transplantologii? Dlaczego moje dziecko jest jej ofiarą? "
        >.....................
        Jaruzelski przy Ziobrze,Kaczynskim, to mały pikuś...
        • Gość: anna-Maria Re: Ziobro to największy zborodniarz w Polsce... IP: *.elblag.vectranet.pl 25.12.10, 16:07
          olewus.1 napisał:

> Oczywiście bez zgody J.Kaczynskiego i "biura politycznego" KC PIS, nie mógłby
          > kazać zabic
          > tylu chorych oczekujących na przeszczepy...
          >
          > "W takich chwilach szuka się winnych, błędów w swoim postępowaniu, zastanawia s
          > ię skąd taka zła passa. Pojawia się gorycz. Dlaczego chora ambicja jednego z po
          > lityków (na samo brzmienie nazwiska dostaje dreszczy) i jego decyzja o aresztow
          > aniu oddanego wielu pacjentom lekarza, spowodowała zapaść w polskiej transplant
          > ologii? Dlaczego moje dziecko jest jej ofiarą?
          > >.....................
          > Jaruzelski przy Ziobrze,Kaczynskim, to mały pikuś...
          AMEN
    • mali.buu zyczenia zdrowia dla malej Niki, ale.... czy nikt 25.12.10, 15:32
      sie nie zastanawia skad w Polsce tyle malych dzieci z uszkodzonymi nerkami, watrobami, mozgami? Otoz sa to niewinne ofiary toksycznych szczepien. Rtec zawarta w szczepionkach calkowicie rozwala watrooby, nerki, trwale uszkadza mozgi. Polska obok Bosni i Moldawii jest jedynym krajem, ktory masowo pod terrorem truje dzieci szczepionkami z rtecia.
    • eulalia11 Re: Łapówkarz dr G. sam się wyautował z polskiej 25.12.10, 15:42
      Ja myślę, że powinno się wykorzenić wszelkich łapówkarzy, którzy poza kolejką leczą bogatych. Wielu z tych chorych, którzy nie mają kasy umiera...ktoś powie, że jak ma kasę to zdrowie nie ma ceny, ale tak naprawdę zdrowie każdego z nas jest tyle samo warte i bezcenne.
    • Gość: antyZero Nie wiem, czy brał czy nie i g... mnie to obchodzi IP: 46.186.15.* 25.12.10, 15:49
      Ratował ludziom życie, które podobno nie ma ceny. Jeżeli nie uzależniał leczenia od tego, czy dostanie kasę, to Bóg z nim. System, w którym wybitny lekarz legalnie zarabia grosze, jest chory. Dopóki tak będzie, najlepsi lekarze będą brali łapówki albo przestaną leczyć w państwowej służbie zdrowia i będą pracowali wyłącznie w prywatnych klinikach lub za granicą, co nawet przeciętnie zamożnego Polaka pozbawi pomocy w bardziej skomplikowanych problemach zdrowotnych, o biedakach już nie wspominając. Jeżeli wybitny chirurg za miesiąc pracy dostaje tyle, ile zarabia jakaś gwiazdeczka za jeden dzień zdjęciowy, to jest to jakieś nieporozumienie.
      Poza tym transplantologię pan Z. wykończył nie oskarżeniem o wzięcie łapówki, ale oskarżeniem o mordowanie pacjentów! Lekarze bali się pobierania narządów, bo pojawiły się oskarżenia o specjalne uśmiercanie pacjentów!
      • Gość: Jowita Re: Nie wiem, czy brał czy nie i g... mnie to obc IP: *.elblag.vectranet.pl 25.12.10, 16:10
        gość portalu: antyZero napisał(a):

> Ratował ludziom życie, które podobno nie ma ceny. Jeżeli nie uzależniał leczeni
        > a od tego, czy dostanie kasę, to Bóg z nim. System, w którym wybitny lekarz leg
        > alnie zarabia grosze, jest chory. Dopóki tak będzie, najlepsi lekarze będą bral
        > i łapówki albo przestaną leczyć w państwowej służbie zdrowia i będą pracowali w
        > yłącznie w prywatnych klinikach lub za granicą, co nawet przeciętnie zamożnego
        > Polaka pozbawi pomocy w bardziej skomplikowanych problemach zdrowotnych, o bied
        > akach już nie wspominając. Jeżeli wybitny chirurg za miesiąc pracy dostaje tyle
        > , ile zarabia jakaś gwiazdeczka za jeden dzień zdjęciowy, to jest to jakieś nie
        > porozumienie.
        > Poza tym transplantologię pan Z. wykończył nie oskarżeniem o wzięcie łapówki, a
        > le oskarżeniem o mordowanie pacjentów! Lekarze bali się pobierania narządów, bo
        > pojawiły się oskarżenia o specjalne uśmiercanie pacjentów!
        ...........................................
        Pełna zgoda...
    • ya-nek Re: Manifest polityczny 25.12.10, 15:54
      Gdzie ty widzisz, chory z nienawisci czlowieku czyli po prostu zwolenniku PiSu, szmatlawy wyciskacz lez? Na dzwiek nazwiska Ziobro czy Kaczynski tez wstrzasa mna obrzydzenie mimo, ze nie przezylem dzieki nim tego co (posrednio) ta matka.
    • kwas456 To czego nie powiedzieli w art 25.12.10, 16:14
      Bo wystarczylo zainteresowac sie Milioneria
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka