Dodaj do ulubionych

weterynarzw centrum

20.02.11, 19:39
moze ktos wie gdzie jest dobry weterynarz w centrum.Na Koziej odpada
Obserwuj wątek
    • Gość: kinia Re: weterynarzw centrum IP: *.unknown.vectranet.pl 20.02.11, 19:45
      polecam gorąco "Cztery łapy" Na Stoku. Świetna opieka, cudowne podejście. I najważniejsze: czynne 24h. chodzę tam z pieskiem już 2 lata i jesteśmy bardzo zdowoleni. a Koziej nie polecam nikomu, dziwne panie posługujące sie 1 pieczątką.
      • Gość: gosc Re: weterynarzw centrum IP: 217.153.141.* 20.02.11, 21:07
        dziwne panie posługujące sie 1 pieczątką.

Rozwiń mysl jeśli możesz.
        • Gość: kinia Re: weterynarzw centrum IP: *.unknown.vectranet.pl 20.02.11, 21:13
          sprawa 1 pieczątki... Kiedy 2 lata temu chodziłam ze swoim psem-wtedy szczeniakiem na kozią (4 wizyty w ciagu 2 m-cy) spotkałam tam 3 różne panie, które za każdym razem wbijały do książeczki te samą pieczątkę z tym samym nr pozwolenia. nie wiem dlaczego tak sie dzialo w każdym razie mnie to ogromnie zaniepokoilo i zmienilam weterynarza. poza tym najmlodsza z pań stwierdzila, że nie będzie obcinac pazurów bo może mu zrobic krzywde!!! to kto ma obcinac psu pazury? niedoswiadczony wlasciciel? naprawde nie polecam.
          • Gość: kielczanka Re: weterynarzw centrum IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.11, 21:18
            byla dobra pani doktor na Wspolnej,ale przeniosla sie gdzies na Bialogon,ale adresu nie znam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka