Gość: m-nocny Re: Miodowicz Konstanty IP: *.icpnet.pl 05.12.04, 22:44 Nieźle was pogięło na tym forum. Piszecie albo z głupoty co ślina na język, albo służbowo jak za dawnych czasów. A Kostek M. niezły był gość i chyba jest dalej (trochę mi się kontakt z nim urwał). Był kiedyś the best w chodzeniu na żywca (bez asekuracji) najostrzejszych dróg w skałach. On i Riki Malczyk się w to bawili. I taki charakter raczej na dłużej zostaje. Pewnie że z zazdrości Was skreca bo inaczej nie może byc w tym kraju, a szczeglnie w tym mieście. Pluć trzeba bo to niesłychane, ze kiedyś outsider, z zakazem wyjazdów za granicę, w dodatku WIP-owiec robi karierę. Ale psy szczekają, a życie idzie do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip [...] IP: 69.156.224.* 06.12.04, 06:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip zbeszczeszczono godlo narodowe z rodziny orlow. IP: 69.156.224.* 16.12.04, 16:59 Juz nie mam nic do powiedzenia. Gazeta "WC" knebluje usta. Zmienila sie epoka a wraz z nia metody (prawda ze ladnie to napisalem ?) Kostek lecial na zywo w Radiu Maryja....az milo bylo go sluchac taki patriota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Miodowicz Konstanty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 16:49 Swiadczyłoby, to jego chodzenie bez asekuracji o pewnej drobnej ułomnosci a mianowicie o braku wyobrazni. Moze to rodzinne ? Dobrze Kostka okreslił felietonista w Rzepie niejaki Smecz:,, kabotyn i narcyz,,.I trudno , mi sie przynajmniej z tym pierwszym nie zgodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Co Pan Poseł Miodowicz Leninowi zawdzięcza 16.12.04, 20:26 Wczoraj, 15.12.2004r. na posiedzeniu Sejmu było tak: Poseł Marian Curyło (Samoobrona: (...) Poseł Konstanty Miodowicz: Pójdziemy na skróty i przesłuchamy Lenina. Poseł Marian Curyło: Tak, oczywiście, proszę pana, gdyby nie Lenin, to pan, być może... Pan pochodzi z biednej rodziny. Gdyby pan nie miał możliwości się uczyć, mógłby być parobkiem pan, pański ojciec; więc spróbuj pan daleko myśleć, wybiegnij pan wstecz. Dziękuję bardzo. (Wesołość na sali) (Głos z sali: Nareszcie wiemy, co zawdzięczamy Leninowi.) Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Płeć Marysia 06.01.05, 11:25 Wczoraj na posiedzeniu Sejmu było tak: „Panie Marszałku! Wysoka Izbo! Chcę Wysoką Izbę poinformować, że w dniu dzisiejszym w ˝Sygnałach Dnia˝, w wiadomościach o godz. 7 pan przewodniczący Klubu Parlamentarnego Platforma Obywatelska pomówił mnie, stwierdzając: Jagieliński przekupiony. (Poruszenie na sali) Dotyczy to oczywiście tego, co ma się dzisiaj stać, czyli wyboru marszałka Sejmu. Chcę przypomnieć, że kilka miesięcy temu z tej trybuny pomówiona została małżonka pana przewodniczącego posła Jana Marii Rokity. Wtedy pan przewodniczący Jan Maria Rokita zwracał się do Wysokiej Izby, a także na posiedzeniu Konwentu do pana marszałka, o obronę czci. Solidaryzowałem się z panem przewodniczącym Janem Marią Rokitą, uważając, że nie powinno być tego typu pomówień z tej trybuny, że politycy tej rangi nie powinni być pomawiani. Dowodów na to nie ma, ale chcę Wysoką Izbę poinformować, że nie po raz pierwszy właśnie ta strona sali przesyła do mnie emisariuszy celem zmiany stanowiska koła poselskiego. (Poruszenie na sali) Tak było wtedy, kiedy rozpatrywana była kwestia wotum zaufania dla rządu pana premiera Marka Belki, tak było wczoraj i jeszcze dzisiaj przed godz. 9. (Poruszenie na sali) W związku z tym jako człowiek honoru uważam, że powinniśmy się spotkać. (Wesołość na sali) Co prawda wątpię w to, dlatego że nie wiem, czy na przeciw mam mężczyznę, a kodeks Boziewicza nie dopuszczał do rozstrzygania takich sporów z kobietą w sposób honorowy”. Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Re: Zapomniałem :) 06.01.05, 11:29 Powyższą kwestię wygłosił Pan Poseł Roman Jagieliński. Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Lojalny Kostek? 08.01.05, 12:42 Pan Poseł Konstanty Miodowicz jako jedyny zagłosował przeciwko powołaniu komisji ds. PZU. Głosował tak dlatego, bo wokół nowej komisji istnieje ponoć "atmosferka przymusu i szantażu moralnego rozwinięta przez inicjatorów koncepcji jej powołania". A mnie się wydaje, że Pan Poseł jest po prostu lojalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak rozszczepienie j zmysłów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 14:11 A ja mysle, ze ten pan sedzia śledczy d/s Orlenu ma pełne spodnie. Pan posel w innej chwili powiedzial też, ze powołanie tej komisji jest konieczne, poniewaz UOP miał powody informowac o nieprawidlowosciach przy prywatyzacji. Czy to już schizofrenia czy może zwykły strach? Muszę powiedzieć, ze dwoch posłów PO było ostatnio w Sejmie jakoś "przetrąconych". Poseł Grzegorz Dolniak z Sosnowca. Dlaczego? Otóż w Sosnowcu ABW zatrzymała ostatnio mecenasa Dolniaka ( to samo nazwisko ) z Samoobrony. Sosnowiec to wg. mnie centrum polskiej mafii paliwowej. Wg moich informacji szkody skarbu panstwa tylko odniesieniu do firm i ludzi z Sosnowca to conajmniej 500 mln zł. ( obsługuja tez Kielce i Pinczów) Nie chce mi sie wierzyć, zeby Poseł Dolniak nie wiedział co sie dzieje na jego podwórku tym bardziej, ze w Sosnowcu jest biznesmenem. A moze to jakas dalsza rodzina lub jednak jakies nitki interesów? Poseł Miodowicz - wiadomo "stary awuesiak", na dodatek zwiazany UOP. Kto jak kto ale poseł Miodowicz jest pewnym kandydatem do przesluchań. Chyba nadchodzi zmierzch kariery pana posła! Odpowiedz Link Zgłoś
aniaxyanawetz Re: rozszczepienie j zmysłów? 10.01.05, 08:46 Panie Posle, podziwiam Pana, ze ciagle chce Pan zajmowac sie polityka. Chyba nie ma wiekszego bagna... Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Kostuś nie lubi 10.01.05, 08:23 kiedy na jaw wychodzą interesy SB-ków. Bo Kostuś uważa, że o interesach SB-ków powinno się milczeć. Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Jak Kostuś prawdę powiedział 10.01.05, 08:52 Dzisiaj w Radio Kielce Kostuś mówiąc o głosowaniu w sprawie komisji ds. PZU powiedział: „Ja postanowiłem tym razem stanąć na gruncie prawdy, przyzwoitości, zdrowego rozsądku i podstawowych wartości w polityce...” Z tej wypowiedzi wynikają bardzo poważne wnioski. - po pierwsze – poprzednio Kostuś był łajdakiem, bo nie stawał na gruncie..., - po drugie – Kostuś uważa, że łajdakami pozostają wszyscy posłowie, bo zagłosowali za komisją. Ciekawe, co na to przełożeni Kostusia, w tym Generałowie Honoru? :) Odpowiedz Link Zgłoś