Gość: menagoo IP: *.kie.pl 09.05.04, 20:22 Mogę udostępnić miejsce na wystawę obrazów bądż fotek, w kawiarni w centrum Kielc, z możliwością sprzedania.Szczegóły 691-399-122 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Filip Re: Wystawa obrazów IP: 69.156.224.* 09.05.04, 20:48 Dobrze ze chociasz jeden w Kielcach znalazl sie gosc wlasciciel lokalu co go takie rzeczy pociagaja. Nie zadna tam wielka sztuka ale wypowiedz artystyczno- wizualna, jakze wazna rzecz zarowno dla tego co ja wyraza i dla tego co ja chce czytac. Gratuluje pomyslu - byle wiecej takich lokali. Bo to nie o to chodzi by byc odkrytym pewnego dnia przez konesera sztyki ale bysmy mieli prawo do indywidualnej wypowiedzi w jakze szerokim temacie estetyki. Wypowiedzi niezaleznej, uwrazliwiajacej nawet tych najmniejszych po ktorych nigdy nie spodziewalibysmy sie ze oni tez maja potrzebe kontaktu i potrzebe rozwazan estetycznych. Bo czyz to nie od wszystkich mieszkancow tego grody zalezy jak on wyglada i jak bedzie wygladal ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk VII Re: Wystawa obrazów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.04, 22:23 Fajny pomysł... wiecej takich, no artyści - do dzieła.. mam nadzieje ze wkrotce zobaczymy wasze prace przy filizance kawy Odpowiedz Link Zgłoś