Dodaj do ulubionych

Posłowie PiS-u na giełdzie

08.07.11, 20:30
PiS miał wspaniałego ministra rolnictwa ,który był tak wspaniały iż nasi rolnicy nie mogli sprzedać
mięsa ,zas "wielki" prezydent popierał jego wiedzę w tym temacie.Teraz posłowie z PiS-u udaja fachowców od wszystkiego i maja recepty na wszystkie bolączki naszego życia !
A p.Kepa jest wspaniałym posłem i nastepcą Gosiewskiego !
Obserwuj wątek
    • rybka9915 Posłowie PiS-u na giełdzie 08.07.11, 20:34
      "Producenci warzyw likwidują uprawy, nie mając żadnej gwarancji uzyskania odszkodowań"

hmm, to po cholere je likwiduja? Dostali jakis rozkaz albo obiecanke-oglupianke od chama z sycowa, Klempy??
      No coz, glupota nie zwalnia od odpowiedzialnosci. Wierzcie pis-bolszewii i Klempie, a w szambie wyladujecie.

• Gość: myk Re: Posłowie PiS-u na giełdzie IP: *.dynamic.chello.pl 08.07.11, 21:22
        A może posłowie PiSu powinni dostrzec inne zagrożenie dla polskiego/świętokrzyskiego rolnictwa?
        wyborcza.biz/biznes/1,100896,9914247,Setki_ton_nielegalnego_czosnku_w_Polsce.html

BTW, kiedys chciałem kupić jajka wiejskie na podkieleckiej wsi i mnie wyśmiano. Bo nikt już kur nie trzyma, "wszystkie okoliczne rolniki już tylko z Unii żyją"... a i trawnik by się przed domem zniszczył. O jakim rolnictwie posłanka Kempa mówi? Tym udawanym dla potrzeb Unii?
        • Gość: antybolszewik Re: Posłowie PiS-u na giełdzie IP: *.dip.t-dialin.net 08.07.11, 23:05
          Klempa sluzyla kiedys tumanowi Ziobrze jako "wiceminister sprawiedliwosci", jakkolwiek ten tlumok administracje z bida skonczyl, podobnie jak jej "przelozony" prawo. I tak glupota i prostactwo ich polaczyly pod szyldem pis-bolszewii.
          Coz mozna wiecej powiedziec o Klempie, wystarczy ze we wlasnym sycowskim okregu wyborczym zaden wyborca na nia nie chce glosowac.
          Po co komu durne, tluste, najmne barachlo bez mozgu???
    • janusz0407 Posłowie PiS-u na giełdzie 08.07.11, 21:28
      Czy mieszkańcy naszego województwa zmądrzeją ?
      Czy PIS nadal będzie mącił im w głowach?
      Mam nadzieje ,że w najbliższych wyborach nie będziemy bastionem PIS-u.
      • naiwnybardzo Re: Posłowie PiS-u na giełdzie 08.07.11, 21:39
        Wszystko zależy od obietnic. I naiwności. Niestety.
        • Gość: gość z Sycowa Re: Posłowie PiS-u na giełdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 23:04
          Ale wam się trafiła baba.Tylko współczuć.My ,ludzie z Sycowa jesteśmy szczęśliwi,że ta pani specjalnej troski wyjechała od na.Oby już na zawsze.W Sycowie mogłaby liczyć na 1% poparcia.Wstyd przynosi ta pseudo prawniczka.Słuchać nie potrafi,jedną płtę nagrała i tak ta brzydką mordą cały czas gdacze.
          • Gość: antybolszewik Re: Posłowie PiS-u na giełdzie IP: *.dip.t-dialin.net 08.07.11, 23:07
            i niech ta rekomendacja z Sycowa posluzy do oceny prostaka Klempy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka