Dodaj do ulubionych

Już za rok (nowa) matura

IP: *.elex.pl / *.elex.pl 21.05.04, 11:38
maturka to jest od 7 do 9 czerwca a nie maja ə akapit heh:P>...tak bym juz
mial to za soba !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: licealista Ja sie nie martwie IP: *.pl / 193.24.200.* 21.05.04, 23:05
      Ja sie nie martwie nową mature pisze za dwa latka
    • Gość: zakochana??? Wolę tamten świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 19:16
      Stara matura była chyba wystarczająco dobra... zdałam ją i cieszę się, ze już
      koniec liceum, bo nie moge patrzeć na to, jak moje ukochane liceum zamienia się
      w przechowalnię dla jakichś dziwnych "nowoczesnie odjechanych" ludzi
    • Gość: Sandzior wow to jush tylko 11 miesiecy IP: *.kielce.msk.pl 30.05.04, 18:20
      Bardzo fajnie że jush się zajeliście tym tamatem, ale co mamy powiedziec
      my "kroliki doswiadczelne"????? same zonki w nasza strone te probne maja
      sprawdzac nasi nauczyciele, wiadomo ze wyniki beda zanizone zebysmy sie wzieli
      do nauki i oczywiste ze jak jush sobie je sprawdza to beda patrzec przez
      pryzmat tych pseudopowarznych probnych na nasze oceny koncowe. nie wiem jak
      reszta moich rowiesnikow ale ja nie bałdzo bede szczesliwa...........a co
      wkoncu ze wstepnymi?
    • Gość: Monter rocznik 86 Re: Już za rok (nowa) matura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 15:53
      ja pier. za 11 miesiecy matura. tych z rzadu powinni wybic!!!
    • Gość: izolda Re: Już za rok (nowa) matura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 14:56
      probna matura wg mnie byla poukladana stopniem trudnosci kazdy mowi ze byla
      latwa i ze bylo duzo czasu ale to tylko poziom podstawowy
    • Gość: D No i dobrze, wreszcie matma bedzie obowiazkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 15:03
      No i dobrze, wreszcie matma bedzie obowiazkowa
    • Gość: kkkkk Re: Już za rok (nowa) matura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 12:47
      w jakim programie otworzyć te zadania?
    • Gość: Magda Re: Już za rok (nowa) matura IP: 81.210.117.* 25.08.04, 15:04
      Ja chce stara mature ta nowa to nie wiem kto ja za mnie zda ale napewno nie ja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka