Dodaj do ulubionych

Kierowcy do Gazety: na drogach jest fatalnie!

15.02.12, 10:21
ceny beznzyny w gore, podatki wyzsze, propaganda sukcesu ma sie swietnie
tylko ta przyroda jakos nie chce sie podporzadkowac
i ci sami urzednicy - tylko ze wiecej - juz niedlugo w budzetowce bedzie pracowalo 30 procent ludzi
bezrobotnych tez bedzie 30 procent - reszta chorzy, dzieci i satrcy
i emigranci
Grecja to jest pikus w porownaniu z tym co sie na zielonej Wyspie zaraz wydarzy
i niech mi Macuu Pichu Slonce Peru poopowiada o MILOSCI!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: nikt Re: Kierowcy do Gazety: na drogach jest fatalnie! IP: *.snydernet.net 15.02.12, 11:07
      Ten Śmigło jak coś powie to nie wiadomo, czy się śmiać czy płakać. Skoro nie ma znaczenia, czy odśnieża 24 czy 60 pługów, to po co w ogóle odśnieżać? Olać to i iść do domu, przecież na wiosnę i tak wszystko stopnieje...

Taka jest mentalność urzędasów siedzących w ciepłych gabinetach i mających głęboko w duupie mieszkańców i ich problemy. Mieszkańcy są według nich tylko po to, żeby płacić podatki. I morda w kubeł.
      • Gość: / Re: Kierowcy do Gazety: na drogach jest fatalnie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.12, 11:19
        na wisne podniosa ceny - i podatki np takie wodociagi - no tyle remontow - jak nie mozna podniesc cen wody
        i oczywiscie podniosa premie urzednikom - przeciez natyrali sie tak strasznie zima
        niech nie zapomna podniesc cen za parkowanie - to nie szkodzi ze sam sobie musisz odsniezyc zeby zaparkowac - to jest twoj obowiazek - i jeszcze zapalcic za to mandat - swiety obowiazek po prostu
        • Gość: Kierowca Re: Kierowcy do Gazety: na drogach jest fatalnie! IP: *.centertel.pl 15.02.12, 11:32
          Ja się pytam, kto odsnieża to miasto ?!?!? Jeżdżę samochodem od 30 lat i takiego bajzlu w Kielcach jeszcze nie widziałem!!! Nie wymagam żeby było posypane, ale niech chociaż śnieg zgarną!!! Kto za to odpowie??? Jakie kary nałoży MZD??? Jak odsniezalo MPO to chociaż centrum było przejezdne, a teraz??? Skandal!!! Co mi z tego ze prywaciarz dał 100tys mniej, jak nic nie robi !!! Ludzie ruszcie się do roboty bo to jest granda !!!
          • Gość: urzednik Re: Kierowcy do Gazety: na drogach jest fatalnie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.12, 11:45
            popeplnilismy blad - trezeba bylo od razu wybudowac obwodnice autostrade przez centrum Kielc i bylby spokoj - TIRY mialy by jak przejechac przez teren metropolirarny Kielce
            ale nie szkodzi - w przyszlym roku sie poprawimy i na poczatku podniesiemy podatki i cene benzyny - i zaraz wam bedzie lepiej
            • fajny.trak Re: Kierowcy do Gazety: na drogach jest fatalnie! 15.02.12, 12:04
              jest taki pomysl zeby sie wszyscy pomodlili - tylko z umiarem bo bedzie powodz!!
          • Gość: ala Błąd IP: *.kielce.vectranet.pl 15.02.12, 15:02
            Panie Mariuszu, ja dzisiaj zauważyłam odśnieżarkę. Stoi od kilku godzin na lewym pasie Warszawskiej na wysokości Marbo, bo jest zepsuta.

W tym roku jak zwykle zima zaskoczyła drogowców. W lutym. Może jak przyjdzie w maju to już będą przygotowani.
            • Gość: / Re: Błąd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.12, 15:08
              oni w ttm roku przyotowywali sie do powodzi
              • Gość: ala Re: Błąd IP: *.kielce.vectranet.pl 15.02.12, 15:12
                To się bidoki mogą się zdziwić w maju...
          • Gość: JJANOSIKK Re: Kierowcy do Gazety: na drogach jest fatalnie! IP: *.play-internet.pl 15.02.12, 18:11
            TO NIE WIESZ ŻE W 2001 ROKU były preezydent STĘPIEŃ z S L D sprywatyzował M P O.Obecnie jest dyr.d/s kontaktów zarządu RADIA KIELCE z pracownikami.
            • Gość: Kielczanin Re: Kierowcy do Gazety: na drogach jest fatalnie! IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.12, 19:48
              Zima znowu zaskoczyła drogowców. Spadło kilkanaście centymetrów śniegu (przecież jest zima) i miasto, województwo, Polska są sparaliżowane. Kompromitacja. Skandal. Na co Polacy, mieszkańcy Kielc płacą podatki?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka