Gość: ;))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 10:58 Janusz Onyszkiewicz - lista nr 12, poz. 1 - lider listy Unii Wolności do PE... - polecam niezdecydowanym... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ;))) Re: Janusz Onyszkiewicz - lider listy Unii Wolnoś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 11:01 zapomniałem dodać, że to człowiek sprawdzony, nie karierowicz jak bufon- ginekolog z PO... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiel Re: Janusz Onyszkiewicz - lider listy Unii Wolnoś IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 11.06.04, 11:09 popieram! J.O. zwolnił mnie z zaszczytnego obowiązku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Janusz Onyszkiewicz - lider listy Unii Wolnoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 13:52 A ja slyszalam, ze ten bufon (jak go nazywasz) jest dobrym lekarzem. Masz jakies konkretne zarzuty, czy Ci ugrupowanie nie pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
basia996 Re: Janusz Onyszkiewicz - lider listy Unii Wolnoś 11.06.04, 13:57 Gość portalu: Ania napisał(a): > A ja slyszalam, ze ten bufon (jak go nazywasz) jest dobrym lekarzem. Jeśli jest dobrym lekarzem to powinien leczyć ,a nie pchać się do Brukseli ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiel Re: Janusz Onyszkiewicz - lider listy Unii Wolnoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 14:08 dobry lekarz niech leczy a polityką niech się zajmie zawodowy polityk !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Janusz Onyszkiewicz - lider listy Unii Wolnoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 15:04 Jakos szczescia do rasowych politykow to my nie mamy. Mnie wlasciwie to juz wystarczy, ze ktos sie nie zeszmacil. I jest normalny. Najbardziej przeraza mnie potencjalna wygrana Samoobrony, bo widzialam jedna z kandydatek (w krawacie)w centrum naszego kochanego miasta. Byla w otoczeniu panow przebranych za muzykow ludowych... i jakos malo inteligentnie wygladala. Wyobrazilam ja sobie w Brukseli... Wlasciwie taka tandetna wizja polskiej wsi funkcjonuje w krajach europejskich, z upodobaniem bowiem pokazuja tam w roznych reportazach nasza wies zywcem wzieta z XIX wieku. Facet szczerbaty w gumiakach i bereciku (z obowiazkowym petem), w tle konik z furmanka i walaca sie chalupka. Teraz tak sobie mysle, ze nie bylo tam tylko muzykow:))). Tylko czy o taka wizje nam chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zarzut Re: Janusz Onyszkiewicz - lider listy Unii Wolnoś IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.04, 09:00 A co zawieżli do Brukseli nasi Panowie z Zarządu Województwa?Właśnie kapelę.Pokazali się jak tylko Polak potrafi.Byli pijani ,wypadali z autobusu,spali na spotkaniach.Głównie zasiadają tam panowie z PSL,SLD i chyba jeden z Samoobrony.Jak pieniędzy na budowę Onkologii to od stycznia nie potrafią załatwić,a mamy już połowę czerwca?Kiedy będzie rozpoczynać się budowa w grudniu,w zimie?.Wszystko u nas takie przaśne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopyto Re: Janusz Onyszkiewicz - lider listy Unii Wolnoś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 15:21 JUZ ZAWODOWI POLITYCY POKAZALI NAM SWOJA KLASE W OSTATNICH MIESIACACH W SEJMIE WIEC PORA NA ZMIANY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Janusz Onyszkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 14:12 Ja będę głosował na Onyszkiewicza. Po rezygnacji Mazowieckiego Unia Wolności to już nie to samo co kiedyś. Mimo wszystko uważam jednak, że Onyszkiewicz będzie najlepszym kandydatem do PE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drs Re: Janusz Onyszkiewicz IP: *.rw.lublin.pl / 81.219.66.* 11.06.04, 15:08 UW ma chyba najlepsze zaplecze intelektualne.Ja tylko nie mogę im zapomnieć tego,że chciała rozpieprzyć nasz region. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Janusz Onyszkiewicz IP: 69.156.224.* 11.06.04, 17:12 Czy to ten sam skurwiel co pozyczyl 80 milionow zl.Wietnamczykom na remont czy budowe stoczni a u nas realizowal wyrok tego bydlaka rakowskiego na stocznie Gdanskiej. Unia Wolnosci realizuje tylko spiskowa teorie dziejow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysy Re: Janusz Onyszkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 17:54 Kazdy rozsądny Polak powinien zostać w domu , by tym sposobem pokazać politykom w jakim mamy ich poważaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Janusz Onyszkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 18:45 I co wtedy pokazesz? Na zlosc mamusi odmrozisz sobie uszy, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Janusz Onyszkiewicz IP: 69.156.224.* 11.06.04, 20:48 No i mamy dokladny przyklad "lusego", podszeptywania ludziom co powinni uczynic w dniu wyborow. Wedlug niego powinni zostac w domu bo wystarczy ze on pujdzie i odda swoj glos. A odda go na najzwyklejsza kanalie swej SLDowskiej kliki. Im wiecej bedzie naiwnych wierzacych ze lysy zostal w domu tym gorszy wasz los wszystkich bracia i siostry a mocniejsza pozycja takich mend z mamona na zagranicznych kontach. Oni nie wezna odpowiedzialnosci za latami ciagnace sie w kraju machloje. Oni nie wezma odpowiedzialnosci za przyszlosc kraju. Za jego rozwoj i rozwoj czlowieka. Jak dlugo jeszcze ten bezsens bedzie trwal ? Takie Indie niby kraj zacofany ale juz buduja sredniej wielkosci samoloty pasazerskie. WB rozpoczyna budowe poteznych promow pasazerskich. Japonczycy szokuja calkowita modernizacja standartowego pojecia auto, swiat pedzi do przodu a oni jedynie wciagaja Polakow w dyskusje na temat holocaust.... f. you ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysy Re: Janusz Onyszkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 01:57 A co ty nie podszeptujesz? Rzeczywiście wyrwałeś się jak filip z konopi .Chcesz to idź i głosuj na tych oszołomów. I nie mów że to jakaś moja klika. Ja nie idę więc nie mam kliki . A ty jak masz to jesteś ograniczony umysłówo , no chyba że jesteś tą kliką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Janusz Onyszkiewicz IP: 69.156.224.* 13.06.04, 06:24 A co ty nie podszeptujesz? ________________________________________________________________________________ Na podszeptywanie za pozno. Podszeptuje sie wtedy gdy gdy jeszcze widac choc szczypte dobrej woli ze strony rzadzacych. ________________________________________________________________________________ Rzeczywiście wyrwałeś się jak filip z konopi .Chcesz to idź i głosuj na tych oszołomów. ________________________________________________________________________________ Oszolomi to jedyna swiadoma czesc spoleczenstwa ktora nie godzi sie na tego rodzaju podzialy spoleczne do jakich doprowadzila klika Kwasniewskiego i klika Mllera. Jakie jeszcze afery nam przybeda i ile jeszcze trzeba bedzie powolac komisji sledczych na koszt podatnika. Kiedy nareszcie media zaczna pelnic swa pro spoleczna funkcje a przestana uprawiac bajoro polityczne w czym owe afery politykow sa zwyklym bzdetem, prasowym wypelniaczem, sianem przezuwajacych stado krow. Spoleczenstwo to potecjal sil go kreujacych. To podstawowo wszechstronny rozwoj jednostki ludzkiej, to walka z czasem w wyposazeniu go w baze naicenniejszych danych. To kryteria selekcji najzdolniejszych jednostek doboru ELIRTY UMYSLOWEJ PANSTWA. ________________________________________________________________________________ I nie mów że to jakaś moja klika. Ja nie idę więc nie mam kliki . A ty jak masz to jesteś ograniczony umysłówo , no chyba że jesteś tą kliką. ________________________________________________________________________________ Ja juz bylem ale nie dla kliki. Czy potrafisz wyszczegolnic jakimi prawami rzadzi sie klika , a jakimi demokratyczne spoleczenstwo ? Klika narzuca obowiazki grupie ludzi w pelni swiadomych czynienia bezprawia, i podtrzymania wen wytworzonej korupcio-genetycznej obyczaiowosci. Demokratyczne spoleczenstwo naklada prawa na kazdego obywatela w celu zachowaia wlasnego ciagu prezywileji i swobod obywatelskich. Sa to prawa sluzace wiekszosc spolecznej. Przy czym kazdy obywatel winien byc swiadomy czynienia DOBRA SLUZACEMU OGULOWI SPOLECZENSTWA. TA WIELKA ODPOWIEDZIALNOSC SPOCZYWA NA KAZDYM BEZ WYJATKU OBYWATELU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysy Re: Janusz Onyszkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 15:04 Filip Oszołomi to oszołomi , a nie świadoma część społeczeństwa. Ja znam takiego byłego posła który chodzi w niedzielę na dwie msze do dwóch kościołów po to tylko by go ludzie widzieli. Jest to ta twoja "świadomość" i przestań bronić tego politycznego bagna bo mi się robi niedobrze. Jeden z moich znajomych twierdzi że zgłósili się do niego przedstawiciele PIS-u i Samoobrony by z ich list startował w przyszłych wyborach. Wiesz co wybrał ? Samoobronę gdyż jak twierdzi tam ma większe szanse zostać ministrem . Przecież to jest chore. Partie szukają popularnych nazwisk po to tylko by odnieść statystyczne zwycięstwo. Ba propozycja okręgów jednomandatowych zwiększy tylko wysiłek partii w szukaniu tych najpopularniejszych w terenie. to jest to nasze polityczne bagno . I nie jest prawdą że tak zachowuje sie jakaś wybrana partia . I ty jesteś takim samym cwaniakiem który pod płaszczykiem "robienia dobrze społeczeństwu " chce żyć na jego koszt. To jest cała prawda o naszych politykach bez względu na kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Janusz Onyszkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 16:07 Dotychczasowa frekwencja (kolo 6%) swiadczy o tym, jak bardzo Polacy maja dosyc politykow. I jak bardzo chca sie odizolowac od takich karierowiczow, ktorzy choruja na wladze i daza do niej za wszelka cene. Nawet za cene utraty godnosci (jesli ja kiedykolwiek mieli). Rozumiem to. Uwazam jednak, ze izolowanie sie i udawanie, ze swiat jest poza nami, ze to inni na wszystko wplywaja, a my mozemy siedziec w domu i czekac, jest bez sensu. Niestety, tego panstwa nie da sie zamknac... Nie da sie tez usnac i obudzic w innej rzeczywistosci. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala KRAKOWIAK - Kielce ma w d....pie 11.06.04, 21:16 KRAKOWIAK - Kielce ma w d....pie Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz.mroz Re: KRAKOWIAK - Kielce ma w d....pie 13.06.04, 06:23 a jakie to ma znaczenie, że on jest z Krakowa??? ludzie, czy Wy wiecie, czym się zajmuje Parlament Europejski??? może czas się douczyć, a nie opowiadać, że on jako krakowiak będzie miał w dupie Kielce... PE nie jest od rozdzielania pieniędzy dla konkretnych państw, a już tym bardziej dla konkretnych miast... PE zajmuje się tworzeniem prawa dla całej UE... a wydaje mi się, że Janusz Onyszkieiwcz, jako osoba znana w polityce międzynarodwej, osoba która już się sprawdziła na salonach międzynarodowych może więcej zdziałać niż mało znany nawet w naszym regionie pan ginekolog ze Skarżyska... ja osobiście głosuję na ministra Janusza Onyszkiewicza, bo nie chcę się wstydzić za naszych eurodeputowanych... nie chcę, żeby w PE zasiadali ludzie podobni do naszych radnych sejmiku, którzy byli pijani w Brukseli, co Marszałek Wołodźko tłumaczył problemami zdrowotnymi... żenada... polecam każdemu, kto nie wie na kogo oddać głos w dniu dzisiejszym, aby go oddał na ministra Janusza Onyszkiewicza... Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala CISZA WYBORCZA 13.06.04, 07:32 "... polecam każdemu, kto nie wie na kogo oddać głos w dniu dzisiejszym, aby go oddał na ministra Janusza Onyszkiewicza... " A o ciszy wyborczej słyszałeś ??? ciekaw jestem dlaczego Agora SA łamie ciszę na swoim forum - to ich problem... wypada gdzieś o tym donieść... Co Onyszkiewicz zrobił jak był ministrem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Re: CISZA WYBORCZA 13.06.04, 17:38 wojciech.domagala napisał: > Co Onyszkiewicz zrobił jak był ministrem ??? Z tego, co pamiętam, to mówiąc bardzo delikatnie - gówno. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Głosujcie na ludzi z KIELC !!! 11.06.04, 21:17 Głosujcie na ludzi z KIELC !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala zamknięte na cztery spusty 11.06.04, 21:18 Byłem w siedzibie Unii wolności - zamknięte na cztery spusty..... jakas kancelaria prawnicza...... olali mnie - wyborcę ! Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Dlaczego wszyscy jesteście anonimowi ??? 11.06.04, 21:35 Dlaczego wszyscy jesteście anonimowi ??? Dlaczego mam głosować na polityka UW bo jakiś anonimowy człowiek mi to proponuje ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Dlaczego wszyscy jesteście anonimowi ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 10:54 > Dlaczego mam głosować na polityka UW bo jakiś anonimowy człowiek mi to > proponuje ??? Trzeba mieć własny rozum wiedzieć, że ludzie nie dzielą się na lewicę i prawicę, na krakowiaków i górali tylko na mądrych i głupich. Dlatego nie ma co głosować na chomąta w ślicznym krawacie, który utrzymuje się z tego, że mu "znikają" kombajny kupione na kredyt. Nie ma co głosować na komucha ani na lekarza, który bierze do kieszonki i nie widzi w tym nic złego. Trzeba głosować na polityka madrego. Mądry polityk, choćby z Warszawy, będzie wiedział, że reprezentuje świętokrzyskie, będzie chciał być wybrany na następną kadencję i będzie wiedział, że przed następnymi wyborami zadamy mu pytanie - co dla Kielc zrobiłeś. Dlatego zagłosuję na Onyszkiewicza. Mądry nauki nie potrzebuje, a głupka i tak nic nie nauczy - kiedyś głosował na Tymińskiego, to teraz wybierze innego krętacza. Powinno się automatycznie pozbawiać prawa wyborczego takich durniów. > Dlaczego wszyscy jesteście anonimowi ??? Ja nie jestem anonimowy. Wiesz czym sie zajmuję i wiesz co piszę na forum. Daję pracę ludziom. Nie wierzę w cuda typu Tymiński i Lepper lecz wierzę w normalną uczciwą pracę. Dlatego moja firma działa od lat i nie ma długów. Działam też społecznie na rzecz dzieci. Popieram kandydata z partii, która też nie wierzy w cuda i potrafi godnie sprawować urzędy. I na koniec - skoro gówniarstwo stara się mnie naśladować przybierając sobie podobnie brzmiące nicki to i Ty możesz zagłosować tak jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wachi Re: Dlaczego wszyscy jesteście anonimowi ??? IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 13.06.04, 11:03 Zawsze głosowałam na UW i tego się trzymam. PO jakoś nie budzi mojego zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tFardy Re: Dlaczego wszyscy jesteście anonimowi ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 17:00 Onyszkiewicz Rulez! Dzis oddalem na niego głos! Odpowiedz Link Zgłoś