Gość: Karol CK IP: *.globit / 217.98.57.* 18.06.04, 20:42 Panie Lubawski lepiej zacznij pan raalizować obiecane inwestycje bo pana na taczkach wywiozą bo jak dotychczas to pan nic dla miasta nie zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcellus Re: Odrzucony wniosek o nieudzielenie absolutoriu IP: *.westside.kielce.pl 18.06.04, 21:17 tu panie prezydencie lewica miala zdecydowanie racje ,trzeba sie wreszcie wywiazac z obietnic i wziasc sie do roboty ,bo az wstyd jaki pan nieudolny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exm Re: Odrzucony wniosek o nieudzielenie absolutoriu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 21:51 ciekawe co Stępień zrobił dla Kielc i dlaczego ludzie wybrali Lubawskiego? Ludzie to jednak krótką maja pamięć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rek Re: Odrzucony wniosek o nieudzielenie absolutoriu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 14:32 A co WEL zrobił dla Kielc?Nic oprócz kończenia planów poprzedników i prób przekazania kilku instytucji innym województwom!A może ktoś ma inne dane,może to ja coś źle kojarzę? Odpowiedz Link Zgłoś
dijey Re: Odrzucony wniosek o nieudzielenie absolutoriu 18.06.04, 21:52 Bo wiesz Wojtek? Zatrudniles mase swin i przekretow, i trudno przypuszczac, ze nieswiadomie. To oni cie zalatwia krecac swoje lody. Zrezygnuj z klucza politycznego, czarnego i wez do pomocy ludzi, to masz szanse zamknac ryje krytykow. Musisz wybrac i to ostatni dzwonek aby zdecydowac kim jestes, i kim zostaniesz w pamieci oraz w papierach. dj Odpowiedz Link Zgłoś
dijey Odrzucony wniosek o nieudzielenie PS 18.06.04, 22:11 I wywal tego Tomale, on cie jawnie kompromituje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie poseł Re: Odrzucony wniosek o nieudzielenie PS IP: *.pl / 193.24.200.* 21.06.04, 18:46 dijey napisała: > I wywal tego Tomale, on cie jawnie kompromituje Dijey pisze, że Tomala kompromituje Lubawskiego. A ja sie z tym nie zgadzam. Tomala do tego nie jest potrzebny. LUBAWSKI sam się kompromituje i to na każdym froncie.! A swoją drogą to ciekawe czy pili na konto tego ,że Lubawski ma ocalone cztery litery czy też dlatego, że lubią sie napić? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Mógł się pohuśtać na ogonie 18.06.04, 22:03 Była, mam nadzieję, dyplomowana miernota z radością uderzała dłonią w blat stołu :))) Cieszyłbym się bardzo gdyby ten magister od wygibasów walnął się czasem w swój pusty łeb. Poza tym, wyraziłby z pewnością pełniej swą radość gdyby pohuśtał się na ogonie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Odrzucony wniosek o nieudzielenie absolutoriu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 22:35 Nie dziwi mnie ten wynik, bo sam widziałem jak jeden z najbardziej zaufanych ludzi WEL-a, "ten, który ma być dyrektorem NFZ w Kielcach", UW-ol Pierdolony Sławiński, przez piętnaście minut "łamał" to ścierwo zwane Janem Kubikiem. I jak widać łamał bardzo skutecznie. Módl się dupku, żeby twoja żydowska partia przekroczyła próg wyborczy, bo inaczej nie masz szans na jakąkolwiek robotę w Kielcach! A jak tam się pracuje twojej żoneczce? A może już się nie pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś
demokrat Łamacz Kubika 25.06.04, 23:23 Skoro faktycznie "złamał" takiego twardogłowego kretyna jak Janek Kubik, to gratuluję Lubawskiemu tak operatywnego doradcy. Ciekaw jestem czy "łamacz - gigant intelektu" będzie tak skuteczny w oddłużaniu ZOZ-u i Szpitala Miejskiego. Ciekaw jestem jak sobie poradzi z badaniami profilaktycznymi, pomysłu lady Anny - co niechciała NFZ-u? Odpowiedz Link Zgłoś
b_echo_mott Kumulacja w totka nia załatwi długów Wojtka!!! 19.06.04, 00:02 Dobre!!! Wreszcie FMS zrobił coś pożytecznego. Mam nadzieję, że dało to "Geniuszowi Łysogór" trochę do myślenia. Po dzisiejszej akcji tymczasowo zmieniam zdanie. Szacuneczek Panowie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty DEBIL WĄSAL PRAWICOWE POJEBY!!! A WĄSAL PIERWSZY DEBIL!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 00:07 trzymajcie sie trzymajcie jeszcze troszke i wasze prawicowe brudne dupska bedą prosic o 374 zl zasilku a wtedy usłyszycie won brudasy!!!! a co może nie? mama uczyła mnie nie życz innym źle ale mówiła o ludziach, nic nie wspominała o wąsalu i jego bezbożnych przydupasach więc pajace na kolana .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: David Re: Odrzucony wniosek o nieudzielenie absolutoriu IP: 195.116.245.* 19.06.04, 09:07 Lewica nie potrafiła nic zrobić dla Kielc, oprócz poważnych nadużyć. Nie mają zatem moralnego prawa innych napominać. Panowie z lewicy trochę wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarkS Re: Odrzucony wniosek o nieudzielenie absolutoriu IP: *.pu.kielce.pl 19.06.04, 12:42 Sądzę, że prezydent m. Kielc jest osobiście uczciwy i zaangażowany w rozwój miasta, ale kiepskie jest jego otoczenie. Powinien mieć dobrych doradców i współpracowników. A nie ma. Niemniej w stałym konflikcie z radą ma związane ręce, a w każdym bądź razie nic dobrego to nie wróży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOPYTO ZAPOMNIAŁ WÓŁ JAK CIELECIEM BYŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.04, 13:50 Włodzimierz Stępień, szef klubu radnych SLD, w dyskusji nad wnioskiem o nieudzielenie absolutorium prezydentowi Wojciechowi Lubawskiemu zarzucił, że zarówno urzędnicy, jak i jego otoczenie zaczęli traktować miasto jak własny folwark. - Lekceważenie radnych, brak odpowiedzi na interpelacje składane przecież w imieniu mieszkańców miasta stały się złą normą. Podejmowane były decyzje budzące sprzeciw różnych środowisk ZAPOMNIAŁ WÓŁ JAK CIELECIEM BYŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!! BESZCZELNE SLD JUZ ZAPOMNIAŁO JAK RZADZILO W MIESCIE.AROGANCI Z POD SZYLDU JASKIERNI I HENIA. CO WY ZROBILISCIE DLA MIASTA OPROCZ POZAJMOWANIA POSAD.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hotel_echo KOPYTO to jakiś idiota??? IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 20.06.04, 14:14 Ciekaw jestem gosciu, jakie stanowisko zajmujesz w Urzędzie? Byłeś w Borkowie na popijawie? Jak nie to szkoda, bo moze bys był bohaterem tej imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Re: KOPYTO to jakiś idiota??? 20.06.04, 14:25 Gość portalu: hotel_echo napisał(a): > Ciekaw jestem gosciu, jakie stanowisko zajmujesz w Urzędzie? Byłeś w Borkowie > na popijawie? Jak nie to szkoda, bo moze bys był bohaterem tej imprezy. Kolegi towarzysza Kopyto nie było w Borkowie. Uczestniczył natomiast niedawno w uroczystości z okazji imienin Geniusza Dyrektora Sławomira Kopycińskiego. Kolega Kopyto starał się powstrzymać uczestników tejże imprezy, SB-ckich niedojebków z FMS, przed zrujnowaniem kamienicy. W zasadzie odniósł sukces. Pozdrowienia dla SB-ckich niedojebków z FMS :))) Odpowiedz Link Zgłoś
b_echo_mott kobylybbb już jesteś nudny z tym FMS 20.06.04, 16:19 Ciekawe czemu niektórzy są tak monotematyczni. Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Re: kobylybbb już jesteś nudny z tym FMS 20.06.04, 16:54 b_echo_mott napisał: > Ciekawe czemu niektórzy są tak monotematyczni. To dostosowanie się do monotematyczności stypendystów drzwiowych z FSM :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.Kielc Re: Odrzucony wniosek o nieudzielenie absolutoriu IP: *.unima.com.pl 21.06.04, 08:24 Stępiń jest największą zakałą w mieście . Ten psychpatyczny człowiek sieje tylko nienawiść ,nigdy nic dobregio nie zrobił.Politykuje a żadną konktetną pracą się nie zplamił .Leniwy na wskroś. Odpowiedz Link Zgłoś
h03nitro Re: Odrzucony wniosek o nieudzielenie absolutoriu 21.06.04, 17:28 Oj, żebyś ty człowieku zrobił choć połowę tego co Stępień... szkoda że Kielce straciły takiego prezydenta. Koniec inwetycji = koniec naszego miasta. I mamy rządy czarnych. I Ciemnogród :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary kielczok Re: Odrzucony wniosek o nieudzielenie absolutoriu IP: *.kielce.net.pl 21.06.04, 10:49 Oj nie jest to "kolejny sukces" naszego Ukochanego Prezydenta. Nawet Radni Prawicy bez przekonania głosowali przeciwko wnioskowi Komisji Rewizyjnej o "nieudzielenie Mu absolutorium". W dyskusji merytorycznej Radni SLD dali "nieźle popalić" Prezydentowi i Prawicy - tzw. Prawa Strona sali "nawet nie zipnęła". Brak Im było argumentów w obronie Geniusza Łysogór - i chyba dlatego nikt z nich nie klaskał po ogłoszeniu wyniku. Jedyny sukces Prezydenta 1000-lecia to to, że pełne "poparcie" okazała Mu po głosowaniu BRAĆ URZĘDNICZA pod kierownictwem KOZY i MAZURA. Miło odebrał On również BURZĘ OKLASKÓW /naprawdę taką maleńką "owację"/ oddanej GRUPY PREZESÓW i DYREKTORÓW miejskich firm. W oklaskach tych "przodował" min. Towarzysz ŹDZISIO SKOWRON będący "Prawdziwym Sumieniem Lewicy". Odpowiedz Link Zgłoś
h03nitro Re: Odrzucony wniosek o nieudzielenie absolutoriu 21.06.04, 17:29 No cóż - każdy dostaje na co zasłużył. Pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie poseł Co z tą kompromitacją? IP: *.pl / 193.24.200.* 21.06.04, 18:50 dijey napisał: > I wywal tego Tomale, on cie jawnie kompromituje Dijey pisze, że Tomala kompromituje Lubawskiego. A ja sie z tym nie zgadzam. Tomala do tego nie jest potrzebny. LUBAWSKI sam się kompromituje i to na każdym froncie.! A swoją drogą to ciekawe czy pili na konto tego ,że Lubawski ma ocalone cztery litery czy też dlatego, że lubią się napić? Albo może i to to. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: Odrzucony wniosek o nieudzielenie absolutoriu IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 22.06.04, 11:01 Do jasnej anielki!!! Jakim prawem tow. Stępień ma czelność do komentowania działań Lubawskiego, w szczególności np. wynajmowanie lokali za 5 zeta? To chyba Pan, towarzyszu Stępień nadzorowaliście np. MZB i działalność tow. Lisowskiego. To chyba Pan, tow. Stępień co najmniej bezczynnie patrzyliście na przekety w MZB i przypływy pieniędzy na rachunki prywatne, a nie do kasy miasta? Panu też, tow. Stępień ktoś postawi jakiś konkretny zarzut. To tylko kwestia czasu!!! A teraz lepiej niech Pan głosu nie zabiera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hotel_echo Gościu! Lubawski zapieprzył 6 milionów!!! IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 22.06.04, 12:10 I to jest już zarzut pewny!!! Biedny ten Wojtek, ale zabezpieczenie finansowa na koncie z panstwowej dzialki ma. I teraz sobie mysli o wszsytkoch Kielczanach: "Możecie mnie pocałować w dupę!" Szkoda że nie ma więcej takich działek. Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Re: Gościu! Lubawski zapieprzył 6 milionów!!! 22.06.04, 12:59 Gość portalu: hotel_echo napisał(a): > I to jest już zarzut pewny!!! Biedny ten Wojtek, ale zabezpieczenie finansowa > na koncie z panstwowej dzialki ma. I teraz sobie mysli o wszsytkoch > Kielczanach: "Możecie mnie pocałować w dupę!" Szkoda że nie ma więcej takich > działek. To jest zarzut pewny!!! No, no, no! Rozumiem, że to twierdzenie przesławnego stypendysty drzwiowego z FMS. Jeżeli tak jest, to wierzę bez zastrzeżeń. Wszak członkowie FMS pobierają nauki od najwybitniejszych ciulików z SLD, więc nic, co jest związane z kradzieżą nie jest im obce. Szanowny Stypendysto Drzwiowy! Czy byłbyś łaskaw przytoczyć na forum treść ulotki, którą rozdawaliście przed tzw. sesją absolutoryjną? Pozdrowienia dla SB-ckich niedojebków z FMS :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hotel_echo Kopyto ma internet tylko w Urzedzie Miasta w pracy IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 22.06.04, 17:43 więc popołudniu nie może nic napisać. Pewnie jutro po 8 jak zsiądzie jako referent u Wojtka L. znów dowiemy się jakis rewelacji, jaki to z niego wspaniały Prezyent i ile nowych inwestcji "bBĘDZIE" w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Re: Kopyto ma internet tylko w Urzedzie Miasta w 22.06.04, 18:22 Gość portalu: hotel_echo napisał(a): > więc popołudniu nie może nic napisać. Pewnie jutro po 8 jak zsiądzie jako > referent u Wojtka L. znów dowiemy się jakis rewelacji, jaki to z niego > wspaniały Prezyent i ile nowych inwestcji "bBĘDZIE" w mieście. Drogi Stypendysto Drzwiowy! Rozumiem, że cały świat dąży do uniformizacji. Ale po tak Wybitnej Jednostce z FMS, będącej jednocześnie znamienitym Stypendystą, nie spodziewałem się, że będzie umieszczał identyczne teksty w różnych wątkach. Serdeczne pozdrowienia dla SB-ckich niedojebków z FMS :))) Odpowiedz Link Zgłoś
b_echo_mott Kobylybbb zastanów się 2 razy a później pisz! 23.06.04, 00:59 Mówiłem Ci skończ bo jesteś nudny. A tak na marginesie to wiesz wogóle co znaczy SB? Bo coś mi sie wydaje że nie bardzo. Zachowujesz się tak CZERWONYCH, ale nienawidzę jak ktoś komuś wchodzi w dupę bez mydła. Dlatego TY(kobylybbb), Kopyto i inni jesteście dla mnie śmieszni. BĄDŹ CZŁOWIEKU BARDZIEJ SPOSTRZEGAWCZY I SPRAWIEDLIWY. I nie pisz ze ktoś jest niedojebkiem, jeśli go nie znasz. Ja też nikogo z FMS nie znam, wię ich nie krytykuję. Gdy zrobią coś głupiego to napewno im przypieprzę. Narazie zrobili uważam 1 dobrą akcję, bo nie można dłużej tolerować smowolki, jaką uprawia nsz Ukochany Lubwaski! Pozdrawiam Cię , ale moze trzeba leczyć nerwy, co? Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Re: Kobylybbb zastanów się 2 razy a później pisz! 23.06.04, 09:03 b_echo_mott napisał: > Mówiłem Ci skończ bo jesteś nudny. A tak na marginesie to wiesz wogóle co > znaczy SB? Bo coś mi sie wydaje że nie bardzo. > Zachowujesz się tak CZERWONYCH, ale nienawidzę jak ktoś komuś wchodzi w dupę > bez mydła. Dlatego TY(kobylybbb), Kopyto i inni jesteście dla mnie śmieszni. > BĄDŹ CZŁOWIEKU BARDZIEJ SPOSTRZEGAWCZY I SPRAWIEDLIWY. > I nie pisz ze ktoś jest niedojebkiem, jeśli go nie znasz. Ja też nikogo z FMS > nie znam, wię ich nie krytykuję. Gdy zrobią coś głupiego to napewno im > przypieprzę. Narazie zrobili uważam 1 dobrą akcję, bo nie można dłużej > tolerować smowolki, jaką uprawia nsz Ukochany Lubwaski! > Pozdrawiam Cię , ale moze trzeba leczyć nerwy, co? Poza tym, że jestem śmieszny, to posiadam jeszcze kilka równie rzadkich zalet :))) O SB wiem odrobinkę. Dla kilku jednostek z FMS żywię prawdziwy szacunek, w tym dla Sławka Kopycińskiego, Roba Siejki, przesławnego Stypendysty Drzwiowego i oczywiście dla Pani Waliłko. Najbardziej zaś przepadam za Gościem, który pisze spod IP: *.fema.pl / *.cyf- kr.edu.pl., który kiedyś mnie zaczepił. Moc serdecznych pozdrowień dla SB-ckich niedojebków z FMS P.S. Lekarzy na tym forum co niemiara :))) Czy Ty także jesteś członkiem FMS? Odpowiedz Link Zgłoś
basia996 Re: Gościu! Lubawski zapieprzył 6 milionów!!! 23.06.04, 12:06 Komisja stwierdziła, iż Prezydent Kielc świadomie zaniechał kontynuowania procedury sporządzenia zmiany w miejscowym planie zagospodarowania przestrzennego, która w konsekwencji dałaby podstawę do osiągnięcia znacznie wyższej ceny za przedmiotową nieruchomość. Zbywając w/w nieruchomość gruntowa za kwotę stanowiącą zaledwie 60% jej aktualnej wyceny przez rzeczoznawcę majątkowego nie zachował szczególnej staranności w zarządzaniu mieniem komunalnym i doprowadził do rażącego uszczuplenia dochodów budżetowych. Zarzuty Komisji Rewizyjnej zostały w pełni potwierdzone przez kontrolę zewnętrzną, przeprowadzoną przez Kielecką Delegaturę NIK w dniach 20 stycznia do 6 kwietnia 2004 roku. W ocenie NIK „sposób sprzedaży przedmiotowej nieruchomości nie tylko naruszał przewidziany ustawowo tryb zbywania nieruchomości komunalnych, ale również świadczy o naruszeniu zasady gospodarnego działania”. Zdaniem NIK „sprzedaży... dokonano z naruszeniem zasady prawidłowej gospodarki nieruchomościami komunalnymi, określonej w art. 12 ustawy z dnia 21 sierpnia 1997 r. o gospodarce nieruchomościami (Dz. U. z 2000 r. nr 46, poz. 543 ze zm.) oraz zasady zachowania szczególnej staranności przy wykonywaniu zarządu mieniem komunalnym wyrażonej w art. 50 ustawy z dnia 8 marca 1990 roku o samorządzie gminnym (Dz. U. z 2001 r. nr 142, poz. 1591 ze zm).” Komisja Odwoławcza w ostatecznym stanowisku podzieliła opinię kontroli NIK, iż na skutek niegospodarnego działania organu wykonawczego (Prezydenta Miasta) „wystąpiło uszczuplenie w dochodach Miasta w kwocie co najmniej 6.000 tys. zł, gdyż realnym było uzyskanie – nawet jeśli w dłuższym przedziale czasowym – zdecydowanie wyższej ceny nabycia (14.500 tys. zł)”. Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Re: Gościu! Lubawski zapieprzył 6 milionów!!! 23.06.04, 12:30 Droga Basiu! To wcale nie oznacza, że "zapieprzył", czyli inaczej mówiąc ukradł. Owszem, wykazał, że jest dorównuje swojemu Wielkiemu Poprzednikowi Stępniowi, ale to nic nowego. Żywię nadzieję, że nie jesteś członkiem FMS :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia996 Re: Gościu! Lubawski zapieprzył 6 milionów!!! 23.06.04, 13:53 Ja wcale nie powiedziałam że "zapiepszył" ale szlak mnie trafia na samą myśl o niegospodarności jaką się wykazal , inne miasta takie działki potrafią wydzierżawić za większą kasę, ale ta kasa spływała by sukcesywnie i nie było by jednorazowego "zastrzyku" do budżetu. Nie jestem i nie byłam członkiem żadnej organizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Re: Gościu! Lubawski zapieprzył 6 milionów!!! 23.06.04, 13:56 basia996 napisała: > Ja wcale nie powiedziałam że "zapiepszył" ale szlak mnie trafia na samą myśl o > niegospodarności jaką się wykazal , inne miasta takie działki potrafią > wydzierżawić za większą kasę, ale ta kasa spływała by sukcesywnie i nie było by > > jednorazowego "zastrzyku" do budżetu. > Nie jestem i nie byłam członkiem żadnej organizacji. Wszystko jasne. Ale przecież to wszystko już dawno ustaliliśmy nawet na tym forum. Cieszę się, że nie należysz do FMS. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
b_echo_mott Każdy umie czytać niedojebku!!! 23.06.04, 13:30 Nic juz do ciebie widzę niedociera. Zaczynam sie zastanawiać czy wieczorami nie przychodził do Ciebie ojciec. Bo naprawdę masz starszne kompleksy. Czy ciebie ktos przypadkiem nie wypieprzył kiedys z SLD? Bo zachowujesz sie jak zrozpaczony komuszek, a tego nie cierpię! kobylybbb wyluzuj sie trochę. Moze pzrejdź sie na spacer z dziewczyną, no chyba że nie masz to z chłopcem! Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Czy to oznacza 23.06.04, 13:36 że Basia jest także członkiem FMS i co za tym idzie niedojebkiem??? Pomimo to nie wierzę, że do Basi przychodził wieczorami ojciec :) Całuski :))) Odpowiedz Link Zgłoś
b_echo_mott kobylybbb moczyłeś się w nocy jak przychodził tata 23.06.04, 13:42 niedobry tata? A może był z SLD i dlatego masz teraz taki uraz. A może Twoj tata to Wojtek L i dlatego tak go teraz chwalisz. Lubisz pedałku takie wąsy, co? Juz lepiej nic tu nie pisz bo szkoda Twojego cennego czasu, no ale skoro nie masz dziewczyny. A wiesz ze ponoć FMS jest wyrozumiały dla takich jak TY? Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Re: kobylybbb moczyłeś się w nocy jak przychodził 23.06.04, 13:49 b_echo_mott napisał: > niedobry tata? A może był z SLD i dlatego masz teraz taki uraz. A może Twoj > tata to Wojtek L i dlatego tak go teraz chwalisz. Lubisz pedałku takie wąsy, co > ? > Juz lepiej nic tu nie pisz bo szkoda Twojego cennego czasu, no ale skoro nie > masz dziewczyny. > A wiesz ze ponoć FMS jest wyrozumiały dla takich jak TY? O Wielki!!! Analizuj dalej. Napisz proszę gdzie masz gabinet! Z dawna poszukiwałem takiego psychoanalityka. Pozdrowienia dla SB-ckich niedojebków z FMS :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Droga Basiu! 23.06.04, 13:50 Nie przejmuj się tym, co do Ciebie napisał niejaki b_echo_mott. On pozostaje pod wpływem SB-ckich niedojebków z FMS. Ja jestem z Tobą. Serdecznie pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja sam Re: Odrzucony wniosek o nieudzielenie absolutoriu IP: *.kielce.net.pl 23.06.04, 08:39 Ludzie!!!! Dajcie spoków W. Lubawskiemu niech chłopina pracuje. Nie idzie mu zresztą najgorzej. Nie ma do kogo jego pracy porównać (no przecież nie do tow. Stępnia. Za v-ce prezydenta Syguta gwarantuję swoją głową - porządny facet. I ... zaskoczę wszystkich nie pracuję w budżetówce tylko w prywatnej firmie. Myślę że większość tych e-maili to sld-owcy, którzy myśleli, że kielce mają na własność i wszystkie posady też. A tu skucha. A wojewoda mimo iż się stara nie jest w stanie wchłonąć wszystkich wybitnych specjalistów. Mam dobrą radę dla tej szerokiej grupy doskonałych specjalistów od wszystkiego - zatrudnijcie się w sektorze prywatnym tam się docenia fachowców ale niestety też bardzo szybko się weryfikuje ich kwalifikacje. Odpowiedz Link Zgłoś
basia996 Re: Odrzucony wniosek o nieudzielenie absolutoriu 23.06.04, 09:48 Gość portalu: ja sam napisał(a): > zaskoczę wszystkich nie pracuję w budżetówce tylko w prywatnej firmie. Tak to pochwal się ile przetargów wygrałeś, a może to ty uszkodziłeś ten kabel energetyczny przy Jałowcowej podczas prac zleconych przez Lubawskiego, tylko czemu za to zapłaciło miasto, a nie firma która to spiepszyła?????? Odpowiedz Link Zgłoś