Gość: Gott IP: 81.210.16.* 20.06.04, 21:37 Panie Pośle, mam dwa pytania: kiedy Pan zapłaci podatki od mleczarni w Pińczowie? Oraz : za co Pana Lepper wyrzucił z Samoobrony? Dziekuję z góry. B.G. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dijey Karel? Daj sobie spokoj , masz juz swoje lata 20.06.04, 21:45 daj spokoj kobitkom, ich mleczarniom i nie swintusz wiecej. no mozesz juz odejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gott Re: Karel? Daj sobie spokoj , masz juz swoje lata IP: 81.210.16.* 20.06.04, 22:42 nie wtrącaj się DJ. To jest sprawa między nami, męska. Nie bój się o mnie. Mam miecz. I silne karty. I opinie. I immunitet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Karel? Daj sobie spokoj , masz juz swoje lata IP: 195.136.247.* 20.06.04, 23:17 Polowa z was (tych z immunitetem) mysli ze jak go macie to mozna wam wszystko. Pewnie jestes kolejnym kredytowym oszustem z samoobrony co poprzepisywal majatek na cala rodzine i myslisz ze nic ci nie zrobia... Zlodzieje do kryminalu ! A od uczciwych ludzi sie odwal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: punk Re: Karel? Daj sobie spokoj , masz juz swoje lata IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 20.06.04, 23:44 posłuchajcie sobie "Koryciane łajno" w wykonaniu KSU i potem przemyślcie, towarzysze z różnych partii, nie tylko czerwonych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaja kobyly Re: Karel? Daj sobie spokoj , masz juz swoje lata IP: *.231.232.13.Dial1.NewYork1.Level3.net 21.06.04, 05:23 ... i torbe po kolana, a ja mam jaja i to oba, jedno lewe i jedno prawe czyli tez moge zostac poslem i to w kazdej kwili, bez czekania na nowa kadencje.Jaja kobyly (oba) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Karel? Daj sobie spokoj , masz juz swoje lata IP: 69.156.224.* 21.06.04, 06:02 Heniu D. ty debilu przestan podszywac sie pod poczciwego "jajakobyly" Odpowiedz Link Zgłoś
olds_reader Re: Karel? Daj sobie spokoj , masz juz swoje lata 30.08.04, 18:49 I czyje jest w końcu na wierzchu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość z Klewek Re: Karel? Daj sobie spokoj , masz juz swoje lata IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.04, 23:49 Poseł Nowak się wreszcie wstwaił! Za kim się wstawił?Kretynie do Sądu Rejonowego w Pińczowie się wstawił.A ja myślałem,że może za kimś się wstawił albo może wstawił się używając! Czego durniu Poseł nie pije bo bierze leki.A dlaczego wstawił się w wysokim Sądzie?Bo go wczesniej wzywali ale zasłaniał się tym imunitetem.To on przychodził do Sądu goły?Milcz kretynie miał taki imunitet co go zwalniał od Sądu.To ja też chce taki mieć.Mieć to jest zasada Pana Posła"kto nie z Mieciem tego z mieciem.Achaaaa. Odpowiedz Link Zgłoś