Dodaj do ulubionych

zrzutek gosiewski

IP: *.t-s.pl 22.06.04, 14:55
zrzutek gosiewski ma z kielcami tyle wspolnego co kon z koniakiem.Był doradcą
Kaczyńskiego L. w mnisterstwie spr. i PiS rzucił go do kielc bo uznano, że z
kielc ma szanse do sejmu.Nie liczono sie z niczym i nikim, od drugiego
miejsca na listach pisowskich był aktyw, potem mogli byc lokalni kandydaci.
Tak było też w kielcach, gdzie od numeru drugiego na liscie byli kielczanie:
bujak, oledzka, wolowiec itd.Natomiast posłem jest jak na kieleckie standardy
niezlym, choć podejmuje tylko akcje spektakularne i glośne. No cóż zbliżają
się wybory i znowu Pan poseł będzie przypominał Kielcom, ze jest stąd, bo
jego matka była kiedyś z wycieczką w Jędrzejowie i całe dwa dni spędzxila w
górach św. itd, itd, itd. reasumując: głosujcie na prawicę, bo komuchy to
zlodzieje, ale raczej na ludzi którzy w kielcach się urodzili
Obserwuj wątek
    • Gość: pablo Re: zrzutek gosiewski IP: 213.241.75.* 22.06.04, 15:14
      Dlaczego mówisz ze komuchy to złodzieje ??? a gdzie kasa Kaczynskiego ?? gdzie
      Wałęsy ktorą dostawał za czasów Solidarnosci ???
      • Gość: chacha Re: zrzutek gosiewski IP: *.t-s.pl 22.06.04, 15:35
        cala mieści się w twojej zakutej pale, są to ziejące komunistyczną nienawiścią
        ruble panie Pablo.i W TWOJEJ PODSYCANEJ NIENAWIŚCIĄ WYOBRAŹNI. Nie wrócą
        już "dobre czasy" panie towarzyszu, Lenin umarł, czas się obudzić
        • Gość: pablo Re: zrzutek gosiewski IP: 213.241.75.* 22.06.04, 15:48
          nie mam zakutej pały cymbale. jakie ruble człowieku lecz sie !! pasujesz stylem
          wypowiedzi do LPR-u albo SSamoobrony. Nawet argumentów pokazac nie umiesz.
    • Gość: PPP Re: zrzutek gosiewski IP: 82.160.68.* 23.06.04, 00:04
      Akurat posel Gosiewski to mieszka w Kielcach przy ulicy Grochowej w
      wiezowcu.......
      • Gość: ;-))) Re: zrzutek gosiewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 09:04
        ja też mogę sobie wynająć mieszkanie np. w Wawie, czasami w nim bywać i mówić,
        że jestem z Wawy :DDD
      • Gość: niekituj Re: zrzutek gosiewski IP: *.t-s.pl 23.06.04, 09:06
        AKURAT TO POSEŁ GOSIEWSKI MIESZKANIE NA GROCHOWEJ TO WYNJĄŁ PRZED WYBORAMI A NA
        STAŁE TO MIESZKA W WARSZAWIE NA UL. KROCHMALNEJ Z ŻONĄ I DZIEĆMI. ZONA JEST
        RADNĄ MIASTA WARSZAWY, TAK JAK ON W ZESZLEJ KADENCJI. WIĘC NIE KITUJ
        BARANIE!!!!!!!!!! TO, ŻE KTOŚ NIE MIESZKA W KIELCACH TO NIE ZBRODNIA TYLKO
        DLACZEGO JAKOS WSTYD SIE PRZYZNAĆ PANU G.?????
    • Gość: ech Re: zrzutek gosiewski IP: *.t-s.pl 23.06.04, 09:13
      Do: PPP: jak ktoś mieszka w Chinach to nie znaczy, że jest żółty,
      • wojciech.domagala Wolisz kolor CZERWONY ??? 23.06.04, 20:23
        "...zrzutek gosiewski ma z kielcami tyle wspolnego co kon z koniakiem..."

Wolisz kolor CZERWONY to głosuj na wino czerwone, ja wybieram inne markowe
        trunki.
        • Gość: unia Re: Wolisz kolor CZERWONY ??? IP: *.kielce.msk.pl 23.06.04, 20:27
          sam jestes trunek - arszenik lipen
          • Gość: chacha Re: Wolisz kolor CZERWONY ??? IP: *.t-s.pl 24.06.04, 09:14
            lubie napic sie ale w dobrym towarzystwie prosze Pana. REASUMUJĄC: PIS I TYLKO
            PIS, ALE W KIELECKIM WYDANIU, BEZ SŁUPSKIEGO( BO ZE SlUPSKA TEN PAN)
            ZAMIESZKAŁEGO W WARSZAWIE A OSZUKUJĄCEGO,ŻE JEST Z KIELC PANA POSŁA G.
            • wojciech.domagala "... PiS I TYLKO PiS ..." 24.06.04, 11:58
              "... PiS I TYLKO PiS ..."

Owszem - jestem ZA.

Jakie masz zastrzeżenia do PiS'u ?
              • Gość: młody Zastrzerzenia do PiSu IP: *.kielce.net.pl 24.06.04, 12:09
                Głównym zastrzeżeniem jest Sygut. Na takiego typa nie sposób patrzeć z odrazą,
                a PiS owi to coś odpowiada.
                Zdecydowanie wolę:
                w skrajnej prawicy - UPR
                w centroprawicy - UW
                w centrolewicy - SDPL
                w skrajnej lewicy - Ikonowicz czyli kiedyś PPS ale teraz chyba już go zpuscili
                • Gość: chacha Re: Zastrzerzenia do PiSu IP: *.t-s.pl 24.06.04, 14:43
                  ty mlody to chyba jestes niedookreslony, taki tatamama. kochasz wszystkich? jak
                  tirowki? wszystkich oprocz syguta!! ale sygut był juz uw, ppchd i jeszcze chyba
                  diabli wiedza co jeszcze. taki multipotencjalny gosc. z kazda wladza po drodze.
                  nie to co gosiewski, temu podrodze tylko z samym sobą. Ja jestem za pisem tylko
                  gosiewski jest czarna owca bo kłamczuch.
                  • Gość: pablo Re: Zastrzerzenia do PiSu IP: 213.241.75.* 24.06.04, 15:05
                    >Ja jestem za pisem tylko
                    >gosiewski jest czarna owca bo kłamczuch.
                    oj chacha chyba nie wiesz co piszesz. PiS to same kłamczuchy i obnłudniki
                    • Gość: chacha Re: Zastrzerzenia do PiSu IP: *.t-s.pl 24.06.04, 15:26
                      jest jak za komuny w Orzyszu!!!!!!!!!!!!!!
                      Tam funkcjonowało powiedezenie, że gdzie kamieniem nie rzucisz, to na k....ę
                      trafisz. I tu to samo. Gdzie nie powiesz tam zaraz Pablo napluje.DRAMAT
                      • Gość: pablo Re: Zastrzerzenia do PiSu IP: 213.241.75.* 24.06.04, 15:39
                        nie porównuj mnie do kurwy i nie pluje na nikogo. Zachowuje sie tak jak Ty jak
                        normalny człowiek Ty nie lubisz tego ja tego. Ani Ci nie ublizam ani nie
                        wyzywam wiec pohamuj sie troche swintuchu.
                        • Gość: chacha Re: Zastrzerzenia pablo IP: *.t-s.pl 24.06.04, 15:52
                          przeciez nie mowie ze jestes k...., to tylko takie porównanie i nie ubliżam
                          Ci.Po prostu jestes czujny i gdy tylko pada jakies dobre słowo o prawicy to
                          zaraz jestes i no wiesz sam co jest. Jest jak za Stalina, prawda sie nie liczy
                          tylko aby skazac, tak Pablo daj sobie wiecej luzu chlopie. pozdrawiam
                          • basia996 Re: Zastrzerzenia pablo 24.06.04, 16:07
                            Aż wstyt kłucicie się panowie jakbyście nie wiedzieli do czego służy PiS-uar.
                            • wojciech.domagala Babia996 chyba jest prenumeratorkom NIE Urbana.... 24.06.04, 18:24
                              Babia996 chyba jest prenumeratorkom NIE Urbana....
                              • Gość: pablo Re: Babia996 chyba jest prenumeratorkom NIE Urban IP: 213.241.75.* 25.06.04, 11:18
                                spoko spoko wyluzowałem sie. A NIE wcale nie trzeba prenumerowac bo jest
                                ogólo=nodostępne i fakt czasem przesadzaja ale i czasem pisząa prawde którą
                                boją sie napisać inne pismaki w Polsce. Jadą sobie równo po wszystkich partiach
                                łączniez SLD.
                                Pozdrawiam
                                • Gość: pogRatunkowe Re: do pabla996 IP: *.t-s.pl 25.06.04, 12:32
                                  Szanowny Panie!
                                  Koprofagia, to dewiacja polegająca na jedzeniu gówna. Proszę się zastanowić nad
                                  tym w kontekscie Pana wypowiedzi o gownie pt. NIe. O P.basi996 szkoda czasu na
                                  polemikę z osobą o tak dużym prymitywiźmie w wypowiedziach.
                                  • Gość: pablo Re: do pabla996 IP: 213.241.75.* 25.06.04, 12:53
                                    kolego pisz po ludzku nie jak lekarz bo doczytac sie nie moge
                                  • wojciech.domagala Mnie również przykro... 25.06.04, 18:56
                                    Mnie również przykro, że Basia prenumeruje NIE. Ja prenumeruję komputerowego
                                    CHIP'a a w ostatnim numerze napisali, że moja karta TV jest najlepsza. Moja
                                    karta TV kosztowała na Paderewskiego 280 złotych a w Media Markt 299 złotych. Z
                                    tego powodu też mi przykro.
                                    --
                                    pozdrawiam
                                    ----
                                    Strona w fazie uploadowania-testowej:
                                    klub.chip.pl/reporter/
                                    • Gość: młody Re: Mnie również przykro... IP: *.kielce.net.pl 26.06.04, 14:00
                                      Jest mi przykro, że jest Ci przykro.
                                      • wojciech.domagala To może skosztujesz Whisky ??? 27.06.04, 09:14
                                        To może skosztujesz Whisky ??? (nie będzie wtedy przykro)
                  • Gość: młody do chacha IP: *.kielce.net.pl 25.06.04, 13:39
                    > ty mlody to chyba jestes niedookreslony, taki tatamama. kochasz wszystkich?

Podobno głupcem jest tek, który formułuje swoje wypowiedzi tak, że nie zostaje
                    zrozumiany, więc chyba nie najlepiej wypadłem.
                    Do kochania to mam żonę i córkę, a tu na forum odpowiadałem Wojciechowi
                    Domagale na jego pytanie "Jakie masz zastrzeżenia do PiS'u ?"
                    A więc mam zastrzeżenie - buca Syguta.
                    Dalsze zaś stwierdzenie wynikało z tego że na scenie politycznej niezbędne są
                    zarówno przyzwoita prawica, jak i przyzwoita lewica. O jedno i drugie bardzo
                    trudno, więc wymieniłem partie o najlepszym wizeruku (według mnie, Ty
                    oczywiście masz swoje własne opinie). Choć może bardziej adekwatne byłoby
                    sformułowanie "o wizerunku najmniej szpetnym".
                    Wojtku Domagało. PiS ma w swoim wizerunku bardzo szpetne elementy. Dlatego nie
                    chwyta mnie ich obłudna retoryka. Bardziej obłudni i demagogiczni są od nich
                    tylko LPR, Samoobrona i SLD.
                    • Gość: jakotako Re: do chacha IP: *.t-s.pl 28.06.04, 08:27
                      a temat podstawowy diabli wzieli...
    • Gość: farenheit Re: zrzutek gosiewski IP: *.t-s.pl 28.06.04, 15:11
      zrzutek gosiewski ma z kielcami tyle wspolnego co kon z koniakiem
      • wojciech.domagala Droga Redakcjo ! 28.06.04, 19:38
        Droga Redakcjo !

Chciałem nawiązać do języka jakim posługują się osoby anonimowo występujące
        na Waszym Forum.

Przytoczę tylko jeden tytuł wątku:
        "zrzutek gosiewski"

(1) nazwisko pisze się z dużej litery
        (2) sam tytuł w sobie jest obrażający dla Posła Parlamentu III
        Rzeczpospolitej - osoby, która została wybrana w demokratycznych wyborach
        (3) "zrzutek gosiewski" - tak nazwać można pijanego kolegę trzymającego tanie
        wino pod sklepem monopolowym
        (4) dla każdego posła należy się SZACUNEK i Redakcja też powinna o to dbać
        aby osoby zaufania publicznego nie musiały sprawdzać regularnie Waszego
        Forum "czy dzisiaj mnie aby przypadkiem nie zwyzywano używając najgorszych
        obelg"
        (5) każdego można krytykować ale osoba krytykująca powinna podpisywać się
        swoim imieniem i nazwiskiem a najlepiej być zalogowana w systemie - tak jak
        ja; często mam krytyczny stosunek do wielu spraw ale mam odwagę pokazać swoją
        twarz bo się tego nie wstydzę ani nie boję np. wymiaru sprawiedliwości;
        (6) czy znacie wyrażenie "moderacja" - "moderator" ???
        (7) tytuł tego wątku może brzmieć "Pan Poseł Gosiewski zrzutkiem z Warszawy"
        ale w obecnym kształcie jest to poziom rynsztoku...
        (8) treść wątków i wypowiedzi opublikowanych na tym Forum świadczy również o
        właścicielu tego elektronicznego medium, które odwiedza codziennie wiele osób
        (9) ...
        • Gość: chachado wojciecha Re: Droga Redakcjo ! IP: *.t-s.pl 30.06.04, 10:37
          1.może być SPADOCHRONIARZ zamiast zrzutek?
          2.GOSIEWSKI POSEŁ zamiast poseł gosiewski-pasuje?
          3.szacunek, nie rozśmieszaj mnie człowieku, moderator? bez jaj!!! Chyba Ci się
          marzy ul. Mysia 2 w Warszawie. Ale tam już nie ma Cenzury, zamiast tego budynku
          jest nowy gmach giełdy. Lepiej sobie zagraj na akcjach, lepiej niż tłumić wolne
          poglądy. Kochasz Gosiewskiego, twoja rzecz.Osobiście Ci współczuję. i Kielcom
          też!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka