Dodaj do ulubionych

szantażyście Sygutowi gratulujemy wystąpienia wTVN

25.06.04, 20:01
Wzniósł się na szczyty arogancji i obojętności wobec śmierci dziecka - utalentowanego piłkarsko Kacpra. Nawet nie zna swoich ustawowych obowiązków kontrolnych a śmierć chłopca z winy braku nadzoru ratusza traktuje jak rozlanie gorącej zupy.
Dziennikarce mówi, że jego odpowiedzi w sprawie śmierci Kacpra dadzą jej okazję do puenty. Zero współczucia, zero wyczucia, zero odpowiedzialności, zero moralności [ może liczy na rozgrzeszenie?]
W Kielcach rządzi team dobranych i amoralnych szantażystów.
Obserwuj wątek
    • wojciech.domagala I ja tego nie widziałem ??? nie nagrałem !!! 25.06.04, 20:13
      Pan Vice Lubawski ex. Kurator był na TVN i ja tego (1) nie widziałem (2) nie
      nagrałem na SVCD Stereo Nicam ??? Proszę mi tu natychmiast powiedzieć o której
      godzinie i kiedy powtórka !
      • dijey Re: I ja tego nie widziałem ??? nie nagrałem !!! 25.06.04, 20:15
        chyba sie nazywa magazyn uwaga?
    • dijey Re: szantażyście Sygutowi gratulujemy wystąpienia 25.06.04, 20:42
      TVN:

25 czerwca 2004, 19.45
      13-latek zginął na boisku
      Niezabezpieczona bramka do gry w piłkę przygniotła 13-letniego chłopca.
      Tragedia wydarzyła się w Kielcach. Odpowiedzialne za wypadek władze miasta, nie
      czują się winne.
      Dyrektor Wojewódzkiego Szkolnego Ośrodka Sportowego w Kielcach Włodzimierz
      Gruszka nie czuje się odpowiedzialny za brak zabezpieczenia sprzętu, a tym
      samym za śmierć Kacpra. Zastanawia się: "czy można poradzić, że los chciał, aby
      doszło do nieszczęścia?".

Wiceprezydent Kielc Andrzej Sygut również winę za tragedię zrzuca na
      nieszczęśliwe okoliczności.

- Często na prostej drodze, w domu, w kuchni dziecku coś może się przydarzyć –
      mówi filozoficznie. – Dziecko podejdzie do stołu, ściągnie obrus i jest
      tragedia.

Zgodnie z przepisami za nadzór nad obiektami sportowymi i zapewnienie na nich
      bezpieczeństwa są odpowiedzialne władze miasta. Istnieje rozporządzenie, które
      wyraźnie mówi, że bramki i kosze do gry w koszykówkę powinny być zamontowane na
      stałe, i że to właśnie władze miasta muszą o to zadbać.
      Wiceprezydent Kielc tłumaczy, że bramki na ogół stoją w rogu stadionu i że
      trudno je wszystkie przymocować.

• kobylybbb Re: szantażyście Sygutowi gratulujemy wystąpienia 25.06.04, 20:48
        Trafiają się na świecie prymitywne kreatury. Ja zaliczyłbym do nich Gruszkę i
        Syguta.
        • kobylybbb W zasadzie 25.06.04, 20:51
          to dlaczego Gruszka, Tomala, Sygut, a i chyba Dębski nie mieliby odpowiadać za
          morderstwo?
      • Gość: Gonzo Re: szantażyście Sygutowi gratulujemy wystąpienia IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.04, 21:50
        Gruszka nie wyciągnął żadnych wniosków z tragicznej śmierci Kacpra. Po terenie
        stadionu m-szkolnego nadal biegają tabuny psów, będących zagrożeniem dla
        sportowców. Dodatkowo dyr. wziął się za hodowlę kilku kundli. Jeden straszy
        przed wejściem do jego biura, a cztery lub pięć w okolicach kortów. Wszystko to
        śmierdzące i zawszone.
        Na KSM-ie krąży już nawet dowcip:
        -Wiecie co to jest-cztery łapy i ręka?
        - To buldog wracający ze spaceru na stadionie m-szkolnym.
    • demokrat Gratuluję TVN 25.06.04, 21:31
      Zniżenia sie do poziomu Samoobrony i urżżdzenia Lepperiady z wielkiej tragedii.
      • dijey bravo demokrat za solidarnosc z Blackmail Sygutem 25.06.04, 21:36
        udajemy, ze nie rozumiemy?
        demokratura?
        demokreatura?
        • demokrat bravo demokrat za solidarnosc z Blackmail Syg 25.06.04, 21:54
          Rozumiemy!
          Ale powiedz o da zdyma medialna zrobiona przez TVN?
          Czy zapobiegnie innym tragediom?
          Chyba nie.
    • Gość: a Re: szantażyście Sygutowi gratulujemy wystąpienia IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 25.06.04, 21:44
      Na miejscu rodziców tego chłopca (a nie chciałbym się znaleźć na ich miejscu i
      szczerze im współczuję) WYTOCZYŁBYM PROCES cywilny gminie Kielce o kolosalne
      odszkodowanie.
    • kobylybbb Fundament 25.06.04, 21:55
      Jest w Kielcach Pan Wojciech Dębski. Pan Wojciech Dębski jest od wielu lat
      fundamentem sportu w Kielcach. Razem z Panem Wojciechem jest jeszcze wielu
      fundamentów. Fundamenty spaja morze spitej wódy. Fundamenty, zwykle magistrzy
      od fikołków, skupiają się. Nie zawsze są to jednak magistrzy. Ostatnio Pan
      Wojciech Dębski koncentruje swoją uwagę na basenie na Szczecińskiej. Uczynił
      tam szefem swojego wychowanka. Wychowanek ukończył chyba szkołę zawodową.
      Chociaż jest całkiem możliwe, że obecnie pisze już doktorat.
      Pan Wojciech Dębski jest Dyrektorem Miejskiego Ośrodka Obiektów Sportowych i
      Rekreacyjnych w Kielcach. Pan Wojciech Dęski powinien nadzorować obiekty
      sportowe.
      Nie wiem czy nadzoruje.
      Panie Wojciechu może Pan jeszcze wypić?
    • demokrat Baza i nadbudowa 25.06.04, 22:01
      Jeżeli "Fundament" = "Baza", a "Nadbudowa" = "x", to jakie jest "x"?
    • spigelman Re: szantażyście Sygutowi gratulujemy wystąpienia 26.06.04, 12:51
      Wnioskując z zachowania kreatury, to po pogromie tez by z usmieszkiem dał reportorowi okazje do puenty.
      Ten "przywódca z trudem ukrywał uśmiech drwiny podczas rozmowy.
      Może chciał powiedzieć : możecie mi naskoczyć ?
      brat bliźniak geniusza, który się śmieje pełną gębą i do gazety mówi, że nie jest zadowolony i czuje niesmak, co widać na foto i uchachaną gębą.
      • Gość: miki Re: szantażyście Sygutowi gratulujemy wystąpienia IP: 195.136.247.* 26.06.04, 21:22
        >Po terenie stadionu m-szkolnego nadal biegają tabuny psów, będących
        > zagrożeniem dla sportowców.
        Ty chyba nie byles nigdy na stadionie miedzyszkolnym. Czasem ktos tam przejdzie
        z psem , ale nikt o zdrowych zmyslach nie wyprowadza tam psa na spacer , a to
        dlatego ,ze od rana urzeduje tam menelstwo ktore jak juz wypije to butelki
        potlucze i idzie do domu , a pies wrocilby stamtad z poharatanymi lapami , taki
        tam jest burdel. A juz za ogrodzeniem biezni to nigdy nie widzialem zeby ktos z
        psem spacerowal, ty masz jakas obsesje z tymi psami.
        > Na KSM-ie krąży już nawet dowcip:
        > -Wiecie co to jest-cztery łapy i ręka?
        > - To buldog wracający ze spaceru na stadionie m-szkolnym.
        Nie krazy , on sie chyba w twojej glowie chorej zrodzil przed chwila.
        • dijey Re: szantażyście Sygutowi gratulujemy wystąpienia 27.06.04, 00:34
          wnioskuje, ze zobowiazane prawem osoby i władze czegoś nie dopilnowują?

Czy też moze to zjawisko przyrody i przypadek wyższy typu rozlana zupa wg
          Syguta Blackmail -a oraz Liar-a, albo dziura w całym?

Jak się mogą spodlić dla władzy i pieniędzy osoby o dawnej,niezłej opini - oto
          memento WeL i Sygut.
    • Gość: Jenny Re: szantażyście Sygutowi gratulujemy wystąpienia IP: *.47.30.61.isp.tfn.net.tw 28.06.04, 01:32
      To się w głowie nie mieści.
      U nas cały zarząd czekałby w areszcie na sąd.
    • b_echo_mottt Re: szantażyście Sygutowi gratulujemy wystąpienia 28.06.04, 10:46
      A co w tej sprawie robi prokuratura?
      Czy przesłuchała już geniuszy, czy też czekamy rok, aż większość zapomni?
    • kobylybbb Gruszka i Dębski mają się dobrze? 19.08.04, 13:21
      Czy po morderstwie na stadionie międzyszkolnym nikt nie wyciągnie konsekwencji
      w stosunku do Dyrektora tego obiektu Pana Gruszki i Dyrektora Miejskiego
      Ośrodka Obiektów Sportowych i Rekreacyjnych w Kielcach Pana Wojciecha Dębskiego?
    • kobylybbb Filozoficzny fundament będzie zarządzał???!!! 09.09.04, 13:34
      Na pytanie czy w Kielcach potrzebny jest stadion na 15 tysięcy osób fundament
      Kieleckiego sportu Pan Wojciech Dębski odpowiedział tak:
      „Proszę Pana, ja odpowiem filozoficznie. Zapewnie potrzebny byłby na 40
      tysięcy. yyyy Bo taki stadion by nam pozwolił organizować imprezy chociażby
      takie jak miecze międzynarodowe reprezentacji Polski z puli tej najwyższej –
      europejskiej czy światowej. Problem polega głównie na tym, czy aby na pewno nas
      na to nie stać. Wiemy, że nas nie stać. Budujemy na to, budujemy stadion taki,
      który y w rozumieniu realiów kieleckich jest stadioniem możliwym do y u
      utrzymania i możliwym do wybudowania”

A czy Pan Wojciech Dębski został już przesłuchany przez prokuratora w sprawie
      morderstwa na stadionie międzyszkolnym???!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka