Dodaj do ulubionych

polsat vs. tvn

IP: 217.96.114.* 15.03.02, 15:49
Kto lepszy? Co myślicie Szanowni forumowicze?
Obserwuj wątek
    • maam Re: polsat vs. tvn 15.03.02, 17:44
      A czemu szanowny ... przedstawia sie ciągle w inny sposób?
      • Gość: Valdi Re: polsat vs. tvn IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 20:54
        A słyszeliście takie stwierdzenie - Polsatyzacja społeczeństwa ???
    • Gość: norma Re: polsat vs. tvn IP: *.herby.kielce.pl 17.03.02, 21:46
      Uważam że tvn jest o wiele lepszym kanałem niż polsat.
      • Gość: DoHerby Re: polsat vs. tvn IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.02, 07:44
        Herby, napisz coś więcej. Cos co Ci się podoba i coś co ci się nie podoba.....
    • jarmush Re: polsat vs. tvn 18.03.02, 11:03
      Polsat to telewizja dla wiesniakow.
      TVN dla kastratow emocjonalnych.
      Co jest lepsze, trudno powiedziec.
      • maam Re: polsat vs. tvn 18.03.02, 11:08
        jarmush napisał(a):

> Polsat to telewizja dla wiesniakow.
        > TVN dla kastratow emocjonalnych.
        > Co jest lepsze, trudno powiedziec.

Trudno nie przyznać ci racji, coś w tym jest... :-(
        Niedługo pojawi się TV5 (chyba tak to się będzie nazywać). Szef tej stacji w
        wywiadzie mówił, ze nie zakupił żadnego filmu amerykańskiego, a program opierać
        się będzie na filmie europejskim. No ciekawe, zobaczymy...

• Gość: M Re: polsat vs. tvn IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 13:37
          Uważam, że zarówno Polsat i TVN obrażają społeczeństwo swoimi repertuarami
          (przynajmniej tę rozumną część). Ogromną część czasu antenowego wypełniają
          kretyńskimi serialami latynoamerykańskiej produkcji bądź debilnymi programami
          typu reality show, które poziomem dorównują muzyce disco polo.
          • jarmush Re: polsat vs. tvn 25.03.02, 13:44
            Ostatnie wyczyny prowadzacych z TVN (Soltysik)
            kwalifikuja ta stacje do szamba.
            • Gość: nn Re: polsat vs. tvn IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 13:48
              No pewnie - najlepsza jest Kronika Świętokrzyska i inne programy z Kielc.
            • Gość: M Re: polsat vs. tvn IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 13:50
              Jeśli będziesz miał okazję, to posłuchaj sobie wiadomości na Polsacie do
              południa - koszmar. Te komentarze po przedstawieniu jakiejś informacji
              zahaczają o wyjątkową ubogość intelektualną.
              • jarmush Re: polsat vs. tvn 25.03.02, 14:02
                Gość portalu: M napisał(a):

> Jeśli będziesz miał okazję, to posłuchaj sobie
                wiadomości na Polsacie do
                > południa - koszmar. Te komentarze po przedstawieniu
                jakiejś informacji
                > zahaczają o wyjątkową ubogość intelektualną.

Niestety (na szczescie?) nie mam czasu ogladac rano
                telewizji.
                Ale co sie dziwisz. Rano TV ogladaja pijaczki,
                bezrobotni, wagarowicze i gospodynie domowe.
                To wszakze nie jest kwiat polskiej inteligencji.
                • Gość: Dziki Re: polsat vs. tvn IP: *.pagi.pl 26.03.02, 10:46
                  Pierdolisz Jarmush. Właśnie do południa harują robole, a twój ukochany reżyser
                  ma wolne
                  • jarmush Re: polsat vs. tvn 26.03.02, 11:48
                    Gość portalu: Dziki napisał(a):

> Pierdolisz Jarmush. Właśnie do południa harują robole, a twój ukochany reżyser
                    > ma wolne

Moze i pierdole, ale na pewnie nie ciebie, kotku. Niedoczekanie.
                    A wole miec wolne wieczorem niz do poludnia, bo co za przyjemnosc chodzic rano do kina czy do knajpy.
                    • Gość: doctor Re: polsat vs. tvn IP: 212.148.248.* 31.03.02, 19:42
                      Ciekawy temat, bardzo ciekawy. Nie mam telewizora w domu od, hm, 12 lat. To
                      byla decyzja, ze tak powiem swiadoma. Mialem wrazenie, ze telewizja zabiera
                      czas, zabija myslenie i nie daje nic w zamian. Telewizje ogladam tlko jak
                      jestem w pracy i mam akurat przerwe, wiec od czasu do czasu widze co sie dzieje
                      i nie zaluje moje decyzji. Teraz jestem za granica, UK, i tez ogladam telewizje
                      wtylko w pracy, jak mam przerwe i w zasadzie telewizja tutaj jest co najmniej
                      tak samo oglupiajaca jak w Polsce, poziom chyba jednak Polsatu. Nie kupilem
                      telewizora.
                      Doctor
                      • Gość: Dziki Re: polsat vs. tvn IP: *.pagi.pl 02.04.02, 13:21
                        brawo doktor
                        • Gość: Dctor Re: polsat vs. tvn IP: 212.148.248.* 03.04.02, 02:26
                          Dzeki Dziki. Tutaj jak ludzie ogladaja telewizje zagaduje mnie czasem o jakies
                          tam postaci z programow telewizyjnych, ktorych ja niestety nie kojarze ni w
                          zab. Wtedy mowia, Oj zostaniesz troche dluzej w UK to bedziesz ich poznawal Na
                          co ja odpowiadam, ze to raczej niemozliwe, bo ja nie mam telewizora, zeby te
                          programy i te postaci ogaladac i poznawac. I to jest dla nich jak uderzenie
                          wielkim kowalskim mlotem, calym z zelaza, w wielka pusta glowe, BEEEC!!! Nie
                          miesci im sie to w glowie, zeby nie miec telewizora. Kuzwa chyba juz by sie
                          szybciej spodziewali, ze nie mam lodowki, albo spie na materacu, ale telewizor
                          musi byc!!! Wtedy nastepne pytania, a czy mnie nie stac, a moze chce strasznie
                          duzy i takich tutaj nie ma itd. Oczywiscie nie stac nie wchodzi w gre bo
                          telewizor kosztuje psie pieniadze, wiec cos musi z nim byc nie ta, mowia /
                          mysla. Spoleczenstwo telewizyjne. Mylse, ze Polska tez zmierza w tym kiesrunku.
                          Poprosze o komentaz.
                          Doctor
    • Gość: eReS Re: polsat vs. tvn IP: 172.24.102.* 04.04.02, 09:17
      no comment
      • jarmush Re: polsat vs. tvn 04.04.02, 09:19
        Gość portalu: eReS napisał(a):

> no comment

Ej, Eros, powiedz cos wiecej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka