Gość: p & t IP: 217.96.114.* 15.03.02, 15:49 Kto lepszy? Co myślicie Szanowni forumowicze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maam Re: polsat vs. tvn 15.03.02, 17:44 A czemu szanowny ... przedstawia sie ciągle w inny sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valdi Re: polsat vs. tvn IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 20:54 A słyszeliście takie stwierdzenie - Polsatyzacja społeczeństwa ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma Re: polsat vs. tvn IP: *.herby.kielce.pl 17.03.02, 21:46 Uważam że tvn jest o wiele lepszym kanałem niż polsat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoHerby Re: polsat vs. tvn IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.02, 07:44 Herby, napisz coś więcej. Cos co Ci się podoba i coś co ci się nie podoba..... Odpowiedz Link Zgłoś
jarmush Re: polsat vs. tvn 18.03.02, 11:03 Polsat to telewizja dla wiesniakow. TVN dla kastratow emocjonalnych. Co jest lepsze, trudno powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
maam Re: polsat vs. tvn 18.03.02, 11:08 jarmush napisał(a): > Polsat to telewizja dla wiesniakow. > TVN dla kastratow emocjonalnych. > Co jest lepsze, trudno powiedziec. Trudno nie przyznać ci racji, coś w tym jest... :-( Niedługo pojawi się TV5 (chyba tak to się będzie nazywać). Szef tej stacji w wywiadzie mówił, ze nie zakupił żadnego filmu amerykańskiego, a program opierać się będzie na filmie europejskim. No ciekawe, zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: polsat vs. tvn IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 13:37 Uważam, że zarówno Polsat i TVN obrażają społeczeństwo swoimi repertuarami (przynajmniej tę rozumną część). Ogromną część czasu antenowego wypełniają kretyńskimi serialami latynoamerykańskiej produkcji bądź debilnymi programami typu reality show, które poziomem dorównują muzyce disco polo. Odpowiedz Link Zgłoś
jarmush Re: polsat vs. tvn 25.03.02, 13:44 Ostatnie wyczyny prowadzacych z TVN (Soltysik) kwalifikuja ta stacje do szamba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: polsat vs. tvn IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 13:48 No pewnie - najlepsza jest Kronika Świętokrzyska i inne programy z Kielc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: polsat vs. tvn IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 13:50 Jeśli będziesz miał okazję, to posłuchaj sobie wiadomości na Polsacie do południa - koszmar. Te komentarze po przedstawieniu jakiejś informacji zahaczają o wyjątkową ubogość intelektualną. Odpowiedz Link Zgłoś
jarmush Re: polsat vs. tvn 25.03.02, 14:02 Gość portalu: M napisał(a): > Jeśli będziesz miał okazję, to posłuchaj sobie wiadomości na Polsacie do > południa - koszmar. Te komentarze po przedstawieniu jakiejś informacji > zahaczają o wyjątkową ubogość intelektualną. Niestety (na szczescie?) nie mam czasu ogladac rano telewizji. Ale co sie dziwisz. Rano TV ogladaja pijaczki, bezrobotni, wagarowicze i gospodynie domowe. To wszakze nie jest kwiat polskiej inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziki Re: polsat vs. tvn IP: *.pagi.pl 26.03.02, 10:46 Pierdolisz Jarmush. Właśnie do południa harują robole, a twój ukochany reżyser ma wolne Odpowiedz Link Zgłoś
jarmush Re: polsat vs. tvn 26.03.02, 11:48 Gość portalu: Dziki napisał(a): > Pierdolisz Jarmush. Właśnie do południa harują robole, a twój ukochany reżyser > ma wolne Moze i pierdole, ale na pewnie nie ciebie, kotku. Niedoczekanie. A wole miec wolne wieczorem niz do poludnia, bo co za przyjemnosc chodzic rano do kina czy do knajpy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doctor Re: polsat vs. tvn IP: 212.148.248.* 31.03.02, 19:42 Ciekawy temat, bardzo ciekawy. Nie mam telewizora w domu od, hm, 12 lat. To byla decyzja, ze tak powiem swiadoma. Mialem wrazenie, ze telewizja zabiera czas, zabija myslenie i nie daje nic w zamian. Telewizje ogladam tlko jak jestem w pracy i mam akurat przerwe, wiec od czasu do czasu widze co sie dzieje i nie zaluje moje decyzji. Teraz jestem za granica, UK, i tez ogladam telewizje wtylko w pracy, jak mam przerwe i w zasadzie telewizja tutaj jest co najmniej tak samo oglupiajaca jak w Polsce, poziom chyba jednak Polsatu. Nie kupilem telewizora. Doctor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dctor Re: polsat vs. tvn IP: 212.148.248.* 03.04.02, 02:26 Dzeki Dziki. Tutaj jak ludzie ogladaja telewizje zagaduje mnie czasem o jakies tam postaci z programow telewizyjnych, ktorych ja niestety nie kojarze ni w zab. Wtedy mowia, Oj zostaniesz troche dluzej w UK to bedziesz ich poznawal Na co ja odpowiadam, ze to raczej niemozliwe, bo ja nie mam telewizora, zeby te programy i te postaci ogaladac i poznawac. I to jest dla nich jak uderzenie wielkim kowalskim mlotem, calym z zelaza, w wielka pusta glowe, BEEEC!!! Nie miesci im sie to w glowie, zeby nie miec telewizora. Kuzwa chyba juz by sie szybciej spodziewali, ze nie mam lodowki, albo spie na materacu, ale telewizor musi byc!!! Wtedy nastepne pytania, a czy mnie nie stac, a moze chce strasznie duzy i takich tutaj nie ma itd. Oczywiscie nie stac nie wchodzi w gre bo telewizor kosztuje psie pieniadze, wiec cos musi z nim byc nie ta, mowia / mysla. Spoleczenstwo telewizyjne. Mylse, ze Polska tez zmierza w tym kiesrunku. Poprosze o komentaz. Doctor Odpowiedz Link Zgłoś
jarmush Re: polsat vs. tvn 04.04.02, 09:19 Gość portalu: eReS napisał(a): > no comment Ej, Eros, powiedz cos wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś