Dodaj do ulubionych

Octava nie daje się...

IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 29.06.04, 13:17
Dowiedziałem się dzisiaj, że Octava przygotowała niesamowitą promocję 58 zł z
vat-em za 128kb/s. Mam tylko podpisać umowę na rok.
A wszystko po tym, jak złożyłem wypowiedzenie - za cholerę nie chcą starcić
klienta. Nawet byli tak uprzejmi, że zadzwonili do mnie z tą propozycją.
Acha, powiedzielie, że łącze będzie net będzie chodzić znacznie lepiej -
śmiechu warte!!!
Neostrada 128 depcze im po piętach, a chłopaki z Octavy robią co mogą aby nie
pójść z torbami.
Niestety Panowie - ZA PÓŹNO na tego typu akcje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mario Re: Octava nie daje się... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 29.06.04, 14:24
      Tracą i tracic bedą, bo są zwykłymi tandeciarzami. Przestrzegam przed nimi
      wszystkich. Zreszta popytajcie tych, co już się na nich dali nabrać. Pozdrwaiam
    • Gość: pax Re: Octava nie daje się... IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 29.06.04, 14:38
      Jeszcze mają odwagę dzwonić do ludzi i wciskać kit (czyt. kłamać w żywe oczy)
      • Gość: młody 2 neostrada się nie psuje? IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 29.06.04, 19:48
        Nie miełem i nie wiem!.. Moze ktos napisze jakie są comiesieczne koszty i czy
        jest bezpieczna od strony niechcianych połaczeń 0 700? Jestem w Octavie, ale
        przez osttnie trzy tygodnie doprowadzili mnie do szału! Trzy godziny późną nocą
        i to nie zawsze! Na telefony do nich wydałem z 50 zł!Są grzeczni, ale
        bezradni!!.. Kiszka!!...
        • Gość: pax Re: neostrada się nie psuje? IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 29.06.04, 21:36
          młody 2 z księżyca się urwałeś - Twoja polszczyzna powala z nóg. Określ o co Ci
          chodzi, bo tylko 2 ostatnie zdania są zrozumiałe.
          • Gość: młody 2 Pax!..Inni zrozumieli!..Jakie masz IQ? IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 30.06.04, 18:11
            • Gość: Pax Re: Pax!..Inni zrozumieli!..Jakie masz IQ? IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 30.06.04, 18:42
              Sorki młody 2, nie zauważyłem, że piszesz o neo. A tak w ogóle to od dzisiaj
              przestaję pić, bo sam widzisz jakie wychodzą z tego historie ;-)
        • Gość: gość Re: neostrada się nie psuje? IP: *.in-addr.octava.net.pl 29.06.04, 23:23
          No pewnie że jest bezpieczna! To jest modem ADSL a nie zwykły modem do połączeń
          wdzwanianych! Co do awaryjności to gwarantuję Ci, że jest jak 1:100!
          • wojciech.domagala lepsza OCTAVA od TP SA 30.06.04, 08:01
            100x lepsa OCTAVA od TP SA która ma w d... klientów....

Czy jest tu ktoś kto ma OKTAVĘ na SADACH ???

TP SA....... płaci się 3x więcej niż za OKTAVĘ i korzysta się 45 godzin w
            miesiącu....
            • Gość: gość Re: lepsza OCTAVA od TP SA IP: *.in-addr.octava.net.pl 30.06.04, 10:46
              Czy Ty to żyjesz w ogóle na tym świecie?! Nie wiesz że istnieje Neostrada+
              128kbps, która kosztuje 59zł/miesiąc i można siedzieć na necie do woli?!
              • zeluq Re: lepsza OCTAVA od TP SA 30.06.04, 11:21
                > Nie wiesz że istnieje Neostrada+ 128kbps, która kosztuje 59zł/miesiąc i można
                > siedzieć na necie do woli?!

tia do 5GB, heh
                • Gość: a Re: lepsza OCTAVA od TP SA IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 30.06.04, 11:46
                  Lepszy limit 5 GB, niż ciągłe awarie. Ja mam od miesiąca codziennie przerwy w
                  dostępie do sieci, czasem takich przerw jest nawet kilkadziesiąt dziennie. To
                  jest STAŁE ŁĄCZE ???
                • Gość: gość Re: lepsza OCTAVA od TP SA IP: *.in-addr.octava.net.pl 30.06.04, 22:35
                  Do 5GB na łączu 128kbps!! Po przekroczeniu tego limitu transfer nadal jest
                  32kbps (cena niezmienna!), co jak wiadomo jest porównywalne z modemem, z
                  którego to owy Pan Domagała korzysta!
            • ksionc Re: lepsza OCTAVA od TP SA 01.07.04, 08:30
              Oj głupiś ty wojtuś, głupi.
    • Gość: olo Re: Octava nie daje się... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 08:58
      i same geje tam pracują w tej oktawie
      • wojciech.domagala Żydzi, geje i masoni !!! 30.06.04, 22:29
        Wolę Żydów, gejów i masonów niż Francuzów z TP SA !!!
        • Gość: chillout Re: Żydzi, geje i masoni !!! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 01.07.04, 08:41
          Podobnie jak Ty juz na sama myśl o TPSA mam odruch wymiotny, ale problemu żydów
          i masonów w polskiej polityce wewn. i zewn. bym nie bagatelizował!!.....
          • wojciech.domagala największy problem to Francuzi.... 01.07.04, 20:50
            największy problem to Francuzi....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka