Dodaj do ulubionych

wectra-reklamacja

17.09.12, 19:56
Od kilku dni mam zakłócenia niektórych programów. Obraz drga, jest chwilami nieczytelny, słychać trzaski co kilka minut. Dodzwonić się do vectry nie sposób. Albo zajęte, albo komunikat, że numer nie istnieje.Przez stronę internetową nie można złożyć reklamacji.Wiem, że nie tylko ja mam takie problemy.Oj, chyba się pożegnam z tą firmą.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: wectra-reklamacja IP: *.via.zamek.net.pl 17.09.12, 20:56
      zawsze możesz reklamować przez portal www.reklamacyjny.pl
      • Gość: gość Re: wectra-reklamacja IP: *.dynamic.chello.pl 20.09.12, 17:29
        to coś napiszę o reklamacji u nich
        z ich stony wysłałam rezygnację z kanału HBO, prześlę co narazie dostałam

Szanowny Kliencie,
        z przykrością przyjęliśmy rezygnację z pakietu usług dodatkowych UPC.
        Informujemy, że odłączenie usług/usługi nastąpi po upływie okresu określonego w Regulaminie promocji lub Regulaminie świadczenia usług przez UPC Polska
        Przypominamy, że rezygnacja w zakresie Pakietów Dodatkowych w czasie obowiązywania promocji może skutkować naliczeniem kary umownej określonej w regulaminie promocji (nie dotyczy rezygnacji z Pakietów Dodatkowych świadczonych na warunkach promocyjnych w Okresie Próby).

Dziękujemy za dotychczasowe korzystanie z usługi.
        Łączymy wyrazy szacunku,
        Zespół UPC Polska

No to odpisałam:
        Proszę o informację kiedy kończy mi się ten okres, z tego co wiem to mam już umowę na czas nieokreślony, umowę podpisałam chyba w maju 2010r. Pare dni temu uzyskałam od Was telefoniczną informację, że mogę spokojnie z usługi zrezygnować, niestety przez telefon nie mogłam, więc polecono mi wysłać e-mala z rezygnacją z Waszej strony. Czuję się wprowadzona przez Państwa w błąd.

Oczekuję szybkiej odpowiedzi i rowiązania sprawy

19-09-2012
        Szanowna Pani,
        dziękuję za kontakt.
        Pragnę wyjaśnić, że odpowiedź na rezygnację została wysłanaautomatycznie przez system.

Odłączenie kanału Canal+ zostało zaplanowane na dzień 1 listopada 2012 r.

Uprzejmie informuję, że w/w usługa jest po okresie promocyjnym w związku z powyższym nie będzie naliczona kara.
        Mam nadzieję, że powyższe wyjaśnienia są zrozumiałe.

Ewentualne pytania można kierować za pośrednictwem formularza kontaktowego dostępnego na stronie www.upc.pl/kontakt. Do Pani dyspozycji pozostają także konsultanci, którzy przez 7 dni w tygodniu, pod numerem telefonu 801 94 94 80 lub (32)4 94 94 80, od godziny 7:00-23:00, udzielą wszelkich niezbędnych wyjaśnień.

W przypadku kontynuowania niniejszej sprawy prosimy nie kasować treści poprzednich wiadomości. Zachowanie pełnej korespondencji przyspieszy analizę Państwa zgłoszenia. Dziękujemy!

Łączę wyrazy szacunku
        xxxx
        Młodszy Specjalista ds. Korespondencji

No i moja odpowiedź
        Dziękuję za odpowiedź, tylko proszę o sprostowanie, ponieważ nigdy nie miałam kanału Canal+ tylko mam kanał HBO z którego chcę zrezygnować.Z tego co Pani napisała wynika, że odłączycie mi kanał którego nie mam a kanał HBO będę mieć tak jak miałam.

Pozdrawiam

To się nie mieści w głowie, nie rozumiem co chcą zdziałać takim postępowaniem, ale chyba najlepszym wyjściem będzie zrezygnować z ich usług jak najszybciej
    • Gość: kielczanin Re: wectra-reklamacja IP: *.kielce.vectranet.pl 17.09.12, 21:24
      jeśli dostałeś informację o podwyższeniu abonamentu możesz się zgodnie z umową pożegnać z firmą, walka z debilami nie przynosi rezultatu,moja żona leżała w szpitalu i nie mogłą przedłużyć umowy- dlatego ukarali nas normalną stawką, pomimo przedstawienia zaświadczenia ze szpitala, pisma nie dają rezultatu bo tam nikt nie potrafi czytać ze zrozumieniem- w BOK kielce traf na panią z prawej strony- taką czarną - to ukręcisz sobie stryczek - ogólnie jak możesz wynoś się z tego pie...ika UPC ma teraz lepszą ofertę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka