Dodaj do ulubionych

Generalny remont gimnazjum przy ul. Prostej

15.07.04, 21:39
Sygut nie wysilaj sie, i tak Ci nikt nie wierzy, po za tym ukradłeś uczniom
mozaikę, wiec juz kłamiesz do gazety.
Obserwuj wątek
    • szacuneczek Re: Generalny remont gimnazjum przy ul. Prostej 15.07.04, 21:45
      Było pisane o tej mozaice, Sygut za żadne skarby nie chciał aby ją przenieść na
      prośbę uczniów w nowe miejsce, po udanym szantażu na nauczycielach, że pozbawi
      ich pracy.
      Pieprzył coś o nieznanych kosztach, ale od Lubawskiego z dzisiejszego radia
      wiemy, że miasto ma pieniędzy dosyć i trzyma je na lokatach.
      To może dlatego chciał kredyt w babku, żeby go z kasy miasta skubnąć, bo jak
      skubnąć lokatę?
    • Gość: Były uczeń Re: Generalny remont gimnazjum przy ul. Prostej IP: 80.51.251.* 16.07.04, 01:42
      Ło w morde spółczuje wam jak was będzie uczył Janusz Kowal czy inny Hitlerowiec
      ja w tej szkole spędziłem 8 nudnych lat nic mnie te nauczyciele nie nauczyli
      dla nich liczyli się uczniowie których rodzice mieli pieniążki a pozostali
      niemieli nic.Mam nadzieje żę pani dyrektor W. nie bieże już łapówek a w dzień
      nauczyciela to dopiero jest jazda myślę że panowie fotografowie powinni zajżeć
      14 października co wyprawiają nauczyciele no i jak ta młodzież ma być
      wychowana jak takie jaja dzieją się w szkole.
      • Gość: anna Re: Generalny remont gimnazjum przy ul. Prostej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 02:23
        rzeczywiscie jesteś niedouczony ale i nie wychowany. Też winna szkola?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka