feliciae 10.11.06, 08:29 Podczas kolędy ksiądz wręcza małemu chłopczykowi obrazek z wizerunkiem świętego. Mały ogląda obrazek i pyta: - Masz więcej? Ksiadz dał mu jeszcze cztery. Mały przejrzał wszystkie i pyta: - A z dinozaurami masz? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mojave777 11/10 10.11.06, 09:27 Mały Jasio zagląda sobie w majtki i ze zdziwieniem ogląda penisa. - Mamo, czy to mój mózg? - Nie. Jeszcze nie. eM. _____ www.youtube.com/watch?vO2pEcbxcYY Odpowiedz Link
feliciae Re: 11/10 10.11.06, 10:07 Oj Mojave, Mojave, trąci seksizmemD Tak się oceniasz?;DDDDDDDDDD Odpowiedz Link
mojave777 Re: 11/10 10.11.06, 11:27 > Oj Mojave, Mojave, trąci seksizmemD > Tak się oceniasz?;DDDDDDDDDD Nie wierz facetom, którzy twierdzą, że nie interesuje ich seks To kłamcy i Masoni A dowcip jest piękny, bo niestety prawdziwy. Masz coś przeciwko seksizmowi? Moje amatorskie umiejętności analizy psychologicznej i ogromna empatia sprawia mnie do wniosku, że to z powodu uprzedzeń i kompleksów dotyczących tej właśnie dziedziny życia eM. _____ www.youtube.com/watch?vO2pEcbxcYY Odpowiedz Link
feliciae Re: 11/10 10.11.06, 11:42 mojave777 napisał: > Nie wierz facetom, którzy twierdzą, że nie interesuje ich seks Szczerze mówiąc nie interesują mnie mężczyźni, których nie interesuje seks - tak miedzy nami mówiącDDDDDD > Masz coś przeciwko seksizmowi? > Moje amatorskie umiejętności analizy psychologicznej i ogromna empatia sprawia > mnie do wniosku, że to z powodu uprzedzeń i kompleksów dotyczących tej właśnie > dziedziny życia Czekaj, czekaj, bo nie załapałam - sugerujesz, ze mam uprzedzenia i kompleksy dotyczące seksizmu? czy seksu?? DDD Ćwicz dalej, Mojave, ćwicz te psychoanalizy)). Moja mikra empatia, która z pewnością Twojej nie dorównuje podpowiada, ze nadepnęłam niechcąco na odcisk). Wybacz, nie chciałam być złośliwa). Odpowiedz Link
mojave777 Re: 11/10 10.11.06, 12:18 > > Nie wierz facetom, którzy twierdzą, że nie interesuje ich seks > > Szczerze mówiąc nie interesują mnie mężczyźni, których nie interesuje seks - > tak miedzy nami mówiącDDDDDD Uff! Oczywiście możesz liczyć, że ja i te 345 osób, które czyta te forum nic nigdy nikomu nie powiedzą na ten temat. Pozostanie to między nami. > > Masz coś przeciwko seksizmowi? > > Moje amatorskie umiejętności analizy psychologicznej i ogromna empatia sp > rawia > > mnie do wniosku, że to z powodu uprzedzeń i kompleksów dotyczących tej wł > aśnie > > dziedziny życia > > Czekaj, czekaj, bo nie załapałam - sugerujesz, ze mam uprzedzenia i kompleksy > dotyczące seksizmu? czy seksu?? Przyznam się, że węsząc szanse na psikus wystukałem na klawiaturze seksizm, mając jednak na myśli seks.. Ot...pomyłka. > DDD Ćwicz dalej, Mojave, ćwicz te psychoanalizy)) Zapewniam Cię, że możesz zostać mym ulubionym...elementem treningowym Moja mikra empatia, która z pewnością Twojej nie dorównuje podpowiada, ze nadepnęłam niechcąco na odcisk) Wybacz, nie chciałam być złośliwa). Jestem jednak zdania, że Twoja empatia, które zasoby nieomal wypływają z mego ekranu komputera powinna Ci podpowiedzieć, że moja z kolei złośliwość miała być punktem wyjścia do ciekawej kłótni. A w takim przypadku nadepnięcie na odcisk jest wręcz wskazanym elementem rozpoczęcią owej kłótni.. eM. _____ www.youtube.com/watch?vO2pEcbxcYY Odpowiedz Link
feliciae Re: 11/10 10.11.06, 12:30 mojave777 napisał: > Przyznam się, że węsząc szanse na psikus wystukałem na klawiaturze seksizm, > mając jednak na myśli seks.. > Ot...pomyłka. Buuu... Następnym razem udam, ze dałam się złapać. > Zapewniam Cię, że możesz zostać mym ulubionym...elementem treningowym Cała przyjemność po mojej stronie - na tyle, na ile Ci pozwolę oczywiście)) > Jestem jednak zdania, że Twoja empatia, które zasoby nieomal wypływają z mego > ekranu komputera powinna Ci podpowiedzieć, że moja z kolei złośliwość miała być punktem wyjścia do ciekawej kłótni. A w takim przypadku nadepnięcie na odcisk jest wręcz wskazanym elementem rozpoczęcią owej kłótni.. No to dawaj - ja dzis wypiłam 2 kawy, a cisnienie i tak jest juz wystarczajaco wysokie, roznosi mnie od rana) Tylko.... boję się, ze będę zbyt brutalna.... A nie chcę. Bo nastepnego ranka obudzę się z powrotem miłą i łagodną Feliciae i będę żałować czynów niegodnychDDD Ale dziś - mów waćpan, jaką broń wybierasz, fory Ci daję) Odpowiedz Link
mojave777 Re: 11/10 10.11.06, 12:35 > Przyznam się, że węsząc szanse na psikus wystukałem na klawiaturze seksiz > m, > > mając jednak na myśli seks.. > > Ot...pomyłka. > > Buuu... > Następnym razem udam, ze dałam się złapać. > > > Zapewniam Cię, że możesz zostać mym ulubionym...elementem treningowym > Cała przyjemność po mojej stronie - na tyle, na ile Ci pozwolę oczywiście)) Cóż, ponoć najwięksi mistrzowie potrafią w taki sposób traktować swoje "ofiary", ze do końca są one przekonane, że mają kontrolę nad wszystkim... > > Jestem jednak zdania, że Twoja empatia, które zasoby nieomal wypływają z > mego > > ekranu komputera powinna Ci podpowiedzieć, że moja z kolei złośliwość mia > ła > być punktem wyjścia do ciekawej kłótni. A w takim przypadku nadepnięcie na > odcisk jest wręcz wskazanym elementem rozpoczęcią owej kłótni.. > > No to dawaj - ja dzis wypiłam 2 kawy, a cisnienie i tak jest juz wystarczaja o wysokie, roznosi mnie od rana) > Tylko.... boję się, ze będę zbyt brutalna.... A nie chcę Bądź! . Bo nastepnego ranka obudzę się z powrotem miłą i łagodną Feliciae i będę żałować czynów niegodnychDDD > Ale dziś - mów waćpan, jaką broń wybierasz, fory Ci daję) Rozgrzewka! Wrzuty nickowe. Panie! Co to ma być? "Felicae"? To już nie można po polsku? Nie można jasno i porządnie? Pewnie sama autorka nicku nie wie, co on znaczy. Jestem pewny, że czyta Coelho i jest jeszcze z tego dumna. eM. ___ www.youtube.com/watch?vO2pEcbxcYY Odpowiedz Link
feliciae Re: 11/10 10.11.06, 12:54 mojave777 napisał: >> Cóż, ponoć najwięksi mistrzowie potrafią w taki sposób traktować > swoje "ofiary", ze do końca są one przekonane, że mają kontrolę nad wszystkim.. Czujesz się mistrzem? Wow. Szacunek... > Tylko.... boję się, ze będę zbyt brutalna.... A nie chcę > Bądź! Nie prowokuj, Mojave, nie prowokuj......;> > Panie! Co to ma być? > "Felicae"? To już nie można po polsku? Nie można jasno i porządnie? > Pewnie sama autorka nicku nie wie, co on znaczy. Jestem pewny, że czyta Coelho > i jest jeszcze z tego dumna. Czyta. Lubi się motywować, to czyta. Nawet kompilacje - ale tego, co dobre - sa w cenie. Nawet banały - ale sprawiajace, ze się na moment choć zastanowisz nad sobą - również. A co do imienia... Hehehe, Feliciae zna łacine (nie o podworkowej mowie), więc next shot please. Ten przeszedł obok)) P.S. Skojarzenie: wczoraj pewien pan, ładne pare lat starszy ode mnie i traktujący mnie jak młódke (no, raczej młodo wygladam) próbował mnie zagiąć jednym, potem kolejnym tematem. Pan był bardzo pewny siebie i... to byłoby tyle. Zabawne było zobaczyć jego minę po paru moich odpowiedziachDD. Dodam, ze to był klient, więc oczywiscie byłam grzeczna, po prostu przytaczałam jakies tam fakty ze swojego doswiadczenia zawodowego. I to niemal widac było, jak Pan chciałby sie "pokazać" i.... trafiał kula w płot. Rzadko mi sie zdarzaja takie sytuacje. Bardzo rzadko. Tacy klienci na szczescie tez). Ale to było skojarzenie, mojave, tym razem na serio nie bierz do siebie, ok?) Odpowiedz Link
mojave777 Re: 11/10 10.11.06, 13:11 > >> Cóż, ponoć najwięksi mistrzowie potrafią w taki sposób traktować > > swoje "ofiary", ze do końca są one przekonane, że mają kontrolę nad wszys > tkim.. > > Czujesz się mistrzem? Wow. Szacunek... Jam jest tylko marnym robakiem, pełzającym na tym świecie pełnym odpadów przemysłowych i miłości o smaku przeżutego papieru toaletowego... > > Tylko.... boję się, ze będę zbyt brutalna.... A nie chcę > > Bądź! > Nie prowokuj, Mojave, nie prowokuj......;> Nie dokazuj, Miła, nie dokazuj... > > Panie! Co to ma być? > > "Felicae"? To już nie można po polsku? Nie można jasno i porządnie? > > Pewnie sama autorka nicku nie wie, co on znaczy. Jestem pewny, że czyta C > oelho > > i jest jeszcze z tego dumna. > > Czyta. Lubi się motywować, to czyta. Nawet kompilacje - ale tego, co dobre - > sa w cenie. Nawet banały - ale sprawiajace, ze się na moment choć zastanowisz > nad sobą - również. A tu się wyjątkowo "nie czepnę" > A co do imienia... Hehehe, Feliciae zna łacine (nie o podworkowej mowie), wię > c > next shot please. Ten przeszedł obok)) Pamiętasz książki do łaciny? Używane w naszej klasie egzemplarze pachniały stęchlizną.. > P.S. > Skojarzenie: wczoraj pewien pan, ładne pare lat starszy ode mnie i traktujący > mnie jak młódke (no, raczej młodo wygladam) próbował mnie zagiąć jednym, pote > m > kolejnym tematem. Pan był bardzo pewny siebie i... to byłoby tyle. Zabawne > było zobaczyć jego minę po paru moich odpowiedziachDD. Dodam, ze to był > klient, więc oczywiscie byłam grzeczna, po prostu przytaczałam jakies tam fakty > ze swojego doswiadczenia zawodowego. > I to niemal widac było, jak Pan chciałby sie "pokazać" i.... trafiał kula w > płot. Rzadko mi sie zdarzaja takie sytuacje. Bardzo rzadko. Tacy klienci > na szczescie tez). > Ale to było skojarzenie, mojave, tym razem na serio nie bierz do siebie, ok?) Broń Boże, to przecież twoja domena A tak serio to rozczarowany jestem. Gdzie atak na mą osobę, gdzie cięty dowcip, błyskotliwe porównania, wrzuty osobiste? Mogłaś chociaż napisać: "Mojave tyś pusty niczym pustynia" a ja bym odpowiedział "Feliciae, tyś starożytna niczym łacina" Niezłe, co? eM. ____ www.youtube.com/watch?vO2pEcbxcYY Odpowiedz Link
feliciae Re: 11/10 10.11.06, 14:29 mojave777 napisał: > A tak serio to rozczarowany jestem. > Gdzie atak na mą osobę, gdzie cięty dowcip, błyskotliwe porównania, wrzuty > osobiste? Mojave. Ja już dawno stwierdziłam, że my inaczej rozumiemy błyskotliwość. Odpowiedz Link
feliciae Re: 11/10 10.11.06, 14:45 Choć rano diablikowaty humor miałam, pozaczepiałam wokół, kogo sie dało)))) Odpowiedz Link
mojave777 Re: 11/10 10.11.06, 14:47 Mojave. Ja już dawno stwierdziłam, że my inaczej rozumiemy błyskotliwość A ja właśnie teraz stwierdziłem, że problem leży gdzie indziej. Tobie wydaje się, że w naszej "dyskusji" jesteś górą. A Mnie wydaje się, że to JA jestem górą w naszej dyskusji. I powstał ambaras... eM. _____ www.youtube.com/watch?vO2pEcbxcYY Odpowiedz Link
feliciae Re: 11/10 10.11.06, 14:50 Ale ja powiaznie powiedziałam, ze mnie się nie chce... Jesteś górą, Mojave. Wygrałeś. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: 11/10 10.11.06, 20:46 przeczytałam ....jesteś na górze Mojave)) i jakies takie skojarzenie powstało w mej głowie zmęczonej....;P Odpowiedz Link