macius261 17.04.13, 06:48 Trzeba być chorym psychicznie by dać dziecko do katolickiej szkoły, w założeniu oczywiście niby świeckiej. Ale wystarczy posłuchać rodziców dzieci jaka jest indoktrynacja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kk20001 Re: Nazaret na czele, za nim gimnazjum ze Staszow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.13, 07:57 Czuję odrobinę zawiści . Czyżby córeczka/synuś się nie dostał. Jaka szkoda, a takie było zdolne , ale czy miało zdrowych psychicznie rodziców? Jako z założenia chory psychicznie wybrałem dla mojego dziecka( a w zasadzie wybraliśmy razem z nim) gimnazjum małe, kameralne, gdzie nie ma dzieci anonimowych bo wszyscy się znają, nikt nie wejdzie i nie wyjdzie niezauważony , ciężko o alkohol ,papierosy inne świństwa i awantury, a że trzeba się czasem pomodlić i systematycznie uczyć ... Dziecko chodzi do tego gimnazjum z przyjemnością (i czego się nie spodziewałem wielokrotnie spontanicznie dziękowało nam za ten wybór) , może godzinami( POZYTYWNIE) opowiadać o szkolnych kolegach i koleżankach, chce im się spotykać po zajęciach , czego chcieć więcej? . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick't Re: Nazaret na czele, za nim gimnazjum ze Staszow IP: *.kielce.net.pl 17.04.13, 09:11 O indokrtynacji można mówić jeżeli jest coś na siłę, ale jeżeli ktoś te przekonania ma od dziecka wpajane w domu, to indoktrynacja mu nie grozi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciuś Re: Nazaret na czele, za nim gimnazjum ze Staszow IP: *.free.aero2.net.pl 17.04.13, 10:33 jak będziesz miał swoje (choć to pewnie trudne aby urodził ci je facet sorry .....shemale ) wyślij je od razu do kibucu ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smurfmadrala Re: Nazaret na czele, za nim gimnazjum ze Staszow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.13, 10:46 macius261 napisał: > Trzeba być chorym psychicznie by dać dziecko do katolickiej szkoły tyPOwa reakcja miłośna, tolerancyjna, wyważona, politycznie POprawna, to klasyczna socjalliberalna forma gratulacji , jakże przyjazna, odmienna od pełnych jadu nienawistnych moherów, "młodych, wykształconych, z dużych miast" edukuje tvhien, także w dziedzinie kurtuazji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Liceum w Nazarecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.13, 11:21 Czy ktoś ma może dziecko w Liceum w Nazarecie? Mój syn stoi przed wyborem , interesuje nas profil prawniczy, jaka szkołę polecacie w tym profilu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apostata Re: Liceum w Nazarecie IP: *.kielce.net.pl 19.04.13, 08:40 No proszę jakie zdolne są CZARNE PINGWINY - ciekawe dlaczego w innych szkołach gdzie katecheci i prawdziwi polacy-katolicy-nauczyciele sytale INDOKTRYNUJĄ dzieci - jest gorzej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek A KOSTKA co tak słabo? IP: *.kielce.net.pl 19.04.13, 11:57 Biorąc pod uwagę wymagania stawiane podczas rekrutacji wobec kandydatów do gimnazjum to okazuje się, że to wcale nie jest aż tak DOBRA, ELITARNA szkoła za jaką się ma! Odpowiedz Link Zgłoś