Dodaj do ulubionych

Pozdrowienia ze Słupska

IP: *.gdan.gazeta.pl 24.03.02, 14:50
Kurcze, ładnych parę lat temu albo nawet trochę więcej żłopałem piwo (Warka) w
takim ekstramenelskim barze MIKRUS się nazwywał. Daliśmy ognia z zupełnie
obcymi nam kolesiami. Czy ten bar jeszcze istnieje?

Wogóle wbrew opinii wielu Kielce to bardzo sensowana aglomeracja miejska ze
znośną atmosferą. Podobała mi się Kadzielnia, Sienkiewicza i dziewczyny z
liceum plastycznego.
Pozdrowionka ze Słupska i właścieiwe Trójmiasta też

Obserwuj wątek
    • jello_b Re: Pozdrowienia ze Słupska 25.03.02, 09:51
      Gość portalu: Sabat napisał(a):

> Kurcze, ładnych parę lat temu albo nawet trochę więcej żłopałem piwo (Warka) w
      > takim ekstramenelskim barze MIKRUS się nazwywał. Daliśmy ognia z zupełnie
      > obcymi nam kolesiami. Czy ten bar jeszcze istnieje?
      >

być może istnieje, ale mam wrażenie, że jego bywalcy nie zaglądają na to forum :-)

• Gość: kromal1 Re: Pozdrowienia ze Słupska IP: *.kielce.uw.gov.pl 25.03.02, 15:14
      Barek, o ktorym wspominasz egzystuje nadal i ma sie calkiem niezle. Wieki temu,
      w drodze ze szkoly rowniez go odwiedzalam, jadalam obiadki. Tempo przemiany
      Kielc nie jest, niestety zbyt szybkie. Mysle, ze odnalazlbys sie bez problemu.
      No i jest wiele, wiele miejsc, gdzie piwo smakuje wysmienicie. Pozdarawiam G.
      • Gość: Sabat Re: Pozdrowienia ze Słupska IP: *.gdan.gazeta.pl 25.03.02, 20:35
        A to na przykład gdzie smakuje wysmienicie. Bo coś mi grozi że po 10 latach
        znowu mogę niedługo zawitać w te strony
        • jello_b Re: Pozdrowienia ze Słupska 26.03.02, 08:14
          Gość portalu: Sabat napisał(a):

> A to na przykład gdzie smakuje wysmienicie. Bo coś mi grozi że po 10 latach
          > znowu mogę niedługo zawitać w te strony

poczytaj wątek "knajpy w Kielcach" - dowiesz się wszystkiego, a nawet więcej, niż
          byś chciał :-)))
          • Gość: Sabat Re: Pozdrowienia ze Słupska IP: *.gdan.gazeta.pl 26.03.02, 09:38
            Zgadza się, jest więcej niż bym chciał. A nawet jeszcze więcje, nawet ja
            podczas krótkiego pobytu bym tego wszystkiego nie wytrzymał, bo tak
            reklamujecie, że wszędzie by się chciało pójść.
            Ale jest w czym wybrać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka