Dodaj do ulubionych

Lokale za 5 zł. - do PROKURATURY

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 14:47
Czy podobnie jak sprawa DZIAŁKI na Ślichowicach nie powinny trafić do Prokura-
tury Kieleckiej sprawy przydziału przez MZB LOKALI użytkowych za czynsz w wy-
sokości 5-ciu złotych z metra dla wybranych PRZYJACIÓŁ Lubawskiego ? Czy te
sprawy czasem NIE ŚMIERDZĄ ?
Może w Prokuraturze uda się wyjaśnić to DLACZEGO takie lokale już otrzymali:
Pan WOLSKI będący ARTYSTĄ SZTUK WSZELKICH mającym "sympatyczny" zwyczaj nie
płacenia czynszu w żadnym lokalu.
Pan MEZTZGER będący ANTYKWARIUSZEM zasłużonym wielce w kampanii wyborczej Pana
Lubawskiego.
Może ustalone zostanie również w Prokuraturze DLACZEGO w najbliższym czasie
takie lokale otrzymają też inni ZASŁUŻENI dla Miasta czyli dla Lubawskiego:
Na CUKIERNIĘ BLIKLEGO Pani Dorota TWOREK będąca żoną wlaściciela firmy "DOR-
BUD" która wybudowała Lubawskiemu mieszkanko.
Kieleccy Artyści Plastycy /lokal po "RINGBURGERZE"/ którzy sobowiązali się po-
dobno do tego, że w tym lokalu na "czołowym miejscu" będą wywieszone PORTRETY
Pana Prezydenta LUBAWSKIEGO, Wiceprezydentów PARAFINIUKA i SYGUTA oraz KOZY,
PRZYBYLSKIEGO, MAZURA i CHOJNOWSKIEGO.

CZAS NAJWYŻSZY SKOŃCZYĆ Z TĄ PRYWATĄ !!!!
Obserwuj wątek
    • kobylybbb Re: Lokale za 5 zł. - do PROKURATURY 06.08.04, 14:52
      Gość portalu: najemca napisał(a):
      > CZAS NAJWYŻSZY SKOŃCZYĆ Z TĄ PRYWATĄ !!!!

Tak!!!!
      Najwyższy czas, aby prokurator zajął się także lokalem SLD, który wynajmowany
      jest za skandalicznie niski czynsz.
      A zrobił to Pan Senator Suchański, że o innych biorących udziałowcach
      złodziejskiej szajki już nie wspomnę.
      • Gość: NAJEMCA Re: Lokale za 5 zł. - do PROKURATURY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 15:19
        MOŻESZ POCAŁOWAĆ CAŁE MIEJSKIE SLD W DUPĘ - BARANIE.
        WCZEŚNIEJ LUBAWSKI "WYLECI" Z URZĘDU MIASTA NIŻ SOJUSZ OPÓŚCI TEN LOKAL.
        • kobylybbb Re: Lokale za 5 zł. - do PROKURATURY 06.08.04, 15:30
          Gość portalu: NAJEMCA napisał(a):
          > MOŻESZ POCAŁOWAĆ CAŁE MIEJSKIE SLD W DUPĘ - BARANIE.
          > WCZEŚNIEJ LUBAWSKI "WYLECI" Z URZĘDU MIASTA NIŻ SOJUSZ OPÓŚCI TEN LOKAL.

Nie wiedziałem, że w Miejskim SLD, oprócz złodziei, jest tylu zboczeńców o tak
          wyrafinowanych marzeniach :)))

Pozdrowienia dla SB-ckich niedojebków z FMS :)
        • kobylybbb Kto najbardziej spragniony?! 06.08.04, 15:58
          A któraż to z poniższych jednostek najbardziej pożąda całowania w dupę?
          Berus Marcin
          Biskup Artur
          Borończyk Jerzy
          Boś Sebastian
          Chmiel Przemysław
          Chrabąszcz Michał
          Czaplarska Jadwiga
          Długosz Henryk*
          Fijałkowski Karol
          Gierada Jan
          Głuchowski Andrzej
          Gwizdak Jan
          Jakubczyk Lidia
          Jaskólski Janusz
          Jaskóła Adam
          Kosecka Halina
          Kowalska Iwona
          Kozera Marcin
          Kuźnicow Krystyna
          Lisowski Stanisław
          Łutczyk Jerzy
          Michałkiewicz Marian
          Obara Alicja
          Olszewska Anna
          Parandyk Edyta
          Pawlikowski Grzegorz
          Pęczkowicz Dariusz
          Rupniewski Stanisław
          Skuza Jarosław
          Sójka Tomasz
          Stepień Włodzimierz
          Stępnik Ryszard
          Stochmal Urszula
          Świtoń Artur
          Waniak Marta
          Wójcik Marek
          Wrona Agnieszka
          Zaborek Marceli
          Zaremba Mariusz
          Zebrzowska Aneta

Czy pośród powyższych jednostek znajdują się przedstawiciele „mniejszości
          seksualnej” zwanej pedofilami, czy też należy ich szukać w strukturach
          nadrzędnych?
          • agnostyk1 Re: Kto najbardziej spragniony?! 06.08.04, 22:19
            Nie wiedziałem, że jesteś niepełnoletni. Pedofilia, wszak, takowych dotyczy.
            Najbliższy, aktualny, pedofil to w Gdańsku i wcale, wcale nie należy do SLD.
            • kobylybbb Re: Kto najbardziej spragniony?! 06.08.04, 22:23
              Czy wszyscy agnostycy wierzą w brednie wymyślone przez niemieckie szmatławce?
              O ile dobrze pamiętam, to samochodem Ojca Tadeusza także się podnieciłeś :)
              • Gość: Jacques de Orange Re: Kto najbardziej spragniony?! IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 06.08.04, 22:28
                A to zboczek, ten agnostyk! Podnieca się cudzymi samochodami. :)))

Agnostyk! Nie zapomnij wylizać rury wydechowej! :DDD
              • Gość: agnostyk1 Re: Kto najbardziej spragniony?! IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 06.08.04, 23:49
                Tak jakoś się składa, że w tamtej dyskusji ani słówkiem nie wspomniałem o
                samochodzie OjDyra. Jako małolat masz słabą pamięć.
                Co do "niemieckich szmatławców" to i może Ty czerpiesz tylko z nich
                informacje. Ja, natomiast, na temat aktualny w Gdańsku, informacje już miałem
                od 2 maja 2002r. I to z polskiej prasy o tytule "Fakty i Mity". Jakoś tak
                dziwnie się składa, że wszystkie doniesienia o podobnych i innych aferach, z
                ogromnym wyprzedzeniem czasowym podaje ten właśnie "brukowiec"
                czy "szmatławiec", jak go pewnie nazwiesz.
                • kobylybbb Re: Kto najbardziej spragniony?! 07.08.04, 01:53
                  Cóż, nie zaprzeczę, że pamięć mogła mnie zawieść.
                  Skoro tygodnik nieklerykalny „Fakty i Mity” podał taką informację, to będę się
                  musiał poważnie zastanowić :)))
                  Czy rewelacje tygodnika, także z 2002r., o romansie Papieża z
                  sekretarką „Tygodnika Powszechnego” Ireną K. potwierdziły się już definitywnie?
                  Czy tygodnik jest jeszcze reklamowany przez Piotrowskiego i czy Piotrowski w
                  nim publikuje?
                  Czy gdyby w podobny sposób tygodnik pisał o Żydach, to można by się spodziewać
                  uruchomienia pieców krematoryjnych tym bardziej, że tygodnik drukowany jest
                  przez Niemców?
                  Czy założyciel tygodnika posiada gorliwość Stalina, bo to chyba podobna droga
                  życiowa?
                  • szacuneczek no i popatrzcie 07.08.04, 02:37
                    Czy chodzi o tego Piotrowskiego, co, jak sie dowiedzialiśmy na forum oraz z
                    mendiuw był swiadkiem samobujstwa ksiendza , oskarzonym o współudział????????

A potem,skazanym dodatkowo za słowa prawdy stwierdające, że sedziowie to klauni?

Ja tych kilku nielicznych klaunów chyba znam , na podstawie ich wypowiedzi
                    prezentujących siebie, jako jebaków, dających szanse jebanym na pewną
                    niezależność życiową.
                    som tacy, co sie przejechali na wierze we wdzięcznosć jabiących i
                    zasakrementowanych nawet.

grunt, ze sie te młyny krencom
                  • Gość: agnostyk1 Re: Kto najbardziej spragniony?! IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 07.08.04, 14:04
                    >że tygodnik drukowany jest
                    przez Niemców?
                    Rozśmieszyłeś mnie do łez!
                    Popatrz na markę Twojego telewizora, stwierdz w jakim kraju go wyprodukowano, i
                    później przyjmij pewnik, że skoro on tam jest produkowany to przekazuje tylko
                    poprawnie informacje z tego właśnie kraju. I w tym przypadku nie redakcja TV
                    lecz producent telewizora decydują o przekazywanych treściach. Fajne co?
                    Co do potwierdzeń - jeszcze się nie spieszmy, jeszcze poczekajmy.
                    A dlaczego niby "Fakty i Mity" miałyby pisać o Żydach, kiedy mamy dostateczną
                    ilość afer naszych "Talibów".
                    I wogóle, jeżeli na 231 wydanych egzemplarzy tygodnika znalazłeś aż takie
                    poważne "uchybienia" to go wykończyłeś dokumentnie.
                    • kobylybbb Re: Kto najbardziej spragniony?! 07.08.04, 14:20
                      Tak, tylko ci sami Niemcy odmówili drukowania pisma katolickiego, które
                      realizowali.
                      Dobrze piszesz, że Niemcy będą przekazywali „poprawne informacje”. „Poprawne”
                      dla swoich interesów.
                      Dlaczego miałyby pisać o Żydach?! Ano dlatego, że po przejrzeniu zauważyłem, ze
                      jest to pismo w stylu faszystowskim. Takie miedzy innymi treści stworzyły
                      faszyzm. Jest to proste, ograniczone zaślepienie. Cóż więc za różnica czy
                      będzie pisał o klerze, Żydach, Cyganach, nauczycielach, lekarzach, czy innej
                      grupie?!
                      Nie czytuję szmatławców. A te przykłady to pierwsze z brzegu.
                      Pozostań wierny swojemu guru pokroju Stalina.

Może to nie Ty będziesz wędrował do komory, ale będziesz zaganiał.
                      • Gość: agnostyk1 Re: Kto najbardziej spragniony?! IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 07.08.04, 14:51
                        To,że nie zrozumiałeś mojej wyraźnej kpiny, to już naprawdę nie moja wina
                        (może Cię wprowazdiło w błąd to,że masz niemiecki telewizor).
                        Rozumiem,że Ty masz prawo krytykować (i traktować obelgami) wszystkich lecz
                        Ciebie nie wolno ruszać bo np. należysz do "siły przewodniej" narodu lub
                        uważasz się za jedynie sprawiedliwego, a w ogóle to jesteś wszystkowiedzący
                        (choć szmatławców nie czytasz). To typowe - wprowadzam na te pismo anatemę,
                        choć nie mam pojęcia na co, bo go nie czytam????????
                        • kobylybbb Re: Kto najbardziej spragniony?! 07.08.04, 14:56
                          A jakaż to była kpina?
                          Okazało się po prostu, ze Twoja kpina obróciła się przeciwko Tobie. Bo ta
                          niemiecka drukarnia jest ideologiczna.
                          Nie wprowadzam anatemy dobrodzieju. Nawet nikogo nie namawiam do tego, aby nie
                          czytał tych faszystowsko – esbeckich popłuczyn.
                          Po prostu ja tego nie czytam i czytał nie będę. Szkoda czasu.

Pozdrowienia dla SB-ckich niedojebków z Racji :)
                          • Gość: agnostyk1 Re: Kto najbardziej spragniony?! IP: 195.136.247.* 07.08.04, 17:54
                            Niby "IDEOLOGICZNA" to też obelga. W takim razie ubliżasz ok. 2000 pism i
                            pisemek katolickich, rozgłośniom radiowym i TV (chodzi równierz o katolickie) w
                            naszym kraju gdyż są one dogłębnie ideologiczne.
                            Co tam. Ty nie jesteś IDEOLOGICZNY - nigdy nie smiałbym Ci ubliżać!
                            • kobylybbb Re: Kto najbardziej spragniony?! 07.08.04, 18:23
                              Widzisz podszywaczu, czy może nie podszywaczu, w każdym razie występujący pod
                              różnymi osobami, myślenie odróżnia ponoć człowieka od innych istot.
                              Oczywiście, że jestem ideologiczny.
                              Wytłumaczę raz ostatni. Chodziło o niemiecką drukarnię w Łodzi. Otóż drukarnia
                              winna, przynajmniej teoretycznie, drukować zlecone jej czasopisma, gazety i
                              inne wydawnictwa.
                              Natomiast ta niemiecka drukarnia dokonała cenzury. Odmówiła druku niezgodnego z
                              poglądami szefów drukarni wydawnictwa.
                              Drukuje natomiast bez problemu tygodnik antyklerykalny.
                              Duża część prasy w Polsce jest już w obcych rękach. W gazetach niech sobie
                              piszą, co chcą. Czytać nie muszę. Co innego jednak gdy cenzura przenosi się w
                              inne dziedziny.
                              Możesz sobie chyba wyobrazić, że bank kontrolowany przez obcy kapitał
                              doprowadza do upadłości firmę. Może to zrobić ze względów ekonomicznych, np.
                              kredytuje konkurenta tej samej narodowości. A co byś powiedział gdyby zrobił to
                              ze względów ideologicznych. Bo np. szef kredytowanej firmy jest katolikiem?!

Serdeczności :)
                              • Gość: agnostyk1 Re: Kto najbardziej spragniony?! IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 07.08.04, 18:55
                                Jestem ciągle ten sam - agnostyk1. Jasne!!!
                                >Wytłumaczę raz ostatni. Chodziło o niemiecką drukarnię w Łodzi. Otóż drukarnia
                                >winna, przynajmniej teoretycznie, drukować zlecone jej czasopisma, gazety i
                                >inne wydawnictwa.
                                To ja Ci wytłumaczę ostatni raz. Nie musisz sięgać do Łodzi. Tu są Kielce.
                                APP "Racja" pewnego pięknego przedpołudnia zwróciła się do TKK (Telewizja
                                Katolicka Kielce)o zamieszczenie relkamy... - ogłoszenia o swoim w Kielcach
                                istnieniu i podaniu namiarów na adres siedziby. Nic więcej - nazwa, adres
                                siedziby!!!
                                I jak myślisz? Może w tej chwili przestałeś myśleć? Tak ,tak pan dyrektor
                                upadającej już wówczas firmy ( niejaki radny Burzawa) odmówił! Chcieliśmy
                                płacić żywą gotówką a on działając na szkodę swojej firmy ze względów
                                ideologicznych odmówił.
                                I Ty mnie chcesz mówić o paskudnych firmach niemieckich??? One dzięki temu,
                                że mają gdzieś ideologię nie upadają - liczy się ekonomia!!!
                                Gdyby w tym czasie (czasie odmowy przez TKK) istniała kablówka w Kielcach
                                niemiecka, chińska, rosyjska, jaka bądz inna niż katolicka to przecież
                                APP "Racja" w 100% by się do niej zwróciła. Jasne!!!
                                • Gość: Jacques Agnostyk1, czytałeś już dzisiejszy Nasz Dziennik? IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 07.08.04, 19:38
                                  Przeczytałeś wypowiedź ks. prałata z Gdańska, niejakiego Jankowskiego?
                                  • Gość: agnostyk1 Re: Agnostyk1, czytałeś już dzisiejszy Nasz Dzien IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 07.08.04, 21:46
                                    Nie. Poczytam.
                                • kobylybbb Re: Kto najbardziej spragniony?! 07.08.04, 19:39
                                  Jasne. Ale to nie ten poziom. Pan Burzawa postąpił źle. Chociaż, telewizja o
                                  określonym profilu np. katolicka, czy inna może odmówić, jeżeli to niezgodne z
                                  jej profilem. Podobnie jak gazeta może odmówić opublikowania ogłoszenia lub
                                  tekstu zaprzeczającego profilowi ideowemu. Nie wiem, jaki profil TKK, ale chyba
                                  nie jest to katolickie tylko neutralne światopoglądowo.
                                  Niemiecka prasa i drukarnie to nie tylko biznes. W Niemczech nader często firmy
                                  bywały i jak myślę są formą ekspansji narodowej.
                                  Skoro Niemcy od ponad tysiąca lat parli na wschód i chcieli zdominować nas w
                                  różnoraki sposób, to wybacz, ale nie uwierzę, że w ciągu pięćdziesięciu lat to
                                  się diametralnie zmieniło. Są różne formy ekspansji. Wg mnie wy jesteście
                                  doskonałym narzędziem wspomagania tej ekspansji. A ekspansja wg mnie trwa i ma
                                  coraz lepsze rokowania.
                                  • Gość: agnostyk1 Re: Kto najbardziej spragniony?! IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 07.08.04, 21:16
                                    >Pan Burzawa postąpił źle.
                                    Prosto i dziecinnie przez Ciebie powiedziane. Ale, do cholery, wprowadzało
                                    odpowiednie skutki.
                                    > Chociaż, telewizja o
                                    > określonym profilu np. katolicka, czy inna może odmówić, jeżeli to niezgodne
                                    >z jej profilem.
                                    Firma w Łodzi nie może odmówić, bo Tobie się to nie podoba???
                                    Co do "Drang nach osten" to masz rację. Tyle tylko, że jeżeli Ciebie lub
                                    mnie ktoś olewa ciepłym moczem to, ja go chyba, nie muszę kochać - choć jest
                                    Polakiem. Coś za coś. Nic za friko. A jeżeli mnie ktoś dodatkowo ( ze względów
                                    ideologicznych) nienawidzi, to co - ja mam w imie JEGO (nie moich) ideałów
                                    tracić?
                                    • kobylybbb Re: Kto najbardziej spragniony?! 07.08.04, 21:45
                                      Sprawa mediów, telewizji, gazet (prywatnych) jest dla mnie zrozumiała. Nie wiem
                                      czyja jest i jaki profil ma TKK. Oglądałem to ze dwa, czy trzy razy. Po prostu
                                      chłam. Byłoby dla mnie naturalne gdyby w Faktach i Mitach odmówiono publikacji
                                      reklam lub ogłoszeń katolickich.
                                      Ale drukarnia to fabryka.
                                      A jeżeli wejdziesz do prywatnego sklepu i odmówią Ci sprzedaży chleba, bo
                                      jesteś agnostykiem to będzie naturalne?
                                      A jeżeli do samolotu (bo linie są prywatne) nie wpuszczą Żyda, bo Żydów
                                      właściciel nie lubi, to też będzie naturalne?
                                      Kiedy zaczyna się faszyzm?

Myślę, że pozostaniemy przy swoich zdaniach, więc się poddaję :)
                                      • Gość: agnostyk1 Re: Kto najbardziej spragniony?! IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 07.08.04, 21:51
                                        Ja wręcz kapituluję przy tym sposobie dyskusji. Dziekuję, że mi tylko trochę
                                        ubliżałeś, a przecież masz znacznie szersze możliwości Ty klechistański
                                        wypierdku. HO,HO - niedługo osiągnę Twój poziom.
                                        • kobylybbb Re: Kto najbardziej spragniony?! 07.08.04, 22:20
                                          A w którym to miejscu Ci ubliżyłem?
                                          • Gość: Jakub Re: Kto najbardziej spragniony?! IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 07.08.04, 22:27
                                            Ciii! Agnostyk teraz sylabizuje Nasz Dziennik. +
                                          • Gość: agnostyk1 Re: Kto najbardziej spragniony?! IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 08.08.04, 11:44
                                            > Zastanów się nad tym i przyjmij pozdrowienia dla SB-ckich niedojebków z
                                            Racji :)
                                            • kobylybbb Re: Kto najbardziej spragniony?! 08.08.04, 20:22
                                              Nie spodziewałem się, że prośba o namysł i pozdrowienie niektórych
                                              współtowarzyszy może być obraźliwa :)
                                              Ale rozumiem, ze nie każdy jest tak gruboskórny jak ja.
                                              Przyjmij więc przeprosiny i prośbę abyś się nie zastanawiał i nie pozdrawiał SB-
                                              ckich niedojebków z Racji :)
                                        • Gość: podał Jakub Kto najbardziej spragniony Polski IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 07.08.04, 22:53
                                          Przeto, kimkolwiek jesteś, jeżeli cenisz to, co uczciwe i pożyteczne, jeżeli
                                          szanujesz słuszność i świętość naszej religii, jeżeli pragniesz wspomóc twą
                                          ojczyznę, twych przyjaciół i obywateli, okaż się i ty miłym wychowankiem:
                                          kochaj muzykę, ucz się muzyki, szukaj wewnątrz siebie muzyki, dzięki której
                                          przysporzysz sobie nie mniej zaszczytów i bogactw niż dzięki innym naukom
                                          wyzwolonym. Rzekłem.

• Gość: agnostyk1 Re: Kto najbardziej spragniony Polski IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 08.08.04, 11:55
                                            Niestety! Utożsamianie uczciwości i pożyteczności tylko z jakąkolwiek
                                            religią nie wchodzi w grę . Te przymioty są właściwością pojęcia moralność , a
                                            nie religia, która to najczęściej z moralnością nie ma nic wspólnego!
                                            Przykro mi, Jakubie, ale ewangelizacja (nawracanie) mnie nie ma sensu.
                                            • Gość: Jakub Re: Kto najbardziej spragniony Polski IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 08.08.04, 22:21
                                              Mowa na cześć muzyki wygłoszona przez Jerzego Libana w Krakowie w roku 1528.

W ROKU 1528 !!!!!!!

A teraz jest 2004-ty, ale nie w łbie agnostyka!
                                            • Gość: Andrzej` Re: Kto najbardziej spragniony Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 20:57
                                              jako ateista zgadzam sie z tym iz moralnosc nie idzie w parze z religijnoscia.
                                              z religia moze bo zasady moralne u podstaw wszelkich religii maja za cel
                                              ochrone istoty ludzkiej z grubsza ujmujac.
                                              z mojego punktu widzenia po to aby byla praca i poczucie sensu dla tych, ktorzy
                                              zyja z religii.
                    • kobylybbb A na marginesie 07.08.04, 14:36
                      to Wasze ugrupowania i tygodnik to wypisz wymaluj esbecja. Do tego esbecja
                      powiązana z klerem. Bo przecież nikt o zdrowych zmysłach nie zaprzeczy, że
                      pośród kleru, nawet wysokich dostojników, agentów było i jest sporo.
                      Zastanów się nad tym i przyjmij pozdrowienia dla SB-ckich niedojebków z Racji :)

Czy wasz guru też jest z SB, bo Piotrowski to też agnostyk, tylko lekko
                      skompromitowany?!
            • kobylybbb Re: Kto najbardziej spragniony?! 07.08.04, 02:56
              Czy jesteś przekonany, że najbliższy jest w Gdańsku?
              Minister Sprawiedliwości nie zaprzeczył, że pośród prominentnych osób władzy
              jest sporo pedofilów. Te osoby najczęściej spotkać można w Warszawie. A obecnie
              przy władzy jest określona, tolerancyjna formacja.
              Chociaż Minister Sadowski też grzeszki ma na sumieniu. Chociażby ten z
              wypadkiem samochodowym. Może więc nie jest godny zaufania.
              Jesteś jak rozumiem pewny, że wymienione przeze mnie osoby są zwykłymi
              członkami heteroseksualnymi, pomijając oczywiście aktywistki płci żeńskiej.
              I jedyną ich słabostką jest marzenie o całowaniu ich w dupę? :)
            • kobylybbb Jak myślisz? 07.08.04, 03:02
              Chodzą słuchy, że Karp jest „kochającym inaczej”.
              Czy stawiałbyś na pedofila, czy na poczciwego pedała?
          • Gość: misterxy Re: Kto najbardziej spragniony?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 23:16
            Czemu wciskasz ludziom ciemnotę?
            kobylybbb napisał:
            (...)Czy pośród powyższych jednostek znajdują się przedstawiciele „mniejszości
            > seksualnej” zwanej pedofilami, czy też należy ich szukać w strukturach
            > nadrzędnych? (...)

Odkąd pedofilia jest mniejszością seksualną. Mylisz pojęcia. Mniejszość
            seksualna- grupa osob, których preferencja seksualna (orientacja) różni się od
            większości, tj. homoseksualiści i biseksualiści.
            Pedofilia- dewiacja seksualna (nie orientacja). Osiąganie przyjemności
            seksualnej (spelnienia seksualnego) podczas stosunku seksualnego z osobą o
            niedojrzalych narządach płciowych (czyli z dzieckiem).
            • kobylybbb Re: Kto najbardziej spragniony?! 07.08.04, 23:29
              A czy pedofile nie są „mniejszością seksualną- grupą osób, których preferencja
              seksualna (orientacja) różni się od większości” ???
              A nekrofile nie są mniejszością?
              To tylko kwestia definicji. Ja tę definicję neguję. Dlaczego przedmiot marzeń
              ma stanowić o orientacji lub dewiacji?
              • Gość: misterxy Re: Kto najbardziej spragniony?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 22:24
                kobylybbb napisał:

> (...)A czy pedofile nie są „mniejszością seksualną- grupą osób, których prefer
                > encja
                > seksualna (orientacja) różni się od większości” ???(...)

Wg współczesnej psychologii pedofile nie są mniejszością seksualną. Dotyczy ona
                jedynie homoseksualistów i biseksualistów (<5% ogółu społeczeństwa). Pedofile
                są mniejszością, ale nie seksualną.
                • Gość: misterxy Re: Kto najbardziej spragniony?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 22:26
                  jeszcze jedno. Pedofilia to nie orientacja (preferencja seksualna). Pedofilia
                  to dewiacja (zboczenie seksualne).
                  • kobylybbb Re: Kto najbardziej spragniony?! 09.08.04, 01:04
                    Gość portalu: misterxy napisał(a):
                    > jeszcze jedno. Pedofilia to nie orientacja (preferencja seksualna). Pedofilia
                    > to dewiacja (zboczenie seksualne).

A ja uważam, że to mniejszość (orientacja) seksualna. Natomiast, jeżeli to
                    zboczenie, to zboczeńcami są także geje i lesbijki.
                    • Gość: misterxy Re: Kto najbardziej spragniony?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 22:45
                      kobylybbb napisał:
                      A ja uważam, że to mniejszość (orientacja) seksualna. Natomiast, jeżeli to
                      > zboczenie, to zboczeńcami są także geje i lesbijki.

odp. Czlowieku. Nie wazne co ty uwazasz. Ważne co nauka uważa. Od daweien dawna
                      psychologowie nie uzywają terminu "zboczenie" w odniesieniu do biseksualistów,
                      gejów i lesbijek. Uważa się to jako odmienność seksualną, a to istotna różnica.
                      Dla wyjaśnienia:
                      Wyró żniamy 3 (trzy) orientacje seksualne:
                      -heteroseksualną;
                      -biseksualną;
                      -homoseksualną.
                      Może to nie psychologia się myli, tylko ty.
                      PS: Rozumiem to, że możesz być nietolerancyjnym. Masz do tego prawo, ale nie
                      opowiadaj na forum takich glupot.
                      • kobylybbb Re: Kto najbardziej spragniony?! 09.08.04, 23:08
                        To jest gówno nie nauka.
                        Ustaliło sobie tak kilku popaprańców, a reszta z obawy przed zarzutem
                        nietolerancji lub ciemnoty przytakuje.
                        Albo wszyscy zboczeńcy, albo mniejszości :)))
                        • Gość: misterxy Re: Kto najbardziej spragniony?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 23:25
                          Sorry, że pytam, ale czy ty nie jesteś przypadkiem homofobem? Take sprawiasz
                          wrażanie.
                          PS. To "ustalał" caly swiat, a nie kilku naukowców.
                          • Gość: Jacques Re: Kto najbardziej spragniony?! IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 10.08.04, 00:34
                            Pieprz się z kobyłą, "cały świecie"! Zboczeńcy z "całego świata" ustalili, że
                            od teraz nie są zboczeńcami, a wszyscy normalni są chorzy na nietolerancję i
                            trzeba ich leczyć, podobnie jak tych chorych na antysemityzm.

Zboczeńców trzeba wykastrować, a gdy to nie pomoże, to potopić ich w Wełtawie.
                          • kobylybbb Re: Kto najbardziej spragniony?! 10.08.04, 09:37
                            Jeżeli „światem” określasz garstkę nietolerancyjnych zboczeńców to się zgadzam.
                            Nawiasem mówiąc gdzie Twoja tolerancja dla pedofilów, zoofiolów, nekrofilów i
                            innych mniejszości?
                            Nie popisujesz się tolerancją :)))
                            • Gość: misterxy Re: Kto najbardziej spragniony?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 10:27
                              Dla pedofilów nie mam tolerancji. Mam ją za to do gejów i lesbijek.
                              • kobylybbb Re: Kto najbardziej spragniony?! 10.08.04, 10:32
                                Więc jesteś nietolerancyjny :)))
                                A masz tolerancję dla nekrofilów?
                                To bardzo szlachetna mniejszość :)
                                • Gość: misterxy Re: Kto najbardziej spragniony?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 22:22
                                  A co cie to obchodzi. Martw się o swoją tolerancję, a raczej o jej brak.
                                  • Gość: Jakub Re: Kto najbardziej spragniony?! IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 10.08.04, 22:47
                                    BBB, trafiłeś w czuły punkt. :)))

A może punkt już nic nie czuje? :(
                                  • Gość: misterxy Re: Kto najbardziej spragniony?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 23:10
                                    Kobylybbb nie wciskaj ludziom ciemnoty. Nie masz racji i pogódz sie z tym!
                • kobylybbb Re: Kto najbardziej spragniony?! 09.08.04, 01:01
                  Gość portalu: misterxy napisał(a):
                  > Wg współczesnej psychologii pedofile nie są mniejszością seksualną. Dotyczy
                  ona
                  >
                  > jedynie homoseksualistów i biseksualistów (<5% ogółu społeczeństwa). Pedofi
                  > le
                  > są mniejszością, ale nie seksualną.

A ja uważam, że także są mniejszością seksualną podobnie jak nekrofile, zoofile
                  i inni file :)
                  A psychologia nader często się myli.
            • kobylybbb A jak ktoś 07.08.04, 23:46
              sobie upodobał kozę (oczywiście nie tego z UM), to czy jego preferencja
              (orientacja) nie różni się od większości?!
              To jest dewiacja???
              A może koza to lubi?!

Gdzie nasza tolerancja????????!!!!!!!!!!
              • kobylybbb Co się tyczy kozy 07.08.04, 23:55
                to proszę tylko mi tu tylko nie mówić, że:

Ty z nim poszłaś w ciemno, damo bez matury
                Koza ma prezencję lepszą niźli ty :)
        • kobylybbb Zapomniałem 07.08.04, 03:21
          Gość portalu: NAJEMCA napisał(a):
          > MOŻESZ POCAŁOWAĆ CAŁE MIEJSKIE SLD W DUPĘ - BARANIE.
          > WCZEŚNIEJ LUBAWSKI "WYLECI" Z URZĘDU MIASTA NIŻ SOJUSZ OPÓŚCI TEN LOKAL.

Zwykle marzenia władz są bardziej wyuzdane. Może wystarczyłoby całować w dupę
          Zarząd RM SLD w Kielcach. Dup jakby mniej, ale za to bardziej dostojne. Jestem
          przekonany, że wszystkie poniższe jednostki legitymują się pozytywną oceną
          członka lewicy. Jedno mnie tylko ciekawi – która jednostka, którego członka?
          Bo może po niektórych członkach całowanie w wiadomą część ciała byłoby
          świętokradztwem :)

Kopyciński Sławomir - Przewodniczący
          Grzela Joanna - Wiceprzewodnicząca
          Kupisz Rafał - Wiceprzewodniczący
          Piotrowicz Marek - Wiceprzewodniczący
          Szular Roman - Sekretarz
          Kędzierski Ireneusz - Skarbnik
          Chłodnicki Marcin - Członek Zarządu
          Fugińska Agnieszka - Członek Zarządu
          Barczyk Izabela - Członek Zarządu
          Alicja Obara - Członek Zarządu
          Ordyczyński Wojciech - Członek Zarządu
          • szacuneczek Re: Zapomniałem 07.08.04, 03:43
            spisy miernot i nikczemników gówno mnie obchodzom
            tak jak i kielce
            puki co muszom gnoje doczekac, az zaczna pisac posty moi znajomi
            kwadrans temu przejrzalem slowo i echo
            nie watpie ze forum bylo chocby czastka inspiracji
            Obiektywnie kielce potrzebujom realnego, uczciwego -[bez nieralnych kosztuw]
            programu a naj ... lepsze miaato w polsce
            tylko, ze WEl TU DO NICZEGO NIE POTRZEBNY, WRECZ PRZECIWNIE,
            Ludzie, czy on nie mógłby zostać na daczy i słuchac te swoje nagrania
            zez karczuwki a zawsze.
        • Gość: buba Re: Lokale za 5 zł. - do PROKURATURY IP: *.kielce.net.pl 10.08.04, 09:13
          Niezły poziom prezentujecie w tym SLD. Opuści piszemy przez "u" zwykłe. Tego
          uczą w podstawówce. I kto tu baran?
          • dijey brawo bubel- miszcz ortografii, kielecki CUD 10.08.04, 12:00
    • Gość: posel nowak Re: Lokale za 5 zł. - do PROKURATURY IP: 217.153.94.* 09.08.04, 21:37
      To juz teraz jestem pewny, ze Dlugosz, Tworek & co oraz wojewoda/prezydent
      Lubawski to jedna śitwa

Brawo panie prezydencie - witamy "w kupie"
      • Gość: Najarany Re: Lokale za 5 zł. - do PROKURATURY IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.04, 11:00
        Panie pośle, na upały najlepszy jest kapelusz słomkowy. Nieźle się ubawiłem.
    • Gość: bimbo Re: Lokale za 5 zł. - do PROKURATURY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 13:45
      Mam cichą nadzieję, że następca Lubawskiego WYWALI TYCH WSZYSTKICH KOLESI Wojtka
      na BRUK.
      • yossarian5 Re: Lokale za 5 zł. - do PROKURATURY 10.08.04, 13:51
        i przyjdą komuchy, znowu nakradną ile wejdzie, albo ile zostanie, a potem
        przyjdzie antykomuch, ON nie nakradnie bo zazwyczaj nie umie, ale spieprzy to
        co jeszcze mozna spieprzyc. Potem znowu przyjdzie marksista-leninowiec i
        zap...doli te resztki co zostaną po poprzednikach, potem...itd,itd. A na końcu
        przyjdzie traktor i to wszystko zaora.
        PARAGRAF 22
        • Gość: leon Re: Lokale za 5 zł. - do PROKURATURY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 15:29
          Każdy będzie lepszy od tych chuji Lubawskiego.
    • Gość: ciekawski Re: Lokale za 5 zł. - do PROKURATURY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 15:33
      Interesuje mnie to ile u urzędników Lubawskiego kosztuje załatwienie sobie
      takiego lokaliku z czynszem za 5 zł. z metra ?
      A może sam Lubawski z czystej głupoty rozdaje te lokale swoim znajomym ?
      Jeśli tak to i plotki o tym, że wziął milionik za działeczkę na Ślichowicach
      mogą nie być prawdą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka