Dodaj do ulubionych

Ewa CYBULA - nasza "LALECZKA"

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 16:28
EWA CYBULA będąca Dyrektorem ZESPOŁU OPIEKI ZDROWOTNEJ /o której Radny GIERADA
mowi, że jest głupsza od wszystkich dowcipów o blondynkach/ to przeszczepiony
przez PRAWICĘ na teren Województwa Świętokrzyskiego WYBITNY SPECJALISTA OD
WSZYSTKIEGO.
To prawdziwa NIEUTULONA W ŻALU WDOWA po kolejnych Prawicowych Wojewodach tj.
PŁOSKNCE, PARDYCE i LUBAWSKIM za ktorych kadencji jako Dyrektor różnych dwóch
Wydziałów KOMPROMITOWAŁA Urząd Wojewódzki.
Teraz DAJE CZADU w Kielcach choć jako WYBITNĄ SPECJALISTKĘ ds. Uni Europej-
skiej Lubawski powinien wyslac Ją do swojego Biura w GOTHCIE - najlepiej już
na stałe. Po dokonanej PRYWATYZACJI ZOZ-u nasza EWUNIA ma na sumieniu wielu
schorowanych emerytów i rencistów - co nie przeszkadza Jej w niczym BRAC DUŻE
PIENIĄDZE za /pożal się Boże/ KIEROWANIE tym co zostało z ZOZ-u.
Tylko dlaczego tak ZDOLNEJ ARTYSTKI nie wybrano ostatnio na WÓJTA Gminy Sit-
kówka-Nowiny ? Może wyborcy - CHAMY z podkieleckich wsi znają się na ludziach
znacznie lepiej od INTELEKTUALISTY Lubawskiego ?
OJ NIE MASZ TY ZA GROSZ POMYŚLUNKU WOJTEK.
Obserwuj wątek
    • kobylybbb Emeryt??? 12.08.04, 16:55
      Tym niemniej znów się powtarzasz.

Pozdrowienia dla SB-ckich niedojebków z FMS :)
    • Gość: behemot samorządowcy zdążyli się już wsławić swoimi czynam IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.04, 21:36
      Kolejny paszkwil.
      Ciekawie będzie się przed wyborami dowiedzieć z jakiego komputera to pisano. Bo
      to się na początku wydaje człowiekowi takie proste, ot, pusta ulica, nikt nie
      widzi, więc nic się nie stanie, jak parę plakatów spadnie. A tu bęc - milicja,
      prokurator, sąd i chwała wiekuista do końca kariery. Kariery ale, niestety, w
      marnym pokoiku urzędu, a nie na salonach władzy.
      Pisz przyjacielu jak najwięcej i korzystaj z wszystkich komputerów, do jakich
      tylko masz dostęp.

Nawiasem mówiąc Cybula to normalna i bystra babeczka, sprawna jako urzędnik.
      Może tylko trochę chumorzasta i za bardzo sztywna - smiertelnie poważna w
      pracy.
      Urzędu Wojewódzkiego nigdy nie skompromitowała, wręcz przeciwnie, a była jednym
      z najmłodszych dyrektorów wydziału. Wojewodowie chętnie ja zatrudniali bo
      robiła swoje i nie stwarzała kłopotów, jak męski lewicowy zaciąg, który
      zainteresowany był tylko bankietami.
      Zresztą paszkwilant nic konkretnego jej nie zarzuca. Najwyraźniej jest
      zmartwiony faktem, że w tym czasie, od kiedy pracuje Cybula starachowiccy
      samorządowcy zdążyli się już wsławić swoimi czynami na całą Polskę, a ludzie
      Lubawskiego normalnie robią swoją robotę.
      • dijey Re: samorządowcy zdążyli się już wsławić swoimi c 12.08.04, 23:08
        nie strasz, nie strasz, bo... wężykiem

Wojewodowie chętnie ja zatrudniali bo
        > robiła swoje i nie stwarzała kłopotów,

nie robiła swoje, tylko to co jej kazali i na boku jeszcze swoje
        To chamska, arogancka i prymitywna baba, która wykonywała zlecone przekrety
        • Gość: behemot A co Cię tak przestraszyło? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 10:25

> nie strasz, nie strasz, bo... wężykiem

A co Cię tak przestraszyło?

Nie jesteś ciekawa, kto to te teksty fabrykuje i do których komputerów ma
          dostęp? To będzie moim zdaniem świetna zabawa, tym bardziej, że on chyba nie
          wie, ze ma autoryzowany dostęp do internetu. Na pięterku w TPSA mają niezły
          ubaw: "popatrz, kto pisze >>łapownik Lisowski<<" ...a temu się wciąż wydaje, że
          go nikt nie widzi.

> To chamska, arogancka i prymitywna baba, która wykonywała zlecone przekrety

Mogłabyś napisać jakie to przekręty robiła, mogłabyś iść do prokuratury
          ale nic takiego się nie stanie, prawda? Jak zwykle będziesz bluzgać, wymyślać i
          wyzywać ale konkretów nie podasz. Nie napiszesz, jak wyobrażasz sobie
          funkcjonowanie ZOZu, ani kto byłby lepszy zamiast Cybuli. Jesteś po
          prostu "chamska, arogancka i prymitywna baba", tak jak ci młodzi karierowicze z
          socjalistycznej bojówki, prawda?
          • Gość: behemot Re: A co Cię tak przestraszyło? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.04, 21:38
            Ucichła dijey, ucichły behomotki. Czyzby wam się znudziło opisywanie jaki to
            Lubawski jest be, a komuna cacy? Czy rzucicie biedną ludzkość na pastwę
            behemota ? Czy pozwolicie mu siać zamęt w łepetynach kieleckich komsomolców i
            pionierów?
            Po czterech latach komuszego bezruchu Lubawski ogłasza szeroki plan
            inwestycyjny, a wy milczycie? Ludzkość się nie dowie, jakie to przekręty są
            szykowane? Przestraszyliście się, że ktoś namierza wasze karty sieciowe i każe
            wytłumaczyć się z tego szkalowania? Bądzie odważni ...jak towarzysz Czapajew.
            Co tam sądy - ważne, żeby zwyciężyła prawda o tych przekrętach, które
            opisujecie.
            • Gość: młody Re: A co Cię tak przestraszyło? IP: *.kielce.net.pl 19.08.04, 11:14
              Oj Behemocie. Schodzisz "na psy". Tak głupich postów dawno juz nie wysmażyłeś.
              Co to wróciłeś z wakacji z jakiego ś ciepłego kraju gdzie mózg Ci słoneczko
              wyprażyło? Twoje marzenia o możliwościach tepsowskich szpicli to rzeczywiście
              bełkot jakich mało.
              • Gość: behemot Re: A co Cię tak przestraszyło? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 11:51
                Na psy zszedłem już dawno - nie jesteś chyba specjalnie bystry, skoro dopiero
                teraz to zauwazyłeś.
                Co do bełkotu - masz autoryzowany dostęp do internetu, podpisałeś z tpsa lub
                innym providerem umowę imienną, dostałeś hasło, itp., a system zapamiętuje sam
                z siebie kiedy się logowałeś. W czym problem?
                W kraju, do którego najchętniej pojechałbym, żeby nie wracać jedna ze sporych
                firm zafundowała sobie system, który umożliwia identyfikację dzwoniacego po
                trzech sekundach, żeby sekretarka już podnosząc słuchawkę mówiła "Dzień dobry
                panie Smith" i widziała jego historię zakupów. To nie jest oczywiście żadna
                nowość ale system umożliwia też dokładną identyfikację każdego komputera (chyba
                po numerze karty sieciowej), który się kontaktuje z firmą (wysyła e-mail,
                głosuje, bierze udział w ankietach, itp.). Jedyny problem to jak powiązać
                komputer z nazwiskiem? Jeśli ma być legalnie, to trzeba tylko spytac providera.
                Jeśli tak jest w firmie usługowej, to jakie sa mozliwości
                służb "niemarketingowych"?
                Mam czasami nadzieję, że providerzy nie będą prawnie zobowiązani przekazywać
                danych dowcipnisiów ale nie mam żadnych złudzeń, że nie będą mogli ustalić, kto
                był dowcipnisiem ...najwyżej spytają ile sekund mają na ustalenie danych.
                • Gość: młody do boju Behemocie IP: *.kielce.net.pl 19.08.04, 13:39
                  Masz rację - nie jestem specjalnie bystry i dlatego nie dostrzegłem takich
                  sytuacji jak np.:
                  1. Jeden mieszkaniec bloku wykupił sobie SDI. Postawił firewalla i rozszył
                  sygnał na kilku sąsiadów. Zagadka - który z nich pisze?. Służby mogą
                  ich "przycisnąć" dopiero gdy popełnią przestępstwo, ale i tak jeżeli sprawca
                  pójdzie "w zaparte" to szukaj wiatru w polu. Masz jedynie wąską grupę
                  podejrzanych ale pewnika brak.
                  2. Nastolatek wstąpi do kafejki. Jeśli nie będzie czyms sie specjalnie
                  wyróżniał to obsługa go nie zapamięta.
                  3. Firma wykupiła na swoje (służbowe) potrzeby łącze. Stoi firewall z linuxem,
                  ale tcpdump ani bardziej wyszukane metody sprawdzania nie są włączone, bo
                  administrator nie ma ochoty na dodatkową robotę, a właściciel firmy ma to w
                  d.. . Możesz określić tylko zatem grupę, a nie sprawcę. Reszta jak w pkt 1.

Życzę powodzenia w tropieniu niezadowolonych z rządów w Kielcach Twojego
                  bożyszcza.
                  Naprzód do walki Kocie Śledczy.

P.S. Co do identyfikacji kraju do którego najchętniej pojechałbyś to mam
                  mieszane odczucia. Z uwagi na Twoje uwielbienie dla aroganckiej władzy
                  pasowałaby mi Białoruś, ale to chyba jednak nie ten kraj. Wybacz, nie jestem
                  wszak specjalnie bystry.
                  • Gość: behemot Re: do boju Behemocie IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.04, 22:04
                    > 1. Jeden mieszkaniec bloku wykupił sobie SDI. Postawił firewalla i rozszył
                    > sygnał na kilku sąsiadów. Zagadka - który z nich pisze?.

Ten, który jest w zarządzie pewnej partyjnej młodzieżówki - a któżby inny ?

> 2. Nastolatek wstąpi do kafejki. Jeśli nie będzie czyms sie specjalnie
                    > wyróżniał to obsługa go nie zapamięta.

No tak, ale nasz "nastolatek" nadaje wciąż z jednego adresu ...poza tym
                    ten "nastolatek" ma już pewnie niejeden siwy włos na skroni i albo będzie się
                    znacznie wyróżniał z kafejkowej klienteli albo w ogóle nie zajrzy do kafejki.

> 3. Firma wykupiła na swoje (służbowe) potrzeby łącze

Na to właśnie liczę - największa zabawa będzie wtedy, gdy okaże się, że
                    nadawano z pewnego lokalu partyjnego. Mniejsza o to, kto nadawał - kogo to
                    właściwie obchodzi? Gdyby ujawniono nazwisko to Partia mogłaby się odciąć od
                    tego konkretnego dowcipnisia. Chodzi raczej o pokazanie - patrzcie, co oni tam
                    robią, patrzcie do czego wykorzystywali swój talent.

No własciwie, jeśli ten ktoś korzystał dodatkowo z komputerów w domu, w pracy,
                    u znajomych to go można łatwo zidentyfikować ale po co?

> Stoi firewall z linuxem

Ty, młody, jesteś pesymistą i masz za dużą wiarę w firewalle w stosunku do
                    umiejętności. Jeden z moich znajomych administratorów w kieleckiej państwowej
                    instytucji dostał telefon od zaprzyjaźnionego admina z innej kieleckiej
                    publicznej instytucji: "zabezpiecz sobie plik z hasłami, bo wszystko jest na
                    widoku". Mój znajomy wziął na ambit, sprosił "uczonych", siedzieli,
                    zabezpieczyli i założyli się z tym drugim o wódkę. To niemozliwe, żeby coś było
                    widać, mówili. Niestety - po godzinie otrzymali emailem własny plik z hasłami.
                    Trzeba było natychmiast przeciąć fizyczny dostęp do świata i niestety prosić
                    tego drugiego o litość.

> Życzę powodzenia w tropieniu niezadowolonych z rządów w Kielcach

Dzięki ...ale tu nie trzeba powodzenia tylko wiedzy.
                    Nawiasem mówiąc - nie jesteś ciekaw, kto napisał post pod tytułem "Łapownik
                    Lisowski" ?

> Wybacz, nie jestem
                    > wszak specjalnie bystry.

trudno, pij Bilobil i nie załamuj się

> Z uwagi na Twoje uwielbienie dla aroganckiej władzy
                    > pasowałaby mi Białoruś

Brawo. Staraj się młody, staraj. Zakładam - in dubio pro reo - że sam to
                    wymyśliłeś. Zawsze to lepsze niż wyzwiska, którymi mnie raczą te osły. Jakiś
                    przejaw inteligencji. Przywróciłeś mi wiarę w Forumowiczów.
                    • Gość: młody Re: do boju Behemocie IP: *.kielce.net.pl 20.08.04, 08:33
                      > Ten, który jest w zarządzie pewnej partyjnej młodzieżówki

> nadawano z pewnego lokalu partyjnego

Ciekawa teoria. Zapomniałeś jeszcze o Żydach, masonach i cyklistach.

> Nawiasem mówiąc - nie jesteś ciekaw, kto napisał post pod tytułem "Łapownik
                      > Lisowski" ?

Nie jestem. Niemniej jednak największe zniesmaczenie wywołał u mnie gnojek (bo
                      tak go trzeba nazwać), który podpisał się "Janusz Koza". Za ten podpis
                      rzeczywiście należałoby typa ścigać, ale to na wniosek Pana Pełnomocnika - mnie
                      nic do tego.

• Gość: behemot humanitarny punkt widzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 11:33
                        > > Ten, który jest w zarządzie pewnej partyjnej młodzieżówki

> Ciekawa teoria.

A co w niej ciekawego?
                        Miejmy nadzieję, że się nie sprawdzi.

> Zapomniałeś jeszcze o Żydach, masonach i cyklistach

Nie zapomniałem ale oni są z zupełnie innej bajki.

Facet interesuje mnie z czysto humanitarnego punktu widzenia. Napisał już
                        całkiem niezłą broszurę. Nie przedstawia żadnych zarzutów, tylko bluzga. Pewnie
                        psychol. Obywatelskim i chrześcijańskim obowiązkiem byłoby wskazać mu drogę do
                        specjalisty. Czyż nie tak?
                        • Gość: młody Re: humanitarny punkt widzenia IP: *.kielce.net.pl 20.08.04, 15:32
                          > Facet interesuje mnie z czysto humanitarnego punktu widzenia. Napisał już
                          > całkiem niezłą broszurę. Nie przedstawia żadnych zarzutów, tylko bluzga.
                          > Pewnie psychol. Obywatelskim i chrześcijańskim obowiązkiem byłoby wskazać mu
                          > drogę do specjalisty. Czyż nie tak?

Jestem pod wrażeniem Twoich altruistyczno-humanitarnych zapędów do dorzucania
                          roboty naszym lekarzom. Oni już dość mają zajęcia, gdy kombinują jak obronić
                          przed Temidą "schorowanych" gangsterów, a Waćpan jeszcze chcesz, aby się zajęli
                          osobą rzeczywiście chorą.
                          Na posty tego osobnika nie zwróciłem szczególnej uwagi. Być może dlatego, że
                          gdy ktoś bluzga, to znaczy że nie ma nic do powiedzenia (napisania), a takich
                          durni jest niestety trochę na tym forum.
                          • Gość: behemot Re: humanitarny punkt widzenia IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.04, 16:51
                            > Na posty tego osobnika nie zwróciłem szczególnej uwagi.

A ja zwróciłem. Ze względu na ilość i jakość. Żadnego nie doczytałem do końca
                            ale już się cieszę na myśl, jaki będzie ubaw po ujawnieniu czyja to produkcja :-
                            )))
    • Gość: EMERYT FMS CYBULA - "LALECZKA" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 23:43
      Teraz wyszczególniłem co ważniejsze. Przeczytajcie jakie to mondre:

EWA CYBULA ZESPOŁU OPIEKI ZDROWOTNEJ GIERADA
      PRAWICĘ WYBITNY SPECJALISTA OD
      WSZYSTKIEGO.
      NIEUTULONA W ŻALU WDOWA
      PŁOSKNCE, PARDYCE i LUBAWSKIM KOMPROMITOWAŁA .
      DAJE CZADU WYBITNĄ SPECJALISTKĘ GOTHCIE PRYWATYZACJI ZOZ-u EWUNIA BRAC DUŻE
      PIENIĄDZE KIEROWANIE ZDOLNEJ ARTYSTKI WÓJTA CHAMY INTELEKTUALISTY
      OJ NIE MASZ TY ZA GROSZ POMYŚLUNKU WOJTEK.

czyż nie jestem boski?
      • Gość: onufry Re: CYBULA - "LALECZKA" IP: 217.153.141.* 13.08.04, 00:37
        Emeryt - jesteś po prostu chamsko durnowaty, a o boskości nie pisz, bo nie masz
        o tym zielonego pojęcia ty marna gnido czerwona.
        • baba53 Re: CYBULA - "LALECZKA" 20.08.04, 09:05
          popieram Emeryta !
          A Ci co są pełni jadu to pewnie ludzie etosu z lat działalności wspaniałej ekipy
          panów z P.P.L. i oni tworzyli "wspaniałą"atmosferę w UW
          • Gość: behemot coś konkretnego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 11:36
            A znasz chociaż Cybulę? Masz jakiś konkretny zarzut?

> popieram Emeryta !

a co konkretnie? że opluwa ludzi?
            • baba53 Re: coś konkretnego? 20.08.04, 14:48
              A co Ty jeśteś tą Cybulą lub jej krewnym ?
              Miałam przyjemnośc poznać pracę tej osoby w UW i jej kompetencje "dyrektorskie"
              /...powiedzenie w gabinecie wojewody Pł.iż nie musi się znać na prawie ?/
              to dopiero kadra "dyrktorska,a w ówczesnym czasie w tym słynnym wydziale była
              znakomita obsada kierownicza razem z radcami prawnymi importowanymi z zewnatrz.
              • Gość: behemot Re: coś konkretnego? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.04, 16:33
                > Miałam przyjemnośc poznać pracę tej osoby w UW

No proszę - mamy urzędniczkę na Forum. Teraz będą fajerwerki inteligencji.

> i jej
                > kompetencje "dyrektorskie"

No i co? Zaliczyła jakieś wpadki? Prokurator ją ścigał? Co złego zrobiła?
                Wygląda na to, że jesteś w tej dziedzinie wybitnym fachowcem, więc może podasz
                jakieś konkrety?

> /...powiedzenie w gabinecie wojewody Pł.iż nie musi się znać na prawie ?/

Wśród 10 jej poprzedników i następców tylko jeden był radcą prawnym - dlaczego
                ona miałaby być wyjątkiem? Nawet teraz - jak widać - dyrektorem jej wydziału
                jest kobieta bez wykształcenia prawniczego. I tak przecież wszystkie sprawy
                standardowo w UW opiniuje Wydział Prawny. Ona przecież pracowała w Wydziale
                Rozwoju Gospodarczego UW, a nie w Sądzie.

> znakomita obsada kierownicza razem z radcami prawnymi importowanymi
                > z zewnatrz.
                Nie rozumiem - czy Wydział miał kształcić własnych radców prawnych?

> A co Ty jeśteś tą Cybulą lub jej krewnym ?

Jestem kims, kto chciałby wiedzieć dlaczego opluwasz ludzi, urzędniczko.
    • Gość: esteta [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 16:00
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: paulo [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 15:42
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • djablu cxs 09.10.04, 02:40
        polubili Panią??????????/ilin t

zaden bal

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka