IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 11:58
Aniu, jest nowy wątek.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 12:01
      Widze. A tak wracajac do naszych rozwazan, tych dotyczacych roznic
      miedzyplciowych...:))), mam pytanie. Czy sa jakies zachowania kobiece, ktore
      Cie irytuja?
      • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 12:04
        Irytują?! Musiałbym pomyśleć! Ale czy mi wolno...? :)
        • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 12:06
          Wolno, wolno:)))
          • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 12:11
            Pewnie tak, z pewnością coś jest, co mnie irytuje, ale w tej chwili nie
            przychodzi mi do głowy, co to jest? :) Aniu, nawet nie muszę się wykręcać, bo
            mi naprawdę nic teraz się nie przypomina irytującego. :)
            • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 12:12
              Lubie, jak tak zmyslasz:)))
              • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 12:16
                Tak? A mi się własnie przypomniało coś irytującego! :)
                • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 12:20
                  Jeszcze troche poczekam:)
                  • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 12:25
                    A to mi się odpomniało to coś irytującego :) Już nie pamiętam, co to było :)
                    • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 12:30
                      A juz myslalam, ze brak zdecydowania jest wlasciwy kobietom:)))
                      • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 12:33
                        Brak zdecydowania rozdzielony jest sprawiedliwie między płcie, pół na pół. :))
                        • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 12:35
                          Ale jedna polowa jest jakby duzo wieksza:)))
                          • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 12:37
                            Nie wiem, o której połowie myslisz, że jest dużo większa, a dobrowolnie nie
                            zamierzam się przyznawać. :))
    • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 12:03
      "Moja instrukcja ma kilka tomow:))) "

Aniu! Może nie jestem godzien, żebyś je wszystkie na mnie wypróbowywała? :)
      Przecież jestem już zgodny, potulny, chodzę na targ. To już tak wiele! :))

• Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 12:05
        Czyzby oznaczalo to, ze Twoja instrukcja miesci sie na jednej kartce?:))))
        • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 12:07
          No jeszcze kilka rzeczy mogę się nauczyć! :)
          • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 12:11
            Jakubie, wlasnie zajrzal do pokoju moj obiad i zapytal sie grzecznie, kiedy
            wezme sie za gotowanie:)))). Faktycznie, zasiedzialam sie:)))
            • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 12:14
              Kiedyś w Naszym Dzienniku podali taki śmieszny dowcip o młodym małżeństwie:

- Aniu, może byś ugotowała obiad? - poprosił Jakub.
              - A dlaczego ja?
              • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 12:16
                Sam widzisz, zycie Ani jest ciezkie:))). Ide sie pokrecic po domu. Wejde
                jeszcze kolo 17. Masz troche czasu na kompilacje:)))
                • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 12:19
                  Dobrze. :) Nie mam wyjścia. Muszę być potulny. :) To do zobaczenia. :)
                  • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 12:21
                    Cos chyba poszamaniles, bo nic z mojego dzisiejszego wyjscia nie bedzie:(.
                    • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 12:31
                      Aniu, to nie moja wina, choć wiem, jak tańce potrafią być groźne, zwłaszcza
                      latynoamerykańskie! Ale nic nie poszamaniłem. Uczciwie. Popatrz, nawet się nie
                      uśmiecham.
                      Niepotrzebnie wpadłem w ten ton nieco żartobliwy, ale wcale się nie cieszę.
                      • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 12:32
                        Troche sie jednak cieszysz... prawda?
                        • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 12:35
                          Nie wiem, Aniu. Widać było, że nie jesteś zadowolona, że plany się sypią, to i
                          mnie też się zrobiło niewyraźnie. Nie lubię, gdy się martwisz. :)
                          • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 12:36
                            Jakubie, Ty stanowczo za szybko sie uczysz z tej instrukcji:)
                            • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 12:38
                              A teraz juz naprawde ide gotowac. Bede wieczorkiem. Kompiluj, Jakubie,
                              kompiluj:)))
                              • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 12:42
                                Dobrze, to do zobaczenia :)
                            • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 12:40
                              Aniu, to była chwilka szczerości. :)

(Czy ja byłem szczery szczerze, czy to była szczerość z Aninej instrukcji? Hmm.)

Teraz wszystko będzie dwuznaczne :) Będę mógł się wykręcać instrukcją! :)))
                              • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 12:45
                                Jak juz wczesniej zauwazylam (taki bystrzak ze mnie), obudzilam bestie:))).
                                • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 12:48
                                  Aniu, będę się pilnował, to jest, bedę się starał. :) jeszcze nie gotujesz? :)
                                  • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 12:57
                                    Zaczelam.
                                    Wlasnie przeczytalam w wiadomosciach, ze Czeslaw Milosz nie zyje...
                                    • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 13:06
                                      Przeczytałem w Twoim wątku na forum. Przez chwilę przypomniałem sobie kilka
                                      jego fraz, które kiedyś dla mnie, w jakichś sytuacjach coś znaczyły, i tyle.
                                      Poeta pamięta..., jak o sobie pisywał, i o poecie trzeba pamiętać, gdy odchodzi.
                                      • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 13:11
                                        Tym razem juz naprawde ide... I naprawde bede wieczorkiem. Sprawdze wtedy, jak
                                        Ci poszlo kompilowanie mowy. Ciekawa jestem, jakie beda okolicznosci jej
                                        wyglaszania. Hmmmm...
                                        • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 13:18
                                          Podtrzymanie tradycji rodzinnej i patriotycznej. W kościele, przez księdza,
                                          jutrzejsze święto złączone ze smutnym wydarzeniem rodzinnym. :) Czyli rodzinny
                                          obowiązek. :)
                                          • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 13:35
                                            Bede wiec myslala o Tobie cieplo. I wlacze wspomaganie:)
                                            • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 13:45
                                              Dzięki :) Ale najpierw chyba pójdę na spacer, po obiedzie. :)

Aniu, właśnie pojawiły się chmury! :)
                                              • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 13:58
                                                Nie mam z tym nic wspolnego. Bo przeciez gotuje:). I koncentruje sie na cieplym
                                                mysleniu. Przeciez nie moge robic az tylu rzeczy jednoczesnie!:)
                                                • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 14:17
                                                  Wiem, oczywiście. Ale wolałem się upewnić. :)

Teraz pada, nawet rzęsiście. :) Ja już jestem przy kawie, czyli po obiedzie. :)
                                                  I niestety najzupełniej przypadkiem odkryłem, że czeka mnie dzisiaj jeszcze
                                                  zmywanie naczyń. :( Okazuje się, że to też jest konieczność życiowa. :))
                                                  • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 18:30
                                                    Koniecznosci zyciowe potrafia czlowieka zupelnie przypadkowo zaskoczyc:))).
                                                    Poradziles sobie?
                                                  • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 18:39
                                                    Nie ze wszystkim:) Ale do nocy wszystko powinno być ok. :)

Piszesz, więc jesteś! :)
                                                  • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 18:46
                                                    Rozumiem, ze ciagle kompilujesz?:)
                                                  • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 18:50
                                                    Niewiele pozostało, odrobinę wygładzić. :) Gorzej z "koniecznością życiową",
                                                    jeszcze nie pozmywane. Ale przed snem uwinę się :))

• Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 19:02
                                                    Pamietaj, ze mam Ci dzisiaj pospiewac, wiec uwin sie przed kolysanka. Bo potem
                                                    moze byc ciezko ze zmywaniem. Chyba ze jestes lunatykiem:))).
                                                  • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 19:06
                                                    Trochę w nocy nie śpię i bez lunatykowania :) Mam więc godzinkę rezerwy nocnej
                                                    na wypadek, gdybym nie wyrobił się z naczyniami. :) Po kołysance ma pewno
                                                    usnę. :)
                                                  • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 19:11
                                                    Zobaczymy:))). Postaram sie, zeby moj glos byl kojacy... a nie nadmiernie
                                                    pobudzajacy...
                                                  • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 19:14
                                                    :( To ta kołysanka ma być do spania? :)
                                                  • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 19:16
                                                    Jakubie! A do czego???:)))
                                                  • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 19:17
                                                    Ocho, trochę jestem za żartobliwy :)
                                                  • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 19:20
                                                    A skad wiesz, czy ja lubie niezartobliwych?:))))
                                                  • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 19:25
                                                    Tego nie wiem? :) Ale kolejne objaśnienie przeze mnie tej niewinnej piosnki
                                                    mogło już być trochę zbyt intymne. :)
                                                  • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 19:35
                                                    Chcialabym to objasnienie jednak uslyszec:))). Moge?
                                                  • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 19:39
                                                    Pewnie, że możesz :) Kołysanka służy tylko do utulenia kogoś do snu i nic
                                                    więcej :) Widocznie wcześniej mi się wydawało, że jest w tym jakaś
                                                    dwuznaczność. :) Pomyliłem się :)
                                                  • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 19:43
                                                    Ta dwuznacznosc jest najbardziej interesujaca, nie sadzisz? Ale... czy to
                                                    znaczy, ze moje dotychczasowe kolysanki wywolaly jakies inne Twoje reakcje?
                                                    Oprocz usniecia????:)
                                                  • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 19:45
                                                    Do tej pory działały bardzo prawidłowo :) Bardzo dobrze usypiałem :) I dzisiaj
                                                    też tak będzie. Na pewno. :)
                                                  • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 19:49
                                                    To dobrze, bo juz zaczelam sie martwic:))). I zastanawiac, jak Ci pomoc.
                                                    Bezsennosc potrafi byc przeciez straszna:). A Ty dzisiaj tyle juz sie nauczyles
                                                    z mojej instrukcji obslugi, ze chce byc dla ciebie mila. Wysilki powinny zostac
                                                    docenione:))
                                                  • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 19:56
                                                    Ładnie to ujęłaś :) Ale i ta intrygująca dwuznaczność też była bardzo ładna:)
                                                    Choć jakoś, z wielkim trudem, umknąłem od odpowiedzi. :) Teraz mnie z kolei
                                                    intryguje, jak mogłabyś mi pomóc na tę ewentualną bezsenność, nad czym już się
                                                    zaczęłaś zastanawiać? Co by to mogło być? :))
                                                  • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 19:58
                                                    Myslalam o ziolkach nasennych, Jakubie;))))
                                                  • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 20:00
                                                    Ooooo! Co za rozczarowanie! :)))))
                                                  • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 20:04
                                                    Skoro rozczarowanie Twoje jest az tak wielkie:)... moglabym wiedziec, czego sie
                                                    spodziewales?:)
                                                  • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 20:06
                                                    Aniu, wszystkiego, tylko nie ziółek! :) Nie wiedziałem, że jesteś aptekarką :)))
                                                  • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 20:07
                                                    Ja jestem raczej czarownica:))). POmysl: burza, ziolka, rozne czary...
                                                  • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 20:13
                                                    ... no i Straszny Dwór! :)) Sama pisałaś, że w życiu nic nie jest przypadkowe!
                                                    A ja posiłkowałem się librettem Strasznego Dworu... jakieś czary?! Coś
                                                    przeczuwałem? :))
                                                    Choć z drugiej strony, jak na czarownicę od burz i ziółek, to jesteś bardzo
                                                    miła :)
                                                  • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 20:19
                                                    My, czarownice, takie jestesmy:). Ale skutki czarow sa straszne:). Prawie tak
                                                    straszne jak dwor:)))
                                                  • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 20:23
                                                    Do pewnego stopnia, rzeczywiście te skutki czarów są straszne. Nawet sam to,
                                                    Aniu, odczuwam :) Może nie są zanadto bolesne, ale strasznie ... miłe :)
                                                  • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 20:27
                                                    A wiesz, ze to takich czarow sie mozna latwo przyzwyczaic? I uzaleznic?:) Nie
                                                    mow potem, ze Cie nie uprzedzalam:)
                                                  • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 20:31
                                                    Czuję się już uzależniony. :) Mimo, że nie piłem żadnych Twoich ziółek. :)
                                                    Teraz nawet uprzedzanie mnie przed czarami nie pomoże :))
                                                  • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 20:35
                                                    Czy chcesz mi dac do zrozumienia, ze dostales takiej manii, ze chcesz tylko od
                                                    Anni?:))) Tych ziolek, oczywiscie?
                                                  • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 20:38
                                                    Mam juz gotowa kolysanke dla Ciebie, ale chyba zapisze ja w nowym watku... Juz
                                                    niedlugo koniec strony...
                                                  • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 20:39
                                                    Tak! :)

Aniu! Czarownico Aniu! Czy rumianek jest przeciwzapalny?
                                                    Może przygotuję sobie szklaneczkę?
                                                    Na wypadek, gdybym w nocy zapłonął miłością! :))
                                                  • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 20:40
                                                    Tak, rumianek jest przeciwzapalny, ale na serce nie dziala:)))
                                                  • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 20:43
                                                    Szkoda :) Bo rumianek umiem samodzielnie zaparzyć :) No cóż, będę musiał udać
                                                    się po ziólka do czarownicy Ani :)
                                                  • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 20:48
                                                    Jakas miksture moge Ci przygotowac. Jesli bedziesz chcial:)). Ale ta
                                                    przeciwzapalna moze byc bardzo zimna:). Tylko wtedy na plomienie zadziala;)
                                                  • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 20:53
                                                    Bardzo zimnej nie chcę. :) Aniu, nie spraw mi tylko zimnego prysznicu, bo to
                                                    nie ziółka, to nie z arsenału czarownic :) Wolę płonąć :)
                                                  • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 20:56
                                                    Badz spokojny. W razie potrzeby wywolam burze z gradem:)))...
                                                  • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 21:01
                                                    Aniu! Jestem uzalezniony od tego płomienia i nie chcę gradowej burzy! :))
                                                  • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 21:03
                                                    Chcesz mnie zmyć?????! Przecież juz się kąpałem w jeziorku z rybami!
                                                    Wczoraj! :))
                                                  • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 20:45
                                                    Na plomienie chyba tez nie. Ale tego nie sprawdzalam:)
                                                  • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 20:46
                                                    Tzn. te milosne plomienie... :)
                                                  • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 20:49
                                                    Może lepiej nie sprawdzaj? Niech sobie trochę popłonę. :) To całkiem miło tak
                                                    płonąć. :)
                                                  • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 20:52
                                                    Tylko nie wolaj pozniej: "A ja gore!":)))
                                                  • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 20:54
                                                    Dobrze :)
                                                  • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 20:59
                                                    Nie wiem, czy ja Cie dzisiaj uspie ta moja kolysanka... Bo jakis dziwnie
                                                    ozywiony jestes:))), Jakubie. Kolysanka jest jednak dluzsza, wiec moze mi sie
                                                    uda...
                                                  • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 21:06
                                                    :) Serce me sługą Twoją ...

W odwodzie masz jeszcze instrukcję. To mnie przywoła do porządku! :) Nie wahaj
                                                    się jej użyć w razie potrzeby! :)
                                                  • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 21:09
                                                    Jakubie, przeciez widze, ze instrukcja Ci sie bardzo podoba:)
                                                  • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 21:14
                                                    A bo ubzdurałem sobie, że mnie przybliża do celu :) Te kłamstewka, sposobiki:)))
                                                  • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 21:27
                                                    A co jest Twoim celem???:)
                                                  • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 21:35
                                                    Słucham? Aniu, strona już nam się kończy, może przeniesiemy się na inną
                                                    planetę, albo też stronę, zajrzyj może na dół, tam zaproponowałem gdzie się
                                                    przeniesiemy :))
                                                  • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 20:41
                                                    Skąd wiesz, że już jest niedługo koniec strony?
                                                  • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 20:43
                                                    Jeszcze troszke popiszemy... ale tak czuje...:)))
                                                  • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 20:46
                                                    To przed kołysanką rzeczywiście możemy zmienić wątek :) To znaczy przeskoczyć
                                                    do nowego. :) (Przeskoczyć pewien wątek życia?)
                                                  • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 20:51
                                                    Jaki sie filozoficzny nagle zrobiles.... Tak, wielowatkowosc zycia jest jego
                                                    dobra strona:)...
                                                  • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 20:59
                                                    No to tego nie rozwijajmy. Czasem jakieś skojarzenia niepotrzebnie się
                                                    skojarzą, a odniesienia niepotrzebnie się odniosą :) Jestem i płonę. :)
                                                    (Oto jest pytanie :)))
                                                  • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 21:02
                                                    Moje czary musza byc wiec wielkie... az sie sama teraz boje:)
                                                  • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 21:11
                                                    Najdziwniejsze, że ja tego tak nie odczuwam :) Nie widzę tu żadnych czarów :)
                                                    Po prostu płonę z Twojego powodu, a nie z powodu czarów! :) W zasadzie to nie
                                                    ma powodu do stosowania rumianku, nawet zimnego. Mnie się to podoba, to
                                                    uzależnienie. :)
                                                  • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 21:16
                                                    Chce Ci przypomniec, ze nie wiesz:
                                                    1.kim jestem;
                                                    2.jak wygladam;
                                                    3.jak sie usmiecham;
                                                    4.jak pachne;
                                                    5.jak czaruje na zywo:)))
                                                    A moze jestem facetem? W necie wszystko jest mozliwe:)))
                                                  • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 21:21
                                                    To aż tyle tego? :( Bardzo dużo wymieniłaś tych uwarunkowań :(

Aniu! Ty się napiłaś zimnego rumianku! Na przeciwzapalność! Przyznaj się :)
                                                  • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 21:24
                                                    Takie wymienianie uwarunkowan to tez element mojej strategii, tj. czarow...
                                                    chcialam powiedziec:))).
                                                  • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 21:30
                                                    Dzięki Bogu... chciałem powiedzieć:)))
                                                    Ucieszyłem się. :)

Aniu, teraz już możemy chyba przeskakiwać do wspólnego wątku życia? Zróbmy tak.
                                                    Chwyćmy się za ręce i hop do nowego wątku :)

Aniu, założysz nowy wątek? Ja w zamian kiedyś ugotuję obiad :))
                                                    Wątek może nazywać się też Sobota. Obiad nie będzie odgrzewany :))
                                                  • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 21:35
                                                    Dobrze, zaloze watek: Kolysanka dla Jakuba. Moze byc?
                                                  • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 21:36
                                                    Aniu, wszyscy będą podsłuchiwać i już nie będzie tylko dla mnie! :) Lubię
                                                    sobotę. I Ciebie też, oczywiście :)
                                                  • Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 21:38
                                                    Mozemy miec tylko 100 kwestii i trzeba zmieniac strone... Myslisz, ze taki
                                                    tytul to prowokacja?:)))
                                                  • Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 21:43
                                                    Nie prowokacja :) Po prostu lubię tę sobotę, przyzwyczaiłem się do tej soboty :)

(Aniu, nie jesteśmy w środku, wewnątrz sztuki teatralnej, lecz w naszym wątku
                                                    życia, choć przyznam, że nasze kwestie są nieco teatralne, ale tylko nieco :)))

• Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 19:35
                                                    No tak. Mam nadzieję, że to tylko kolacja u Ani :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka