Gość: Jakub IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 11:58 Aniu, jest nowy wątek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 12:01 Widze. A tak wracajac do naszych rozwazan, tych dotyczacych roznic miedzyplciowych...:))), mam pytanie. Czy sa jakies zachowania kobiece, ktore Cie irytuja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 12:04 Irytują?! Musiałbym pomyśleć! Ale czy mi wolno...? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 12:06 Wolno, wolno:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 12:11 Pewnie tak, z pewnością coś jest, co mnie irytuje, ale w tej chwili nie przychodzi mi do głowy, co to jest? :) Aniu, nawet nie muszę się wykręcać, bo mi naprawdę nic teraz się nie przypomina irytującego. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 12:12 Lubie, jak tak zmyslasz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 12:16 Tak? A mi się własnie przypomniało coś irytującego! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 12:20 Jeszcze troche poczekam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 12:25 A to mi się odpomniało to coś irytującego :) Już nie pamiętam, co to było :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 12:30 A juz myslalam, ze brak zdecydowania jest wlasciwy kobietom:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 12:33 Brak zdecydowania rozdzielony jest sprawiedliwie między płcie, pół na pół. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 12:35 Ale jedna polowa jest jakby duzo wieksza:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 12:37 Nie wiem, o której połowie myslisz, że jest dużo większa, a dobrowolnie nie zamierzam się przyznawać. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 12:03 "Moja instrukcja ma kilka tomow:))) " Aniu! Może nie jestem godzien, żebyś je wszystkie na mnie wypróbowywała? :) Przecież jestem już zgodny, potulny, chodzę na targ. To już tak wiele! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 12:05 Czyzby oznaczalo to, ze Twoja instrukcja miesci sie na jednej kartce?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 12:07 No jeszcze kilka rzeczy mogę się nauczyć! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 12:11 Jakubie, wlasnie zajrzal do pokoju moj obiad i zapytal sie grzecznie, kiedy wezme sie za gotowanie:)))). Faktycznie, zasiedzialam sie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 12:14 Kiedyś w Naszym Dzienniku podali taki śmieszny dowcip o młodym małżeństwie: - Aniu, może byś ugotowała obiad? - poprosił Jakub. - A dlaczego ja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 12:16 Sam widzisz, zycie Ani jest ciezkie:))). Ide sie pokrecic po domu. Wejde jeszcze kolo 17. Masz troche czasu na kompilacje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 12:19 Dobrze. :) Nie mam wyjścia. Muszę być potulny. :) To do zobaczenia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 12:21 Cos chyba poszamaniles, bo nic z mojego dzisiejszego wyjscia nie bedzie:(. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 12:31 Aniu, to nie moja wina, choć wiem, jak tańce potrafią być groźne, zwłaszcza latynoamerykańskie! Ale nic nie poszamaniłem. Uczciwie. Popatrz, nawet się nie uśmiecham. Niepotrzebnie wpadłem w ten ton nieco żartobliwy, ale wcale się nie cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 12:32 Troche sie jednak cieszysz... prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 12:35 Nie wiem, Aniu. Widać było, że nie jesteś zadowolona, że plany się sypią, to i mnie też się zrobiło niewyraźnie. Nie lubię, gdy się martwisz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 12:36 Jakubie, Ty stanowczo za szybko sie uczysz z tej instrukcji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 12:38 A teraz juz naprawde ide gotowac. Bede wieczorkiem. Kompiluj, Jakubie, kompiluj:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 12:42 Dobrze, to do zobaczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 12:40 Aniu, to była chwilka szczerości. :) (Czy ja byłem szczery szczerze, czy to była szczerość z Aninej instrukcji? Hmm.) Teraz wszystko będzie dwuznaczne :) Będę mógł się wykręcać instrukcją! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 12:45 Jak juz wczesniej zauwazylam (taki bystrzak ze mnie), obudzilam bestie:))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 12:48 Aniu, będę się pilnował, to jest, bedę się starał. :) jeszcze nie gotujesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 12:57 Zaczelam. Wlasnie przeczytalam w wiadomosciach, ze Czeslaw Milosz nie zyje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 13:06 Przeczytałem w Twoim wątku na forum. Przez chwilę przypomniałem sobie kilka jego fraz, które kiedyś dla mnie, w jakichś sytuacjach coś znaczyły, i tyle. Poeta pamięta..., jak o sobie pisywał, i o poecie trzeba pamiętać, gdy odchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 13:11 Tym razem juz naprawde ide... I naprawde bede wieczorkiem. Sprawdze wtedy, jak Ci poszlo kompilowanie mowy. Ciekawa jestem, jakie beda okolicznosci jej wyglaszania. Hmmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 13:18 Podtrzymanie tradycji rodzinnej i patriotycznej. W kościele, przez księdza, jutrzejsze święto złączone ze smutnym wydarzeniem rodzinnym. :) Czyli rodzinny obowiązek. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 13:35 Bede wiec myslala o Tobie cieplo. I wlacze wspomaganie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 13:45 Dzięki :) Ale najpierw chyba pójdę na spacer, po obiedzie. :) Aniu, właśnie pojawiły się chmury! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 13:58 Nie mam z tym nic wspolnego. Bo przeciez gotuje:). I koncentruje sie na cieplym mysleniu. Przeciez nie moge robic az tylu rzeczy jednoczesnie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 14:17 Wiem, oczywiście. Ale wolałem się upewnić. :) Teraz pada, nawet rzęsiście. :) Ja już jestem przy kawie, czyli po obiedzie. :) I niestety najzupełniej przypadkiem odkryłem, że czeka mnie dzisiaj jeszcze zmywanie naczyń. :( Okazuje się, że to też jest konieczność życiowa. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 18:30 Koniecznosci zyciowe potrafia czlowieka zupelnie przypadkowo zaskoczyc:))). Poradziles sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 18:39 Nie ze wszystkim:) Ale do nocy wszystko powinno być ok. :) Piszesz, więc jesteś! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 18:46 Rozumiem, ze ciagle kompilujesz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 18:50 Niewiele pozostało, odrobinę wygładzić. :) Gorzej z "koniecznością życiową", jeszcze nie pozmywane. Ale przed snem uwinę się :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 19:02 Pamietaj, ze mam Ci dzisiaj pospiewac, wiec uwin sie przed kolysanka. Bo potem moze byc ciezko ze zmywaniem. Chyba ze jestes lunatykiem:))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 19:06 Trochę w nocy nie śpię i bez lunatykowania :) Mam więc godzinkę rezerwy nocnej na wypadek, gdybym nie wyrobił się z naczyniami. :) Po kołysance ma pewno usnę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 19:11 Zobaczymy:))). Postaram sie, zeby moj glos byl kojacy... a nie nadmiernie pobudzajacy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 19:14 :( To ta kołysanka ma być do spania? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 19:16 Jakubie! A do czego???:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 19:17 Ocho, trochę jestem za żartobliwy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 19:20 A skad wiesz, czy ja lubie niezartobliwych?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 19:25 Tego nie wiem? :) Ale kolejne objaśnienie przeze mnie tej niewinnej piosnki mogło już być trochę zbyt intymne. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 19:35 Chcialabym to objasnienie jednak uslyszec:))). Moge? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 19:39 Pewnie, że możesz :) Kołysanka służy tylko do utulenia kogoś do snu i nic więcej :) Widocznie wcześniej mi się wydawało, że jest w tym jakaś dwuznaczność. :) Pomyliłem się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 19:43 Ta dwuznacznosc jest najbardziej interesujaca, nie sadzisz? Ale... czy to znaczy, ze moje dotychczasowe kolysanki wywolaly jakies inne Twoje reakcje? Oprocz usniecia????:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 19:45 Do tej pory działały bardzo prawidłowo :) Bardzo dobrze usypiałem :) I dzisiaj też tak będzie. Na pewno. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 19:49 To dobrze, bo juz zaczelam sie martwic:))). I zastanawiac, jak Ci pomoc. Bezsennosc potrafi byc przeciez straszna:). A Ty dzisiaj tyle juz sie nauczyles z mojej instrukcji obslugi, ze chce byc dla ciebie mila. Wysilki powinny zostac docenione:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 19:56 Ładnie to ujęłaś :) Ale i ta intrygująca dwuznaczność też była bardzo ładna:) Choć jakoś, z wielkim trudem, umknąłem od odpowiedzi. :) Teraz mnie z kolei intryguje, jak mogłabyś mi pomóc na tę ewentualną bezsenność, nad czym już się zaczęłaś zastanawiać? Co by to mogło być? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 19:58 Myslalam o ziolkach nasennych, Jakubie;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 20:00 Ooooo! Co za rozczarowanie! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 20:04 Skoro rozczarowanie Twoje jest az tak wielkie:)... moglabym wiedziec, czego sie spodziewales?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 20:06 Aniu, wszystkiego, tylko nie ziółek! :) Nie wiedziałem, że jesteś aptekarką :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 20:07 Ja jestem raczej czarownica:))). POmysl: burza, ziolka, rozne czary... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 20:13 ... no i Straszny Dwór! :)) Sama pisałaś, że w życiu nic nie jest przypadkowe! A ja posiłkowałem się librettem Strasznego Dworu... jakieś czary?! Coś przeczuwałem? :)) Choć z drugiej strony, jak na czarownicę od burz i ziółek, to jesteś bardzo miła :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 20:19 My, czarownice, takie jestesmy:). Ale skutki czarow sa straszne:). Prawie tak straszne jak dwor:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 20:23 Do pewnego stopnia, rzeczywiście te skutki czarów są straszne. Nawet sam to, Aniu, odczuwam :) Może nie są zanadto bolesne, ale strasznie ... miłe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 20:27 A wiesz, ze to takich czarow sie mozna latwo przyzwyczaic? I uzaleznic?:) Nie mow potem, ze Cie nie uprzedzalam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 20:31 Czuję się już uzależniony. :) Mimo, że nie piłem żadnych Twoich ziółek. :) Teraz nawet uprzedzanie mnie przed czarami nie pomoże :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 20:35 Czy chcesz mi dac do zrozumienia, ze dostales takiej manii, ze chcesz tylko od Anni?:))) Tych ziolek, oczywiscie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 20:38 Mam juz gotowa kolysanke dla Ciebie, ale chyba zapisze ja w nowym watku... Juz niedlugo koniec strony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 20:39 Tak! :) Aniu! Czarownico Aniu! Czy rumianek jest przeciwzapalny? Może przygotuję sobie szklaneczkę? Na wypadek, gdybym w nocy zapłonął miłością! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 20:40 Tak, rumianek jest przeciwzapalny, ale na serce nie dziala:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 20:43 Szkoda :) Bo rumianek umiem samodzielnie zaparzyć :) No cóż, będę musiał udać się po ziólka do czarownicy Ani :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 20:48 Jakas miksture moge Ci przygotowac. Jesli bedziesz chcial:)). Ale ta przeciwzapalna moze byc bardzo zimna:). Tylko wtedy na plomienie zadziala;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 20:53 Bardzo zimnej nie chcę. :) Aniu, nie spraw mi tylko zimnego prysznicu, bo to nie ziółka, to nie z arsenału czarownic :) Wolę płonąć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 20:56 Badz spokojny. W razie potrzeby wywolam burze z gradem:)))... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 21:01 Aniu! Jestem uzalezniony od tego płomienia i nie chcę gradowej burzy! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 21:03 Chcesz mnie zmyć?????! Przecież juz się kąpałem w jeziorku z rybami! Wczoraj! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 20:45 Na plomienie chyba tez nie. Ale tego nie sprawdzalam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 20:46 Tzn. te milosne plomienie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 20:49 Może lepiej nie sprawdzaj? Niech sobie trochę popłonę. :) To całkiem miło tak płonąć. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 20:52 Tylko nie wolaj pozniej: "A ja gore!":))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 20:59 Nie wiem, czy ja Cie dzisiaj uspie ta moja kolysanka... Bo jakis dziwnie ozywiony jestes:))), Jakubie. Kolysanka jest jednak dluzsza, wiec moze mi sie uda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 21:06 :) Serce me sługą Twoją ... W odwodzie masz jeszcze instrukcję. To mnie przywoła do porządku! :) Nie wahaj się jej użyć w razie potrzeby! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 21:09 Jakubie, przeciez widze, ze instrukcja Ci sie bardzo podoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 21:14 A bo ubzdurałem sobie, że mnie przybliża do celu :) Te kłamstewka, sposobiki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 21:27 A co jest Twoim celem???:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 21:35 Słucham? Aniu, strona już nam się kończy, może przeniesiemy się na inną planetę, albo też stronę, zajrzyj może na dół, tam zaproponowałem gdzie się przeniesiemy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 20:41 Skąd wiesz, że już jest niedługo koniec strony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 20:43 Jeszcze troszke popiszemy... ale tak czuje...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 20:46 To przed kołysanką rzeczywiście możemy zmienić wątek :) To znaczy przeskoczyć do nowego. :) (Przeskoczyć pewien wątek życia?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 20:51 Jaki sie filozoficzny nagle zrobiles.... Tak, wielowatkowosc zycia jest jego dobra strona:)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 20:59 No to tego nie rozwijajmy. Czasem jakieś skojarzenia niepotrzebnie się skojarzą, a odniesienia niepotrzebnie się odniosą :) Jestem i płonę. :) (Oto jest pytanie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 21:02 Moje czary musza byc wiec wielkie... az sie sama teraz boje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 21:11 Najdziwniejsze, że ja tego tak nie odczuwam :) Nie widzę tu żadnych czarów :) Po prostu płonę z Twojego powodu, a nie z powodu czarów! :) W zasadzie to nie ma powodu do stosowania rumianku, nawet zimnego. Mnie się to podoba, to uzależnienie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 21:16 Chce Ci przypomniec, ze nie wiesz: 1.kim jestem; 2.jak wygladam; 3.jak sie usmiecham; 4.jak pachne; 5.jak czaruje na zywo:))) A moze jestem facetem? W necie wszystko jest mozliwe:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 21:21 To aż tyle tego? :( Bardzo dużo wymieniłaś tych uwarunkowań :( Aniu! Ty się napiłaś zimnego rumianku! Na przeciwzapalność! Przyznaj się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 21:24 Takie wymienianie uwarunkowan to tez element mojej strategii, tj. czarow... chcialam powiedziec:))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 21:30 Dzięki Bogu... chciałem powiedzieć:))) Ucieszyłem się. :) Aniu, teraz już możemy chyba przeskakiwać do wspólnego wątku życia? Zróbmy tak. Chwyćmy się za ręce i hop do nowego wątku :) Aniu, założysz nowy wątek? Ja w zamian kiedyś ugotuję obiad :)) Wątek może nazywać się też Sobota. Obiad nie będzie odgrzewany :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 21:35 Dobrze, zaloze watek: Kolysanka dla Jakuba. Moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 21:36 Aniu, wszyscy będą podsłuchiwać i już nie będzie tylko dla mnie! :) Lubię sobotę. I Ciebie też, oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 21:38 Mozemy miec tylko 100 kwestii i trzeba zmieniac strone... Myslisz, ze taki tytul to prowokacja?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 21:43 Nie prowokacja :) Po prostu lubię tę sobotę, przyzwyczaiłem się do tej soboty :) (Aniu, nie jesteśmy w środku, wewnątrz sztuki teatralnej, lecz w naszym wątku życia, choć przyznam, że nasze kwestie są nieco teatralne, ale tylko nieco :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 19:35 No tak. Mam nadzieję, że to tylko kolacja u Ani :) Odpowiedz Link Zgłoś