Gość: Zbójcerz IP: *.simset.net / 80.51.251.* 26.09.04, 20:27 Nie chcę być nadgorliwy, ale czy tak duża liczba pielgrzymów nie stanowi problemu dla Przyrody Świętokrzyskiego Parku NArodowego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misterxy Re: Rekordowa liczba pielgrzymów podczas V Rajdu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 21:22 (...)Ponad 3,5 tys. osób wzięło udział w sobotę w V Pielgrzymkowym Rajdzie Świętokrzyskim.(...) Ciekawe czy liczba ta za rok wzrośnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Wzrośnie, bo jest potencjał IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 26.09.04, 21:35 "4 tysiące młodych ludzi z diecezji sandomierskiej zgromadziło się 18 września br. na Świętym Krzyżu, aby obchodzić VII Diecezjalne Spotkanie Młodych, które odbyło się pod hasłem "Uczyńcie, co wam powie Syn". Centralnym punktem była Msza święta koncelebrowana pod przewodnictwem bp. Edwarda Frankowskiego." 4 tysiące młodych ludzi x 3 = 12 tysięcy młodych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: Rekordowa liczba pielgrzymów podczas V Rajdu IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 26.09.04, 21:30 "Na zakończenie rajdu w kościele na Świętym Krzyżu Prymas Polski kard. Józef Glemp przewodniczył Mszy świętej sprawowanej w intencji Ojczyzny, papieża Polaka - honorowego przewodnika świętokrzyskiego oraz w intencji uczestników rajdu i ich rodzin. Wszyscy otrzymali błogosławieństwo relikwiami Krzyża Świętego." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jedrek Re: Rekordowa liczba pielgrzymów podczas V Rajdu IP: *.cg.shawcable.net 27.09.04, 06:05 Mam nadzieje ze kazdy uczestnik zaplacil za wstep na teren SPN a jesli nie - powinni to zrobic organizatorzy{sic}! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Szare komórki złośliwych głupców IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 27.09.04, 11:17 Raczej miej nadzieję, że szare komórki w twoim eee... mózgu kontaktują się ze sobą. Nie znasz sytuacji i nie masz pojęcia o sprawie - nie wypowiadaj się! Może lepiej by było, żebyś to "sic", zamiast na forum, zrobił we własnym kiblu przed pisaniem? Odpowiedz Link Zgłoś