Dodaj do ulubionych

LIDL w Kielcach!!!!

IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 10:07
Z wielką przyjemnościa przeczytałem wczoraj w ED że niemiecki Lidl wystąpił już
o wydanie warunków zabudowy i złożyl wniosek o wydanie pozwolenia na budowe
swojego marketu na ul.KRAKOWSKIEJ koło Euro-Auto.
Obserwuj wątek
    • Gość: nube Re: LIDL w Kielcach!!!! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 16:30
      Z jednej strony nie dziwię się, że Fo-Max protestuje. W końcu co konkurencja to
      konkurencja. Ale ja się cieszę. Jeśli powstanie ten hipermarket, nie bedę
      musiała jeździć po większe zakupy na drugi koniec miasta.
      Pozdrowienia
      nube
      • Gość: jurek Re: LIDL w Kielcach!!!! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 12:44
        No właśnie.Już nie mogę doczekać sie budowy
        • Gość: msz Re: LIDL w Kielcach!!!! IP: *.exbud.com.pl / 10.40.18.* 13.05.02, 15:07
          Gość portalu: jurek napisał(a):

> No właśnie.Już nie mogę doczekać sie budowy

Pisałeś że to gdzieś koło Euro-Auto, a przecież tam nie ma miejsca bo wszystko
          jest zabudowane.
          • Gość: daniel Re: LIDL w Kielcach!!!! IP: *.mega / 192.168.1.* 13.05.02, 15:20
            no i bardzo dobrze zwłaszcza że ludzie z LIDL siedzą w Kielcach już ze 2 lata...
            • Gość: jurek Re: LIDL w Kielcach!!!! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 15:37
              JAK TO SIEDZA JUŻ ZE 2 LATA.
              • Gość: m Re: LIDL w Kielcach!!!! IP: 146.101.134.* 13.05.02, 19:57
                Gość portalu: jurek napisał(a):

> JAK TO SIEDZA JUŻ ZE 2 LATA.

na piaskach za przekrety i lapowy
                • Gość: mtb Re: LIDL w Kielcach!!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.02, 22:20
                  nie znam takiej nazwy LIDL. To sa hipermartety ? gdzie oni sa?
                  • Gość: nube Re: LIDL w Kielcach!!!! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 23:44
                    To niemiecka sieć osiedlowych supermarketów (asortyment przede wszystkim
                    spożywczy).
                    www.lidl.pl
                    Pozdrowienia
                    nube
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka